22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• morzsi555
    Itt van letöltő link a modhoz: http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/14795358/1
  • morzsi555
    Shepard él, lol: http://youtu.be/rhjNPWrApnI
  • Darun
    Ez a mostani esésed elég kellemetlen volt. És ugye a volussal te lettél volna a kujcs ember. Mondjuk a 7.wave-ig így is kihúztuk. Egyébként jó játék volt, a sima körökben nem is volt olyan húzós. Komolyan, máskor egy silverrel többet szenvedek random csapattal. Már annyira meguntam hogy bronzon solozok hetek óta.
  • RAMyMamy
    mert sz@r... nekem a barátfelvevős dolog nem akar működni
  • Lacoka12
    nem tudja valaki miért szakadozok sürüm a origin kapcsolata elég idegesitő nem rég kezdte el probáltam a nyelv módositást is de nem jött be
  • Harbinger
    Csak Sovereign egy-két mondata maradt ki, amúgy jól összevágott előzetes. Martin Sheen, Keith David és Fred Tatasciore... Igazán lehetett volna egy pár FemShep-es dialógus is.
  • Evoluti0N
    Kijött a Trilogy-hoz a trailer. Persze nincs benne semmi új jelenet, mivel a 3 játékból láthatunk belőle részleteket, de ettől függetlenül megnézheti, akit érdekel.

• Harbinger
    Az 576-nál is ennyi, szerintem globális EA akció. kérdés meddig, épp nézem a crysis 2 és a Syndicate is ennyi.
  • ratgab
    Én is úgy érzem, hogy eljött!
  • PiszkosFred
    Nem semmi. Gondolom kiarusitjak a keszletet mindenhol, meg a hamarosan erkezo Triology csomag elott. Karacsonyra slager lehet ilyen aron.
  • Harbinger
    Hú, csak Vanguard jó. Azzal vagyok a legbénább.
  • Caterpillar
    Igen, nem kell más csak a charge, és meg is volna... :)
  • genndy
    Ennyiért bizony az!
    Köszi a hírt, azt hiszem eljött az ideje beszerezni.
  • RAMyMamy
    cdgalaxisban 3k

szerintem ennyiért ajándék
  • Mimasz

Operation Jackhammer

Earn 75000 points with Biotic Charge.

Starts: Nov 2, 10:00am PDT
    Ends: Nov 5, 8:00am PST

Operation Jackhammer
    Current progress: 0 of 75000 (0%)

Ez lesz amiért pack-ot kapunk?
  • Mimasz
    Áhháááá, kösz- kösz!! :D
  • Evoluti0N
    Challenge-nél van olyan, h set title.
  • Mimasz
    Mivel ez az első megszerzett bannerem a következő lenne a kérdésem:

Hol a rákba kell ezt beállítani?? :DDD
  • Evoluti0N
    Jah, azt én is beraktam háttérképnek. Előtte ez volt :)
  • Darun
    4 napos challenge amit max 1,5 óra alatt meg lehet csinálni. Szerintem egész ötletes lett, főleg hogy a küldetéseket is az alkalomhoz illesztették (disable pumpkin/pumpkin retrive/stb)
  • Harbinger
    Csak lett event, sokan írták és lám csak összepoztak valamit. Egy flashlightos infinite Husk map jobb lett volna, de majd máskor.
    És lett egy jó háttérképem! :D

There is now war. Only the harvest.
  • Evoluti0N
    Halloween challenge :)
  • RAMyMamy
    engem ledobott pát perce szerver elérhetetlenségre hivatkozva, de újraindítottam a játékot és az origint is és most működik
  • levente256
    Nálatok lehet csatlakozni az EA Szerveréhez mert játékban nem ismeri fel a telepitett dlc-ket a játék.
  • koschwarz
    hát a challenge-hez a reave-vel kell pontot szerezni, tehát valszeg ha a biotic combohoz használod, annyit pont nem fog a reave-használatból jönni. játssz úgy, hogy mindent ami mozog, reave-velj. egy pillanat alatt meglesz a pont.
  • Evoluti0N
    Ha egy pull után benyomok egy reave-t és ez biotikus kombót okoz, akkor a reave-t nem számolja reave-ként a challenge-ben? A pull lassan már 50%-on van a reave csak 27-en úgy, h tegnap a reave 14 volt, a pull csak 4 és szinte minden pull után benyomom a reave-t.
  • Evoluti0N
    Köszi a tippeket Justicar-t használok drell adept helyett és acolyte pisztoly. Így már azért sokkal rózsásabb a helyzet.
  • Harbinger
    Az a gránátos-pylonos arc? Én próbáltam sok mindent, nekem a Crusader és a Hurricane jött be, hamár N7, ugye. Vagy Striker Assault Rifle, esetleg Avenger piercing és heat clip moddal.
  • koschwarz
    ezért találták ki az acolyte-ot. egy (!) lövés elég goldon bármilyen ellenségnek, shield/barrier eltűnik, mehet a pull majd reave. bumm.
    de ha már reave-et kell használnod - bár semmi bajom a drellekkel - az asari justicar sokkal jobb. hosszabb ideig tart a reave-je, nem kell a gránát-újratöltéssel szívni, több hp-ja és barrierje van, és ott van még a bubble is.
  • koschwarz
    piranha X és harrier VI

a harriert alapból utálom,pont azért mert állandóan egy ammo box mellett kell kempelni, de a demolishernek legalább ott van helyben a supply.
  • cs1rk3
    Falcon X Ammo V Ext.Barrel V + Reegar X Ammo V Shader V
    Platinumon ezzel tolom :D:D
  • GreyWarden
    Ti egyébként, milyen fegyver adtok a Demolisher kezébe? Már fél tucaot próbáltam, de még nem jutottam dűlőre etéren.
  • GreyWarden
    Érdekes, én épp ma nosztalgiáztam az asari justicarral(még a Resurgence dlc idején szerettem meg, de utána valahogy kmaradt) és még mindig nagyon bejön, sőt... Valahogy, nagyon könnyűnek hatottak vele a gold meccsek. Két infi, két adept volt a felállás és tökéletessen ráéreztem a karira. A biotic sphere szerintem nagyon hasznos képesség, 4- en, Giant- on benne állva simán visszaszorítottuk a hullámokban támadó reaper egységeket. A Reave szintén hatalmas, meg is szereztem a vele járó challenget. A pullnak számomra nincs haszna, így a maradék pontjaimat az életerő és a képességerők fejlesztésére osztom. Fegyvernek a Carnifex tökéletes választás, szép pontos találatok. Emellé egy Vindicator és kész!
  • Evoluti0N
    Nem nagyon érdekelnek az ilyen banner baromságok, de szinte már mindenkinek van, szal úgy gondoltam, h én is akkor már beszerzek egyet. A biotikus bannert szemeltem ki magamnak, mivel talán azt tudom a leggyorsabban megszerezni, mivel többnyire biotikus képességekkel rendelkező karikkal játszok. A reave megszerzéséhez drell karival próbálkozom, amivel egyébként nem szoktam játszani. Az asari justicar-nak is megvan ez a képessége, ugyanakkor azt is hanyagolni szoktam. Most vagy én vagyok a béna, vagy a karakterek nagyon szarok. A 2 nagy kedvenc: az asari adept és fury képességei olyanok, h minden fajta ellenség ellen tudom nyomni a biotikus robbantásokat és ölöm őket ezerrel. A drell-nek ugyanakkor ott van a szar pull, amivel olyan ellent tudok csak támadni, amelyiknek csak hp-ja van. A reave-pull biotikus kombó még megmentené a dolgot, csak ilyen kombináció nem létezik. Marad a hülye gránát, ami ugye elfogy előbb utóbb. Emellett még könnyen is hal. A justicarnak van a gránát helyett az a mező izé képessége, hát én azzal nehezen tudok boldogulni, h normálisan használható legyen.
  • Harbinger
    Azért a repülőkéz hatású FPS-nél jobb.
  • Darun
    Az néha nem hátrány, mert nem egyszer volt már olyan hogy a kedves karakterem kitakarta az ellenfelet a hab testével. Ez az egyik fő oka annak hogy nem szeretem a TPS-eket.
  • Evoluti0N
    Ez érdekes volt. Az előbb az egyik halálomkor a feltámasztásom után nem láttam a karimat. Csak a célzót láttam, meg persze a képességeket, amikor használtam. Olyan volt, mintha valami FPS-t játszanék :)
  • Darun
    Max harmadik. Legalább is a CD-s statisztika alapján.
  • Evoluti0N
    Sikerült végre feloldanom a Fury-t. Jaj, de nagyon bejön :) Szinte 0 fegyverhasználattal lehet játszani vele, csak a biotikus képességeket használva. Gyorsan öl, a többi adepthez képest egész strapabíró és emellett a teleportáló képessége isteni. Nem elég, h jól néz ki, hanem még a közlekedés is sokkal gyorsabb vele :)
  • koschwarz
    A scimitar a 2. legkönnyebb shoti a discipline után. a katana nehezebb.