6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    Nagyon kemény küldetés, likvidálni kellett egy manust aki egy Arankával és 15-20 kísérővel poroszkált, ja és Aranka tesója is követte, védte tisztes távolból.
    Ez kb. egy napi meló volt (háromszor döglöttem bele), az eredmény kárpótolt, nagyon két ari

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.03.15. 14:09:57
  • kisiku
    Annyiszor mondtam már, próbáljátok ki a játékot enyhén illuminált állapotban!Egészen más élvezet!Simán nekimentem az előbb vagy 20 P-nek, ami csak engem támadott A pia tényleg bátorságot ad...frenetikus érzés piásan játszani!

No, Medium-ra ítélte a gém azt a hagyományos Xenon Attacking küldetést, amiben kb 4x20 P-t és vagy 4x4 M-et kellett lezúznom...Toride-ban.
    Hm, előfordult másnál is már, hogy szeretett állomása egyetlen felvehető karaktert sem tartott?Aztán zóna ki és be, majd hirtelen mindenki előkerült!
    Két fantasztikus ötletemet tesztelem: az egyik, hogy két kalózállomás útvonalába leraktam egy Constr. Yard-ot (amúgy is kellett), így rengeteg kalóz kishajót zsákmányolok óránként, a másik egy olyan fegyverraktár, ahol én mindenkinek az árai alá vágva adok el fegyvereket...megyek építkezni valami fasza Xenon szektorba is, ne legyen nyugtuk!
    Idézet a Nagy Durranás 2-ből: "ölni bomba jó!

• biglion lord
    Sziasztok és szép napot!
    Hüüü 3lm0 ezt hogy is hálálhatnám meg neked, nagyon nagyon szépen köszönöm!
    Félre ne értsd kérlek, nincs semmilyen hajlamaim de most szét puszilgatnálak, de kérd meg a párodat, ha van vagy egyik szerettedet kérlek, tegye meg ezt helyettem! Kicsit meglepődtem és raktál bele rendesen, most boldoggá tettél, nagyon köszönöm!

Továbbá elnézést kérek mindenkitől, 1 kevés választ tűznék ide!
    Régen elég sokat foglalkoztam PC-kel, üzleti célból (szerelés, telepítés stb.), így sikerül elég tapasztalatot összeszednem, illetve sok megmagyarázhatatlannal találkoztam. Sok esetben 2 tök egyforma gép sem hasonlított egymásra, működésileg ami az egyiken ment a másikon nem pedig ugyan az a rendszer és alkatrészből állt, nagyon sokat tudnék mesélni az érthetetlen esetekről. Itt van másik asztali gép is, laptop is, de azok a srácok tanulmányait segítik és sokat használják, programozás stb., az övég is védve van illetve csak óvatosan használják a netes dolgokat, mert azok az anyagok amiken dolgoznak tönkre mehet, volt már rá példa és kezdhette előröl a munkát, projektet, de itt is ami az egyiken sikerül a másikon nem, pedig hasonló a konfig.. Van 1 régi meghajtóm alig használt és nagyon régen történt, olyan vírust szedett össze amit nem tudtak javítani, több szervizben is volt a meghajtó, az összes adat oda lett róla, de a családi fotókat, videókat sajnáltam a legjobban. A vírus a meghajtó fat-tábláját támadta meg és írta át, az adatokat egyszerűen nem lehetett lementeni, se én se a szerviz. Párszor tett már keresztbe ilyen olyan vírus illetve pénzembe is került, így mára inkább félek mint utólag megijedek. A C védelmet úgy értem, hogy nem csak vírusirtó, tűzfal hanem semmit nem enged a C meghajtóra írni engedélyem nélkül mert az adott programok ezt nem engedik. Talán még meg van, 1 régi katonai kód program és egyik barátom kipróbálta, még nagyon régen, hogy a gyerekei ne férjenek hozzá a felnőtt dolgokhoz, hát elfelejtette a jelszót, ááá gondolta semmi gond formatálja és majd jó lesz, hát tévedett eltűnt az a 30 gb, nem fért hozzá többet a kód hiánya végett, próbálkozás volt több variációval visszahozni, de semmi siker. Viszont sok játék a C meghajtóra teszi a mentést, és találkoztam olyan játékkal amelyik nem engedte, hogy a mentést is a másik meghajtóra tegyem, így azt nem telepítem. Egyik ismerősömnek a banki számláról 1 vírus segítségével pénzt akartak levenni, szerencséjére a véletlennek köszönhetően meghiúsult. 1 másik ismerősömnek viszont sikerült 500ezer forintot hasonlóan le emelni a számlájáról, de szerencsére a bank kárpótolta, mert hasonló esetekre mindenkinek van 1 biztosítás a számlájához. Ezek az illetők vállalkozók, és elmondásuk szerint naponta kapnak próbálkozást, E-mailben is, ez ugye a 21 század vívmányai, és mióta átutalás lett a trendi! Nos én hasonlóan 1 nem régen kezdett kereskedéssel foglalkozom, hogy eltarthassam családom, ezért banki és egyéb adatok futnak a C meghajtón, ezért vagyok óvatos és inkább félek mint sem ijednék. Azt hozzáteszem nem kell megijedni nem dúskálok semmiben, csak szegény ember vízzel főz,...... igaz a gazdag is, csak próbálok létesülni mint mindenki.... Remélem így nagy vonalakban leírva érthető, miért tartok és vagyok óvatos, de a szórakozás is kell főleg ebben a mai világban, van X-Box is, de szerintem azt ti is tudjátok, nem olyan mint a PC, nem lehet úgy mokolni alakítani a játékokat, mod, stb., így inkább én a PC-t használom a srácok Box-on szokták tolni.

Ja igen kérdezte itt valaki miért nem a natúr játékkal tolom, mert én is olyan vagyok mint a gyerek, ha tudom, hogy van jobb élvezhetőbb lehetőség, akkor inkább várok, hogy ne 1 olyan játékot kapjak amit így is megcsonkítottak sok szép jó kellemes, hasznos dolgoktól. Az emberben 1 világ dől össze 1 olyan játékkal kapcsolatosan aminek korábbi verziói hihetetlen élményeket nyújtott egykor, ilyen például az egyik kivett, hogy nem lehet vezetni a nagy szörnyeket, és akad még más is, igaz vannak más apróságok helyette, de akkor is úgy lett volna kerek ami a korábbiakban ott volt itt is ott lenne a helye.
    Még egyszer elnézést kérek az off-ért már lassan át megyek írói vénába, amit nem szeretnék....

Nagyon szépen köszönöm ismételten segítségeteket!

Jut eszembe 3lm0 ne feledd kérni kérlek :-) nagyon szépen köszönöm tetted! További szép napot, pihenést vagy pihenésközben jó játékot mindenkinek.....vigyázzatok a szektoraitokra s hajóitokra!

Tisztelettel és üdvözlettel Lion
  • Jóózsf István #6004
    Kétmillió sorba sokminden belefér!
  • 3lm0
    Meg is van. Érdekes módon a gőzmühelyben találtam rá megoldást és Egoék fórumán nem. A fene sem gondolta hogy alapvető játékbeállításokat a mentésekbe írnak bele ezek a nagyeszűek.

Szóval a mentés xml-ében van egy olyan sor hogy <music locked="1" /> ha ezt 0-ra állítja az ember akkor van zene a szektorokban is. Alatta pedig a harc közbeni zenére vonatkozik ugyanilyen beállítás.
    Ezek után kíváncsi lenne az ember milyen egyéb beállításokat tehettek a mentésbe
  • 3lm0
    Jócskán benne vagyok, csak a vidkari "gyengébb" picit.
    Win 10 64 bit
    Core I7-2600K
    8 GB Corsair Vengeance
    MSI Hawk GTX460 1GB
    HD Audio (alaplapi DX 11-es hangkari, Nvidia folyamatosan frissíti a drivert)
    1 TB-s partíción csücsül a játék (csak elég neki a maradék 400 GB hely :-)

Egyébként van zene menü alatt és Highway-ben is, tehát nem a harverrel vagy illesztőprogrammal van a gond, hanem valami játékon belüli beállítással. Csak lusta vagyok kikeresni, gondoltam hátha valaki kapásból tudja, mit hova kéne állítani
    Mindenesetre köszönöm a segítségeket.
  • dimre
    Konfigurációd az ajánlott gépigénynek megfelel ?
    Ha ok, akkor nézd át a hangvezérlő szoftvert, frissíteni ill. cserélni kell.

System Requirements

Note: 32-bit versions of Windows are not supported due to memory requirements.

Minimum

The minimum requirements indicate the basic environment required to run the game. If any of these requirements are not met then the game may not run at all.
    Windows 8 (64-bit), Windows 7 SP1 (64-bit), Vista SP2 (64-bit), XP SP2 (64-bit)
    Intel i-Series at 2GHz or AMD equivalent
    4 GB RAM
    Nvidia GT400 series with 512MB RAM or better, ATI 4870HD with 512MB RAM or better
    DirectX 9.0c Compatible Sound Card
    8 GB available hard disk space

Recommended

The recommended requirements indicate an environment that should provide an enjoyable gaming experience under normal circumstances. Please note that due to the nature of the game, it is not possible to guarantee a minimum framerate, nor is it possible to guarantee that there will be no in-game circumstances in which the framerate will be slowed.
    Windows 7 SP1 (64-bit)
    Intel i5 (Quad) or i7 at 2.5GHz or AMD equivalent
    8 GB RAM
    Nvidia GT500 series with 1GB RAM or better, ATI 5870HD with 1GB RAM or better
    DirectX 9.0c Compatible Sound Card
    12 GB available hard disk space
  • kisiku
    Én már belerepültem.Vannak ilyen villogó "izék" egyes helyeken, ezeket ha szétlövöd, nagyot robbant a Xenon állomáson!Sőt vannak titkos helyen is elrejtett lockbox-ok, mint pl:

Azt, hogy hol van a képen látható Colony Station, mindenki találja ki...

Zene, asszem írtam a könyvben. mi van, ha elmegy a zene.Xml szerkesztés, csak már nem emlékszem.Néha előfordul nálam is, de nagyon ritkán és mindig visszajön a zene,
    Viszont nem fogom megvenni a zenéjét, mivel nem tartalmazza az album a HoL highway zenéjét és csak Itunes-on vagy Amazonon van, magyarán csak azokkal lejátszható, meg csak bizonyos készülékeken, stb.Megvárom amíg kiszedik belőle vagy én kiszedem, már az is megvan, hogyan.
  • 3lm0
    Minden tizes variációban kipróbáltam (10%-20%...) egyiknél sem volt a játék alatt csak HW-ben.
    Utoljára szerkesztette: 3lm0, 2016.03.15. 09:35:23
  • Jóózsf István #5998
    Az még rendben lenne, ha figyelmeztet, hogy van jobb szkenner, de ha a legjobb van, akkor mire figyelmeztet?
    Nekem is irkál, de lesz.rom. Az ilyen hibákat nemes egyszerűséggel átlépem. Inkább az zavar, ha az ego-fórumon olvasgatom őket.
    Viku! "Felecsd el!"

Rontásba tehetném, de úgyis elolvassátok! A sziklákba ágyazott xenon bázisokon van egy nagy lyuk. Bele szoktatok repülni?

Lion (nagy)Úr!
    A Gőzben a játék beállításainál. (jobb klikk, tulajdonságok, frissítés) az van kiválasztva, hogy mindig tartsa naprakészen a játékot?
    Ha igen, akkor se dőlj hátra, mert valamikor nekem is adódtak hasonló problémáim, és nem elég csak simán átkapcsolni (21. század), hanem külön kérvényt kell benyújtani négy példányban, etc. De mindenféle újraindítgatásokat is érdemes elkövetni közben: (Sztím/gép) és még akkor sem biztos... Esetleg; kapcsold ki-lődd le-indítsd újra (akár a gépet is) kapcsold be-lépj ki-indítsd újra. És ezek végtelen variációja megoldhatja.. Vagy nem!

Elmo! Nekem régen úgy volt beállítva, de már visszaraktam a zenét a játék alá is. Csak azt ne kérdezd meg, hogy mit kell buzerálni hozzá. Zene hangereje fel van húzva rendesen?
  • 3lm0
    Remélhetőleg nem arra gondoltak hogy vehetsz advanced illetve police scannert is és ez az upgrade
    Próbáltam utánanézni, de Egoék honlapja nem érhető el, amit pedig megtalálni azok ezer éves cikkek, bejegyzések.

Egyébként nálatok is úgy jelenik meg a zene, hogy a játék alatt semmi csak ha highway-ben megyek, vagy a menü alatt? Kerestem hátha van valami beálítás hogy mikor legyen zene, de semmit nem találtam.
  • kisiku
    Ennyi hardveres hozzászólás után vissza a játékra.Azt írja, hogy a Long Range Scanner fejleszthető a Mechanic-nál.Én erre a mai napig nem találtam megoldást, pedig átléptem a 2460 órányi játékidőt is (no meg a 30 milliárdos kp vagyont is).
    Van-e esetleg valakinek ötlete?
  • TokraFan
    "még véletlen se fertőzze meg a C meghajtót semmi"

Ha onnan fut a rendszer, akkor érdektelen hova teszed a többi programot. Bármilyen tároló fertőződhet amihez a rendszer hozzáfér, mégcsak a gépben sem kell lennie! Lehet az egy USB-s külső tár, de akár lokális hálózati tároló is (pl. NAS, mondjuk itt inkább az adathozzáférés veszélye áll fenn, mint vírusfertőzésé).
    A lényeg, hogy emiatt nyugodtan hasznáálhatod a C:-t, az ég világon semmivel nem vagy nagyobb biztonságban attól, hogy másik drive-ra telepítesz akármit is. Ezzel együtt nem hinném, hogy a mod telepítési probléma a másik tároló miatt lenne. Nekem pl. a Cities:Skylines fut egy másik driveról, mégis rengeteg modot telepítettem steam workshopból, probléma nélkül..
  • 3lm0
    Csak ma, csak most, csak Neked Összeszedtem egy nagy csokorra való modot plusz kisiku leírását pdf-ben. Avastot ráeresztettem a tömörítetlen mappára, nem jelzett, utána tömörítettem és most itt van.

RJoco abban tévedsz hogy azt a meghajtót amiről a rendszer fut nem lehet titkosítani. De azok már általában komolyabb rendszerek és hardverkulcsos (valósidejű) a titkosítás. Ergo hiába van meg akár a kulcs akár a winyó egymás nélkül semmit sem érnek.
  • kisiku
    Ha esetleg többször kidob, akkor kapcsold ki az alvó módot a win-ben, az energiatakarékosságot és minden ilyen fa*ágot is kapcsolj ki.Olyan nálam is előfordul, hogy lemegy a tálcára, de nem lép ki, csak lemegy.Valszeg más program miatt.
    A vinyódat ellenőrizd le HD Sentinellel, hogy lásd milyen állapotban van, aztán ha már sok a hiba, mentés és csere!
    Rendszergazda (is) vagyok, eddig idén asszem 70-szer telepítettem újra/fusiztam másoknak gépeket, tudom milyen.A fiókomban van kábé 20 sz*r vinyó, ebből köszörűket fogok csinálni többek között.
    Figyu, nekem a steam gyakorlatilag a megjelenése óta ugyanott van, a játékokat meg máshová rakom, mert nem akkora az SSD-m (még) és tökéletesen működik.
  • RJoco
    Én ezt nem egészen értem.
    A C meghajtó, amin a rendszer is van, biztonsági szempontból a legkockázatosabb. Hogy tudod azt levédeni? A win folyamatosan írja, a többi programnak szintén szokása írni. Ha elszáll a win, akkor meg elég macera onnan az adatokat leszedni.
    Egy másik meghajtót (akár a fő vinyón belül, akár másik vinyón) le lehet védeni, jelszavazni, kódolni, eltüntetni, hogy csak akkor legyen látható, mikor neked kell. De ezt nem teheted meg azzal a particióval, amelyiket a rendszer is használja.
    Azt nem árultad el, hogy milyen win-t használsz. Nálam csak a 10-esnél jelentkezett ilyen gond.
    Kipróbáltad a rendszergazda módban való indítást?
    A workshop sokszor engem is inkább zavar, mint, hogy hasznos lenne. Régen az összevadászott cuccokkal jobban kijöttem. Persze azt manuálisan kellett frissítenem. Szóval azért ennek is megvannak az előnyei.

Miért nem játszol simán vele?
    Nekem 2 mod van fenn. Az egyik a nofuel és elvileg be van kapcsolva, a másikat meg már nem tudom és nincs is bekapcsolva. Még a játék elején tettem fel őket. Szerintem izgalmas mod-ok nélkül is a játék.
  • biglion lord
    Szép napot sziasztok!
    Igen a játék eredeti! A C meghajtót nem akarom piszkálni mert számomra értékes anyagok vannak rajta és fontosak, így az le van védve + minden játék egyéb dolog ezen a bizonyos meghajtón van, hogy még véletlen se fertőzze meg a C meghajtót semmi, mert azon fontos adatok vannak amit használok a neten (ebbe nem mennék bele, mert nem ide tartozik és magán élet)! Korábban többször jártam már meg és óvatos vagyok, illetve vannak ismerőseim között olyanok, hogy problémájuk lett, mert a hekkerek mindig igyekeznek résen lenni így a vírusok is!
    A szóban lévő meghajtó ráadásul régebbi darab, és alvós fajta, van olyan, ha nem történik mozgás akkor le áll a meghajtó, ezt onnan tudom, mert ami onnan fut ki is lép, ha pl. itt hagyom a játékot kis időre. Amit itt lentebb is írt egyik kedves fórumtárs és más fórumokon is olvastam, hogy a másik meghajtón sokaknak nem jön össze a letöltés, frissítés, így gondolom itt is az a probléma.

Régebben sok megbízható helyeken fönt voltak modok onnan letöltötte az ember és örült, majd úgy mokolt ahogy akart, nem értem miért nem lehet ma is úgy megcsinálni, hogy választható legyen a modok letöltése, direkt letöltés vagy a gép megcsinálja. Ma ha nem elég óvatos az ember, egyből kész a baj és nekem sütötte már meg a kása a szájam szélét nem 1x, ezért vagyok nagyon óvatos!

Közben föl raktam az X3AP-t, a Rebirth-et meg majd kipróbálom, ha elérhetőek lesznek a modok valahol, ha meg nem így jártam, napokon keresztül másból sem állok csak olvasgatásból és belefáradtam! Azt meg nem tudom jelenleg megtenni, hogy csak játékra 1 PC-t mert van hova tenni a pénzt jelenleg, csak most 3 gyerekem vizsgázik és készül tovább tanulni, egyik Egyetem BME másik cukrászat 3. most kezd.... és nem 3 gyerekem van....... Tehát van hova gondolkodnom, és elnézést az off-ért csak említettem, hogy érthető legyek, de nem ide tartozik.

Ismételten nagyon szépen köszönöm fáradozásaitokat, segítségeiteket, jó tudni, hogy vannak még segítő kész emberek!
    Néha ide nézek olvasgatok.

• dimre
    Voltam kicsit csótányt irtani
    Igazából egy jóembert kellett kinyírnom, aki ott bóklászott a bogaraknál.
    Bogárfalva dolgos népe békében éldegél messze az Óperencián túl

Nehéz ellenfelek, de megéri kockáztatni, rengeteg fegyver modifikációt gyűjtöttem náluk

• kisiku
    Nekem minden steam-es játékom úgy fut, hogy C:\-n van maga a steam kliens és másik vinyón az össze játék.Teljesen jól fut.Lehet, be kéne állítanod a steam-et is.
  • TokraFan
    Eredeti az a játék?
  • biglion lord
    Na kipróbáltam a 2 lehetőséget egyik működik.
    Letiltottam Steam-ról és így már bekapcsolta majd újraindít bekapcsoltam a Steam-t és vissza kikapcsolta a kis piszok, de ha kikapcsolva hagyom a Steam-ot akkor működik.
    A 2. lehetőséget próbálva nem sikerül, nem írja a másik meghajtót! Sajnos nincs lehetőségem C-re rakni mert nincs helyem és most nem akarom manipulálni a C-t mert nagyon sok anyagot kellene lementenem aminek nem örülnék, ha elveszne és azzal nem akarok foglalkozni sok idő.

Ezek hiányoznak még:
    Enhanced Money Transfer
    Capital Ship Bridge
    Station Recycle or Destroy
    Galaxy Station Range v1.4 (for XR v4.00+)
    Player Shipyards
    Mission Computer
    Multi Assignment
    Repair Docks For Capital Ship Bridge Mod
    no jump fuel for player ships
    Hunter ships

Azt hiszem nem hagytam ki semmit, már kezdek összezavarodni...
    Esetleg ha ezeket még valaki föltölteni, nagyon szépen megköszönném!
    Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Üdv Lion
  • RJoco
    Ha W10-et használsz, akkor 100%, hogy az a gond, hogy másik meghajtón van a játék. Ezzel én is szívtam már.
    De átraktam a C-re, ami abból a szempontból is jó döntés volt, hogy SSD-ről sokkal hamarabb betölt, mint HDD-ről.
    Ha neked nincs ilyen lehetőséged, akkor állítsd le a Steam-et, majd indítsd rendszergazdaként. Úgy tudja már írni a másik meghajtóra tett játékok könyvtárait is.
    Frissítésnél viszont ki szokta írni, hogy nem tudja írni a meghajtót és ott is marad a listában a játék.
  • 3lm0
    Próbáld meg hogy elindítod a játékot, letiltod a steam-ről való letöltést és frissítést és így kapcsolod be a makrancoskodó modokat. Elvileg akkor újraindítás után aktívak lesznek és visszakapcsolhatod a steamet.
  • dimre
    Köszi, belerepültem legközelebb kerülöm, pont olyan zónába ugrottam ahol xenon állomás van, ráadásul mellé.
    A trading agent nálam tökéletesen működik, mission comp is megy, de leszedtem, ne legyen akadás miatta.
  • biglion lord
    Sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm a feltöltést és a segítséget!
    Steamon ismét próbálkoztam, hogy ami még hiányzik beszerezzem, most kikapcsoltam a védelmet, de így sem csinálta meg, pedig az engedélyt megkérdezi, olvasgattam még hátha találok valamit, volt aki olyat írt, hogy másik meghajtóra volt telepítve és oda neki sem szedte le. Nekem is másik meghajtón van, hogy most ezért vagy csak pont beleestem ebbe a körbe, vagy újra kellene rakni a rendszert fene tudja, de föladom.
    Amit kedves fórumtárs feltöltött 2-t nem enged bekapcsolni, azt írja aktiváláshoz indítsam újra a játékot, miután újra indítottam ugyan úgy off-on van, viszont a többi jó. Már az elvonási tünetek a sírba visznek én meg nem tudom megoldani, hogy a modokat leszedjem vicc, de ez van. Kicsit bohóckodom a játékkal, hogy enyhítsem tüneteim aztán lehet visszatérek X3 albion-hoz, most hátha nem akad meg...

Üdv Lion
    Utoljára szerkesztette: biglion lord, 2016.03.13. 16:33:26
  • Cobra21
    Engem is zavar,hihetetlen mennyi felesleges szövegelés van benne.Főleg mikor a SETA-t használom.
    Elég lenne,ha olyankor csak a vésthívások jönnének,nem mindenféle baromság.
    Én sem fárasztom a főnökömet minden hülyeséggel,mikor dolgozok.
    Viszont dícséretre méltó,hogy a kereskedőhjók végre nem gyakorlótáblák a kalózoknak,és képesek elmenekülni végre.
    Így eddig csak egy hajót vesztettem kalózok miatt.
  • 3lm0
    Nem ciki Olyan ember még nem született aki mindent tudna. Örülök hogy néha én is tudom viszonozni azt a segítséget amit én is kapok a fórumtársaktól.
    Valaki ismer esetleg olyan modot ami szétszedi a bejövő üzeneteket? Gondolok arra hogy be van célozva az egyik frissen foglalt hajó egy részeleme amit javítok, de közben jön egy rakás egyéb üzenet ami miatt nem látom hogy épp hol tart a javítás, illetve melyik lenne a következő javítandó elem. Foglaláskor szintén, keresem a jump tunnel device-t, erre jönnek a kereskedelmi és reputáció üzenetek folyamatosan szinte. Ez így nagyon zavaró tud lenni.
  • TokraFan
    Működik x52-vel szépen, fiamnak az van. Nekem Warthog HOTAS-om van, az kb hasonló es azzal is hibátlanul megy.
  • TokraFan
    Ciki, ezt nem tudtam. Köszönöm az infót!
  • Stormbird
    Néhány MOD-ot -amit én használok- feltöltöttem ide.
    Ezek vannak becsomagolva:
    -Ignore Fuel
    -Litauen Capital Ship Bridge
    -More Crew
    -Show Skills
    -Welding Laser
    -Yisha Take Over

Csomagold ki és másold be ezeket a játék könyvtárában lévő extensions mappába.
    Ne felejtsd el a játék főmenüjében engedélyezni őket.
  • Jóózsf István #5977
    Egyedi vélemény. Az X3-at (TC-AP) joy-al nyomtam végig, amikor kijött a ribörsz szépen be is üzemeltem, de pár óra után visszatettem a polcra. Talán a csillagpontos menü volt az oka. Azóta eszembe sem jutott használni. Harcolni könnyebb az egérrel!

Azokat a módosításokat amiket felsoroltunk, nyugodtan leszedheted. Ha másképp nem megy, kapcsold ki a védelmet, azután vissza.
    Úgyérted itt nem találtál semmit? Javaslom a file menü kategóriánkénti csoportosítást. De nem véletlenül ajánlottuk a Gőz Műhelyt! Biztonságos, egyszerű és a fejlesztéseket is megkapod automatikusan. Igazi huszonegyedik századi szolgáltatás!
  • biglion lord
    Sziasztok szép jó estét mindenkinek!
    Elnézéseteket kérem, tegnap nem írtam ide, de már nem jutott erőm, bár nem mintha most sok lenne, hulla fáradt vagyok, no de próbáltam letölteni Steam-ról a cuccosokat, de nem sikerült védelemre gondolok mert mindig az reklamált. Steamon regiztem feliratkoztam játékot indítottam és a védelem rákérdezett, hogy engedélyezem e a letöltést, mondom noná, de nem töltötte le akármit csináltam. Keresgéltem kugliban és olvastam mások is jártak már így, hogy nem sikerül néha letölteni, de magyarázatot azt nem találtam, így bánatomra belefáradtam és föladtam. Bár lehet az is, hogy öregszem és nem mennek már úgy a dolgok mint régen pff kitudja, bár a fiamat is kérdeztem ő programozónak tanul, de neki sem sikerült és ő is a védelemre gyanakszik, na mindegy. Így szokott ez lenni, hogy amit nagyon akar az ember az nehezen akar összejönni! Ja jut eszembe 1-et sikerült leszedni és kész. A védelmet meg nem kapcsolom ki mert nagyon régen 2 gépet vágtam így haza, vírus miatt, a meghajtók meg végkép kuka lett, no erről ennyit. Jut eszembe nexusmods oldalon is keresgéltem, de vagy én bénáztam, vagy nem tudom, de több oldalt átnéztem és nem találtam semmit, keresőben szintén nem hozott semmit, oszt ott is föladtam.

Esetleg ha valaki föltöltené mindet 1 helyre azt nagyon megköszönném, amennyiben persze lehetséges, és persze az eddigieket is nagyon-nagyon szépen köszönöm.
    Nem szeretnék senkinek sem a terhére lenni, már így is sokat segítettetek!

Olvasom, hogy van aki Joy-t használ, mert nekem is van Saitek X52 Pro, hogy valaki nem e próbált hasonlót, megy e rendesen a Joy játékkal, mert fölöslegesen nem csomagolnám ki. Viszont azon 1 mozdulattal lehet forogni stb., nekem billentyűn nehezen megy, pont minap próbálgattam a játékot és nem akart menni, pik pak szétrúgták a hátsóm, így ezt is az öregedés javára írom föl. No de ez a Joy többfunkciós,és itt olvastam valahol, hogy nem igazán kombo a játék a Joy-kal. Ha van valakinek véleménye azt megköszönném, ha megírná.

Ismételten köszönök szépen mindent!

• Stormbird
    TokraFan és Cobra21 egy régebbi hozzászólásomat idézném be:

Eleinte én is agyf@szt kaptam a highway-től:) Egy idő után meg lehet szokni.
    Mielőtt belépsz, állítsd középre azt a kis kört és a továbbiakban ne nyúlj az egérhez. Az W-A-S-D-vel mozogj a highway-en belül ha szükséges. A kilépéshez pedig nyomj BACKSPACE-t. Azonnal kilép a highwayből.

Vagy, miután beléptél a HW-be, nyomj egy SPACE-t és utána csak W-A-S-D (ha kell).
  • 3lm0
    Nagyon érzékenyek a HW-k, mindenféle mozgásra bennük (kivéve a sraffozást). Ezt egy kissé eltolták. Nem szabad sem autopilottal, sem szabad egérmozgással bemenni. Joynál szerintem adj kicsit nagyobb deadzone-t neki hogy biztosan középen maradjon, mikor elengeded.
    Kifele jövet, nekem az alap "Backspace" mindig működik. Lehet hogy érdemes lenne valamelyik gombra betenned a joyon (ha van még üres gombod)
  • TokraFan
    De, legalábbis én hadilábon állok a HW-vel meg mindig. Amikor nem kene akkor néha kilök, amikor meg ki akarok jönni, rendre tovább repülök mert nem tudok kizuhanni. :) Pedig ráncigálom vadul a joy-t. ezt a hülyeséget kihagyhattàk volna, mert egyébként tényleg nagyon jó lett a játék.
  • Cobra21
    Most értem a küldetés végére,és a pénzre nincs panaszom.Alaptőkét nem nehéz szerezni.
    Ez a új bónuszrendszer a védelmi küldetéseknél nagyon jó,mert igen jó kis lóvét lehet szakítani vele.
    Az aknavadászat is jövedelmező.Könnyen összeszedhető 40-50 milla így is,aztán irány építeni.
    Titeket nem hajigál ki a HW-ről?Mert engem rendeszeresen kilök,ami egy idő után idegesítő.
    A jump küldit is megnézem merre van,mert a fővonal közben nem találkoztam vele.
  • Jóózsf István #5971
    A termelésben nem egyik pillanatról a másikra történnek az események, de főleg az URV-k terén nem nevezném hosszúnak azt a távot. A Hajógyárak, de főleg a terracorp zsákszámra veszi a különböző URV-ket. A mi vagyonunk jelentős része abból van! Csak épp nálunk van háttér termelés is.
    Viku szokta volt mondani, hogy "INGYEN" Ez tulajdonképp igaz is: Némi élelemből és a semmiből megtermeljük az energiacellákat... Ami nyersanyag kell azt a gyárak kibányásszák maguknak... és így tovább. De tőke az kell! Hisz ezeket a gyárakat fel kell húzni, hajót biztosítani nekik, trallala.
    Szóval nekünk már gyors. De emögött van 1500-2000 óra!
  • 3lm0
    Pedig éppen kezdtem bízni Egoékban, hogy így főleg a kezdeti időszakban, amikor az ember még nem látja át a termelési útvonalakat, összefüggéseket, ezzel ma lépéssel segíti az embert hogy egy kis tapasztalathoz, illetve alaptőkéhez jusson.
    Azzal semmi baj hogy csak pár milliót ad jutalomként, ami a gyár felépítési költségének csak kis hányada (szerintem az URV-re a 30 milla nagyon optimista becslés, ha hozzáveszem a CV-t, drónokat bele és az indulótőkét a managernek, szállítóhajó(ka)t). Ez hosszabb távon hozná vissza azt az összeget amit az ember belefektet.
  • kisiku
    Tied lesz a gyár, és elég az alapot felhúzni, bővíteni majd ráér később.De gondolj bele, amikor egy URV gyárat kérnek és az alaphoz tartozó anyagok ára 30 milla, te meg kapsz 8-at bónuszként...mondjuk egy pofán veréstől több
    Előtte érdemes körülnézni, hogy az adott állomásnak lesz-e haszna, tehát nincs-e túlkínálat a majdani termékekből, amit gyártani fog neked.
  • 3lm0
    Lehet hogy buta kérdés, de vannak azok a küldetések mikor arra kér húzzak fel egy ilyen-olyan gyárat valahova. Ha megteszem akkor a gyár az Ő vagy az én tulajdonomban lesz utána? Mert ha az övé lesz akkor túró a fülébe :-D Viszont ha az enyém marad akkor gondolom egész jól jövedelmező helyen lesz.