Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #5865 Balort találtam, Liptont még nem.Sőt van egy rakás Xenon M és néhány P, amit még össze kéne szedegetnem, ezeket én kényszerítettem arra, hogy "kiugorjon a szoftver belőlük" .
Amúgy nem nagy durranások, csak ha sokan vannak. Épp a jumpdrive-os küldit csinálom, most még gyűjtenem kell pár darab Jumpdrive coolant-ot.
Nálam minden szektor működik, van egy kalóz Spacefuel főzde valahol Omicron-ban, inkább az van szétlőve, mint a tisztességes embereké.Én meg csak építkezek folyamatosan.
"If you finished admiring your new module, would you like us to start another one?"
"Anything else you'd like?Don't be cheeky!" (szívesen megcsikizném)
"Module construction complete.Standing by for new construction orders"
"Split on Otani ship.Ship smells bad to Split"
"I'm in your bay back here.Where's the bar?"
Én azért a poén kedvéért raktam volna kocsma bővítést a Skunk-ra (mindig azt keresik a kapitányok), illetve lehetne kitakarítani a hajót, hogy ne legyen "I'm on board.Don't you ever clean up back here? vagy How does your copilot like the smell of sweaty male clothing back here?"
Viszont van egy új téma smalltalk-ban.Egy manager-t kellett megnyugtatnom, hogy nincs új konfliktus, de ha lesz is, mi nyerünk.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.03. 09:10:16