Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #18866 Azt tény hogy nem egy könnyű fegyver, és most nem a súlyára gondolok. Az igazi probléma az hogy sokáig tart leszedni az ellent vele és ha a társak nem figyelnek rád, akkor simán elkap lövés közbe egy husk és már meg is szívtad. Az is igaz hogy egy krogan senti gyorsabban leszed egy Brute-ot/Ravager-t, és a geth shoti tényleg erősebb, de azért tegyük hozzá azt is hogy az ötös tár hamar kiürül és nem árt charge-olni kicsit lövés előtt. És ha többen jönnek ellened, akkor párszor tárat is kell cserélned. A Typhoon-nak amúgy sem a szórásával van a baj (igaz hogy scope nélkül még nem próbáltam) hanem a visszarúgással. Ezért kell fedezékből lőni. Bár a Reaperek ellen akár szembe is beállhatsz és scope nélkül is lőhetsz, sztem a Brute/Ravager/Banshee öléseimnek a nagy része ezzel a fegyverrel sikeredett. Persze az is igaz hogy pl a Banshee-ba azért a társak is be szoktak segíteni. És végül: amikor a pálya túl felén spawnol 6-7 ellenség, akkor ott sokra nem mész a geth shotival, a Typhoon meg még az előtt leszedi a felét hogy elkezdhetnének lőni rád. Persze ettől még megeshet hogy neked nem jön be és mindezektől függetlenül nekem is a geth shoti a kedvencem.