World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Alapvetően szeretek én is összeesküvés elméleteket gyártani, de ha azt nézzük, hogy a WG milyen lusta, aligha hinném hogy azon dolgoznának éjjel nappal, hogy olyan MM-et hegesszenek össze, ami szándékosan szopat bizonyos játékosokat. Szombaton mentem 6 csatát, az első ötöt csatahajóval nyertem, a hatodikat cirkálóval buktam. Tegnap mentem 2 csatahajós kört, bukta, mentem egyet cirkálóval, nyertünk. Nem volt kedvem cirkálózni, igy inkább kiléptem. Van, amikor nem ad be egy hajót/hajóosztályt/tiert, olyankor nem kell erőltetni.
Én azt is megértem, hogy aki átlagos vagy jobb játékos, az nem szivesen játszik, ha szopatja a játék. Mondjuk kevés olyan játékost láttam, akinek jó volt a statisztikája, de alacsony a WR értéke. Ott van ellenben fater, aki borzalmasan játszik (tankot is meg hajót is) és 50% felett van a nyerésije. De akinek 50% felett van, azt nem feltétlen értem. Persze, nem könnyű megszokni vagy elfogadni, hogy sokszor a csapat inkább hátráltat a győzelemben, mint hogy segitene, ezt én se szeretem, meg mindenki győzni jön (mondjuk sok csapatnál ez erősen megkérdőjelezhető, de ebbe most ne menjünk bele). De egy átlagos képességű játékos, aki azért rinyál, mert "csak" 52% a nyerésije, az mit csinálna, ha tényleg szopatná a játék és folyamatosan vereségekbe tenné be?
Én az ilyen fejlesztői videókat meg egyéb parasztvakitásokat nem is szoktam nézni/olvasni. Egy olyan fejlesztő csapatról beszélünk, akik úgy adnak ki "javitást" egy játékhoz, hogy betesznek 3 madarat egy pályára.
Az éjjel volt egy kis időm, belenéztem a "június 5 legnépszerűbb signalja" videóba. Komolyan a Juliett-Charlie van az ötödik helyen? Úgy tűnik nem csak a WG-re férne rá egy kis matek korrep.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Hogy a légvédelem hogy működik, azt én se tudom. A Cleve mostani légvédelme annyira nem ér semmit, még def AA-val sem, hogy ennyi erővel ne is legyen rajta. Amig T6-ban senki nem mert a közelembe jönni, addig T8-ban kiröhög a CV, mert ha 3 gépét leszedem, akkor már sokat mondok. Pedig megint AA-ra lett kihúzva, de igy nem látom semmi értelmét. Ráadásul még a bombázók is telibe találtak, miközben ment a def AA. Köszi RNG.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.06.21. 15:51:02
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Én spec nagyon kevés hajóval szoktam "kempelni", és a kevés kivétel pont nem az amcsi bb ágon van. Sőt, emlékeim szerint a Rizsaliőn kivül nem is nagyon volt még más ilyen hajóm. Az igaz, hogy az amcsi ágyúk pontosak, de azért egy nem kezdő játékosnak elég szokott lenni az a 10-15 másodperc, amig a lövedék tőled hozzá ér, hogy kiforduljon.
A Bismarck-al az a baj, hogy nehéz neki citadellt lőni, de úgy is nehéz meglőni, hogy ne sebződjön. Cserébe jóval mozgékonyabb, mint a többi csatahajó a tierjében, a lövegei alig pontatlanabbak viszont a gyors toronyforgás miatt manőverezés közben is sokkal könnyebb célozni mint pl Carolinával. És ezért csak egy cső hátránnyal kell fizetnie. A másodlagosait sztem már mindenki ismeri, viszont mivel a légvédelem gerincét is a nagy kaliberű lövegek adják, a légvédelme is -összességében- jobb mint a Carolináé. És ha ez még nem lenne elég, van rajta hydro.
Ha a Bismarck olyan mint egy pogo a Panterán, akkor az én hajóm lesz, egyébként sem terveztem a német BB ágon tovább menni. Fucking Hostileeeeeeeeeeeeee! 😄
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.06.14. 10:15:14
Aztán majd az izumotól megy el a kedved 😄 De a Yammi kárpótol mindenért 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.06.13. 18:50:30
Az Amagit volt szerencsém kimaxolni egy régi Ranked season alatt, nagyon élvezetes. Az izumo egy igaz szopóroller, rettenetesen gyatra egy hajó, gondolom azért rakták csak be, hogy a Yamato előtt még taknyosra szívassák a játékosokat.
Most, hogy főleg T8-as hajókkal megyünk (tizes csatákban) elég sok amcsi cirkálóval találkozunk. Mondjuk főleg Desikkel. A lőtávjuk tényleg ratyi, deilyet azért láttunk már máskor/máshol is. Pl. japó cirkálók, régi stock Fuso, Monarch, angol cirkálók. Azt nem is értem, hogy voltak képesek a Kawa-t a játék kezdete óta úgy hagyni. Szinte mindenki más kapott lőtávnövelést, ő meg lassú, kicsi a lőtávja és olyan könnyű citadellt lőni neki, hogy már előre sajnálom őket, amikor meglátom csatában. (talán az egyetlen hajó, amit semmi pénzért nem vennék vissza) A Nagato max azért tűnhet gyengének (a szórásán kivül), mert előtte a Fuso és utána az Amagi is nagyon jó. Pont a Nagato miatt vagyok én is elmaradva kicsit a japán bb ággal, de én még mindig inkább őt választanám, mint a Colo-t.
A Nagato nekem nagyon bejött, távolra is. A Colorado-val meg mire odeérsz, ne adj úristen máshova kell odaérned... Esélytelen.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az meg h a régire jön az sms nem olyan rossz dolog,megértem a biztonság miatt.ha nem jutok előrébb akkor szerződés túrás jön ,nem szoktam ilyen dolgokat kidobni,valahol megvan 😄
Persze nem tudom mennyire lenne opció a fenti dolog. Az meg hogy nincs meg a szerződés szerintem nem gond, bemondod a számot, igazalod magad aztán úgyis látják jogosult vagy-e vagy sem.
Mondjuk irtó idióta dolog: le akarod cserélni a számot, erre a cserélendő számra küldene sms-t.....
Email cím aktív,az enyém,account aktív,enyém.
Mi lehet a teendő hogy igazoljam enyém az acc,mert a régi szám már nem elérhető,szerződés már fene tudja hol van,kb 15 évvel ezelőtt vettem azt a sim karit..
Telós cég esetleg adhat igazolást hogy az a szám régen az enyém volt?
Itt van egy kép ami az új US hajókat mutatja.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.