6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • TokraFan
    OFF
    Sorry, de tele van valótlansággal az irasod, pl. Egy processzornal értelmezhetetlen az, hogy "gyengül". Mindegy, nem megyek bele, csak szerintem szakmai tanácsot akkor adjunk, ha értünk hozzá, egyéb esetben többet árt, mint használ.
    ON
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.28. 20:26:34
  • TokraFan
    Máshol lesz a hiba, nekem talan ha egyszer fagyott mióta ujrakezdtem. A megjelenés utáni időket leszámítva természetesen. A kék halál miatt en RAM-ra gyanakodnèk.
  • biglion lord
    "ÁÁÁ és kolléga jól írja a ramot kihagytam azt is érdemes cserélni, ha 2 db vagy több akkor csak párban mert lehet összevesznek nem tudnak összehangolódni, ütköznek."

Azt akartam kinyögni, hogy ha több ramod van vegyél ki 1et próbáld, cserélgesd helyükön ismét próbáld, mert az is lehet nem kompatibilisek egymással, vagy a hely nem tetszik neki, vagy ha van rá módod kérni ramot próbálni, ha meg veszel és többet akkor csak együtt tesztelteket vegyél, mert azok biztosan futnak együtt. Amikor komolyabb terhelés éri a pc-t jelentkezhetnek ram jellegű problémák amik addig nem voltak jelen, sajnos a pc világa szó szerint szív@s....

Elnézést kérek, hogy nem szerkeztettem előzöt csak beérkezett levelekre kaptam föl a fejem és meglepődtem, hogy eddig nem vettem észre és írtam bocsánatkérő levelet, illetlenségemre.... Az öregedés átka lehet ez , de nem értem fönt miért nem jelzi ezt valahol... na mindegy így jártam és a meglepetéstől eltelt az idő így nem sikerült szerkeszteni.

Üdv Lion
  • biglion lord
    Szia!
    Hát nagyon sajnálom hogy így jártál és sajnos sok esetben, a pc-nél nem lehet biztosra tudni a probléma okát, de hasonló esetekkel találkoztam már annyit tudsz esetleg hogy kipróbálod a lehetőséget!

A kék halál utalhat rendszer összeomlásra, szoftver probléma, vagy utalhat hadveres problémára is!
    Nálam sokféle pc fordult már meg úgy mint új összerakott, javításra, de saját is volt és van, intel és amd is és van jelenleg is!

Tehát megpróbálom sorba leírni a lehetséges problémák okait amivel életem során találkoztam, hasonló tünetekre a megoldás lehetőségeit.
    Elsőnek a tápegység energia ellátását ellenőrizd mert gyengülhetett a táp energia ellátása, ami hibás működést eredményezhet.
    A tápegységet nem elég egyszerűen kimérni, méréséhez komolyabb műszer kell ami terhelés alatt is mér, ellenőrzésre másik tápot javaslok beszerezni cserélni, próbálni tesztelni, ha hiba fenn áll haladni tovább. A tápegységnél megjegyezném fontos kicsit túl méretezni, mert komolyabb számításoknál kell az áram és ha az hiányos akkor is okozhat kék halált, illetve hibás működést. Amennyiben a tápod biztosan jó, jöhet a videó kártya lehet haldoklik, de tapasztalatom szerint ritkán jár kék halállal, csíkozódni pixelesedni szokott a képernyő, így jelzi meghibásodását, viszont a hiba okától is függ melyik része hibásodott. Amennyiben volt lehetőséged leellenőrizni a kártyát és jó akkor proci alaplap. A proci kezd gyengülni és idővel beadja a kulcsot, ez bioszban kis áramadással javítható, de lehet csak felgyorsítod az elkerülhetetlent, vagy azonnal meghal. Alaplap gyengülés valamelyik alkatrész, itt alkatrész alatt értem a kondenzátor gyengülést, de ezt kideríteni nem olyan könnyű és nem éri meg mert sok idő, és lehet eredménytelen a keresés. A kék halál, újraindulások többségében áram gyengeségére utal, illetve túlmelegedésre utóbbi hatása továbbra csökkenti a gép képességét, azaz ha nem kap elég áramot a számításokhoz, így a rendszer összeomlik, mert a kiosztott feladatott nem tudja elvégezni időre. Amennyiben nincs megfelelő hűtés mert öreg a zsiradék és a hűtő is poros szintén gyengül a teljesítmény, mert melegedés hatására az alkatrészek viselkedése megváltozik, így áramprobléma jelentkezik.
    Közben eszembe jutott még 1 dolog, hogy a melegedést írtam, ha értesz hozzá csak akkor végezd a fent írottakat, és a most írtakat is!!!
    Szedd szét a pc-t darabokra tisztítsd, portalanítsd, de óvatosan, esetleg ha van kompresszorod fújasd át de ne tartsd közzel a fújáskor a pisztolyt, távolról tedd azt. Nehogy úgy járj mint egyik ismerősömnek javasoltam és úgy gondolta jó erős levegő fuvattal ad neki és vagy 2db apró alkatrészt lefújt, de nem vette észre, csak összerakta és nem működött pedig korábban még működött, majd vizsgálat után kiderült, hoppá hiányzik alkatrész a lapról. A proci és hűtő közti területet takarítani újra zsírozni összerak. Én minden hűtést és ventit szét szoktam szedni és újra zsírozom. A pc-ket évente telepíteni kellene és teljes szétszedést, takarítást, zsírozást kellene végezni és a ventilátor csúszó csapágyait is zsírozom, amennyiben nem csapágyasak, illetve a hűtőbordák érintett felületén is cserélni. A hűtőbordáknál, arra alkalmas hőátadó zsiradékot, a ventilátor csúszócsapágyára más kenőzsírt használunk!
    Itt kezd ezzel, mert lehet csak ennyi a probléma, ha tesztelésnél továbbra is jelentkezik a probléma akkor a tetején tápegységgel folytatod-----> lehet valahol kontakt hiba van ezért is érdemes mindent kihúzni a helyéről, azaz teljesen szétszedni zsírozni amit kell és újra összerakni!

Remélem sikerül megoldanod a problémát sok sikert!
    Elnézés, hogy itt ilyeneket írtunk, mivel a játék topikja, de az ember ott segítse társát ahol tudja és erejéből telik, véleményem szerint!
    Hiszen az ember mikor már mindent elkövetett, kipróbált, keresett és mégsem született megoldás, elkeseredetten mindenütt próbál választ találni gondjára, miközben reménykedik, hogy talán most megoldást kap problémáira! Amennyiben sikerül kérlek oszd meg, mit csináltál, jól jöhet....

ÁÁÁ és kolléga jól írja a ramot kihagytam azt is érdemes cserélni, ha 2 db vagy több akkor csak párban mert lehet összevesznek nem tudnak összehangolódni, ütköznek.

Tisztelettel és üdvözlettel Lion

Utoljára szerkesztette: biglion lord, 2016.03.28. 19:08:36
  • kisiku
    Szia.Nekem is Radeon kártyám van, ne abban keresd a hibát (hacsak nem melegszik túl), ne is piszkáld azokat a szar AMD beállításokat, én hozzá sem nyúlok semmihez,minden menjen a játékból.
    Apropó melegedés, nézd meg, nem melegszik-e túl a géped, illetve hogy a tápod elég terhelhető-e a géped teljesítményéhez képest.
    A Rebirth dob log fájlokat, ha lefagy.Abba is belenézhetsz.El is tudod küldeni az Egosoftnak.Nézd meg a DirectX-et is.
    Ha kékhalálozik, lehet hogy windows hiba, vagy ram hiba vagy akár alaplaphiba is lehet.Elég ha egy kondi kifingik a lapodon, az többé nem lesz olyan, mint előtte.Ha tuningolod a géped és manuálisan, akkor lehet hogy ott a hiba.Nézd meg a melegedést, a tápot, a hűtőket.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.28. 18:07:03
  • Wolwerine
    Üdv! Szerintem csak siránkozni fogok, nemigen tudtok majd segíteni, de kifogytam az ötletekből:( Állandóan kifagy a játék, pedig a minimum követelményeknek megfelel a gépem, sőt, olyan közepes minőségre beállítva is szépen futna. Az elején futott is, míg el nem kezdett szétfagyni, ötpercenként kékhalált produkált. Első körben lejjebb vettem a minőségen, amire helyre is jött (2-3 napig, tiszta játékidőben mérve). Ekkor újra kezdte, én újra butítottam a grafikán. Rendbe jött (1 napig kb),mire levettem a grafikát minimumra. Játsszunk tovább, 2-3 nap múlva megint nekiállt:((((( erre elkezdtem kutakodni a neten, Radeon videokártyám van amit nem igazán szeret... Oké, illesztőprogram csere. Helyrejött egy napig, majd nekiállt kék halálozni. Játék,modok uninstall, újrarak, helyrejön. Majd... elcsesződik megint. Játék le, steam le, újrarak, megjavul, egy napig jó (tiszta játékidőről beszélünk még mindig) majd kékhalál ötpercenként. Illesztőprogram beállításait átteszem a neten javasolt módon (AMD tulajok rulez) amire megjavul, majd.. ki találja ki? Kékhalál/kifagyás. Ok,AMD Radeon Dual Graphics kikapcsol,erre megjavul, elromlik. AMD és processzor túlhajtás bekapcsol, megjavul a játék majd elromlik. AMD és processzor túlhajtás kikapcsol, ez egy időre helyrehozza a játékot:)

A játék nem laggol, nem akad egy pillanatra sem, egyszerűen előzmény nélkül bedöglik, valamin változtatok, helyrejön majd megint bedöglik DDDDD. Türelmeteket köszönöm :) :) :)
    Utoljára szerkesztette: Wolwerine, 2016.03.28. 16:24:40
  • biglion lord
    Korábban úgy rémlik csináltam valami ilyesmit, de majd meglesem ismét, de lehet a pc rendszerét kellene újratelepíteni mert más programban is találtam már futás hibát, szerencsére annyira nem vészes. Kb 1 éve volt újra rakva a rendszer már megérett a csere, de 2 nap mire mindent fölpakolgatok, így tolom még...
    Köszönöm segítséged!

Üdv Lion
  • Jóózsf István #6080
    Ellenőriztesd le a gőzzel, hogy a feltelepített fájlokkal minden rendben van-e!
  • biglion lord
    Sziasztok!
    Join my Squad-ot nyomtam neki 1000el, de cseszett rám, de lehet az a gond a hajóra kattintva küldtem ki a sofőrt, és újra kiosztva az emberkére kattintva jobban fog működni a dolog. Minden esetre visszatöltöttem 1 korábbit mert az összes lóvét elköltöttem, hogy tudjak kis hajót foglalni, illetve azt magammal vinni, ráadásul sok óra ment rá, oszt jól pofára estem mert a kis hajóért 1 árva buznyákot sem kaptam mire taliztam 1 hajóácsot ahol eladhatom......
    Még a játék elején vagyok és volt már 1-2 hiba amit észre vettem, de újratöltésnél vissza állt a rend, eddig szerencsére. 1 küldinél úgy jártam ami a fő szál, az új rendszerbe keveredtem. Bedobott 1 új kapun, hogy fedezzem föl azt a rendszert. Tök sötétség és a távolban 1 kapu közzel 2milla km-re, hát 1-2 órában még érdekesnek találtam a nagy semmit, de mikor rájöttem hogy a kilométerek nem csökkennek a kapuhoz menet, és ott ragadtam. Mérgembe újratöltöttem, no majd ismét vissza keveredtem ahhoz a küldihez, mert piszkálta a csőrömet, de szerencsére már helyre ált a rend és teljesen más fogadott, így már sokkal élvezetesebb volt mint előtte A másik 1 állomáson a kis szállítóhajó nem tudott bemenni a csarnokba, állandóan nekiütközött a bejáratnak és figyeltem pár 10 percig szerencsétlen próbálkozott újra és újra bemenni, de csak a kapufa sikeredett neki
    Újratöltésnél az is megjavult, néha akadnak kisebb búgok, de szerencsére pár órás belefáradt kísérlet a sötétségben és a nem szűnő 2millás kilométernek köszönhetően, felnyitotta a szemem, újratöltöttem és rájöttem, hogy így eltüntethetőek a hibák, ha jönne 1, persze csak kérdés honnan tudja az ember éppen búg vagy küldetés

Köszönöm szépen a segítségetek
  • kisiku
    Ugyanezt csinálja az autopilot is.Egyszer kértem csak meg, hogy vigyen valahová amíg kimentem sz*rni, arra jövök be, hogy szétlőtték a hajómat, maradt kb 10% életereje, gyors manőver, aztán túléltem.Nagyon rossz a pathfinding.Én kitaláltam erre valamit,csak nem tudom, működne-e: lehet venni és lerakni Navigation Bouy-t, ez már korábban is ment.Jó lenne, ha ezeket tudnák a hajók követni.Most csak annyit csinál ez, hogy villog, tehát te tudni fogod, hogy megjelöltél valamit.

Biglion: Vedd kis Squad-ból és add hozzá újra.Néha előfordul, hogy a Follow me gomb szürke.
    Itt egy kiváló példa, hogy követnek, mint a pincsikutyák, ahogy Imre is mondja:

• dimre
    "Join my Squad", követnek mint a pincsikutyák.
    Azért valljuk be őszintén a navigáción lehetne javítani. Most az új szektorokban látni lehet milyen rossz. Taxizok egy nagy hajóval, persze a kijelölt "úton" menne, ha nem lenne tele kaviccsal, legalább háromszor nekimegy egy kőnek, csak utána kerüli ki. Minden útjában levő akadálynál eljátssza, a boostingnak lőttek, és legalább két-háromszor több idő az út.
  • biglion lord
    Sziasztok!
    Tud arra valaki megoldást, hogyan tudom rávenni az elfoglalt kis hajókat, hogy kövessenek (Pilóta hajóhoz rendelve)? Hiába jelölöm ki a követést nem teszi, át megyek másik szektorba nem jön utánam, csak úgy ha odahívom, kicsit fárasztó! Van erre ötlet, megoldás?
    Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv Lion
  • kisiku
    No, teljesen felfedeztem minden új szektort, hamarosan csinálok is egy térképet az egész univerzumról.
  • kisiku
    Nem kell semmit tenned, ilyen szokott lenni.Vedd ki a gyártól a bányászokat, Join my Squad, majd add vissza, Assign to manager és újrakezdik a bányászatot.De nézd meg előtte, hogy mindegyiknek van-e még bányászdrónja, mert azokat le szokták lőni.Ez akkor fordul elő, ha nincs neki drónja vagy olyan helyre tud csak menni,ahol az adott anyagot nem tudja kibányászni.
    Nem lesz nehéz később sem, hiszen a menüből kilistázod a gyárakhoz rendelt hajókat és egyből látni fogod, hogy melyik mit csinál.Arról nem beszélve, hogy nekem összesen 10 bányaállomásom van a közel 80 űrállomásból, azokat pedig nem idő megnézni néha.
  • Cobra21
    Sziasztok!
    Nekem olyan problémám jelentkezett,hogy a menedzser gondolt egyet és betette a bányászhajóimat járőrbe.
    Akkor tűnt fel,amikor a raktáram kongott az ürességtől,és teli raktérrel járőröztek a bányászhajóim.
    De ezt az architect is eljátszotta.Ha a kapitányokat visszahívom,majd újra odaküldöm visszaáll.
    De ha lesz nekem is 40-50 gyáram,azért ez nehéz lesz.
    Mérgemben feltettem az autotredert,és igy legalább működik.
  • kisiku
    Nekem már ez is elég izgalom.Nem szeretem az olyat, amikor túlbalanszíroznak valamit.Tehát, amikor pl. túl könnyű a játék, akkor gyorsan csinálunk valami nagyon nehezet, hogy megmutassuk.Nekem ez így teljesen jó.
    Mint ahogyan az is, hogy mindegy merre építkezek, milyen messze, milyen mélyen, milyen veszélyes helyre, megtalálnak a kereskedők.Nekem baromira bejött a raktár, a többi anyagot raktáron kívül is viszik, mint a cukrot.35 milliárdnál tartok.Most ugyan bebuktam 4 Albatross XL-t, de már újrarendeltem.A pénz már nem számít, csak az élvezet.Most elmegyek zúzni Xenon Matrixokat, meg, mindent ami Xenon, aztán meglesz a jó érzésem :)
    Hard-on tolom, de lehet hogy felrakom Very Hard-ra.
  • dimre
    A veszélyes zónákról, múltkor unalmamban és kíváncsiságból kitakarítottam egy aknamezőt, mentés ki/be léptem. Az aknákat visszarakta ugyanoda, ez így nem fair, miért nem tud dinamikusan gondolkodni, és máshová pakolná a bogyókat.

• 3lm0
    Ha esetleg lankad a fordulatszám, próbáld ki ezt a CWIR modot. Ott aztán van pörgés rendesen Nem elég ám egy-két gyár hogy megsüsse a Xenonokat. Úgy bedarálják pikk-pakk hogy öröm nézni. Betelepedtem a teladiakhoz, kiebrudaltam a Xenonokat. Még szerencse hogy gyárat nem húztam fel oda. Egyszer csak megjelent két Icuka a sleppjével együtt. 4 Fulmekron, hozzájuk 2-2 Phoenix, 1 missile cruiser, 1 mobile weapon sul, meg egy kis hajó elhárító (most kapásból nem tudom a nevét), összesen 24 hajóból álló flottámmal majdnem menekülnöm kellett.
    Mondjuk ez a squadban squad is elég bután viselkedik nálam. Kineveztem az egyik rajt vezérnek és az alá tettem a többit. Erre néha úgy összegabalyodnak hogy 1-2 óra mire odaérnek a kiszemelt célhoz, ráadásul kísérőként nem is mindig lövik az ellent. Mintha mindegyik saját formációt akarna építeni. Viszont ha mind csak alattam van akkor a különböző sebességek miatt összevissza érnek oda és az elsőket simán bedarálják mire a hátsók megérkeznek.
  • kisiku
    Ehhm, nekem már valamelyik szalagom nincs is meg...az első nagy esésemnél 10 nap a balesetiben, január 2-án már műtöttek, amikor ti még csak józanodtatok a 2005-ös újévben :), én meg feküdtem a jéghideg, keskeny tepsin, majd 3 hónapot követően tudtam újra járni.

Most, hogy az utóbbi 10-15 állomásomat felügyeltem építés közben, azaz ott voltam, ezt tapasztaltam.A radarral nálam is elszórakozik, de néha mással is.És tökmindegy, hogy van neki még szabadon 20-25 drón, amit használhatna, nem, kiküld egyet és azzal építi úgy egy órán keresztül...úgyhogy most hagyok időt neki.Tekintettel arra, hogy jó messze, két Xenon szektor közé építkezek, itt figyelnem kell, de ha egyszer megvannak ,akkor a Xenon nem tud mit csinálni, hullanak mint a legyek én meg begyűjtök hajót, rakományt, meg lóvét.
    A raktáram meg úgy pörög, hogy óránként 100 millát kiveszek belőle.Beraktam 13 ezer egységnyi microchip-et, 5 perc múlva már kérte a következő adagot...az összes fegyveremet eladom, nem győzöm gyártani.Eddig ott rohadt mind a fegyvergyárakban.
    Minden nagyon fogy, úgyhogy lekopogom, erre vágytam.Nem a pénz, hanem a pörgés, a gyártás élvezete, meg közben a harc és az élet elterjesztése olyan távoli helyekre, ahol a Xenonon kívül csak a Danger Zone-ok és aszteroidák vannak.
  • Jóózsf István #6068
    Ebben az építész dologban biztos vagy?
    Mert azt én is észrevettem, hogy a műhódvevőt szereti elbénázni, de a többinél nem vettem észre!
    Aszittemezisújabbribörszficsőr!

Egy keresztszalag barkácsoláson már én is túl vagyok. Térdműtét rulez!
  • kisiku
    Igen, valójában Toride-ban lepattantam egy aszteroidáról és a sok büdös szennyes ruhámban, amiről az alkalmazottak panaszkodnak, elestem...

Viccet félretéve, tényleg egy rossz mozdulat volt és az amúgy is műtött térdem újra megsérült, de nem kellett újra megműteni, hál'istennek.Már tudok ülni a gép előtt egy keveset, úgyhogy hamarosan nekikezdek.
    István: én olyan szinten nem tudok motorozni, hogy én utasként is félek a motortól, egy barátomat már elveszítettem emiatt.

Vissza a játékra.Rájöttem, hogy nem feltétlenül jó, ha építkezésnél rögtön kiadunk egy újabb építési parancsot az Architect-nek egyazon állomás esetében, mert van hogy egy órán keresztül építi a radart egy-két darab drónnal, tehát ha elkészült egy modul, várjuk meg, amíg visszaérnek a drónok a CV-be, különben borzasztó lassan kezdi az építést.
  • TokraFan
    Szerintem viku nekiment a Skunkal egy állomásnak és nem volt bekötve az öve. :-D
  • Jóózsf István #6065
    Viku! Nem győzöm hangsúlyozni; Részegen ne motorozzunk! Ha ittál, válassz inkább egy nyerges vontatót, vagy legalább egy kisteherautót legközelebb!
  • biglion lord
    Sziasztok szép estét mindenkinek!

Tisztelt kisiku!
    Sajnálattal olvasom, hogy mi is történt veled!
    Mint ahogy itt lentebb is írták, igen sokan már epekedve, köztük én is, lessük, várjuk az új írásodat!
    De ahogy kedves fórumtárs is megjegyezte, az egészséged sokkal fontosabb a könyvnél, bármennyire is várjuk azt!
    Úgy gondolom és bocsássa meg nekem mindenki, de inkább pihenj, mint hogy károd keletkezzen, a könyv írása meg vár, és mi is, no meg muszáj lesz amennyiben olvasni szeretnénk
    Belőled 1 van mint ahogy mindenkiből, ezért légy megfontolt s mint később megbánd azt, hidd el tudom miről beszélek......
    1 szó mint 100 pihenj, gyógyulj meg és jobbulást kívánok, aztán jöhet a könyv, ha egészséged, időd engedi azt!

Épülj föl mihamarabb és jó egészséget!

• kisiku
    Köszönöm mindenkinek, mondom, egy picit jobban leszek és esetleg nem gipszben leszek, tehát ülni is tudok gép előtt, akkor elkezdem írni.Azt hiszem úgyis mindent felfedeztem benne, szerintem a lényeg már megvan a fejemben.
  • TokraFan
    Jobbulást kívánok, várunk vissza mielőbb!
  • Stormbird
    Mielőbbi gyógyulást kisiku!
    Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2016.03.22. 19:15:30
  • 3lm0
    Páran szerintem nagyon várjuk az újabb remekművet, de természetesen az egészséged sokkal fontosabb!
    Mihamarabbi gyógyulást kívánok!
  • RJoco
    Ez nagyon sajnálatos, jobbulást kívánok!
  • kisiku
    Sziasztok!

OFF:Én most egy darabig valszeg inaktív leszek, mivel baleset ért és még nem tudom, hogyan lesz a következő hetekben.Holnap kiderül , hogy kell e műteni vagy sem, mondjuk írni még tudok, csak a térdem sérült , igaz azt egyszer már műtötték.Amint újra képes leszek normálisan ülni egy széken belekezdek a könyv átírásba, addig is jó játékot.Hál'istennek nem kórházban vagyok,csak elég rossz begipszelve ülni, meg miegymás. OFF vége
  • Jóózsf István #6057
    Olyat már olvastam az egó fórumon, hogy kapitányok nem hajlandók lemondani, de az nálam ritkán merül fel, hogy lecserélem. Eleve jó képességűeket veszek fel.
    Ez valami globális felvételi/elbocsátási probléma lehet 4.0 hozadéka. Úgyis ki kell adniuk valami javítást hozzá, csak türelmesen kell várni. (Vagy türelmetlenül kiollózni a mentésből!) De ez nem segít azon, hogy nem hajlandók dolgozni!

Már én is a bétát várom, mert az újdonság varázsa nálam eddig tartott. (Talán 100 óra) Ennél többre számítottam.
  • Stormbird
    Megpróbáltam, sajnos nem jött be:(
    Nem lehet velük beszélgetni. Csak három opció van: mutasd mit tuccc, ki vagy rúgva! és a goodbye...

Azt is megpróbáltam, hogy állomásra dockolva küldöm el és majd jól megkeresem az állomáson :D
    A vidijó bejön ahogy leballag a hajóról és azzal a lendülettel el is tűnik. Nem lehet megkeresni:(

István: persze, hogy van gyalogkakukk a hajón:) Miután kiokosítottatok az új foglalási rendszerről, az 50 nyúlbélából már 11 elite 28 veterán és csak 11 műkedvelő amatőr van.
    Az, hogy két vagy több Marin Officer van a hajón nem okozott gondot, mert harcolni hajlandó mindig csak egy volt.
  • dimre
    Menj hátra hozzá, beszélgess vele, ott van, de fel kell bérelni még egyszer, néha magától felmond.
  • Jóózsf István #6054
    Nem is rémlik, hogy valaha ilyen hiba előfordult volna!
    Oszt' gyalogok is vannak hozzá?
    Az mondjuk nem túl szerencsés, hogy összekapnak a melón. Kettőnek nyugodtan köszönd meg az eddigi munkáját!
  • Stormbird
    Találkozott-e már valaki azzal a problémával, hogy hiába van a Skunk-on Marine Officer, mégsem lehet vele hajót foglaltatni, holott korábban már ugyan ő rekvirált több hajót is?

Már a második ilyen pupákkal fordult az elő nálam, hogy néhány hajó foglalása után "elromlik" a versenyző.
    Jelenleg három Marine Officer van hátul a sufniban és csak a legutóbb felvett hajlandó -egyelőre még- nekirugaszkodni a melónak. Van erre valami megoldás, vagy hajtsam el a két -már jól kikupálódott, harcedzett- officer-t?
  • Yag
    Ha valaki nekiugrana a magyarosításnak, egy részében szívesen segítek csak jelezzétek.
  • RJoco
    Köszi!
    A 3-4 a hangokat tartalmazza, az 5 a zenéket.
    Ahogy nézem a 9-esben vannak a feliratok.
  • dimre
    Inkább itt nézd meg: Modding
  • 3lm0
    Szerintem valamelyik cat/dat fáljban. Itt találsz programokat amik képesek ki és becsomagolni ezeket a fájlokat.
  • RJoco
    Melyik fájlban vannak a szövegek és mivel lehet megnyitni? Kíváncsi lennék rá, még egyik résznél sem néztem sosem.