6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Hopp, megjelent az Amazonon is:

Home of Light OST
  • kisiku
    Én most kifejezetten a Home of Light zenéjét szeretném, mert a többi megvan.
    Az egyiket megkapod, mikor megvetted a játékot, a másat leszedtem valahonnan, aztán van még egy, szerintem azt kiszedték a gémből, de ezek az új számok zseniálisak.Lehet, hogy írok Zakharov mesternek...
  • RJoco
    Azért nem rossz, ha leáll a SETA, ha üzenet jön, mert lehet, hogy mire te értelmezed az üzenetet és leállítanád magad, addigra néhány hajód, esetleg állomásod lesz az enyészeté. No persze a kőgazdagoknak ez lehet hogy nem számít

Anno mikor megvettem a Rebirth-et kaptam hozzá egy Soundtrack Vol. 1-et. Azóta van új vagy ez egész más lenne?
  • kisiku
    Nekem már csak egy segítségre volna szükségem: szeretném megvenni a játék zenéit, de csak az ITunes-on lehet kapni.Ehhez kell hogy legyen valamilyen I- eszközöm?Vagy ez hogyan megy?Egyáltalán ha ott megveszem, akkor az enyém lesz vagy csak akkor, ha van valami Apple cuccom?

Sajna, sem az Ego, sem a zeneszerző oldalán nem találtam eddig más formában/más megoldásként.
  • kisiku
    A HoL hajógyár hiánya nekem is fájó,de csak a raktár, ami a különbség az Albion-hoz (Capital Shipyard) képest.Nem nagy kunszt vennem egy CV-t HoL-ban...
    Az kétségtelen, hogy a P többet bír a többinél, meg hogy átlő a pajzson is, ezt tapasztaltam, de akkor sem nagy durranás.
    Nem azt mondom, hogy a SETA rossz lenne, csak zavaró, hogy minden üzenetnél megáll.Miért?Minek megállni?Na mindegy...
    A JD-nál nem is néztem a fogyasztást, de megnézem ezután.Kétségtelen, hogy nagyon sok időt megspórolok vele, de ugyanakkor nem is mindig jó, mert a flotta nem tud ilyen gyorsan követni, magyarán egyedül maradsz a bajban, ha rosszul használod.
  • Jóózsf István #5922
    Mentségemre legyen mondva, eddig nem érdekelt a dolog, hiszen van saját ugróhajtóművem, ami kényelmesebb, mint a "bolti":
    Eddig azt hittem, hogy boltit csak tízpercenként lehet használni, de messze nem, hisz magam is használtam a "visszahűlési időn" belül. Csak hibának véltem. És itt az okosság!: Ha hamarabb ugrunk tovább, akkor az eszköztárból elhasznál egy fagyállót!!!
    Ha ez mindenki számára egyértelmű volt, akkor én birka vagyok!

Viku! Elhiszem, hogy zavaró a SETA lekapcsolgatása, de még így is elnézőbb az X3-as verzióhoz képest! Igazán hasznos akkor tud lenni, amikor a játék sajátossága révén várni kell egy művelet befejezésére! Lásd építkezés, ostoba manőver befejezése, hajójavítás.
    Hidd el, hogy jelentősen kevesebbet dohányzom, amióta van SETA!
    A "P"-ket nem a borzhoz kell viszonyítani, hanem a többi vadászhoz. Lehet, hogy te simán kilövöd, de háromszor-négyszer többet bírnak. (A távcsövessel ennyivel többször kell rálőnöm, hogy elporladjon.) Amiket zónavédelemre rendeltem, azok még mindig megvannak, szemben az egyéb vadászokkal. Az is elég komoly ficsőr, hogy átlőnek a pajzson! Az egyetlen kishajó, amivel kerülöm a harcot, mert utálom a Borzot hegesztetni!

Szívfájdalom, hogy nem lehet a HoL hajógyárat építeni. Pedig rácsúsztam volna... (Gondolom még nem érte utol a mod a 4.0-át)
  • kisiku
    Na, megvan a Jumpdrive!Azt a rohadt életbe!26 órát kerestem azt a sz*r Coolant-ot...meg valahogy közben meg lett a SETA is.Elég sok független csatát fogadtam el, az egyikben egy Titurel+40 vadász volt, a mésikban 1 Arawn+1 Taranis+1 Heavy Sul+1 Balor volt...kaptam érte 16 millát és nem buktam egy hajót sem.Igaz, hagytam, hadd tomboljanak, nekem az csak üzlet...szerintem ezekből jött össze.A SETA-tól nem vagyok elájulva, minden bejövő üzenetnél kikapcsol...a JD viszont jó.

Aztán nem tudom, lehet, hogy véletlen, de mintha most kezdene egy kicsit belelendülni a játék.Épp ugrottam a Toride-Maestrom Kapuhoz, egyszer csak átjött egy Xenon I Toride-ba, meg csomó vadász, meg Xenon P.
    Apropó P: ez egy elég sz*r hajó...lassú, simán kilövöm, körülményes, nehezen fordul.Azt sem tudom mi ez egyelőre.
    No összehívtam egy válságtanácskozást a flottának, levadásszuk az Icukát.Elfoglalni nem fogom, mert van bőven.Csak most úgy elég lett a játékból...a szemem kifolyik már.

Na, megnyugtatásképpen megyek és nézek egy pár órányi orosz baleset videót...
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.06. 20:48:16
  • Jóózsf István #5920
    Zseniális! Akkor retteghetek. Vagy nyújthatok be kérvényt mindegyiknek, hogy legyen már olyan kedves ezt vagy azt tenni, oder ne tenni! (Ez itt a kérdés!)
  • Stormbird
    ...de ha én azt mondtam, hogy jöjjön az én jelenlegi pozíciómhoz, akkor odajött/ment és ott is maradt. Ez mondjuk lehetett a safer trade mod eredménye is.

Nekem nincs ilyen mod-om és mégis így műxik. Néha ötletszerűen rátör a magány egy vagy akár több hajóra is és a nyomomba szegődnek. Ez főleg olyankor gáz, amikor éppen foglalásban vagyok és egyszer csak betoppannak és néhány lövéssel sz@rrá lövik az addig fáradtságos munkával 6-7%-ra meghámozott áldozatomat:(
  • Jóózsf István #5918
    Legjobb új dolog? Nekem a távcsöves puska!
    De sorolhatnám még: SETA, K.nagy új terület ahol kereskedni, kalandozni, gyönyörködni lehet...

Más: Nem tudom eddig kinél, hogy működött, de ha én azt mondtam, hogy jöjjön az én jelenlegi pozíciómhoz, akkor odajött/ment és ott is maradt. Ez mondjuk lehetett a safer trade mod eredménye is. Nade! Most utánam koslatott két hajó is, függetlenül, hogy rajban volt, vagy sem! Vattafakk?

Szolgálati közlemény: A Xenon hunt-ot leadta a gazdája. Az új, Xenon Hunt 3 néven elérhető a műhelyben. Nem frissül automatikusan hármasra! Elméletileg a 2-es még működik...
  • gemihu
    Sziasztok! Mennyire kupálódott ki a home of light dlc-vel a progi? Még nagyon korai verzióról láttam írásokat,de eléggé lehúzták. A hajók elakadtak,nehéz volt irányítani a gazdaságot stb.. Nem konkrétan a változások érdekelnek,hanem ez mennyit dobott a játszhatóságon. Mi a legjobb új dolog? Illetve ez a kiegészítő máshonnan indítja az egész sztorit?
  • Jóózsf István #5916
    Csak nehogy összetévessze a JD körével, ami mellette van! :-)

Az állomás szekennelésre: Hogy nem lehet csak úgy ukmukfukk 100%-ra szkennelni, az ficsőr! Van is rá küldetés. Bár csak egyel találkoztam. Ha az ember jóban van a Cartel-el, akkor ők adják egy sorozatban, hogy szkennelj 100%-ra egy gyárat. Persze, ki az aki jóban van azokkal a gyökerekkel?!?! Ha csak nem művi úton... Sajnos sokáig akkor sem lehet a viszonyt fenntartani, mert a vérükben van, hogy ártsanak neked.

Erről jut eszembe, az X3-ban voltak "Céges" küldetések. A HQ-knak lehetett nyalizni, aminek eredményeképp egyedi hajókat és egyéb javakat lehetett kapni. De hiányoznak!
  • Stormbird
    Még az is elképzelhető, hogy azért nem látsz 100%-nak egy elvileg teljesen leszkennelt állomást, mert egy vagy több kisebb modulja szét van lőve vagy sérült.

Cobra21: a műszerfalon, azon a monitoron ahol a Skunk ikonját látod és a pajzs valamint a hajótest állapotát lehet követni -ha van SETA az inventorydban- meg kell jelenjen egy kör. Ha az szürke, akkor ugyan van, de nem használható a SETA. Ennek lehet az az oka, hogy túl közel vagy egy állomáshoz vagy egy hajóhoz. Távolodj el mindentől és figyeld a kört, hogy átváltozik-e szürkéből kékre. Ha kék, akkor toljad neki a J-t.
  • Cobra21
    Nos akadt egy pici problémám.
    Kifejlesztettem a setás,működött is úgy 5-6 alkalommal.Azóta viszont ha használni akarom,úgy veszi,mintha nem lenne,
    pedig ott van kifejlesztve.Ilyenkor mi a fene van?
  • Zombye Reloaded
    Ebben lehet valami, mert nekem is előfurdul ilyen sorozatos pittyegés. :)
  • 3lm0
    Én úgy vettem észre hogy nem csak az "i" betűvel ellátott modulok számítanak bele a scannelésbe hanem pl. a landing platformok, küldihelyek és az "adok-veszek" pontok is. Sokszor ha közel megyek egy-egy landing platformhoz, még olyat is csinál hogy elkezdi megadni a modulokat szépen sorban 5-10 darabot.
  • Zombye Reloaded
    Üdv mindenkinek!

Érdekes dologra bukkantam, szerintem én vagyok a béna. :)

ugye a gyárak felderítésénél a még fel nem térképezett modulok szürkén jelennek meg a station scanner módban, és ha az infógombjukhoz közel megyek, akkor "regisztrálódnak", addig a listában 3x ??? jelzi az ismeretlen ill. felderítetlen státuszukat.

Nomármost. van 1-2 scannarm factory, de 1-2 másik gyár is, ahol hiába scannelem le a listában szereplő összes modult, mégse ugrik 100%-ra az adott gyár regisztrációja. tehát még kéne valahol lennie kérdőjeles modulnak, és mégsincs.

Szerintetek?

• Betyar070
    A khaakoktól azért több ellenállást vártam volna, nevetségesek az XR3-hoz képest. A bázist védő weapon platformokat kellő távolságból a távirányítású torpedók eltinizik, az a néhány vadász meg nem sok vizet zavar Simán elég volt hozzá a Skun. A xenon bázist alig tudta lenyomni két csatahajó. kb ezt vártam volna el a Kakiktól is.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.06. 09:01:25
  • Betyar070
    Köszi, ott volt a szemem előtt . Így már sokkal jobb.

• kisiku
    Új nap, új keresgélés...megyek is, mert fel kell avatnom az új hajógyárat :)
    Én szarrá lövettem már mindent, ami ellenséges, de nem nagyon jött az említett hűtőfolyadék.Úgyhogy még egy darabig keresgélek, aztán ha nem akaródzik, akkor más megoldást keresek.
    István, örülök, hogy megismerkedsz és megbarátkozol az xml-lel, én egy ideje nem nyúlok hozzá, mert nem kell hál'Istennek.
  • Jóózsf István #5907
    Tegnap rendetraktam egy Albán zónában. Volt ott egy "K" a sleppjével és némi kisebbség. Khaak sehol. Mégis kaptam egy fagyállót. Errgo; az a teória, hogy a tudjukkik dobálják, nem felel meg teljes mértékben a valóságnak!
    Azt is figyelmetekbe ajánlanám, hogy én hónapok óta nyomom a négynullát a béta jóvoltából, de csak 31-et sikerült összeszednem!
    Persze, ha valaki küzdeni akar...

A fegyverrmod craftolást felejtsétek el. NEM MŰKÖDIK! Majd egyszer talán. (kiveszi a hozzávalókat, de nem jelenik meg az eszköztárban. Kereskedés közben sem találni egyetlen listában sem!) Ez egy ismert hiba. Dolgoznak rajta. Mint ahogy a raktáron is, mivel nem bányászik!
    Nálam van egy másik anomália is: A borz állapot menüben a gyalogosok között van egy nemlétező márk kettes intrepid is. De ha el akarom adni, akkor már nincs mit!

Közben a zseni titulust kinőttem. Ezentúl ISTEN CSÁSZÁR vagyok. De nem ám akármekkora! Nem akkora mint egy vagon, mert nagy a vagon, de én mégis nagyobb vagyok. Ezt az ISTEN CSÁSZÁRSÁGOT két UNIVERZUM közé kell elképzelni! (Laár András után szabadon)
    Egy óra alatt kifejlesztettem azt a minimum beavatkozást, ami az összes npc gyáramat működésre bírta! Dzsobdán!
    (Tudom, hogy megígértem, hogy nem hozom többet szóba, de hát; Gyarló az ember!)
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2016.03.06. 08:26:12
  • kisiku
    Ja, itt van még a "tudjukkik"-ből:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Itt én zúzom őket: Itt meg ők zúznak engem:

Ja és találtam ajándék Lepton-t is...
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.05. 22:46:21
  • kisiku
    Az elmúlt 10-14 órás...hmm, ha még a tegnapi 6-ot is hozzávesszük, akkor kb 20 órás játék alatt sok mindenre rájöttem.

Először is pathfinding, azaz a hajók útvonalkeresése szánalmas.Ez ugye csak akkor jelentkezik ha taxizol.Mivel még 9 darab coolant kell a JD-hoz, asszem megfogadom István ajánlatát, mert tényleg a Kakik dobálják, de borzasztó ritkán.Most már direkt oda építkezek melléjük, hogy ne kelljen messzire menni, ha megsérülök vagy elfogy a lőszerem.Mindjárt fel is húztam ide 3 űrállomást, így összesen 65 darabnál tartok (tudom, elmebeteg vagyok)
    Szóval krititán aluli.Berepülök direkt jó belülre Empty Zone-okba, hogy na majd itt beszállok, és elvisztek!Hát nem...visszamegy az aszteroidák közé, úgy, hogy csak folytatnia kéne a legrövidebb és legzavartalanabb utat!Vazze!Ezt a jelenséget a Teladi Outpost-ban láttam először, az ominózus Verdant Profit-ban...
    Kezdek rájönni, hogy mi lesz ez a fegyverkovácsolás is.Eddig összegyűjtöttem vagy 25 darab modifikációt, de ha jól sejtem még kraftolni is lehet valamit.
    Már van vagy 5 darab Kyon Torpedo-ra való is, köszönhetően a Kakiknak.Előszeretettel látogatják a bányáimat más bányászhajók is, így szinte nekem nem is kéne hozzárendelni, alig várják hogy eladhassanak nekem Toride-ban.De vesznek is bőven.
    Amúgy minden más jó.No, el is fáradtam kellően, mára abbahagyom.
  • RJoco
    'o' betűvel tudod magadhoz húzni a kontikat. Vagyis nem begyűjti egy adott sugáron belül, hanem behúzza, ami idő, vagyis harc közben hiába nyomogatod, mert nagyon kicsi az esély, hogy behúzzon valamit. Harc után már hasznosabb.
  • 3lm0
    Container Magnet a neve és a general controls majdnem legalján találod meg.
  • Betyar070
    Korábban írtátok hogy létezik billentyű a konténerek felvételére. Mi a neve funkciónak? Lehet hogy én vagyok a maki,de sehol nem találom a bill. kiosztásnál.
  • RJoco
    Köszi, akkor nyomogathattam az F-et meg az I-t.
    Át kellene már néznem a beállításokat.
  • 3lm0
    Bizony én is ezen akadtam fenn hogy 22-nél sem sikerült. Természetesen végigcsináltam amit Yisha kért, illetve több dolgot már előtte megtettem (jump tunnel, hajtóművek és a podok valószínűsített érkezése körüli fegyverek likvkidálása). De volt olyan hogy mindent lelőttem a hajóról, plusz 15% hullba lőttem, utána foglaláskor azonnal sikeres hack és még úgy is bukta volt.

Mindenesetre köszönöm a tippeket mindenkinek.

Jump Drive Coolant sztem ládából is esik, mert nekem van 3 és Khaakot még csak látni sem láttam, nem hogy lőttem volna.
  • Jóózsf István #5899
    A nagy monológom közepette el is felejtettem az egyik témát, amire reagálni akartam:
    Furcsa, vagy épp magától értetődő, de nekem is az volt az első gondolatom, hogy a kisebbségiek kezébe került a hideghangya!!! Khaak-okakkakel meg nem is találkoztam, amíg meg nem lett a JD. De elképzelhető, hogy náluk több van.
  • Jóózsf István #5898
    Akkor már: amount="49". Mit aprózza? (Nálam ennyi a maximum tengerészgyalogos térfogat) Ezt is csak onnan tudom, hogy ugye volt 40 elit. Véletlenül szóbaálltam egy toborzóval, aki adott kilencet. El is határoztam, hogy becsületesen kiképzem őket. Már közülük 6 veterán 3 meg isten tudja milyen. Végül is nem nagy munka. Vigyázni sem olyan nehéz rájuk.
    Elmo! Ha valóban 22, volt az erték, és úgysem sikerült, akkor valamit nagyon nem jól csináltál. Yisha utasításait végrehajtottad?

Azt' Kyon torpedónk van-e már? Olyasmi mint a Nova, csak ennek van egy kis X3-as Split vadász orra és mintha jobban lehetne irányítani. Nagyobbat is üt!
    A legritkább cuccot hozzá, szintén a szögletes gúla fetisiszták "adják"!

Írd be azt a hűtőt Viku! Az egész ugróhajtómű nem ér ennyi vesződséget!

Még egy kicsit kábítok mindenkit, aztán kerülöm a témát:
    Tennap ugye a Zegonak dolgoztam ingyen, kábé fél napot. Majd elkezdtem élvezni a munkám gyümölcsét. Ez 3-4 órát tartott. Majd visszaballagtam a legelőször renovált PMC hajógyárhoz és mit látok?!?!? NEM MŰKÖDIK! Miért? Mert szét van lőve megint néhány konténer raktár.
    Mondom: Ilyen nincs! Ma odarendeltem annyi hajót, (kicsit, nagyot, közepeset) amennyit csak nem szégyelltem és odaálltam én is, hogy lássam ki az a gyökér, aki nem becsüli a munkámat!
    Nem találnátok ki! A HoA! Jönnek a kis bu*i vadászaikkal és lövik a PMC rendőröket! Na persze célozni azt derogál a nyomorultaknak. Hát persze, hogy amortizálják a gyárat!
    De az ego is ludas, mert beleírja az elemek soraiba, hogy: "lerombolható" Hülyeséget irkálni én is tudok! Talán még "okosságot" is! Törölni meg egyenesen profin tudok.
    Már ott tartok egy-egy ilyen renoválásnál, hogy elég csak szavakat, sorokat törölni és már megy is minden tovább. Píszofkék!
    Viku! Ha könyvet írsz, vagy mellékletet a Ribörsz kézikönyvhöz, szívesen konzultálok!

És még egy kis rontás: A "tudjukkiket" de főleg a "szobrukat" egyéb okokból is érdemes felkeresni. Kicsit fingatós a megközelítésük, de nem lehetetlen. Ajánlom mindenki figyelmébe a Hosszú szkennert és a mesterlövész puskát (Esetleg, némi távolsági tuningal!)
    Aztán szemeket kinyitni ám! Nehogy nekem kelljen azt is elmondani merre nézzetek!
  • Rotring
    Ha jól tudom csak alap katonákat tudsz venni, de a hajófoglalások során fejlődnek. Nézz visszább a fórumban. Nemrég alaposan ismertetve lett, hogy mi kell a sikeres foglaláshoz.
  • Betyar070
    Ne kínlódj vele, ezt másold be az xml mentésed megfelelő helyére:
    <item macro="character_argon_male_marine_mk3_macro" amount="20"/>

(20 Elite marinéd lesz)

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.05. 11:10:27
  • 3lm0
    Arról tud valaki valamit hogy fejlettebb/tapasztaltabb marine-ok (veteran, elite) vásárlásához, reputáció kell, vagy egyéb feltétel? Mert nekem bármerre járok is, csak recruit-ot hajlandóak eladni.
    Illetve ha van valakinek "tuti" tippje hajófoglalásra, azt megköszönném, mert valahogy nem akar sikerülni. Volt hogy 22-re esett már vissza a célpont "boarding score"-ja, de még így sem sikerült elfoglalnia 50 katonának és egy viszonylag jó skillekkel rendelkező officernek.
  • Betyar070
    JumpDriverCoolantot a Khaak hajók dobják a Constant Cascade zónában. A Xenon hajók nem dobnak ilyen cuccot.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.05. 08:38:06
  • kisiku
    Ettől többet én sem tudok mondani, ez így van.Nekem is tele van a hajóm illegális cuccal, én elkerülöm a zsarukat.Vagy el kell adni.Egyébként olyan is van, hogy hagyom leszkennelni a hajómat, megköszönik, majd elmész és semmi nem történik.Ha már felszólítottak az illegális cuccok kidobására és elmenekülsz, akkor kezdenek lőni.Namost ez akkor igazán nagy gáz, ha van ott még másik hajód, ami a védelmedre kel, mert akkor az háború...

Más.A briefing azt írja, hogy a Coolant rossz kezekbe került.Én meg logikusan gondolva, kinek van keze? A Xenonnak nincs, a Khaaknak nincs, hát a kalózoknak van...így aztán meglátogattam őket, miután a Xenonokat is megkérdeztem, nincs-e náluk:

No, mindent találtam, csak Jumpdrive Coolant-ot nem...fegyver fejlesztéseket, egy rakás drágakövet, meg minden egyebet.Akkor nem náluk van... megyek tovább.Szerintem régi "barátainknál" lehet mégis...
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.05. 08:32:30
  • Stormbird
    Azt, hogy milyen cumó van a hajódon az Inventory-ban nézheted meg.
    Alap beállítás szerint -és egyben a legegyszerűbben- a Shift+i nyitja meg. Ami a listában sárgával van bejegyezve, az tiltott áru az adott rendszerben. Ha ilyennel megbuksz, akkor nyisd meg az inventoryt, jelöld ki a szajrét és a menü alján lévő Drop gombbal dobd ki. Ettől lenyugszik a szerv és továbbáll.

Persze választhatod azt a megoldást is, hogy visszakettő padlógáz és magára hagyod a problémával a zsernyákot, de ebben az esetben magadra vonod az egész állomás haragját és addig fognak lőni, míg ki nem érsz a lőtávjukból és egy darabig jobb ha kerülöd a környéket.
    Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2016.03.05. 01:06:13
  • RJoco

Milyen kedvesek ezek a rendőrök. Véletlen nekimentem egynek, egyből szólt, hogy dobjam ki az illegális árut. Fogalmam nincs, hogy mi lehetett az, azt sem tudom, hogy kell megnézni, mi van a hajómban, de a következő pillanatban már el is kezdtek lőni. Elég barátságtalanok voltak.
  • kisiku
    ...ne aggódj, rendbe jön.Én anno ugyanígy szoptam, mikor elkezdtem a Xenon I-t kereskedésre használni és állandóan beragadt az állomásokhoz örökre...
    Az xml, főleg ennek a save-ja, elég egyértelmű és logikus.Kell is, különben a programozók se értenék :)
    Csak hát sok szopás a játék helyett, de nem hiszem hogy az Ego fórumon előbb segítene neked valaki, valszeg kioktatás vagy "kezdd újra" válaszok lennének.
  • Jóózsf István #5888
    Igyekszem kerülni az intim szférádat! Célirányosan keresek mindenre.

Amúgy, ha minden igaz beragadt egy NPC Balor a HoA Hajógyáradba! (Vagy csak nálam sikerült így megoldani!??!!) Mindenesetre kilőttem!

Nem győzök hálálkodni azért a mentésért! Így sem könnyű, hogy naprakész "tervrajzokkal" dolgozok, hát még ha elavulttal kellene...!!!
    Eddig a két hajógyár (PMC, HoA) teljesen más eljárást követelt. Most veselkedek a Dzsonnfekóéknak. Közben azért meg kellett állnom két-három órára, hogy hátradőlve gyönyörködhessek a művemben! (Be is kaptam 2 mrd-ot gyorsan. Kb azon a két gyáron kerestem.)
    Valószínűleg a három ladikműhellyel be is fejezem egy időre. A lényeg úgyis meg lesz.

Sajnállak benneteket! Nekem az EGO külön játékot készített!
  • RJoco
    Köszi az infókat!

A 'záras' kontinál az volt a legnagyobb gond, hogy nem vettem észre a zárat. Így csak úgy meglőttem és nagyon ritkán volt szerencsém, hogy jó helyen a kinyíláshoz. Most, hogy már tudom, mit kell keresnem, szerintem menni fog.