Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #5856 Úgy veszem észre, hogy megint valami memória bánata lehet a játéknak. Tegnap este is kidobott, egy monstre menet után. A szaggatások is inkább később jönnek.
Jocó! A kiskonténerek beszippantására van gomb. Alap esetben "O" mármint, rövid ó!
A "Záras" konténereket, meg a lehető leggyengébb fegyverrel kell lőni. Értelem szerűen a zárakat! Óvatosan a bedrótozottakkal, mert elég nagyot tudnak ütni!
XML; Valaki egyszer kiejtette a száján, hogy UltraEdit. Gyönyörűen együttműködik a Totalcommanderrel. Csak bele lépek a tömörített állományba, az xml-en nyomok egy F4-et, a Tc kicsomagolja valahova, indul a szerkesztő (Szép színes!) Amikor zárom a szerkesztőt (előtte illik menteni (Csak az amerikai olvasók kedvéért!)), a Tc megkérdezi, hogy visszacsomagolja-e. Trallala-trallala és kész is!
Nemrég említette valaki, hogy nem akar belenyúlni a játékba. Hát! Szerintem meg a játék része! Így találta ki az Ego!
Ez már kóros!: Ma úgy ébredtem fel, hogy; "Baszzus! A Terracorpnak nincs is kohója! Nekem legalábbis nem rémlik.
És az milyen már, hogy a saját állomásom hívja rám a Yardot? KÉTSZER IS! Azt még valahogy beemelem, hogy véletlenül a gyárat találom el, de hogy a díszforgalomból szedek ki egy PIROSAT és azt vegye zokon?!?!??!
Érdemes figyelni a kereskedések lebonyolítására! Az egy dolog, hogy két hajó között csak OOS működik, de nem egyszer fordult elő, hogy várok, hogy megérkezzen egy szállítmány (Jó sokat. Legutóbb másfél órát) és kiderül, hogy valamelyik fuvar beragad a hajónál: "Szörcsing for tréd" Ami egy rajban levő hajónál nem megszokott!
Cobra! Mostanában foglalkozgattak az oos harcokkal. Hogy ez mit jelent? Affranc tudja! De működni látszik: Sok hajóm inkább a zónát védi, mert úgy szerintem hatékonyabb. (Nem várja meg, míg az ellen rálő az ojjektumra, hanem a zónába lépésre reagálnak) MÉG MIND MEGVAN!
Ehhez az is hozzátartozik, hogy megtanították ELMENEKÜLNI őket!!! Ami tényleg jó!!!