Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Betyar070 #5866 Már a 4.0-ás verziónál tartunk és még mindig nincs megoldva,ha befejez egy kereskedelmi parancsot a hajó utána ne kövesse a Skun-t hanem maradjon nyugtoan, és várjon. (Nem hiszem el hogy olyan nehéz lenne ezt leprogramozni.) Ettől eltekintve szerintem nagyon jó kis játék lett mostanra a rebith. Talán a hajók manőverező képességén kelelen még csiszolni vagy kevesebb kövecske a Koromi rendszerbe. Nekem csak pár csatahajóm van, de ezeknek is már feladja a leckét a rengeteg tereptárgy. Igaz nem szarakodnak a hajók egyszerűen keresztül gázolnak mindenen. :D
MÁS: Eddig a Koromi rendszerben a köv. szektorokat sikerült feltérképeznem, de az öregfiúkra ( Khaak) még nem találtam rá.
First Slep, Fallback, Foward Guad, Lacihonosa, Anchoraga,Terminal Reflection, Ninth Zone.
Vicces kis valami az anomália, Egy tucat Xenon vadász üldözőbe vett (pajzsom 40%) a nagy menekülés közepette véletlenül belerepültem, erre kb4. zonávall arrébb kötöttem ki, de legalább megmaradt a gúnyám. I like this game
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.03. 10:21:22