Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #18871 Sokat lehetne azon vitatkozni, h melyik rész a legjobb. Leírom az én véleményemet. Mindegyik résznek megvan a maga negatívuma és pozitívuma. Nekem az első rész tetszett legjobban. Talán azért, mert egy új, addig nem ismert, nagyszerűen kidolgozott sci-fi világba vezetett a játék, emellett ez lett a legRPG-sebb is (azta micsoda szó :D). Talán a harmadik résznek van a legtöbb negatívuma. Az olyan apróságoktól kezdve, mint a béna animációk, egész az olyan komolyabb problémákig, mint az autodialógusok, béna szkennelős küldik, befejezés, stb. Azonban rengeteg pozitívuma is van a 3. epizódnak. Kezdve onnan, h hatalmas változásokat tudunk végrehajtani az univerzumban, ami ráadásul néhány társunk, barátunk életére is kihatással van. Gondolok itt pl. a genophage meggyógyítására/nem meggyógyítására, békekötés a gethek és a quarianok között. Emellett minden összesűrűsödik a 3. részben. Benne van ilyen/olyan formában a legtöbb szereplő, akit a megszerettem/megutáltam az előző két részben és a korábbi részekben hozott döntéseim, történések is kihatással vannak kisebb-nagyobb formában a történésekre. Legyen ez olyan apróság, mint pl. az előző végigjátszásomban nem tudta Shepard, h ki Liara apja, a mostaniban pedig úgy ment oda a mátriárkához, h már tudta, mivel megnéztem a Shadow Broker számítógépén a videót. Vagy akár olyan komolyabb dolgok, ami megakadályozza, h Tali öngyilkos legyen. Plusz tele van megható, szép jelenetekkel a harmadik rész, ami annak köszönhető, h nagyszerűen megalkotott karaktereket, történetet alkottak meg a Bioware-es srácok. Még most a a 3. rész 3. végigjátszásánál is annyiszor elbőgöm magam így 26 éves fejjel, h néha már szégyenlem magam :D.
Nekem a Mass Effect trilógia a kedvenc játéksorozatom és nagyon úgy tűnik, h sokáig az is marad. Nem tökéletes, van bőven hibája, de annyira fantasztikus az egész sorozat mindenestől, h meg tudom bocsájtani neki. Még egész biztos, h nagyon-nagyon sokszor végig fogom játszani.