6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #5967 A mission computer mod már biztos nem fog kelleni, mert beletették a négynullába gyárilag!
A Trédédzsentre meg nézz rá, mert lehet, hogy nem vörking properli! (nekem is volt valami ilyesmi, de nem lehetett megvenni a tréd opciót! Helyette tudom ajánlani a handelsupdate-station verziót.
Tudja! ;-) Repülj bele! (Utánégetőt tudom ajánlani)
-
#5966 Tudja valaki mi ez az átlátszó zümmögő kupac, és mit lehet vele kezdeni ?
-
TokraFan #5965 A techno blabla hozzátartozik a stílushoz. :-)
Viszont tulajdon/személy/fantázianeveket nem lenne jó lefordytani, ez a korábbi X fordítási próbálkozásoknál sem sült el jól mert tényleg sok hülyeség jön ki (még akkor is, ha tényleg így hangzanak eredetileg is. Ebből a szempontból jobb, hogy nem angol az anyanyelvünk. Mennyivel jobban hangzik nekünk a Silkworm missile, mint hogy Selyemhernyó rakéta). :-) -
TokraFan #5964 "Így gondoltam keresgélek a régi X-3-ra hátha javítottak még rajta és működik jól, de a régi szerverek, oldalak eltűntek szinte semmit nem találtam"
Néhány régi mod linkje mér nem él az ego fórumon, de többség még igen, és a hiányzókat is össze lehet vadászni a netről.
Meg van egy "új" total mod is, az a neve hogy Litcube's Universe, cagy ott az XTM mod is. Mindkettő jeletősen kibővíti a játékot.
Esetleg ott van még az Elite:Dangerous a space sim műfajban, amit viszont félve ajánlok, mert bár grandiózus game, de jelenleg szerintem jóval kevesebbet nyújt mint a Rebirth. Építeni pl. nem lehet benne, viszont több hajót lehet irányítani. -
#5963 Köszönöm a válaszokat. Végül is nem olyan zavaró mint gondoltam. Csak még bennem élt az X3 sorozat property menüje ahol külön-külön mutatott minden hajót (plusz a szateliteket is). -
kisiku #5962 Sokak bánata , hogy nem lehet már a nagyokat vezetni, de lenyeltem...ez van.
A könyv frissítése még nem indult el.Még játszom, kíváncsi vagyok,mi mindent fedezek fel, és ha minden oké, akkor elkezdem átírni.
A könyv nagyjából a 3.61-ig okés, bár amikor írtam, még nem jelent meg az a verzió. -
kisiku #5961 Nem fog, egyszer használatos, ahogy Imre is mondja.Ezek után tudod majd továbbépíteni, felszerelni, javítani, feltölteni lőszerrel, meg miegymással.
Előfordulhat olyan, hogy kilövik, ekkor újat kell venned és lesz egy parancs, hogy "Deploy to Station", ahol kijelölöd az állomást és ez odaáll.De ismétlem, ez csak akkor, ha kilőtték előtte a CV-det! -
#5960 A CV egyszer használatos, marad ahol építkeztél, szükséges lehet a későbbiek folyamán ha javítani kell a gyárat. A következő gyárhoz ujjat kell venned.
-
#5959 Végre sikerült felépítenem az első teljes gyáramat. A kérdésem az lenne hogy a CV-t nem tudom onnan a világért sem elhozni, ez normális dolog? Abban a hitben voltam hogy ha kész az állomás akkor újra csatlakozik lelkes követőim sorába, de fel sem merül olyan opció hogy "join my squad". -
#5958 Még egy-két számomra remek kiegészítő, amiket felsoroltál én is használom, kivéve a nem tankolást, és a hunter shipst.
-Enhanced Money Transfer (Nem kell húzogatni az idétlen csuszkát pénz átutalásnál, pontos összeget lehet beírni aztán enter és kész)
-Multi Assignment (Számomra a legidegesítőbb dolgot javítja amit a mai napig nem csináltak meg. Egy hajó gyárhoz vagy másik hajó hozzárendelésénél végig kell hallgatnod a süket hosszú dumát, persze gyárilag csak egyesével lehet a hajókat rendezgetni. Ezzel a kis móddal csak kijelölöd a hajót(kat) két kattintás egy rövid mondat és kész, a készítőnek.)
-Mission Computer (Látható a menüben a zónán belüli összes elérhető küldetés, nem kell körberepkedni az állomásokat, rengeteg időt és km-t spórolsz vele)
-Repair Docks for Capital Ship Bridge mod (csak a capital ships bridge móddal együtt működik, külön javító platform van a nagy hajókon)
-Galaxy Station Range (megnöveli a kereskedési távolságot az egész galaxisra)
-Trading Agent (nem kell smaltalkozni, hogy legyen kereskedelmi ügynököd egy állomáson, csak megkéred rá (le sem kell szállni), mindez 80e creditbe fog fájni neked, rengeteg időt spórolsz vele)
-Xenon Hunt
-Capital Ship Bridge
-Welding Laser
-More Crew
-Show Skills
-Station Recycle or Destroy
-Player Shipyards
Ha esetleg mást is használsz, nézd meg a leírásokat, vannak olyan módok amik összeakadnak, és nem működnek együtt.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.03.11. 12:45:55 -
biglion lord #5957 Szia neked is szép jó napot és mindenkinek!
Igen én is csak a kiegészítésekre gondoltam! Nagyon szépen köszönöm fáradozásod, hogy itt egybe foglalva leírtad! Egyébként este 2-3 oldal maradt még a könyvecskédből és csak rápillantottam a még nem olvasott oldalakra és úgy rémlik ott is írtad, de így még jobb!
Kár, hogy nem lehet vezetni a nagy hajókat annak külön volt egy fillingje, dokkolni a nagy hajókon és átülni vezetni stb..
Egyébként van változás a játékban mert a könyved korábbi verzióról ír, és úgy rémlik mintha itt lett volna szó, hogy van némi változás az új frissítésben, amit majd hozzáfűzöl a könyvhöz? Van sok változás?
Köszönöm szépen!
Tisztelettel és üdvözlettel Lion -
kisiku #5956 Jó napokat.
Mivel reggel óta szopok exchange szerver problémákkal, így csak most van időm írni.
Szóval, a moddolás egyéni dolog.Én semmi olyat nem használok ami cheat lenne, nincs értelme, mert elveszíti a játék a lényegét.Viszont olyanokat használok, amik kiegészítik vagy javítják vagy egyszerűsítik:
- Xenon Hunt 3 (xenon K és I elfoglalhatósága)
- Hunter ships (+2 komoly hajó építhetősége)
- Capital ship bridge ( lecseréli a standard 20m2-es leszállóplatformot egy normális, szépen kidolgozott hajóbelsőre, nem a Skunk-on)
- Morecrew (az alap 5 fős legénység helyett 12-nek ad helyet a skunk-on)
- no jump fuel for player ships ( nem kell tankoltatni a nagy hajóidat)
- player shipyards (építhetsz saját hajógyárat, kivéve Teladi és HoL)
- show skills (lekérdezhető a skill lap minden felvehető karakternél,nem kérdőjeleket mutat)
- station recycle (rossz helyre épített űrállomás elbontható, ráadásul nagy részét az anyagoknak+a legénységet is visszakapod)
- welding laser ( a bányászlézert lecseréli javítólézerre)
No, ezek vannak.
-
kisiku #5955 Szia!
Köszönöm mégegyszer.Mivel megyek aludni, ezért csak reggel fogom iderakni.A modokat egyébként Steam Workshop-ból (Műhely) tudod letölteni, bár asszem a www.nexusmods.com-on is vannak, de inkább használd a Steam-est, azzal nem kell semmit tenned, auto berakja a megfelelő helyre.Ezután majd a játékban engedélyezni kell, ha alapból nem engedélyezni rögtön.
Jó éjt mindenkinek. -
biglion lord #5954 Szép estét mindenkinek!
kisiku
Már majdnem elolvastam a kis okost, hát nagyon szép munka emelem kalapom, és nagyon szép fogalmazás, több mint profi munka, és korábbi levélben olvastam itt valahol, hogy írói véna kell....ott van az a írói véne és nem is kicsit, grat.
Viszont lenne 1 kis kérésem, mert olvastam is, de általánosságban mindig kell valami kiegészítő, mod!
Ha szépen megkérnék valakit, dobna ide 1 linket vagy többet ahonnan letölthetném, és 1 leírást mit kell és érdemes letölteni, hálásan megköszönném! Olvastam a Xenon elfoglaláshoz is mod kell, és szeretném úgy kezdeni a játékot, hogy mindent fölteszek amik kellenek a játék jobb élvezetesebb játszásához no meg amiket érdemes, és javasoltok!
Egy kicsit megfáradtam a sok keresgélés olvasgatásban, és nem szeretném ezzel is tölteni az időt, hogy mit honnan és működik is e stb..
Előre nagyon szépen köszönöm!
Tisztelettel és üdvözlettel Lion -
#5953 Thx
-
#5952 Gyárilag van, Container Magnet a neve és alaphelyzetben az "O" betű megnyomásával és nyomvatartásával aktiválod. Kb. 1 km-ről odahúzza és felveszi a raktérbe azokat amik elférnek a Skunk rakterébe. -
#5951 Kicsit le vagyok maradva, valaki tudja, hogy mod vagy gyárilag van e a játékban valamiféle vonósugár amivel a konténereket lehet begyűjteni. Láttam egy videóban, de most már azt se találom. -
biglion lord #5950 Üdv ismét!
Imre és kisiku nagyon szépen köszönöm nektek a bátorítást és az írást!
Már nem bírok magammal alig várom, hogy elkezdhessem, mert erős elvonási tüneteim vannak, mivel nagyon rég nem játszottam már Sci-Fi játékkal, nem is tudom hogy bírtam ki ilyen sokáig! Hát magán élet van, de meg ogyuk azt is :)
No de nem szaporítom a szót mert viszket az akarat megyek olvasni, további szép napot és köszönöm, majd be-be lesek ide! -
kisiku #5949 Az írás szerzője én lennék, köszönöm, ez volt a célom vele.Hidd el, nyugodtan elkezdheted a Rebirth-öt, de csak akkor ha egyáltalán nincs életed (idézet a South Park "Világok harca" c.epizódjából)
Ne abból ítélj amit a Steam-en írnak róla, hiszen azok a vélemények még a megjelenéskori állapotokat tükrözik, ami valós volt akkoriban, de az már nagyon régen volt, a játék tökéletesen játszható.Mire felfedezed az esetleg néhány apró hibát, addigra eljátszol vele kb 800-1000 órát...
Magyarítás. Többször kibeszéltük itt, én vállalnám, de nagyon kretén szöveg jönne ki. A másik dolog, hogy hogyan kerülne bele a játékba?Mod-ként?Vagy megkérjük az Ego-t, hogy itt a duma, rakjátok be lécci'?
Nyelvtudás max a sztorihoz kell, illetve ha böngészni akarod az enciklopédiát, tehát meg akarod ismerni, hogy mi a Force Field Projector, akkor hadd idézzek korábbi fordításomból:
"Erőmező Projektor - Force Field Projector
Az Erőmező Projektor közismertebb nevén "Pajzsgenerátor" ultraerős gravito-mágneses mezőt generál, amely képes sokféle anyag, anyag-folyam és energia alapú sérülés visszaverésére.
A mező intenzitása (sűrűsége) a távolsághoz mérten akár harmadára is lecsökkenhet, ezért a kibocsátott mező energia alapú, amelynek mágneses fókuszpontja egy bizonyos távolsághoz mérten helyezkedik el. Az Erőmező Projektorok célobjektumhoz közeli felszerelése nemcsak praktikus, de csökkenti az energiaszükségletet is, viszont a felszerelt rendszer gyenge pontja lesz. "
Szóval, ha ilyeneket szeretnél olvasni, akkor készülj fel erre a fajta szövegezésre -
kisiku #5948 Mindig is olvastam egós fórumot, csak nem láttam értelmét a regisztrációnak, mert mindenre választ kaptam.Az "ötletek&tanácsok" topicba meg nem írogatok nekik, mert rajtam kívül még ezer ember megteszi... -
Jóózsf István #5947 Olvastam. Meg egy másik topikot is, ahol egy egós emberke mondta, hogy csak egyszer lehet aktiválni. Majd legközelebb jobban figyelek.
Mióta olvasol te egós fórumott? Regisztráltál?
Imre! Rég láttunk! -
#5946 Üdv!
A magyarításról, párszor már belekezdtek, de mindig elapadt a lelkesedés, gondolom fordítói hiány, és az iszonyatos mennyiségű szöveg miatt.
Eddig még egy X-et sem sikerült magyarosítani senkinek, ha a német jobban fekszik Egosoft oldalán van német nyelvű fórum. Pár száz óra játék után már zsigerből tudni fogod a szövegeket, még ha kínaiul lenne akkor is.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.03.10. 03:36:50 -
biglion lord #5945 Sziasztok!
Hát nem is tudom hol kezdjem, de próbálom röviden tömören!
Korábban játszottam az X3 AP-val, nagyon tetszett mivel nagy Sci-Fi rajongó vagyok, és némileg magyarosítás is volt rá. Sokat játszottam vele majd megakadt 1 helyen és nem tudtam továbblépni, így mérgemben abbahagytam, gondolom búg végett! Majd jött a Rebirth ami szintén játszhatatlan, volt akkor. Már 1 ideje keresgélek valami hasonló jó kis játékot, de amit találtam az szerveres és olyanra nem akarok befizetni, mert mi van, ha 1x csak leállítják a szervert, akkor ugrott a pénz és cserébe marad a nagy semmi, nem vehetem elő többet.
Így gondoltam keresgélek a régi X-3-ra hátha javítottak még rajta és működik jól, de a régi szerverek, oldalak eltűntek szinte semmit nem találtam. Majd ráakadtam a Rebirth-re és olvasgattam, kérdezősködtem aztán kiderült, hogy mára egész jól működik, sokat javítottak rajta. Igen de van 1 másik problémám nem tudok angolul, de mivel már erős elvonási tüneteim vannak kénytelen voltam nekiállni, keresgélni valami írás után, mit hogyan is kezdjek, vagy is ne szúrjam el......
Sok keresgélés után jutottam ide, nagyon sok olvasgatás stb., és már kezdtem föladni, mert magyar írás szinte semmi. Igaz szeretem magam felfedezni a dolgokat, de angol nélkül elég nehéz kísérlet, meg aztán még is csak jó lenne valami támpont, de ugye ott az elvonási tünet na azzal meg oszt még is csak kezdeni kellene valamit..... Majd ráakadtam itt 1 magyar leírásra most ezekben a pillanatokban, igaz csak futólag olvasgattam bele és nagyon remek kis cikk, grat a szerzőnek! A szívem még mindig 1000-el kalapál, hogy van remény! A játék már gépemen muzsikál, pár kört futottam is, de létesülni.....az nem igazán megy. Kézben a teló fordítás stb. így döcög, de a magyar segédletnek hála biztos menni fog!
Itt szeretném hálámat és köszönetemet kifejezni, hogy vannak olyan eberek akik idejüket nem sajnálva hajlandóak másokat boldoggá tenni, sok munkát belefektetve s majd azt megosztani a nagy nyilvánossággal! Ma ebben a világban nagyon kevesen vannak azok a jószívű emberek akik nem sajnálnak adni a hozzám hasonlóaknak, sok ilyen ember kellene, sajnos kihalóban! Azokkal meg nem kell foglalkozni akik kötekedőek, csak irigységből teszik, mert ők nem tudnak remek munkát kezükből kiadni!
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a befektetett energiát kedves kisiku fórumtárs, ha szólíthatlak így, hogy megosztottad velünk azt a remek írást, holnap neki is ugrok olvasni, köszönöm!!! Köszönöm másoknak is itt a sok segítséget, hozzászólót a témához, hogy tudjon boldogulni a játék világában a másik fél...
Még szeretnék 1 dolgot kérdezni, ha megengeditek!
Ahogy fentebb is írtam Angolul nem tudok kevés Német megy, de az is csak a munkámhoz állt közzel, de az a nagy igazság, hogy Magyarnak születtem és nem rajongok más nyelvezetért, mert bőséges és szép az...... Ma egyre kevesebb a fordítás (Magyarosítás) játékok terén...... Csak érdeklődés képen kérdezném, hogy nem e tudja valaki, ezt a Rebirth játékot fogja e valaki fordítani, Magyarosítani?
Ismételten köszönöm szépen azt a kis okos írást, biztos vagyok benne sokat fog segíteni, és a sok fórum társak írásait amit itt megosztottatok a nagy közönséggel!
Tisztelettel és üdvözlettel Lion
Utoljára szerkesztette: biglion lord, 2016.03.10. 02:02:58 -
kisiku #5944 Na vazze, túlléptem az 5 perc javítási időt...szóval a hajógyár drón nélkül is összerakja, csak csiga lassúsággal.Tudom, mert tegnap egy Tarhonyás Húst kb 45 perc alatt rakott össze, szemben a normál 4-5 perces idővel.Tehát megcsinál mindent (ha van anyag), csak irtózatosan lassan.Ha már elkezdted gyártani és közben "beraksz" drónt, akkor sem gyorsul fel, csak új hajó gyártásánál. -
kisiku #5943 Huhh, Istvánom...ebben az esetben nem tudom, mit kell tenni, lehet, hogy később újra felajánlja.
De asszem itt van valami
Egyébként nekem is, ahogy a linken írják, megelőzte még a "láthatatlan" hajó szkennelése is, ezt el is feledtem mondani.Próbáld meg azt, hogy megcsinálod az anomáliás küldetést, majd ezután jön,illetve nekem jött a Xenon Incursion.
Copyright nincs a Triangulumon, lehet vinni
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.09. 20:18:25 -
Jóózsf István #5942 "Igaz a hajógyáramat Construction Drone-nal már csak xml-ből tudtam feltölteni, " BAKKER!!! Ezt a múltkor akartam jelezni, csak kiment a fejemből. Azóta én is építettem egyet, mert egy gyárral nem győzöm a líramekiket gyártani. (Ez alatt nem garantált a hosszú és eredményes élet!)
Aztán megdöbbentem, hogy hoppá! Ki fogja összehegeszteni őket?!??! (Hát az XML-manók!)
A csatával kapcsolatban: Kábé két perccel azután, hogy reggel megírtam a sirámomat és kikapcsoltam a gépet, felsejlett, hogy én azt a küldetést valószínűleg nem fogadtam el!!! Már rémlik, hogy a semmiből kaptam egy "benne vagyok, vagy sem" üzenetet, de nem olvastam el figyelmesen és nyomtam rá egy eszképet! Így jártam!
A "Triangulum" megvéve!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2016.03.09. 18:00:27 -
kisiku #5941 A Kaki Triangulum-Komplexumot (hű, milyen faja kis nevet találtam ki neki!) nem lehet szétlőni, dokkolni sem tudok rajta, teljesen átszkenneltem, már amennyire lehetett.
Az állomásokat "teljesen" szét lehet lövetni, de kb 5-6 perc után újraépülnek.Xenon/Khaak platform/állomás és kalóz Haunt-ok.
Igazából nekem csak öröm, hogy több ellenfél van, legalább nem unatkoznak az állomáson a tisztek.
Szintén örömteli, hogy végre működnek a gyárhoz rendelt harci URV-k!
Igaz a hajógyáramat Construction Drone-nal már csak xml-ből tudtam feltölteni, mert a Supply Options között nincs ilyen lehetőség, de ez van...
Szintén nagy megkönnyebbülés, hogy egyszerre tudok Assign-olni hajókat, nem kell egyesével! Majd hamarosan elkezdem átírni a könyvet a jelenlegi verzióra, de még élvezném egy kicsit...
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.09. 15:06:06 -
Jóózsf István #5940 Misztikusan kezelik ott is. Nincs konkrétan leírva, hogy mi "Trigger"-i a küldetést! Csak egy dolog biztos, hogy Toridí-ben indul. Mivel olyan komoly előnyökkel nem jár, nem izgat annyira. Majd jön, ha jönnie kell!
Cserébe azért megjárattam néhány xenon építményen a sebtiben összeválogatott hadiflottát, és azt kell mondjam; egész kulturáltan fogtak munkához! Meglepően szervezettek voltak. Mélsztromban például nem hagytak érintetlenül egyetlen modult sem! Próbálkoztam a Khaak szobron is, de az sérthetetlen! -
kisiku #5939 Sajnálom...nekem összejött.Lehet hogy mákom volt.Mondom, nem sokkal azután jött, hogy leteszteltem a JD-t és közölte velem a tudós csaj, hogy nekem adja, ő majd kifejleszti a sajátját és ég áldjon...ezután kicsit röpködtem, majd elnéztem Toride-ba és egyszer csak elkezdtek özönleni a Xenonok a kapun át.Majd később sikítozott Yisha, hogy "They spotted us" és hogy "Get out of here!", majd üzenet, hogy repüljek a kapuhoz, a többit már tudod.Most ezt a néhány sort hadd ne rakjam spoiler-be.
Úgyhogy valahogy elő kéne idézned, nem tudom, van-e köze a Jd-hoz vagy annak megszerzéséhez, de nekem ezután jött nem sokkal.Esetleg kérdezd meg az Ego-t -
Jóózsf István #5938 Hát én nem kaptam meghívót abba a buliba!
Csinálhattam bármit...
Utána olvasgattam az ego fórumban, de nem lettem okosabb. Ugyanakkor le is maradhattam róla, ha korábban épp mással voltam elfoglalva és nem figyeltem a Liba visítozására. -
Stormbird #5937 Így már érthető. Főleg, hogy a kaput is eltorlaszolták a nyomorultak:)
-
kisiku #5936 Nem figyeltem, mind a kapun jött vagy ment át kereskedni, ráadásul hirtelen jött az egész.Ráadásul a Xenonok megálltak és leparkoltak a kapunál, így minden ami ki vagy bejött, szétlőtték.Nem csak az enyémeket, Terracorp, Teladi, Toride Colonists,stb (igen,azok is átjárnak). Ha most nem lenne annyi melóm, átmennék a túloldalra is, mert asszem ott is buktam pár kicsi bányászt, mivel Blast Quarry-ban van egy H2O gyáram, ezt még a HoL előtt raktam oda, fene se gondolta volna, hogy oda nyílik kapu. Maelstrom egyébként az én fennhatóságom alá tartozik, vagy 15-20 gyáram van arra, ebben 3 nagy és 2 kicsit Shipyard is van.
Mindegy, nem probléma az elvesztésük, legalább fogy az anyag.Egyébként kereskedelmi hajóból csak 25-28 darabot futtatok manuálisan.A hadiflottát még nem számoltam, mert csak egy része követ a többi vagy áll vagy gyárakhoz van rendelve vagy járőrözik. Azért sem foglaltam el az I-t, mert 20 darab van, amiből egy követ, a többi áll vagy járőrözik.Ugye kereskedelemre nem lehet használni, mert mindig beragad az állomásokhoz (túl nagy) és csak xml szerkesztéssel lehet kiszedni.Harcra meg elég egy darab is.
Phoenix-ből egyet vettem összesen, a többit foglaltam, szinte ingyen ott van a Teladinál.Tudom, hogy egyszerre is ki lehet adni parancsot több hajónak, ez jó, csak örülnék ha térképen is ugyanígy lenne és nem egy tök más menüt hozna be.
Ja és mint mondottam, valahogy így nézett ki a Xenon felállás: 3 K, 1 I, min.60-80 vadász, 15-20 P és több száz drón a hajókról.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.08. 15:07:07 -
Stormbird #5935 Neked rohadt sok hadihajód van. Hogy keveredtek ilyen csávába a kereskedelmi hajóid? Főleg most, hogy a Brodcast paranccsal már elég egyszerűen és főleg gyorsan lehet volna egyetlen utasítással elküldeni őket valami nyugodtabb helyre, még mielőtt egyáltalán harci érintkezésbe lépnének a mocskos-szemét népellenséggel. -
kisiku #5934 Egyébként elugranak a hajók, bár mondjuk a teherhajóim nem nagyon tették.Aztán később a Xenon is menekült(!), de elkaptam...picit zavaró volt, hogy a 20-25 fős flottám nagy része 30 km-re volt tőlem, mások meg 10 km-en belül jöttek hozzám.Úgy kell ugrani/menni, hogy minél közelebb légy a csatához,amikor megérkezel, különben egy része lemarad, te meg szívhatsz egyedül vagy néhány hajóddal.
Mondani sem kell, hogy senki sem segített!Tehát ne várj a telepesektől segítséget.Egy Tarhonyájuk, meg egy Sucellusuk van, de azok nem jöttek csatába, csak a szerencsétlen kereskedőiket lőtték szarrá, mint az enyémeket.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.08. 08:26:17 -
Jóózsf István #5933 Új Ficsőr! Mentik az irhájukat! Nem is bánom!
Nagyon izgulok... Már azt számolgatom tegnap este óta, hogy szedjek össze annyi eszközt, hogy a szemeteknek esélye sem legyen, vagy hagyjak nekik egy pár százalékot. (Nem szeretem a veszteségeket!)
-
kisiku #5932 Nekem azután jött nem sokkal.Pont a Toride-Maelstrom kapunál voltam, amikor Yisha kiáltozott, hogy "They spotted us!"...mi van?Erre jött az üzenet, hogy azonnal menjek a HoL-Toride kapuhoz.Oké, elmentem, átmentem rajta, visszajöttem és felugrott az üzenet.Na, ekkor elindultam összegyűjteni a flottát.
Végül is nyertem (mi más lehetett volna), majd a nyereményért még el kellett mennem egy rombolóra,ahol gratuláltak és...spoiler...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval a nyeremény a Toride-ban lévő összes állomáson kedvezmény+1 darab Xenon S.Ezt tök véletlenül vettem észre, én nem foglaltam el, szerintem kaptam.
Összeszámoltam a veszteségemet:
2 db Lyramekron
1 db Lyranea
2 db Rahanas Liquid
1 db Sanahar Container
1 db Bulldog
1 db Phoenix
Mondani sem kell, hogy már újra is gyártottam őket, illetve a fent említett hajók már az áruk tízszeresét is behozták.Ha jobban odafigyeltem volna, nem halnak meg ennyien.Az egyik Arankám 30%-os pajzsnál (semmi sérülés a hajón) odébbállt csata közben, pedig ki kellett volna lőni az I-t, ő elment.Lehet, hogy gyáva volt a kapitány?
-
Jóózsf István #5931 A kulcs szó az ugróhajtómű???? -
kisiku #5930 A csata véget ért.Huhh...elvesztettem jó pár hajót de többnyire a kisebbeket és a kereskedelmiket, amik rosszkor voltak rossz helyen.
Nézzük képekben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy készüljetek, hogy a flotta ha lehet egyszerre érjen oda veletek együtt.Az összetételt már írtam, ezt fejeljük meg még több száz drónnal is.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.07. 20:39:07 -
kisiku #5929 Oké, rájöttem, hogy mi az hogy beindult a játék...mégis csak van sztori vagy olyasmi.Tehát egyáltalán nem véletlen, hogy Toride-ban megjelentek a Xenonok!
Figyelem!Spoiler!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az üzenet nem sokkal azután jött, hogy a JumpDrive-val Toride-ba mentem, egyszer csak átjött egy Xenon I, majd két K, kb 60-80 vadász, meg 10-15 P. Eddig 4 teherhajómat lőtték ki, úgyhogy összehívtam a flottát és megmentem a világot, annak ellenére, hogy Impossible fokozatot kapott a küldetés! -
#5928 Az már biztos hogy frenetikus amit képes alkotni. Annak idején az X-Beyond the frontier egész éjjel futott a gépen csak a zenéje miatt, azzal aludtam :)