Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- meghaltam, medi-gel használ, 10 sec késés mégis meghalok
- egyik csapattag fegyver nélkül és animáció anélkül sétál le alá a pályán
- meghalok és kiesek a pályáról, majd vissza
- nem tudtam fedezékbe menni - ez a kedvencem
És igen, tapasztaltam, hogy egy adott cucc nagyobb eséllyel jöhet packból, ha épp azt használt sz két-három meccsen. Így voltam a Tempesttel pl. Végre sikerült is kimaxolni minden "szürke" cuccom.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Na, ekkor felálltam a gép mellõl pihenni 2 órácskát...
Viszont örömmel láttam, hogy megoldották a pack vásárlás timeout problémát.
Eddig az volt, ha timeoutra futott, akkor nem láttad mit vettél, csak találgathattál, ha megnézted a cuccaidat.
Most szerencsére amint visszalépsz multiba, rögtön feldobja a pack tartalmát.
Szóval relax, szerintem nem nálad van a gond.
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
Gondom van az ME3 multi részével. Randomszerûen kidobál a játék amikor érkezik bizonyos hullám. Van, hogy megszakad a kapcsolat az EA serverrel. Valaki tapasztalt ilyen hibát? Egy kört nem tudtam eddig lejátszani végig, pedig négyszer próbálkoztam.
Köszönöm elõre is a segítséget! 😊
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
valiantom viszont még egyáltalán nincs.
az vajon csak véletlen lehet, hogy pl. elkezdtem a salarian infin használni a operation gear II-õt. erre a következõ psp-kbõl sorozatosan kijött a többi szint. elkezdtem használni a stronghold III-at egy másik karakteren, erre kijöttek a következõ szintjei. ?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A dumák meg a nyomozgatás miatt viszonylag hosszú, elsõre. Azt nem értem miért drágább mint a Shadow Broker DLC, ha innen nézzük akkor drága, egyébként (nekem) megérte az árát. Az utolsó bolygó és a vége lenyûgözött a többi közepes. Nem akció orientált (ami nem baj). Van benne pár Reaper harc megtûzdelve a multiból ismert "kisérd a drónt" meg "vidd a "pizzát" ide meg oda" fûszerrel. Érdekes színfolt ez a nyomozgatás. Hozzáadtak a Galaxy Map-hoz pár új rendszert csak hogy lehessen fogocskázni a Reaperekkel. Az új bolygók rövidek, a harmadikat leszámítva nem kiemelkedõk, de nem is unalmasak.
Hozzá ad a történethez, ME fanoknak kötelezõ.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Majd este kibontom én is, addig reménykedek, hogy valami jó is lesz benne...
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Egyébként a küldetés mikor aktiválódik? Ha meg tudom venni a jövõ héten épp oda jutok, hogy az ME3-at kezdem. Azonnali lehet a Prologue-Mars-Citadel részek után?
Végre megkaptam a másik packom is. Csak beléptem késõbb és ott volt. De az egyetlen hasznos cucc egy N7 Eagle upgrade volt. :/
Az új citadel pálya tényleg csak egy laborból áll azt annyi.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
5 pontból olyan 3-at adnék rá.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
PS3: 28,398
Xbox: 166,778
TOTAL: 262,749!
Ha jól értettem akkor ez a hétvégi event mérlege. Hááát... Igaz hogy én is csak hárommal járultam hozzá, mivel hétvégén dolgoztam. Viszont azt nem gondoltam hogy box-on ennyire népszerû.
Most kaptam egyet de nem fogom használni. 1 hónapig érvényes.
A Biower pontokkal volt gondom és miután beszéltem a supportal küldtek egy ilyen promó kódot . Akinek kell szóljon.
De aszt hiszem marad a youtube 😛 Ott majd megnézem a végigjátszást.
Jó lenne tudni:
- milyen Windows
- milyen tûzfal (ha van és nem a Win-é)
- milyen konfiguráció
- milyen kiadás
(kicsit szar a kép)
Ha így se indul, akkor nézz rá a video driver-re(friss-e?). Ha az is rendben, akkor a játék beállításoknál vegyél le mindent minimumra, vagy a közelire. Ha indul, akkor addig visszakapcsolgatni egyenként a beállításokat, amíg nem kapod a problémát, és azt a beállítást kiértékelni.
EA fiókot létre hoztál? Ha nem, lehet, hogy az a baj.
Habár Buzz Aldrin szerepel is az ME-ben, Armstrong is megérdemel egy perc néma csendet.
Milyen géped, windows, drivered, tûzfalad (ha van ás, mint a Windows-é) van?
Azért Köszönöm Szépen Jocika!
én nem fûzök hozzá sok reményt, hogy év végéig elkészülnek vele