Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Stormbird #5877 Azt -úgy tudom- nem lehet egyben találni. Három vagy négy különféle lomból kell craftolni az inventoriban.
Nézd meg ott az összetevőket, hogy miből hány darab kell hozzá. Az sem kizárt, hogy már rég ott figyel az inventoridban minden összetevő és csak ki kell választanod a SETA sávot és alul a menüben rányomni a Crafting-ra.
RJoco: A nagyobb konténerek kinyitására is van valami mod? Jelenleg (ahogy néztem) a legerősebb fegyverek vannak a hajón, amit meg lehet venni rájuk. Sajnos ezekkel nem tudom kinyitni, mert mindig felrobban az a vacak.
Három klf. típusú, lövéssel nyitható konténer van. Van amelyiknek vörösen irizáló pántjai vannak és a közepén egy kör alakú zár szerűség. Na ezt a vörös cuccot kell meglőni óvatosan a leggyengébb fegyverrel.
A másik két típus olyan mint egy öltözőszekrény, csak az egyiknek kettő a másiknak négy lába van. A lábak szintén vörösen irizálnak. Azokat kell meglőni egy pillanatra, mindegyiket külön-külön. Utóbbi kettőből előfordul "suicid bomber" és erősen sérült verzió is. Na azokat még óvatosabban kell nyitni. Egészen közel kell menni hozzájuk, hogy ott forogjanak az orrod előtt és úgy biztosan pontosan tudsz célozni.
Eleinte érdemes F5-öt nyomni amíg meg nem szokod a kinyitásukat