Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #5861 Nekem pont az általad említett két galaxis a legnagyobb vásárlóm, Omicron és Albion, de már adok el HoL-ban is, Toride-ban és most kezdem Cold Star-t is.
Az új galaxisok óta nem nagyon fogadtam még el küldetéseket, elég ellenfél van azok nélkül is, de ez a lényeg, a háború mozgat mindent.Az említett szétlőtt Xenon állomásokat meg visszaépíti a gép.
Nekem főleg a hi-tech és alapanyagok fogytak ki és fogynak is, fegyver az elkezdett csurogni-csöpögni, de nem ezrével viszik.Hogy tőlem vegyenek én a klasszikus nagyvállalati kapitalista módszert alkalmazom: minden ár alá alávágok, azaz mindent sokkal olcsóbban adok mindenkinél, így tőlem veszik.A gyáraim fulladoznak a megrendelésben, újakat kell építenem.Ekkora vagyonnál már nem számít hogy mennyit keresek, mert így is keresek.Tegnap is volt egy futamom, amin 84 milliót kerestem...közel 3000 darab Podkletnov, 2 teljes fegyvergyár vagy URV gyár ára, egy futam alatt.
Most azt tervezem, hogy létrehozok egy raktárat, hogy tovább pörgessem a fegyvergyárakat.De ezekből 1 max 2 darab elég az egész gémre,nekem öt fegyvergyáram van, igaz ebből kettő csak erődítményként szolgál :)
Kaját, piát, energiát,orvosi cuccokat, narkót, refined metal-t,silicon wafers-t és hi-tech cuccokat kell sokat gyártanom, ezért van 5 technológiai gyáram is.