banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Ez egy új élmény volt, azér örültem. :) A Gneisenaut idáig 90%-ban távolról használtam, random csatákban. Amolyan csatacirkálóként. Persze ha lehetőség adódott egy párbajhelyzetre, akkor kihasználtam, de a torpedóira hagyatkozva inkább. Most rámentem a másodlagosra, 6,7 km lett a hatótáv, és a hülye botok ellen élvezet volt beúszni közelre. Az egyik kedvencem, mikor a bot csatahajó hagyja hogy rámenjek, elúsztatok mellette, ráküldöm a torpedót, lőjük egymást mindenfélével, aztán a faránál fordulok egyet, és a nagy ágyúival nem tud lekövetni, és akkor szépen körbeúszom, közben a másodlagosok lövik ezerrel, az meg látom hogy fordítaná a löveget, de a hajót nem akarja, és akkor szépen a főágyúi mögé kerülök és másik oldalról megsemmisítem. Ezt 9-es csatahajókkal is eljátszom. Randomban ez még nem elég, mer a 6,7 km az nem igazán ütéstávolság, szóval ott maradok a csatacirkálózásnál a Bismarckig. :P Ja, az is egy élmény ahogy szedi le a repülőket, hehe. Igazi anyahajó-szomorító lett a hajómból.