X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thanks! Akkor várom a v4-et, mert jobb lenne mát HD-ban tolni.
Sziasztok!
Jó látni hogy még mindig zajlik itt az élet. Tegnap én is elővetten újra a kicsikét, és örömmel látom hogy várható egy új DLC is.
De jó lenne, ha nemcsak egy szektort kapnánk a DLC-ben, oszt jó napot Annyi potenciál lenne még a játékban.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 18:49:12
Jó látni hogy még mindig zajlik itt az élet. Tegnap én is elővetten újra a kicsikét, és örömmel látom hogy várható egy új DLC is.
De jó lenne, ha nemcsak egy szektort kapnánk a DLC-ben, oszt jó napot Annyi potenciál lenne még a játékban.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 18:49:12
A menüt pontosan meg tudom mondani, hogy óvodás szintre nagyították, de beszélgetni nem szoktam, így abban nem vagyok biztos.
Szóval tettek lépéseket, az olvashatóság irányába!
Szóval tettek lépéseket, az olvashatóság irányába!
Nincs valakinek infója arról, hogy a v4.0-ban, vagy az új DLC-ben javítják-e végre az olvashatatlanul kicsi betűméreteket?
FHD-ban egyszerűen olvashatatlan minden dialógus, kénytelen vagyok sokkal kisebb felbontáson játszani.
FHD-ban egyszerűen olvashatatlan minden dialógus, kénytelen vagyok sokkal kisebb felbontáson játszani.
Apropó, tudja valaki, hogy a februári megjelenés mit jelent? Február eleje vagy vége? Vagy nincs pontos dátum?
Igen. azt tessék megvenni a steam-en, nem drága, 10 ajró, meg az új DLC-t is, mert az meg csak 8 ajró.
A Teladi dlc nincs telepítve. Akkor valószínűleg ezért nem működik a kapu.
Neked legyen igazad 😊
Úgy legyen, tudod, hogy én nem bétázok...elég sok early access-es gémem van, elég azokkal szívni 😊
Úgy legyen, tudod, hogy én nem bétázok...elég sok early access-es gémem van, elég azokkal szívni 😊
Teladi dlc telepítve van?
Mert egyébként jó helyen jársz!
Viku! Azt írták oda! Kipróbáltam ma reggel és már nem akarta gyarapítani az egyébként is fullon levő urv-ket, hanem elkezdett mást gyártani.
Egyeztessünk! Ha bemész egy gyár menüjébe és kinyitod a raktár menüt, akkor nem azt látod, hogy fekete nylonharisnya ... 167/180 (Ahol az első szám az aktuális készlet, a második pedig az adott cikkből tárolható maximum. (Néha az első "NAGYOBB" de erre most ne térjünk ki!))
Magyarán: Nálam tételesen meg van adva, hogy melyik cikkből mennyi van és LEHET egyáltalán a raktárban! Ez egy ideje így működik, de ha RILÍZ verziónál még nem volt ilyen ficsőr, akkor elbeszélhetünk egymás mellett.
Mert egyébként jó helyen jársz!
Viku! Azt írták oda! Kipróbáltam ma reggel és már nem akarta gyarapítani az egyébként is fullon levő urv-ket, hanem elkezdett mást gyártani.
Egyeztessünk! Ha bemész egy gyár menüjébe és kinyitod a raktár menüt, akkor nem azt látod, hogy fekete nylonharisnya ... 167/180 (Ahol az első szám az aktuális készlet, a második pedig az adott cikkből tárolható maximum. (Néha az első "NAGYOBB" de erre most ne térjünk ki!))
Magyarán: Nálam tételesen meg van adva, hogy melyik cikkből mennyi van és LEHET egyáltalán a raktárban! Ez egy ideje így működik, de ha RILÍZ verziónál még nem volt ilyen ficsőr, akkor elbeszélhetünk egymás mellett.
Üdvözlet! Hogyan jutok át Trade of Opportunity galaxisba? Találtam két kaput. Az egyiket Alboion-Exhaustless Mines mellett, a másikat Omicron lyrae-Drippy Ascent-ben, de ezeken átrepülve nem történik semmi. Kell valami ahhoz, hogy működjenek, vagy rossz helyen keresgélek?
Hát, a franc tudja...elvileg...bár ez azt mondja az olvasatomban, hogy ha valami akadályozza a termék legyártását, akkor ugrik a következőre.De pl ha nincs hely?Akkor a következőnek sem lesz...áhh mindegy.
Szétharcoltam-szétépítkeztem magam az elmúlt 5-6 órában.Most fordult elő először velem, hogy engem üldöztek highway-ben és nem én őket 😊
De azért 20-30 vadász ellen is isteni a dogfight...főleg, mikor megjön a flottám <#vigyor>#vigyor>
Szétharcoltam-szétépítkeztem magam az elmúlt 5-6 órában.Most fordult elő először velem, hogy engem üldöztek highway-ben és nem én őket 😊
De azért 20-30 vadász ellen is isteni a dogfight...főleg, mikor megjön a flottám <#vigyor>#vigyor>
Valaki ért egoul?
"• Beta 6 Hotfix 1 Fixed case of production not progressing to next possible item if current item is blocked."
Ez most arra gyógyír, amiről beszéltünk az URV és fegyvergyáraknál?
"• Beta 6 Hotfix 1 Fixed case of production not progressing to next possible item if current item is blocked."
Ez most arra gyógyír, amiről beszéltünk az URV és fegyvergyáraknál?
Én Pártikül Ripítert használok doboznyitáshoz, és Velding Lézert, ha túllövök a célon. <#vigyor>#vigyor>
Tényleg, ha mondjuk megcsinálok egy kalóz küldetést, akkor nő a repum a kalózok felé?
Bár így, hogy mindenkivel +30-as vagyok, nem akarom lerontani, és a pénz sem hiányzik, hisz közeleg a 18 milliárd 😊
Tényleg, ha mondjuk megcsinálok egy kalóz küldetést, akkor nő a repum a kalózok felé?
Bár így, hogy mindenkivel +30-as vagyok, nem akarom lerontani, és a pénz sem hiányzik, hisz közeleg a 18 milliárd 😊
Pulzed mézerből direkt a legkisebbet használom: kifejezetten doboznyitogatásra! Még így is vigyázni kell...
No, összeállt az új konfig, asszem holnap meg is rendelem, s úgy döntöttem, hogy ezután fogok 10 darab Xenon I-t, meg 10 másik hajót és pillanat alatt elsöpröm Hissed Syllable-ből a Haunt-ot <#nyes>#nyes>
Eddig csak félig jutottam, mert mindig belassult a gém 😊
Addig itt egy-két kép a közelmúltból, mondjuk desktop background-nak:
Ez a Bulldog nevű hajó a Hunter Ships mod-ból:
Elvállaltam egy kalóz küldetést, elvileg csak civil hajókat kellett kilőnöm, de a vége az lett, hogy jött a "Sztésön kömend to lokál polisz autóritiz! Ví ár riporting individzsuál ren otáni" Híz fájld" című felkiáltás és szét kellett lőnöm egy Cellfab Matrix-ot...úgyhogy nem éri meg, pedig 8 millát adtak volna érte.
Tök jó így fonetikusan írni, mintha egy nyelvkönyvet olvasnánk.<#vigyor>#vigyor>
Pl: fölcint, gyócertár,minisztérjum.... na jó, abbahagyom a hülyülést.
Eddig csak félig jutottam, mert mindig belassult a gém 😊
Addig itt egy-két kép a közelmúltból, mondjuk desktop background-nak:
Ez a Bulldog nevű hajó a Hunter Ships mod-ból:
Elvállaltam egy kalóz küldetést, elvileg csak civil hajókat kellett kilőnöm, de a vége az lett, hogy jött a "Sztésön kömend to lokál polisz autóritiz! Ví ár riporting individzsuál ren otáni" Híz fájld" című felkiáltás és szét kellett lőnöm egy Cellfab Matrix-ot...úgyhogy nem éri meg, pedig 8 millát adtak volna érte.
Tök jó így fonetikusan írni, mintha egy nyelvkönyvet olvasnánk.<#vigyor>#vigyor>
Pl: fölcint, gyócertár,minisztérjum.... na jó, abbahagyom a hülyülést.
Oké, az tényleg jó megoldás lenne, ha beállíthatnánk, hogy ne "vetésforgóban" gyártson, hanem, ha nekem HIT/MA kell, akkor ne Hailstorm-ot gyártson, de hát ennyire nem részletes...ugyanez a URV-re is igaz.
Az a baj, hogy konkrétan kiírja a raktárnyilvántartásban az URV gyár, hogy mondjuk 172 darabot tud tárolni, ezzel szemben már van benne 179 és mind a négy modul is azt szeretné gyártani!!!! És próbálj meg nem fejhangon visítva káromkodni amikor szembesülsz mindezzel!
Az, hogy a hajógyár mit tart készleten szintén nem szokott izgatni, mert konkrétan csak pénzel szoktam feltölteni!!!
Az, hogy a hajógyár mit tart készleten szintén nem szokott izgatni, mert konkrétan csak pénzel szoktam feltölteni!!!
Hál'Istennek végre rájöttek, hogy kéne...
Jó reggel!
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom.Fel tudom tölteni az összes hajógyáramat, az összes típussal, az AI hajógyárak folyamatosan üresek, ezért állandóan tudok eladni.Egy dolog biztos:
A hajógyárakat pl ne töltsd fel fullra pl Reinf.Metal Plate és Fusion Reactor eszközökkel, különben nem lesz hely drónnak.Úgyis keveset használ a hajó építéséhez.Anno mikor sokat foglalkoztam a raktárakkal, rájöttem, hogy ezek az anyagok borzasztóan sok helyet foglalnak.Aztán átalakította az Ego, s megoldották, hogy pl. a Container áruk ne "egy kalap alatt" legyenek, hanem mindegyikből van egy max. mennyiség, amit eltárol a gyár.
A URV BTO Line-nak, vagyis a csak URV-t gyártó üzemnek egyetlen raktár modulja van, így gyakran kell neki anyagot szállítani.Nálam viszik, mint a cukrot, ezért építek egy negyediket is.Én úgy töltöm fel a hajógyárakat, hogy a leggyakrabban fogyókból rakok sokat, a többiből meg kevesebbet.
Én a teherhajókra max 20-30 db Cargolifter-t rakok, 10 Construction és 10-10 a harci drónokból.Hadihajókra kicsit többet, de oda ugye nem mennek a Cargolifter-ek.CV-re 30 Cargolifter,30 Construction, 10-10 a harci drónokból.
Az Mk2-es drónokból viszont mindig óriási hiány van, és sokkal drágábbak is, de azokból mindig jóval kevesebbet is gyártanak az üzemek.
Bányászhajókra 15 db Cargolifter és 15-15 Mk1 és Mk2-es bányászdrónokból, a hajó típusától függően.No meg pár harci is.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.01.25. 08:43:40
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom.Fel tudom tölteni az összes hajógyáramat, az összes típussal, az AI hajógyárak folyamatosan üresek, ezért állandóan tudok eladni.Egy dolog biztos:
A hajógyárakat pl ne töltsd fel fullra pl Reinf.Metal Plate és Fusion Reactor eszközökkel, különben nem lesz hely drónnak.Úgyis keveset használ a hajó építéséhez.Anno mikor sokat foglalkoztam a raktárakkal, rájöttem, hogy ezek az anyagok borzasztóan sok helyet foglalnak.Aztán átalakította az Ego, s megoldották, hogy pl. a Container áruk ne "egy kalap alatt" legyenek, hanem mindegyikből van egy max. mennyiség, amit eltárol a gyár.
A URV BTO Line-nak, vagyis a csak URV-t gyártó üzemnek egyetlen raktár modulja van, így gyakran kell neki anyagot szállítani.Nálam viszik, mint a cukrot, ezért építek egy negyediket is.Én úgy töltöm fel a hajógyárakat, hogy a leggyakrabban fogyókból rakok sokat, a többiből meg kevesebbet.
Én a teherhajókra max 20-30 db Cargolifter-t rakok, 10 Construction és 10-10 a harci drónokból.Hadihajókra kicsit többet, de oda ugye nem mennek a Cargolifter-ek.CV-re 30 Cargolifter,30 Construction, 10-10 a harci drónokból.
Az Mk2-es drónokból viszont mindig óriási hiány van, és sokkal drágábbak is, de azokból mindig jóval kevesebbet is gyártanak az üzemek.
Bányászhajókra 15 db Cargolifter és 15-15 Mk1 és Mk2-es bányászdrónokból, a hajó típusától függően.No meg pár harci is.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.01.25. 08:43:40
Azért lesz majd a raktár modul, ha megcsinálják, mint anno Hofi mondta az átkosban, minden kész-let(t), ezért a raktár kész-lett.
Na majd lesz hely a túltermelésnek. <#nevetes1>#nevetes1>
Na majd lesz hely a túltermelésnek. <#nevetes1>#nevetes1>
X universe Home, sweet home
Egyrészt az a sejtésem, hogy ez a "véletlen találat" jelenség, bétáról bétára változik. Mármint, hogy mennyire hisztizik miatta az alany.
Másrészt az én hajóimat eddig is az ötcsillagos szerelő foltozta 100%-ra. És az Egó jóvoltából ezután mindenkinek így lesz! Már ki is vettem a mod-ot.
Az URV és a fegyvergyár, még mindig egy katasztrófa. Hemzsegnek a hozzászólások az egó fórumon a hülye rendszer miatt amiben dolgoznak. Nekem is van három, vagy négy, de egyikben sincs pl. assault urv!
Az egyikben fullon van az intrepid mk2, de őt ez nem zavarja, mert mind a négy modullal azt szeretne gyártani, de nem tud, mert nem tudja hova tenni! Magyarán: áll az egész gyár!
Ha szerencsém van, ilyenkor el tudom valahova passzolni. De ha nincs???
Másrészt az én hajóimat eddig is az ötcsillagos szerelő foltozta 100%-ra. És az Egó jóvoltából ezután mindenkinek így lesz! Már ki is vettem a mod-ot.
Az URV és a fegyvergyár, még mindig egy katasztrófa. Hemzsegnek a hozzászólások az egó fórumon a hülye rendszer miatt amiben dolgoznak. Nekem is van három, vagy négy, de egyikben sincs pl. assault urv!
Az egyikben fullon van az intrepid mk2, de őt ez nem zavarja, mert mind a négy modullal azt szeretne gyártani, de nem tud, mert nem tudja hova tenni! Magyarán: áll az egész gyár!
Ha szerencsém van, ilyenkor el tudom valahova passzolni. De ha nincs???
Én nem tudom...jó, lehet nem kéne, de mégiscsak jobb így.Az oké hogy pl Xenon Station-t vagy Lonely Giant-et nem tudok építeni, de a hajógyár az király!Ehhez is kell anyag...az is viszi a termékeket, elég sokat.Ami akár lehetne AI termék is, ha nem lennének saját gyárak.Csak legfeljebb a hajó ingyen van.Jó persze, mire eljut idáig az ember, addig sokat kell tolni.
Te pl, tudtál már Verdant Profit-ban hajót javíttatni?Nekem mindig az van, hogy onnan jönnek ki, ott "gyártja" a kalóz hajókat is, márpedig ha bedokkol egy saját hajóm és azonnal tüzet nyit az ellenfélre, akkor az állomás átmegy vörösbe, azaz ellenségesbe, mert túl sokszor találja el a hajóm, így aztán vagy háború van örökké vagy béke, de akkor nem viszek oda hajót.
Most elég sok küldetést végrehajtottam, meg közben építettem egy negyedik URV gyárat mert nem győzőm szállítani.Jók a küldetések, változatosak és legalább van okom félni is néha 😊
Te pl, tudtál már Verdant Profit-ban hajót javíttatni?Nekem mindig az van, hogy onnan jönnek ki, ott "gyártja" a kalóz hajókat is, márpedig ha bedokkol egy saját hajóm és azonnal tüzet nyit az ellenfélre, akkor az állomás átmegy vörösbe, azaz ellenségesbe, mert túl sokszor találja el a hajóm, így aztán vagy háború van örökké vagy béke, de akkor nem viszek oda hajót.
Most elég sok küldetést végrehajtottam, meg közben építettem egy negyedik URV gyárat mert nem győzőm szállítani.Jók a küldetések, változatosak és legalább van okom félni is néha 😊
Nem, nem az a főkapcsoló, hanem amivel a gépet bekapcsolom 😊 A tápot csak akkor kapcsolom ki, a gyerekek jönnek hozzám, hogy ne nyomogassák a gépet és ne tudják bekapcsolni sem 😊
Hmm, 250W, de akkor minek írja a Sapphire, hogy 750-es kell neki? F*sz kivan ezekkel...
Most nézem, már átírták...rohadjanak meg, előtte a recommended power supply 750 W volt és nem crossfire esetére.
Na jó, sokat tanultam, köszönöm mindenkinek, elég lesz egy kisebb is.
Hmm, 250W, de akkor minek írja a Sapphire, hogy 750-es kell neki? F*sz kivan ezekkel...
Most nézem, már átírták...rohadjanak meg, előtte a recommended power supply 750 W volt és nem crossfire esetére.
Na jó, sokat tanultam, köszönöm mindenkinek, elég lesz egy kisebb is.
Szerintem nem is kellene hivatalosan betenniük a hajógyárépítés lehetőségét. Talán a legnagyobb szentségtörés, hogy nekünk mégis van. (Ezt így gondoltam akkor is, amikor feltettem a módosítást és most is!)
Ezzel is borítva a gazdaságot. Arról nem is beszélve, hogy milyen előnyökkel jár egy saját.
Egyszerű a példa; A Roc eleve "Szinte kizárólag" az általunk "ingyen" megtermelt alapanyagokból készíti a hajókat. Amikor kicsengetjük az árát, annak a jelentős része szintén a mi zsebünkben csörren, ha visszük a következő adag fúziós rektort és egyebeket.
Persze! Kényelmes a saját gyárban ingyen "venni", de mégis csak az lenne a helyes, ha nem tennénk.
Ezzel is borítva a gazdaságot. Arról nem is beszélve, hogy milyen előnyökkel jár egy saját.
Egyszerű a példa; A Roc eleve "Szinte kizárólag" az általunk "ingyen" megtermelt alapanyagokból készíti a hajókat. Amikor kicsengetjük az árát, annak a jelentős része szintén a mi zsebünkben csörren, ha visszük a következő adag fúziós rektort és egyebeket.
Persze! Kényelmes a saját gyárban ingyen "venni", de mégis csak az lenne a helyes, ha nem tennénk.
Mindig lekapcsolod a gépet a táp főkapcsolójával?
Amúgy 80 plus-os a táp, bírnia kellene a gépet. Nekem 630W-os van a gépben a 980Ti mellett. És a kábelek fixen rögzítettek a tápban. Ráadásul még tele is van védelemmel a tied. Ha tényleg csak a kapcsoló, akkor simán egy csere.
"System Requirements
WATTAGE 250 W"
Az amd oldaláról egyenesen.
Amúgy 80 plus-os a táp, bírnia kellene a gépet. Nekem 630W-os van a gépben a 980Ti mellett. És a kábelek fixen rögzítettek a tápban. Ráadásul még tele is van védelemmel a tied. Ha tényleg csak a kapcsoló, akkor simán egy csere.
"System Requirements
WATTAGE 250 W"
Az amd oldaláról egyenesen.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Köszönöm, ez új nekem.Igen, a tápom még nem ez a gold/platinum/silver,stb hatásfok besorolású egység.Egyébként valami csoda folytán, de beindult a gép 😊 Lehet, hogy csak a főkapcsolóm rossz?Mindegy,csere akkor is kell.Azt tudom, ,hogy nem annyit fogyaszt a gép, mint amekkora táp van benne, hanem ez a terhelhetőség.Sokan a klímáknál is azt hiszik, hogy a hűtőteljesítmény egyenlő a fogyasztással...
Bocs a sok offtopicért, de nem akarok most a hardveresek közé menni, mert vagy lefikáznak vagy irigységből elkezdenek b*ogatni.Egyébként ilyenem van.
Majd egy alapos nagynyomású tisztítás fog még kelleni, mert iszonyú, milyen koszos belülről, hál'istennek a melóhelyemen egy perc alatt megoldom.
Akkor menjünk vissza x-ezni, amíg még lehet.
No, 2.0-ás a Player Shipyards, megnéztem.Ha ezt is beépítik, akkor király.
Bocs a sok offtopicért, de nem akarok most a hardveresek közé menni, mert vagy lefikáznak vagy irigységből elkezdenek b*ogatni.Egyébként ilyenem van.
Majd egy alapos nagynyomású tisztítás fog még kelleni, mert iszonyú, milyen koszos belülről, hál'istennek a melóhelyemen egy perc alatt megoldom.
Akkor menjünk vissza x-ezni, amíg még lehet.
No, 2.0-ás a Player Shipyards, megnéztem.Ha ezt is beépítik, akkor király.
Imre! Nálam ez a ködmentesítő.
A hajógyár módosítás nálam is az, mint amit linkeltél. Szépen fejlesztgeti a gazdája az aktuális kiadásokhoz. Bár nem mindig zökkenőmentes az átállás.
Viku! Sok lesz az a táp! Ha megnézel mondjuk egy prohardver tesztet, akkor ott is az van, hogy "A TELJES rendszer fogyasztása" 300 watt. Ha ezt a régi iskola szerint megszorzod kettővel, akkor is közelebb áll egy 650-es táphoz. DE!!! már a "Vegyünk dupla akkora tápot mint amire szükségünk van" nem érvényes. Azért is, mert már jóval nagyobb hatásfokkal dolgoznak. Jellemzően 90%-kal. És a tartomány is jóval szélesebb, ahol ezt le tudják adni.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2016.01.24. 06:03:48
A hajógyár módosítás nálam is az, mint amit linkeltél. Szépen fejlesztgeti a gazdája az aktuális kiadásokhoz. Bár nem mindig zökkenőmentes az átállás.
Viku! Sok lesz az a táp! Ha megnézel mondjuk egy prohardver tesztet, akkor ott is az van, hogy "A TELJES rendszer fogyasztása" 300 watt. Ha ezt a régi iskola szerint megszorzod kettővel, akkor is közelebb áll egy 650-es táphoz. DE!!! már a "Vegyünk dupla akkora tápot mint amire szükségünk van" nem érvényes. Azért is, mert már jóval nagyobb hatásfokkal dolgoznak. Jellemzően 90%-kal. És a tartomány is jóval szélesebb, ahol ezt le tudják adni.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2016.01.24. 06:03:48
Nálam meg kiderült, hogy nem a mod miatt nem tudtam elfoglalni az I-t, hanem a Marine Officerem makacsolta meg magát. Nem volt hajlandó semmilyen hajóra rámozdulni a nyomorult. Kirúgtam és szerződtettem egy másikat. Most mehetek vissza Maelstromba I-t vadászni.
OFF:Na, kifingott a gépem...valószínű, hogy a táp, de akkor eljött az idő a váltásra 😊
Maradok a 1150-nél, úgysem renderelek, videót is a melóhelyen vágok.Én mindig túltervezem a gépet,mert nem 2 évre kell,így valami fasza z97-es lap, meg i5-4690k, ramom van 16 gb,meg valami 850-es táp kell, mert az R9 280X min. 750 wattot igényel...ezzel remélem még jobban fog futni a Ribörsz 😊
Csak tipikus, hogy pont hétvégén megy szarrá.Reggel még ment...
ON: most nem tudom megnézni, melyik Player Shipyard van fent,de teljesen jól megy.
Nekem is csak azért haltak meg katonák, mert nem lőttem le minden ágyút az elején, hisz oly' rég foglaltam már.
Maradok a 1150-nél, úgysem renderelek, videót is a melóhelyen vágok.Én mindig túltervezem a gépet,mert nem 2 évre kell,így valami fasza z97-es lap, meg i5-4690k, ramom van 16 gb,meg valami 850-es táp kell, mert az R9 280X min. 750 wattot igényel...ezzel remélem még jobban fog futni a Ribörsz 😊
Csak tipikus, hogy pont hétvégén megy szarrá.Reggel még ment...
ON: most nem tudom megnézni, melyik Player Shipyard van fent,de teljesen jól megy.
Nekem is csak azért haltak meg katonák, mert nem lőttem le minden ágyút az elején, hisz oly' rég foglaltam már.
Üdv mindenki!
Viku
Ha jól olvastam a "Player Shipyards" van beintegrálva az a gyönyörűség (1.8 verziótól).
Player Shipyards
Kérdésem, a ködöt melyik móddal lehet eltávolítani, mert a régi ("No Fog") az nálam megfekszi a gyomrát és nem hajlandó elindulni a játék.
Viku
Ha jól olvastam a "Player Shipyards" van beintegrálva az a gyönyörűség (1.8 verziótól).
Player Shipyards
Kérdésem, a ködöt melyik móddal lehet eltávolítani, mert a régi ("No Fog") az nálam megfekszi a gyomrát és nem hajlandó elindulni a játék.
X universe Home, sweet home
Jó reggelt! Foglalás után a katonák fejlődnek valamennyit. Nálam általában nem haláloznak el, ha leviszem a hullt 10% körülire. Úgy mint a TC-ben.
Mámegin'hülyevagyok! Vagy csak diszleksziás. "Látszik a képessége a gyökérnek, MIUTÁN felfogadtuk." Csak ennek meg mi értelme?????
Szóval marad a "Show Skills"
Szóval marad a "Show Skills"
Megint búcsúztathatunk egy módosítást (Show Skill)
Version 4.00 Beta 6 (206601)
• Beta 6 Added axis labels to holomap.
• Beta 6 Added NPC flee and retreat maneuvers based on skills.
• Beta 6 Added drones launching from stations depending on Defence Officer skills.
• Beta 6 Added revealing of NPC skills when they are hired.
• Beta 6 Added new achievements.
• Beta 6 Added money statistics for employees (improves feature introduced in 4.00).
• Beta 6 Added new Generic Mission 'Scan Anomaly'.
• Beta 6 Added new mission chain in Toride.
• Beta 6 Improved visualization of jumpgate directions.
• Beta 6 Improved quality of local lights.
• Beta 6 Fixed several cases of small ships stuck and not following other ships into Highways.
• Beta 6 Fixed line selection in sector map with many zones.
• Beta 6 Fixed hitting a destroyed lock on a lockbox blowing up the lockbox.
• Beta 6 Fixed some cases of drones flying far away before docking on their launchpads.
• Beta 6 Fixed loading of buy/sell configuration for trade wares from savegame.
• Beta 6 Fixed blending at screen edges with FXAA.
• Beta 6 Fixed missing dock for m-sized ships on TerraCorp HQ (completes fix not correctly applied in 4.0 Beta 5).
Version 4.00 Beta 6 (206601)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
• Beta 6 Added axis labels to holomap.
• Beta 6 Added NPC flee and retreat maneuvers based on skills.
• Beta 6 Added drones launching from stations depending on Defence Officer skills.
• Beta 6 Added revealing of NPC skills when they are hired.
• Beta 6 Added new achievements.
• Beta 6 Added money statistics for employees (improves feature introduced in 4.00).
• Beta 6
• Beta 6
• Beta 6 Improved visualization of jumpgate directions.
• Beta 6 Improved quality of local lights.
• Beta 6 Fixed several cases of small ships stuck and not following other ships into Highways.
• Beta 6 Fixed line selection in sector map with many zones.
• Beta 6 Fixed hitting a destroyed lock on a lockbox blowing up the lockbox.
• Beta 6 Fixed some cases of drones flying far away before docking on their launchpads.
• Beta 6 Fixed loading of buy/sell configuration for trade wares from savegame.
• Beta 6 Fixed blending at screen edges with FXAA.
• Beta 6
Nekem ilyen torlódásos problémám nincs, főleg nem ilyen brutál.Van kábé 20-25 teherhajóm, amivel manuálisan kereskedek, azok nem akadnak fent a kapuknál, de a többi sem.Azért kösz.
Én is egy év kihagyás után elfoglaltam egy hajót...mondjuk ez egy Titurel volt, de minden ugyanúgy ment.Valahonnan, szerintem a "régi időkből" van 50 Elite Marine-m...ebből elesett foglaláskor egy.Nekem ugyanolyan a foglalás, eddig is kilőttem mindent, most is.Majd kipróbálok én is egy I foglalást megint, bár van húsz darabom, és nem használom semmire sem, max szektor védelemre.
Köszönöm a segítséget! Kilövöm aztán meglátjuk.
Sajnos igen! Az Ilus rakétái dacolnak minden ismert és ismeretlen fizikai törvénnyel.
Van annak az Iluskának egyáltalán Leszálló platformja? Mert ha nincs, akkor még nem aktiválódott a mod. Ez annyit jelent, hogy amikor feltetted, akkor az az "I" már "jelen volt" a játékban/mentésben. Csak a mod után "létrejövő" hajóknál működik. (Ez több módosításnál előfordul. Törvényszerű!) Próbáld meg azt az "I"-t kilőni és a következőt elfoglalni!
Viku! Ezt Orvosolták úgy, hogy az érkező hajók nyugton maradnak, amíg szabad nem lesz az áthaladás. Nagyjából úgy, mint ahogy a CV-nél váltják egymást a teherhajók.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2016.01.22. 18:42:19
Van annak az Iluskának egyáltalán Leszálló platformja? Mert ha nincs, akkor még nem aktiválódott a mod. Ez annyit jelent, hogy amikor feltetted, akkor az az "I" már "jelen volt" a játékban/mentésben. Csak a mod után "létrejövő" hajóknál működik. (Ez több módosításnál előfordul. Törvényszerű!) Próbáld meg azt az "I"-t kilőni és a következőt elfoglalni!
Viku! Ezt Orvosolták úgy, hogy az érkező hajók nyugton maradnak, amíg szabad nem lesz az áthaladás. Nagyjából úgy, mint ahogy a CV-nél váltják egymást a teherhajók.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2016.01.22. 18:42:19
A xenon hunt 2 fent van. K-t már foglaltam de az I-nél szürke a board ikon. Már megkoppasztottam mindentől és már csak a hull-t akarom leszedni. Lehet bugos lehet valamiért, mert a rám lőtt rakétái simán átmennek az I testén és eltalálnak, vagy utukat folytatva visszafordulnak rám. Vagy ez természetes?
Sziasztok!
Egy kérdésem volna. Xenon I-t el lehet foglalni?
Egy kérdésem volna. Xenon I-t el lehet foglalni?
Én még mindig aszerint építkezek, amit a könyvben is javasoltam:
CV megépítése és bevásárlás építőanyagokból, plusz indulásnak Cargolifter Drone a kész állomásnak.Ha hajógyárat építek, akkor plusz Construction drón is kell.
Persze nekem is van építőanyagos hajóm, meg külön fegyveres is.Szerintem lassan leállítom egy időre a szállítmányozást, mert idegesítenek és különben is túl vagyok a 16 és fél milliárdon is 😊, most inkább a küldetésekre meg a "hős játszásra" akarok rárepülni.Tök rég jártam Albionban, szeretnék oda egy kis felfordulást, aljas kétszínű módon bevinni küldi+várok,amíg az ellenfél lezúz pár dolgot,így nem engem hibáztatnak) <#nyes>#nyes>
Ezt a beléptetési rendszert sajna nem értem.Mondd el, légyszi részletesebben!
CV megépítése és bevásárlás építőanyagokból, plusz indulásnak Cargolifter Drone a kész állomásnak.Ha hajógyárat építek, akkor plusz Construction drón is kell.
Persze nekem is van építőanyagos hajóm, meg külön fegyveres is.Szerintem lassan leállítom egy időre a szállítmányozást, mert idegesítenek és különben is túl vagyok a 16 és fél milliárdon is 😊, most inkább a küldetésekre meg a "hős játszásra" akarok rárepülni.Tök rég jártam Albionban, szeretnék oda egy kis felfordulást, aljas kétszínű módon bevinni küldi+várok,amíg az ellenfél lezúz pár dolgot,így nem engem hibáztatnak) <#nyes>#nyes>
Ezt a beléptetési rendszert sajna nem értem.Mondd el, légyszi részletesebben!
Tény 1; Tied lesz.
2; Az első részleg felhúzásával teljesíted a küldetést.
Már van ilyen módon készült gyáram. Időnként jó ötleteket dob a gép.
Mostanában ötcsillagos hisztipicsával, 100 körüli hegesztő alkalmatossággal, Vogon építészflottával, (Lyranea (építőanyag), Sanahar (fegyverek-pajzsok) plusz egy lepton, ha valamiből épp kifogynék, azt ugrasztom) SETA-val szoktam nyomulni. Így már nem kapok tüdőrákot, mire felrántok egy-egy modult. Pénzt nem szabad neki adni, mert villámgyorsan lecsapnak a gyáraink egy-egy termékre és akkor lehet várni, míg a világegyetem másik végéről ideér a hajójuk! Ez a hozománya az új "beléptetési" rendszernek, amit a kapu problémára szerkesztettek. Megbízható, de lassú.
Szerverekben egyébként is sok mag/alacsony(abb) frekvencia van. Nekünk meg sebesség kell inkább!
2; Az első részleg felhúzásával teljesíted a küldetést.
Már van ilyen módon készült gyáram. Időnként jó ötleteket dob a gép.
Mostanában ötcsillagos hisztipicsával, 100 körüli hegesztő alkalmatossággal, Vogon építészflottával, (Lyranea (építőanyag), Sanahar (fegyverek-pajzsok) plusz egy lepton, ha valamiből épp kifogynék, azt ugrasztom) SETA-val szoktam nyomulni. Így már nem kapok tüdőrákot, mire felrántok egy-egy modult. Pénzt nem szabad neki adni, mert villámgyorsan lecsapnak a gyáraink egy-egy termékre és akkor lehet várni, míg a világegyetem másik végéről ideér a hajójuk! Ez a hozománya az új "beléptetési" rendszernek, amit a kapu problémára szerkesztettek. Megbízható, de lassú.
Szerverekben egyébként is sok mag/alacsony(abb) frekvencia van. Nekünk meg sebesség kell inkább!
Hehe kösz a tippeket srácok!
A szervert csak poénból mondtam 😊Amúgy Dell Poweredge R520-as...most olyan 1,5 milla egy ilyen...ne akarjunk ezzel X-ezni!
Vissza a gémre: egész jó új küldetések vannak, tetszik, hogy van több csatahajós-támadós-lezúzós is, legalább játszhatom a hőst, aki megmenti a galaxist 😊
Viszont csinált már meg valamelyikőtök gyárépítős küldetést?Kicsit nevetségesnek találom a díjazást. Az egyikben arra kérnek, húzzak fel egy Civ Ship Parts Lot-ot, azaz egy kis hajógyárat, ami ugye mást is gyárt.Ez kb 30-50 milla (nekem ingyen lenne) és ad érte 7 milliót!
Ummmh!Ez igen!Tehát csak 23-43 millát "buknék" rajta!Aztán nem tudom, enyém lesz-e a végén vagy a gépé?Bár lehet, hogy elég lenne neki csak az első szint,hogy felhúzzam és akkor olcsób is lenne,de szerintem akkor sem éri meg.
Ezek az aszteroida-vadászat, meg aknamentesítés küldetések...jó ötletek, csak nem nekem,
A szervert csak poénból mondtam 😊Amúgy Dell Poweredge R520-as...most olyan 1,5 milla egy ilyen...ne akarjunk ezzel X-ezni!
Vissza a gémre: egész jó új küldetések vannak, tetszik, hogy van több csatahajós-támadós-lezúzós is, legalább játszhatom a hőst, aki megmenti a galaxist 😊
Viszont csinált már meg valamelyikőtök gyárépítős küldetést?Kicsit nevetségesnek találom a díjazást. Az egyikben arra kérnek, húzzak fel egy Civ Ship Parts Lot-ot, azaz egy kis hajógyárat, ami ugye mást is gyárt.Ez kb 30-50 milla (nekem ingyen lenne) és ad érte 7 milliót!
Ummmh!Ez igen!Tehát csak 23-43 millát "buknék" rajta!Aztán nem tudom, enyém lesz-e a végén vagy a gépé?Bár lehet, hogy elég lenne neki csak az első szint,hogy felhúzzam és akkor olcsób is lenne,de szerintem akkor sem éri meg.
Ezek az aszteroida-vadászat, meg aknamentesítés küldetések...jó ötletek, csak nem nekem,
Francnak ház! Szegelje fel a falra!
OFF
Miért ne lenne? Egy jó 2011-es lapba beteszel egy 4-6-8magos HT-s Xeont és hajrá! Már csak azért is, mert a 2011-nél ugye lehet tri-channel vagy quad-channel is a RAM access. Azt meg biztosan szeretné az X, mivel köztudottan CPU/RAM zabáló az engine. Még egy jó VGA, és mindent visz...:-)
Meg kéne nézni, milyen lap van a rack dobozban, talán átszerelhető normál házba.
ON
Miért ne lenne? Egy jó 2011-es lapba beteszel egy 4-6-8magos HT-s Xeont és hajrá! Már csak azért is, mert a 2011-nél ugye lehet tri-channel vagy quad-channel is a RAM access. Azt meg biztosan szeretné az X, mivel köztudottan CPU/RAM zabáló az engine. Még egy jó VGA, és mindent visz...:-)
Meg kéne nézni, milyen lap van a rack dobozban, talán átszerelhető normál házba.
ON
Kollégám Xeon procis gépet rakott össze és teljesen meg van vele elégedve. A videokártyát még le akarja cserélni, csak várja, hogy olcsó legyen. Főként játékra használja ő is.
Nekem az AMD PhenomII X4 965-ön egész jól elfutott a játék. GTX750-es kártyával.
Az új i7-essel még nem próbáltam. A játékok gond nélkül futnak a GTX980Ti-vel.
Persze, ha rossz a motor, akkor nincs mit tenni. Space Engineers-ben szoktak még így is gondok lenni és nem használja ki rendesen a procit.
Kb, mint az X-eknél, csak itt az FPS szám megmarad és a szimulációs sebesség csökken. Mintha SETA-t használnál, csak osztásban, nem szorzásban.
Videóvágó, konvertáló viszont kihasználja a procit rendesen.
Nekem az AMD PhenomII X4 965-ön egész jól elfutott a játék. GTX750-es kártyával.
Az új i7-essel még nem próbáltam. A játékok gond nélkül futnak a GTX980Ti-vel.
Persze, ha rossz a motor, akkor nincs mit tenni. Space Engineers-ben szoktak még így is gondok lenni és nem használja ki rendesen a procit.
Kb, mint az X-eknél, csak itt az FPS szám megmarad és a szimulációs sebesség csökken. Mintha SETA-t használnál, csak osztásban, nem szorzásban.
Videóvágó, konvertáló viszont kihasználja a procit rendesen.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Bocsánat, Xeon 😊 már keverem a szezon a fazonnal.Egyébként tudom, hogy sem szerver, sem workstation nem alkalmas játékra.
De igen, 4790-et akartam, csak addig húztam, amíg felment az ára.Azt gondoltam, olcsóbb lesz, de a dollár árfolyam miatt csak drágább lett minden. Utána meg rájöttem, hogy egy I5-4690 is bőven elég, mert árban ugyan 20-40 ezer a különbség, de a teljesítmény ugyanaz.Meg tudnám venni a legújabb 6/8 magos I7-58xx vagy 59xx típusút is, 130-170 ezer körül+alaplap 80-90 ezer+DDR4 ram, csak nem akarok már ennyit kiadni azért hogy játszhassak.Arról nem beszélve, nem is biztos, hogy játékok kihasználnák/használnák ezt a teljesítményt.
Van itt a munkahelyemen nagyon fasza Dell szervereink, csak azok rackesek, és fizikailag nem férne bele GPU-m, meg asszem azokon nincs is olyan port 😊 Viszont cserében van 2 db 8 magos Xenon bennük.
Most megálltam az I5-4690-nél+új alaplap+M2-es SSD+új ház+tuning hűtő+új PSU-nál, kb 170-180 ezerre taksálom.Jó, ebből lejön az ÁFA, így kb 100-120 ezerből megvan.
Van itt a munkahelyemen nagyon fasza Dell szervereink, csak azok rackesek, és fizikailag nem férne bele GPU-m, meg asszem azokon nincs is olyan port 😊 Viszont cserében van 2 db 8 magos Xenon bennük.
Most megálltam az I5-4690-nél+új alaplap+M2-es SSD+új ház+tuning hűtő+új PSU-nál, kb 170-180 ezerre taksálom.Jó, ebből lejön az ÁFA, így kb 100-120 ezerből megvan.
Viku! Nem te veszed másfél éve a 4790K-t? :-) (Na jó, csak egy.)
Egy biztos; Ehhez a játékhoz CPU KELL! Nálam egy 4770K ketyeg 4400-on és így sem kompromisszum mentes! Nem ritka harmincas képkocka, de akár tizenakármennyire is be tud esni.
Vigaszként: Még nem találták fel azt az eszközt, amin gond nélkül elfutna!
Pares! Videót lehet??? <#bee1>#bee1>
Egy biztos; Ehhez a játékhoz CPU KELL! Nálam egy 4770K ketyeg 4400-on és így sem kompromisszum mentes! Nem ritka harmincas képkocka, de akár tizenakármennyire is be tud esni.
Vigaszként: Még nem találták fel azt az eszközt, amin gond nélkül elfutna!
Pares! Videót lehet??? <#bee1>#bee1>
Ehhez csak annyit, hogy remélem, a kib*ott migránsok nem fogják tönkretenni az Ego-t. Mert ha Angéla tönkreteszi Németországot és vele az Egosoft-ot is, akkor én is megyek lázadozni <#nyes>#nyes>