Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #5879 Kedves egészségedre! 
Én még mindig keresem a Jumpdrive Coolant-ot.Érdekes, hogy mielőtt elfogadtam volna hivatalosan a küldetést, találtam.Most meg akármit lövök ki, alig van.Tegnap kilőttem 2 Xenon állomást, meg 8 Xen,Weapon Platform-ot (ezek is szórnak rakományt), kilövettem vagy 70 darab Xenon vadászt, egy Arawn-t, egy kalóz állomást, meg franc tudja mennyi kalózt és egy darabot nem találtam.Néhány rare jumpdrive cuccot igen, de azok amúgy is vannak.Úgyhogy ma tovább folytatom a kutatást.
Azt nem tudom, hogy a SETA-hoz tartozik-e küldetés, de egy alkatrészen kívül minden megvan hozzá.Úgyhogy ezt is kutatom.
Nagyon jó helyre raktam le egy Crystal Fab-ot Cold Star-ban, nemcsak elviszik az árut, hanem pont keresztezi az útját a Xenon Mining Shipeknek és az Atlas Pirates hajóinak.Gyakorlatilag folyamatosan kilövi az állomásom, de még ezek törmelékei között sem leltem rá az említett hűtőfolyadékra...csak azt nem tudom, hogy az eddigieket hol találtam.