Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem akkor ezeket is pakkokban lehet találni 😊 Köszi

Hou_Hun köszi rendben van így már teljesen érthetõ.

Az a nevükben van. Hat karakter igazi N7-sek (így nevükben is azok; N7 Shadow, N7 Fury, N7 Demolisher, N7 Destroyer, N7 Slayer és az N7 Paladin). Az összes többi karakter nem igazi N7-es csak annak hívják magukat, de sosem lettek hivatalosan N7-sek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
van egy ilyen class: N7 Fury. pack-ból lehet unlockolni. számomra az egyetlen adept karakter, akivel tudok és szeretek is játszani.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Olyan kérdésem lenne hogy mi az hogy pl. valaki nevénél az van N7 Fúria?
Az világos ha elérem a 20 szintet akkor elõléptethetem a karaktert (prómótolhatóm), azért add 10 N7 pontot és növeli a singleplayer pontot is, és hogy akkor az adott karakter 1 szintû lesz ismét.

Ha valakinek sok ideje van, akkor ajánlom a következõ 2 fan képregényt. Az elsõ és második részt dolgozza fel (vagyis a 2. még nincs kész teljesen) humoros formában 😊
Mass Effect 1 (a képek alján mindig van egy link a következõre)
Mass Effect 2
igen már megoldódott a gond, már toltam is pár kör után már majdnem megvan az elsõ 20-as karim 😊

koschwarz
tûzfal átengedi?

Ha valaki szeretne felvenni origin nevem: Bombbandi90

Tuti hogy van, erre két bizonyítékom is akad. Anno ha jól emlékszem a PC Guru valamelyik számához ez járt mellékletként, és annak magyar a borítója.
Üdv ki próbálnám a multit de valami nem kóser, a karakterem kész, de amint játékot indítanék (multi) ezt írja: A network error occured? Mi lenne a megoldás erre a problémára? Az originbe be vagyok jelentkezve.

Mimasz
Igen van belõle esetleg magyar verzió?

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Mimasz
Uraim,

van valakinek esetleg magyar Mass Effect 1-hez Dvd-tokra elmentett borítója?

Jeh végre megkaptam a játékot 😄 Remélem hamar megtanulom a multi csínját-bínját. Egyáltalán van még aki tök kezdõ 😊 Csoda szép az egész lemez meg minden.

koschwarz
meg amikor nem lehet fedezékbe bújni... rohadt idegesítõ...exit.

Gabor77
Nekem volt ilyen. Feladtam, és kiléptem..úgy javult meg.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Éppen most rakom fel újra az elsõ részt. Jöhet ismét a gránátok véletlenszerû eldobálása 😄 (R billentyû 😛)
Hasonló mintha már lett volna valakinek. Velem még nem esett meg ilyen rém eset, hála az égnek. Mondjuk van pár class akiknek magasabb szinten ez nem lehet gond (pl adept). Én tuti kibuknék miatta.
mascarun
Érdekes hibával találkoztam!Két körön keresztül sehogy sem jutottam lõszerhez! Sem a kihelyezett tároló nem adott sem a vészhelyzeti lõszerpakk, de még körök végén sem kaptam. Úgyhogy lehetett végig kézitusával csapatni.

koschwarz
Az acolyte olyan mintha lenne egy overload powered. 5x sebzést ad shield és barrier ellen. goldon phantom barrier=egy lövés...

Én szoktam. Kicsit félek ugyan tõle, mert egyrészt Vega-t én se kedveltem annyira, másrészt láttam már hasonló témában (Riddic) középszerû mûvet. Viszont ha tényleg a GitS alkotói készítik, akkor látványosnak tuti látványos lesz. Az SW: CW-t nem láttam, így történet szempontjából nem tudom mire lehet számítani tõlük.

Ismét elvertem 1.7M-t. Ebõl gy új N7 kaszt esett ki. Már "csak" kettõ hiányzik. Viszont bontottam 4(!!!) Widow-t, szóval abból X-es vagyok. Az UR-ek Indra, Cerberus carbine meg Paladin voltak. Meg ami poén még, megkaptam a 2. krogan soldier-t. Viszont BW-m továbbra sincs, már le is tettem róla hogy valaha azzal oszthatom multiban.
Az Acolyte tényleg érdekes egy fegyver. Amikor legutóbb kibontottam, egybõl be is raktam egy (asszem) adeptnek és kipróbáltam. Az egy dolog hogy lövés charge-ol, de ráadásul ívben lõ és ha jól láttam, pattan a lövedék. És ha jól láttam, területre hat, mert Reactoron csak úgy vaktában ellõttem és egybõl ölt. Ettõl függetlenül maradok a hagyományos pisztolyoknál. Azért az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy akit eddig Acolyte-al láttam, azok 95%-ban elsõ helyen végeztek.
Én a Javelin-t nem tudom megszokni. Pedig egy geth infi kezében nagyon buta tud lenni, volt is egy jó estém mikor éreztem a fegyvert és kaszáltam vele, viszont azóta sem áll kézre. És nevetségesen kevés lõszer van hozzá.
Már meg se lepõdök. Mindig van miért sírni. A top kommentben is azért sír valaki, mert nem olyan karakter a fõszereplõ, aki népszerûbb. Mindenesetre én tuti meg fogom nézni. Nem szoktam animeket nézni, de ez Mass Effect és ez már elég ok rá. 😄
koschwarz
ja, x-es.

Optimus Prime
Új Mass Effect: Paragon Lost elõzetes és megjelenési dátum: 12.28.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Gondolom egy X-es Kishock, nekem csak III-as van. Tegnapi kör után talán még a CCarnifex meg a Paladin ilyen brutál fegyver. A Mantix X se rossz, Infiltratorként azt használom, de a Kishock nagyobb kihívás. Lõni mindenki tud.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

koschwarz
ja, goldon a lenti módszerrel egy fejlövés egy maraudernek vagy cebturionnak = insta kill.

koschwarz
én nagyon bírom a kishockot, a human infimnek az van a kezében, eleve nagy sebzése van... cloak-ban duration, recharge, sniper damage-re gyúrva nagyon király. charge-olom a kishockot a majdnem dupla sebzésért, cloak, simán van idõm egy jó célpontot keresni, eleresztem a lövést (+40 sebzés, majd 1.25-ös szorzó a sebzésre), még mindig cloak-ban vagyok, és van még egy lövésre idõm, szintén minden cloak-os bónusszal...ráadásul ennek a fegyvernek nem számít a shield gate, az armoros ellenfelek sebzéscsökkentése sem, sõt a guardianok pajzsát is alapból átviszi (vékony fedezéket már nem). a headshot damage-e alapból sokkal nagyobb, mint a többi fegyveré. azonkívül nincs sebzéscsökkenése ha csípõbõl lõsz vele. eszement gyorsan lehet újratölteni, még reload cancel sem kell. simán közelharcos sniperfegyver.

egy hátránya van csak, ha túl nagy a lag, akkor nem lehet vele találni. érdemes hostolni vele.

szerintem a top 3 sniperfegyver között van.

igaz, én az acolyte pisztolyt is szeretem (minden ilyen nehezen megszokható fegyvert 😄), sokan fújolnak rá, mert lövés elõtt 1 mp-es feltöltés van, de egy marha jó fegyver.

szomferi
azt lehetetlen 😄
inkább egy BW már akkor

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Kivéve ha tudod használni a Kischok-ot 😛
szomferi
az a Kischok mekkora trágya... egy Indra is jobb már akkor 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Az szerencse (ha eddig nem kaptál) mert azt jelenti hogy jók voltak a csapattársaid. De persze jelenthet sok mást is. 😄
Optimus Prime
Batarian Soldier Kischokkal, igaz csak Silveren, de megkaptam a 75 kills medált is! Ilyenem még sose volt!

Épp az BW fórumot olvastam az eventrõl és ezen megálltam és jót nevettem. 😄

mascarun
Ha holnap délelõtt kell valakinek segítség az keressen meg!

10. Ha visszanézet az eventes linket, ott is 10 szerepel. Bár az azt követõ kommentekbõl is kiderül. Egyébként meg nem mindíg van full extra-s goal. Többször volt már 10 körös.
Kicsit összezavarodtam. Eddig úgy tudtam, h a Squad Goal-nál az a lényeg, h végig kell nyomni egész a 11-ig körig anélkül, h bárki is használna "consumable itemet". Erre belépek multiba és azt írja, h 10. wave-ben nem szabad használni. Akkor most melyik?
Nálam még tegnap este frissített és nincs semmi problémám.
Komoly elõrelátásról tesz tanúbizonyságot hogy ezt péntek este követik el és nem hétköznap. Csak gratulálni tudok nekik. Még szerencse hogy nem próbáltam a multit, lehet ki is téptem volna a hajam.
Optimus Prime
Origin update van! Akinek eddig jó volt minden mondjon le róla. Az EA most tölti fel az új rEAper kódot. 😛

Értem köszi szépen a választ. A linket láttam és köszönöm. Ma meg is rendeltem a gamet 😊

Vraaanyek
Tudod crack-elni, mûködni fog , de a multi crackelve nem! Amúgy meg linkeltem korábban egy üzletet, ahol elég olcsón lehet 1600 BW pontot venni, és szerintem megéri a Leviathan bõven az árát, pláne, hogy marad a következõ nagy DLC-re is 800 pont!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Olyan kérdésem lenne, hogy ha eredeti játékra rakok nem hivatalos úton szerzett dlc-ket az okozhat bármi gondot? Vagy elég csak ha crackelem a gamet. Úgy lehet multizni?

Köszönöm a választ.

Lacoka12
valakinek nincs kedve multizni?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Csak szerintem van olyan hangja a Slayer biotic slash képességének, mintha egy nõ nyögne? Régebben nem értettem, h miért ad ki ilyen nõi nyögõ hangokat, amikor férfi karakter, de aztán rájöttem, h a képességnek van ilyen hangja. <#idiota>
Az az igazság hogy ez teljesen lag mentes, általam indított Silver játék közben is megesik. ráadásul amíg húz vissza, nem tudok csinálni semmit, gyakorlatilag lefagy a kari.
Optimus Prime
Szerintem csak lag végett érezni, hogy "utánunk nyúl". Velem is megtörtént, össze-vissza nyomom a gombokat és egy rocket launcherrel ki lehet cselezni, ahogy a Phantomot is.

szomferi
tudom... beveheti 😄

Attól még ütés távolságon kívülrõl húz be. A bugnak ez a lényege.
szomferi
de én nem aprítom már, csak futkorászok messzebb 😄

Õ ugyan ezt mondta, csak külföldiül 😛
szomferi
velem meg az, hogy elfutok mellette, vagyok vagy 10 méterre már, és elkezd visszahúzni, na mondom akkor kurva anyád 😄

de szerencsére egy biotic explosion, vagy egy kis reegar carbine a pofába, egybõl eldobja ami a kezében van 😄