6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
TokraFan #6047 Nem létezik. Létezik viszont egy magyar leírás, egyelőre innen tölthető le. -
Yerin78 #6046 Üdv Emberek! Most akadtam csak rá erre a játékra. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e ehhez a játékhoz magyarítás vagy magyar párbeszédfelirat? -
gemihu #6045 Köszik! -
kisiku #6044 Időkorlátos küldetések leginkább a Transport típusúak, amikor időre kell eltaxizni valakit valahová. Az építős küldetéseknek nincs határideje, és tiéd lesz az állomás, miután megépítetted.
Az ilyen küldetéseknél nem árt figyelembe venni, mielőtt nekikezdesz, hogy - főként ha anyagi lehetőségeid korlátozottak - mibe kerül felhúzni az első szintet.
Pl nekem most van olyanom, hogy építsek egy Spice Plantation-t és kapok érte 9 millát.Ebből kábé 4-be fog kerülni az állomás(illetve nekem ingyen, mert mindent én gyártok).De amikor 6-ot kapsz, hogy húzz fel egy ATS vagy URV Mass Fab-ot és azok 30-40 millától indulnak, akkor érdemes meggondolni.Főleg, hogy utána még bővíteni is akarod.
Ez csak az elején nehéz, én a hetvenötödiket építem... -
#6043 Hidd el mindenki kezdőként kezdte
1. Röviden : igen.
Hosszabban : ha megvan az építőhajó, van rajta építész és a megfelelő galaxisban szeretnél építeni vele akkor csak pénzt kell adnod neki, hogy építőanyagot vásárolhasson. Ezt az építés előtt meg is kérdezi, hogy Te biztosítod az anyagot, vagy ő vásárolja meg.
2. A kis hajókba 3 db drón fér bele. Miután kiválasztottad hány hajót szeretnél gyártatni, a következő kérdése hogy milyen drónt tegyen bele. Ha nem adja fel ezt az ablakot akkor valószínűleg nincs neki készleten drónja. Ebben az esetben vagy elmész másik állomásra és megpróbálsz más hajót gyártatni, vagy legyártatod és utólag szereled fel drónokkal vagy azon az állomáson ahol építették vagy egy másikon.
3. Az építős küldetéseknek tudtommal nincs időkorlátja, legalábbis én még nem találkoztam ilyennel.
Ajánlom neked is figyelmedbe kisiku magyar nyelvű leírását, szinte mindenre választ kaphatsz belőle.
Utoljára szerkesztette: 3lm0, 2016.03.18. 13:20:22 -
kisiku #6042 Örömteli, hogy egyre többen csatlakoznak ide.Jó olvasgatást!
Viku -
Yag #6041 Köszönöm. Pont egy ilyen leírásra gondoltam. Tökéletes.
Bocs, mennem kell olvasni-tanulni :)
Szép napot.
Y. -
#6040 Apró tapasztalat, a "CWIR" nem szereti a "Hunter Ships" módot, hajlamos lefagyni a játék (pedig a Bulldog belopta magát a szívembe), a "Super Transport" eddig nem akadt össze vele. A CWIR-ben is van egy rakás új hajó, Maelstrom xenon és kalóztanya, a Heretic Vanguards (akik semlegesek kezdéskor) egy egész birodalmat épített fel. Igaz kaszabolják egymást gépekkel és a Splitek is beszálltak harmadiknak, q... jó nézni ha a három fél egy helyen van egy időben.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.03.17. 23:37:43 -
gemihu #6039 Kezdő vagyok és volna pár kérdésem:
1, Az URV forge-nál elég a pénzt odaadni és beszerzik,vagy ez így nem járható?
2, Kis bányászhajókat hogyan lehet használni? Azt írja drón kell neki,de hogyan tudok drónt rakni rá? A small ship dealer nem akar pakolni rájuk, üres a választék. Egyáltalán van értelme ilyeneket venni?
3, Határidős az URV forge építése?
-
biglion lord #6038 Saját hajógyárba gondoltam a bontást. De lehet inkább ezt a CWIR-t fogom használni, ha lenyomtam a küldiket akkor aktiválom.
Pont azon gondolkodtam, ha már az ember ott jár akkor nem számít a felesleges hajó eladja az ember és kész, inkább talán mint érdekességet majd kipróbálom. Lassan neki is látok már alig várom, csak előtte gondoltam rendre rakom a dolgokat, aztán meg sem álok a határig ami nemtom hol van
Üdv Lion -
#6037 Nos elfelejtettem hogy K-t nem lehet "reciclálni" (micsoda új magyar szót fejlesztettem ki ). Viszont ezt ki is írja tehát szerintem működik a mod CWIR-rel együtt. Mindenesetre értelmét nem nagyon látom NPC hajógyárban, csak sajátban. Maximum ha az NPC gyár annyira nincs ellátva alapanyaggal és nagyon ott akarsz vásárolni, viszont ez esetben pénzt nem jár a hajóért csak valamennyi nyersanyag ami gondolom a gyáré lesz, ergo odaadtad az NPC-nek ingyen és bérmentve a hajódat (micsoda biznisz ) -
#6036 Azt már most kijelenthetem hogy akadni egyik sem akad össze a CWIR-rel. Mivel most sikerült elfoglalnom egy K-t nemsokára pontosan megtudom mondani hogy működik-e.
Kisiku a CWIR előtti játékomban tökéletesen ment a Station Recycle 4.00-val. -
kisiku #6035 Én csak a Station Recycle-t próbáltam, igaz, utoljára valamikor a 3.22-nél bontottam el gyárat, nem tudom, működik-e a v 4.00-val. Ha hajót simán eladsz a Shipyard-on, akkor nem megsemmisítik, hanem átkerül más tulajdonába, általában az lesz a tulaj, akié a hajógyár.
A Station Recycle jól működött, és érdekesen volt megoldva: volt visszaszámlálás, evakuálás, stb.De eltűnt fizikailag is a gyár és jó részét az építőanyagoknak vissza is kaptad a CV-re, ami utána újra készen állt építésre.Azóta nem próbáltam, de lehet hogy az ATF-et átépítem máshová, ahol még több ellenfél van.Mondjuk Constant Cascade mellé.Oda pont jó egy jó erős fegyvergyár!
Nem minden mod-ot tesztelünk/használunk, mivel több van, ami tönkreteszi a játékot vagy az élményt. Mindig olvasd el, mit írnak róla a játékosok, illetve a készítője, mielőtt letöltenéd. -
biglion lord #6034 Sziasztok szép napot mindenkinek!
Mára jutottam a végére annak a sok modnak amit 3lm0 feltöltöttél nekem (átolvasgattam profi kugli angol tudásommal és próbáltam értelmezni mi-mit is nyújt), amit most is hálásan megköszönnék és ugye ahogy írod, kisiku-nak is mindig ki jár a köszönet értékes könyvéért, én nagyon szeretem az igényes dolgokat és az ő munkája több mint igényes az ember szívét megérinti az írása, köszönet érte néked ismét.
Nos ahogy írtam átnyálaztam a modokat és próbáltam kiszedni a hasznosakat! Éppen írni is akartam ezt a CWIR modot mert sehol nem taliztam írást róla csak említést, dimre megérezte a rezgést a térben és megelőzött ! Van a shiprecycle mod, amit jónak vélek ugye, ha jól értelmezem ez hajó újrahasznosítási lehetőség, viszont valamelyik fórumon mintha olyasmit értelmeztem volna, hogy a CWIR és shiprecycle nem fér meg egymással!
Most kérdeznék tőletek hogy ez így is van, jól értelmeztem, hogy nem fér meg együtt a kettő? Jól értem a CWIR modot csak a küldetések kijátszása után érdemes fölrakni? A shiprecycle modot próbálta már valaki, működik jól? Érdemes föltenni a CWIR-t és a shiprecycle modokat? 1 kis magyarázattal segítsetek ki kérlek! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Yag:
Olvasd el kisiku könyvét nem fogsz csalódni sokat tanít és jól magyaráz!
Igen a menü rendszerbe régen mindig ott voltak a modok letöltésének lehetősége, illetve különböző oldalak linkje és minden ami hozzákapcsolódott az adott játékhoz! Mióta volt oldal újítás ezek eltűntek! Vagy csak törlődtek, de kár értük, igaz sok oldal meg is szűnt!
Tisztelettel és üdvözlettel Lion -
#6033 Ide, de akár ide is lehet írni. A fejlécben ott van, hogy mi kell az átvételhez.
Már csak egy önként jelentkező kell, akit megszavazhatunk. -
#6032 tomonor 1.16-án lépett be utoljára.
A házigazda átvétele nagyon egyszerű.
Valakinek el kell vállalnia. Majd ezt követően a fórumozóknak hsz-ban kell kinyílvánítani tetszésüket, nem tetszésüket.
Ezeket a hsz számokat majd meg kell adni a megfelelő topic-ban, ahol kérvényezni kell az egészet.
Viszont most így nem tudom, melyik topic is erre a megfelelő. -
#6031 Ami még megragadta figyelmemet a leírásban, ha egy NPC gyár megsemmisül, nem spawnolja be a játék fél óra múlva teljesen épen, építési anyagok, fegyverek szükségesek az újraépítéséhez. Belegondoltam, látom a fényt a világuralom felé vezető alagútban.
Érdekes, hogy mindenki mindenkivel háborúzhat, a HOA megpróbálja lenyomni a PMC-t, és átvenni az uralmat Albionban, vagy a ROC Devriesbe életet lehelni. Szép tervek, ha elkészül egy XTM forma tartalma lesz. -
#6030 Csodálkoztam is rajta hogy a fejlécbe miért nincs kirakva a műved. Nem tudom hogy esetleg a topic gazdája már nem lenne aktív, vagy csak ide nem jár. Egy üzenetet mindenképp megérne megtudni, mert ha már nem aktív, meg kell kérni az oldal valamelyik üzemeltetőjét hogy adja át a topicgazdai jogot valamely aktív fórumozónak és utána Ő tudná szerkeszteni a fejlécet. (Elite Dangerous fórumon ugyanez volt a helyzet és így cserélt gazdát a topic) -
kisiku #6029 Én meg köszönöm, hogy újra be és be linkeled, mert ugyan emlékszem, hogy hol van, de jó lenne valahová ide kirakni a topic-ba valami gombsort vagy ilyesmit, hogy ne kelljen mindig visszamenni a fórumozóknak.Régen asszem lehetett a topicokhoz fejlécet csinálni, de nem én vagyok a házigazda, nem tudom hogy kell.
Aztán úgyis tervbe van véve honlap készítése is, de ez még a jövő.Előbb a könyvet kell átdolgoznom aktuálisra. -
#6028 Akkor tényleg csak olvasgattad a fórumot ha elkerülte a figyelmed kisiku fórumtárs magyar nyelvű leírása. Engem például ez hozott erre a fórumra.
Teljesen automata fegyverkezelést nem fogsz találni sehol. Van célzást segítő rendszer, amely egy kis keresztet rajzol az éppen célzott hajó elé, ha oda lősz akkor fogod eltalálni (magyarul a lövedék és az űrhajó pont akkor ér arra a pontra). Alap beállítások esetén a Shift + E billentyű becélozza neked a legközelebb lévő ellenséget. De ha emlékeim nem csalnak a leírásban részletes információt fogsz kapni. Sok játéknak a gyártók által összeállított leírása sem olyan, minden igényt kielégítő mint kisikué. Köszönet érte újra (ugysem lehet megköszönni eléggé:-) -
#6027 Megfertőztél Én is elkezdtem egy új játékot, pedig már kezdte meghozni a gyümölcsét az a kb. 3-400 óra játék amit eddig játszottam. Viszont az első órák tapasztalatai nagyon pozitívak, kapunk egy igen dinamikus galaxist. Folyamatosan megy az adok-kapok és erről informál is a játék. Volt hogy csak odarepültem az utolsó csata helyszínére és besepertem a kontikat. De volt hogy pont megpróbálták a Xenokat elűzni az egyik zónából és épp ott tartózkodtam, soha eddig még ennyi idő alatt ennyi Xenont nem öltem. Igaz a hajókat ott kellett hagynom egyenlőre, mert pilóta nem volt velem, ráadásul nem sikerült kiebrudalni a tulajt. Ha jól emlékszem 3 Icuka védett és rendesen formációba álltak, mind mellett volt 1-2 K és 2-3 P-M-N szakasz is. De a többiek is elég jól szervezettek, eddig nem találkoztam olyasfajta öngyilkos hajlamúakkal akik egy-két hajóval rontanának flottákra. Mondjuk kereskedés szempontjából biztos hogy másképp kell hozzáállni mert az eddig megszokott viszonyok borultak. Egy idő után pedig biztosan állást kell foglalni valamelyik csoport mellett. Viszont őket szerintem akár a totális uralomig lehet segíteni.
Mindent összevetve (akármennyire is alfa állapotú) nagyon jó kis kiegészítő, nem bántam meg hogy elkezdtem ezzel játszani. Eddig (igaz még csak 4-5 órát játszottam vele) nem találkoztam egetrengető hibával. -
Yag #6026 Kedves játékosok.
Az előző széria X3 részével kellemes órákat töltöttem el, így nosztalgiaként gondoltam pár órát itt is eljátszanék
Kérem adjatok olyan magyar nyelvű linket amit elolvasva rendet tudok tenni a fejemben mert úgy látom és olvasom a posztokból hogy pár dolog a korábbi részekhez képest megváltozott. Az angol nekem sem az erősségem de elboldogulok játék közben.
Kezdtem egy kampányt, ahogy észrevettem amolyan tutorial szerű menjünk lépésről lépésre történet. Potom másfél órán keresztül jöttem-mentem a sztrádákon és kergetőztem a csúnya piros enemy feliratú valamikkel. Dokkolgatást, toborzást "gyakoroltam". Mászálgattam a bázisokon. Kelletlen de a célbefogás kergetőzés közben nehézséget okozott. Oké, hogy ráklikkelek és autopilótára állítom hogy kövesse, de gondolom van olyan gombkombináció amivel a pályán lévő ellenséget be lehet targetolni és arra robotpilótával ráfordulni mert manuálisan egerészve haláli kínlódás. Nyomogattam a klaviatúra más játékaiban jól bevált gombokat, majd keresgéltem a controllban de nem leltem ... vagy nem értettem melyik az. De valami csoda folytán túléltem még ha hárman is voltak rajtam. Azt is el tudom képzelni hogy van olyan célzó szerkezet még ha építeni is kell, hogy csak becélzom és kilövöm az ellent és nem röhög rajtam hogy eltaláltam vagy sem mert porrá hullik ... ? Ha már ilyen prototype - micsodám van harcolhat aftomatán helyettem. Vagy nem ? :)))
Tehát a játékmenet leírás ha csak pár oldalas is legyen vagy soros, megkönnyítené az életemet.
Lehet hogy lámaság ilyen alapokat nem tudni de talán nem nevettek ki ha ennyire az alapoknál kezdeném a tanulást tőletek profibbaktól. Lapozgattam a fórumot is, pár dolog összeállt de vannak még hiányos kockák a játékmenettel kapcsolatban. Jó lenne kereskedni, kevesebbet harcolni, pénzt gyűjteni majd építkezni. Mit hogy merre miért kérdéseim csak gyűlnek. Hogyan elégítsem ki ezekre vonatkozó kíváncsiságom ? Sajnos az official videókból se derült ki minden számomra. Magyarnyelven nem tesz fel senki egy vázlatos összefoglalót? Manapság midnen szutyok játékról lehet találni magyar kommentet még ha szalonképtelen is ... egy ilyen profi stratégiai játék meg szűkölködik az ilyen egyszerű káprázatban. Megérteni honnan hova juthatok el. Persze értem hogy free vagy open world de akkor is. Úgy látom, hogy a lehetőségek tárháza sokkal nagyobb mintsem majd belecsapok a közepibe és szépen fejlődgetek, építgetek mint x3.
Köszömöm előre is türelmes válaszotok. -
#6025 Mivel ugyanaz az emberke csinálta mindkettőt bele van integrálva. -
kisiku #6024 Mi a gazdaság mozgatórugója itt?Már többször mondtam: a háború. Mi a végtermék? Az űrhajó.Mi kell az űrhajógyártáshoz?Sok fegyver és alkatrész.Miből tevődnek ezek össze?Még több termékből és így tovább...
Sajnos ez a valóságban is így van.Mivel nem tudjuk a bolygók lakosságát etetni és ellátni energiával, marad ez.Nem tudunk kolonizálni sem, de legalább életben maradtunk (már amennyiben az előző részek sztorijára gondolunk). Az előző részekben mindenki irtotta a másikat.Ez itt alábbhagyott (legalább a civilizációk nem egymást marják), maradnak a kalózok és az idegenek.Persze nélkülük unalmas lenne az élet, mármint a játék. -
kisiku #6023 Jó reggelt!
A Warehouse-om úgy megy mint a karikacsapás!Mármint az új...az első is megy, csak abba más és kevesebb cuccot raktam.Ez a fegyvertár óránként hoz nekem vagy 50-200 millát...a fegyvereimet viszik, mint a cukrot, de az összes high-tech terméket is (Reinforced, Podkletnov,Plasmaflow,Microchips,stb) Olyan forgalom alakult ki körülötte, hogy nem győzöm tölteni.Így sikerült megszabadulnom eddig kb: 3000 HIT/MA, 400 PlasmaJet, kb 600 Plasma/MA és több ezer rakétától, Reinf.Metal és high tech cucctól.A fegyvergyáraimnak végre van értelme is, nem csak erődítmények.
Egy zseni vagyok!
Közben nem győzöm gyártani a többi cuccot sem, minden elfogy!Azt is lesz*om, ha nem annyit keresek rajta, mert már minek ennyi pénz (32 milliárd)?De mivel mindent én gyártok, ezért a profitom sem annyi, amennyit a gép kalkulál, hanem szerintem úgy az ötszöröse.
Most egy darabig nem töltöm a fegyvergyárakat, fogyjanak ki előbb teljesen üresre.
Hm, írják, hogy nehezebb fokozaton több ellenfél van, én nem tapasztalom.Hard-on nyomom, max jobban kell vigyáznom magamra, de nem látom, hogy többen lennének.Lehet hogy feltolom Very Hard-ra, aztán meglátom.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.17. 09:01:47 -
Jóózsf István #6022 Jól értettem, hogy ennek a módosításnak három lényeges eleme van: Háború, háború és háború?
Már látom is magam előtt a sok zónákért folytatott harcok során rommálőtt gyárak xml-ben történő kiegyengetését.
De amúgy figyelemreméltó kezdeményezés. Kár, hogy a pléjersípjardot nem támogatja! Lehet,,, egyszer rápillantok, ...mert kíváncsivá tett! -
#6021 Próbálta már valaki ezt: CWIR
Infó: XRWIKI
Nagyon tartalmas kis csomag lesz, ha elkészül valaha, pár kép kedvcsinálónak
FONTOS: addig ne használjátok amíg a plotot nem csináltátok végig
Kezdtem új játékot egy szép induló csomaggal
Pozitív kis-nagy változtatások, Maelstrom rendesen be lett építve, már nem csak jeget lehet bányászni, kellemes női hang tájékoztat a veszélyekről (a junosztyon is megjelenik).
Pl. ez is egy apró, de hasznos dolog
Más módokkal esetlegesen akadhat, lefagyhat a játék, egy alfa állapotú komplex csomagtól így is szép teljesítmény.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.03.17. 03:22:18 -
#6020 Nofene ezt eddig észre sem vettem. Igaz pont ott van a vidkari overlay-e és az elég szépen takarja. Mindenesetre köszönöm az infót. -
#6019 Az F12 ha gőzös játékod, képernyőmentést csinál.
Ha a menüt megnyitod alul van egy olyan, hogy "quick control", ott megtalálod a billentyűparancsokat.
-
#6018 Az volt a ludas, köszönöm. Már engem is a szívszélhűdés kerülgetett, épp csatázom egy Phoenix-vel hogy elfoglaljam, erre elkezdi. Érdekes dolog viszont hogy betöltöttem egy előző mentést akkor jól működik, majd vissza az utolsót és ott is rendesen megy. aztán kiléptem és (miután száműztem F12-re ezt a hülyeséget) úgy töltöttem be az állást akkor megint a Newtonit alkalmazta.
Közben találtam a "felugró üzik/egyebek elrejtik a térképet" problémára egy viszonylagos megoldást, a Shift + R kombinációval nagyon kevés üzenet jut a monitorra így az esetek nagyobb részében a térkép látható. -
Jóózsf István #6017 Alapból azt hiszem "B" és talán flájing asszisztens a neve a beállításokban. Már rám is hozta néhányszor a frászt. Át is költöztettem a billentyűzet másik oldalára.
Viku! Még én sem fedeztem fel a galaxis egyik zugát sem! Nem olyan régiek ezek az acsívmentek, azt gondolom aki már régen benézett minden kavics mögé, annak szarik kipipálni.
UFO-val nem találkoztam. Nem egy trinagulum lakóra írta??
-
#6016 Uhhh valamibe nagyon sikerült belenyúlnom. A hajó elkezdett Newtoni fizika szerint repülni, tehát nem "áll meg" az űrben hanem sodródik. Valami billentyűkombót nyomtam meg harc közben szerintem, de hogy mit fogalmam sincs. Ha valaki tudja milyen billentyű(ke)t kell megnyomni hogy visszaálljon, ne tartsa magában -
kisiku #6015 Ki is próbáltam, kiváló, köszönet István!
Nekem asszem District 8-on belül sikerült kettőt is felhúznom, de máshol nem nagyon van.Igazándiból nem számít, főleg így nem, hogy átnevezhetem.
Apropó feltűnt még két dolog, az egyik hogy találtam a múltkor Cold Star-ban egy Unidentified Flying Object-et ha jól emlékszem, ez volt a korábbi részekben is, gondolom poén vagy Easter Egg.
A másik, hogy a sztím acsívmenteket nem szinkronizálja egy jó ideje.Szerintem felfedeztem az összes új galaxist, ám mégis azt írja, hogy nem...a legjobb, hogy a "régi" galaxisokra is ezt írja. -
kisiku #6014 Na, köszönet érte!Picit még dolgozom, majd kipróbálom -
Jóózsf István #6013 Akkor mondom a bölcset:
Zónát úgy tudsz átnevezni, hogy a benne lévő gyár menüjében kattintasz a zóna nevére és...
Hajó elemek: Kijelölöd az áldozatot és HOME/END. (A Yunosztyon mutatja, hogy épp merre hány méter!) Vagy lehet bravúroskodni: Távcsövessel célozva (Jobb gomb folyamatosan) a hajó kijelölő négyzete összezsugorodik, így lehet mellé kattintani (Ballal). Én szoktam ezt a megoldást használni, de nem egy halálbiztos módszer!
Icukáknál 30 km-ről szoktam bogarászni, hogy hova csapódjanak a hellbusterek, Aztán lőtávba megyek és gyí!
HoL zónákban, a "körön" belülre (Ha az úton közlekedsz, akkor a menetirány szerinti jobb oldalra) lehet építkezni, hogy a zónában legyen a gyár! Nem minden zónában van hely! District 5-ben (?) felhúztam kettőt a hajógyárral szemközti oldalon! -
kisiku #6012 Én úgy gondolkodok, ahogy a kici kínaiak...inkább legyen az árrésem kisebb hosszú távon, mint egyszerre baromi sokat keresni és csodálkozni, hogy senki nem vesz tőlem (pl. Balatoni vendéglősök,stb).Adót itt sem kell fizetni, a kici kínai sem fizet nálunk adót, az a hülye magyaroknak való, akiket úgyis el lehet kapni.
Szóval működik.Állítólag van lehetőség szektor átnevezésére is, én ilyet még nem találtam, pedig minden logikusnak tűnő helyen átnéztem.Még asszem acsívment is van róla:
"Columbus: Rename an area of empty space where you have a station."
Namost nekem legalább 8 Empty Space-ben állomásom, de nem sikerült még egyetlen ilyen helyet sem átnevezni.
Mivel az új galaxisokban nem nagyon lehet építkezni, ezért szinte csak egy Empty Space-be tudok felhúzni gyárat.Persze nem érdekel, csak navigáció szempontjából lenne jó, mert a 74. vagy 75. gyáramat húzom fel és a tököm tele van, hogy minden Empty Space-es.
Ami szerintem nem változott az a hajó elemeinek becélzása.A Freespaceben anno volt ilyen billentyű, amivel a pajzsot/löveget/hajtóművet/stb-t lehetett célba venni. Itt meg hiába kattintgatok, csak nem áll rá, illetve csak ha 5 cm-re vagyok tőle, ami egy PlasmaJet-nél nem életbiztosítás...
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.16. 08:43:47 -
Jóózsf István #6011 A bányászhajóval egészen biztos, hogy semmit. Mivel a raktárak "EGYELŐRE" nem tudnak bányászni. (A következő kiadásra ígérte az ego.)
Az is egy megközelítés, hogy lehúzod az árakat Viku, és magad töltöd fel. Nálam inkább az lenne egy raktárnak a feladata, hogy kirugózza az egyenetlen áruellátást. Így én egynegyed és háromnegyedre, vagy egyharmad kétharmadra állítgattam az árakat. De még nem feküdtem teljesen bele a raktározás mikéntjébe.
Esetleg még arra is jó lehet, hogy "bármi áron" összeszedjen neked egy nagyobb tételt.
X3-ban sem igazán tudtam mit kezdeni vele. Itt annyival jobb a helyzet, mivel megszabhatod a mennyiséget, nem rakja tele eladhatatlan motyóval az egészet! -
#6010 Én is pont most építettem egyet, bár még csak 3 modulból áll. Kíváncsi vagyok hogy lehúztam mindennek a vételi árát minimumra és az eladási a max környékén van. Kapott 4 hajót (köztük egy bányászt) meg némi pénzmagot, vajon mit kezd vele.
Utoljára szerkesztette: 3lm0, 2016.03.15. 22:41:33 -
kisiku #6009 No, hogy mennyire is működik a raktáram?Nézzük csak.Feltöltöttem fegyverekkel, rakétákkal, meg high tech cuccokkal.Egy fillért nem adtam a Manager-nek, hogy ő ne tudjon venni, majd én viszek.Pár óra játék elteltével most 360 millió van neki... -
#6008 Nálam mindig le van némítva a music, általában külső zeneforrást használok játék közben, netrádió, Vangelis, Yakuro(thx vikunak érte), a többi hanghatást így is tökéletesen lehet hallani.