22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Harbinger #18720 Unlockolja az eredeti befejezést.
Pocsék napom volt, nem tudtam megállni. BSN-n nem írnak semmit? Lehet csak valami hotfix, nem? A Glyph-Liara-Shepard bugot javíthatnák, aminap jártam megint ott. Állati röhejes. -
Evoluti0N #18719 Tudja valaki, h mit javítottak a ebben a "hatalmas" 5 megás patch-ben, amit ma szedett le a játék? -
Darun #18718 Kipróbáltam az asari vanguard/geth shot párost. A 3 killstreak vele is meglett, a 10 wave survive is, bár volt egy neccesebb pillanatom egy Atlassal. A kérdésre a válasz: a geth shoti nem robbantja be a stasist, a lift gránát viszont ha jól hallottam akkor igen. A stasis/bc i működik, csak baromi lassú, tehát csak magányos ellenfél ellen érdemes. Egyébként az asari-nak a gránát 1700 körül sebez, a pálya hazard Dagger volt, tehát kb vaktában dobáloztam és így is egyből elintézett egy Phantomot. -
Darun #18717 A hétvégi/hálóvín cselendzset én spec egyik este egyedül csináltam meg. Egyedül az 5 extraction volt kicsit nehezebb, mert hajnalban már nem volt erőm nekifutni ötödször is, azt másnap fejeztem be.
Ha karaktert akarsz tesztelni, akkor sztem csináld azt amit én. Privát/solo/bronz. A pálya/ellenfél mindegy, akár be is állíthatod, extractionig én is csak krogan/batari/Destroyer karival jutok el. Szóval az a +x% nem sokat oszt-szoroz. Ha meghalsz, meghalsz, kezd újra, nem érdemes medigelt pazarolni. Nekem pl az első solo egy geth engivel sikerült Reactor pályán, ha jól emlékszem gethek ellen. Persze a kari azért nem árt ha 16+ lvl-en van.
A kommunikációhoz nem árt egy füles, a "TAB" gomb lenyomása aktiválja a mikrofont alapból, addig beszélsz amíg a gomb nyomva van. Még anno találkoztam olyannal aki folyamatosan on mikrofon volt, őket ált azonnal kidobják mert baromi zavaró amikor 11 wave-en keresztül recseg valaki és semmit nem hallani tőle. Egyébként tényleg fontos, nélküle kb nem is lehet összedolgozni, legfeljebb ha tényleg nagyon jól ismerik egymást a tagok. -
Llew #18716 Majd felveszlek aztán megnézzük. Mondjuk én csak bronzon bohóckodok, silveren csak párszor voltam. Mondjuk van pár karim, amit még ki kéne először próbálni, meg a karakter-fegyver kombókat is kitapasztalni.
Csapat játékban hogy lehet beszélgetni? Mert anélkül ugye elég nehéz az összhangot összehozni.
A random játék tényleg nagy lutri. Volt, hogy összeakadtam pár jó emberrel, magától jött az összhang. Rendesen fedeztük a másikat disable-nél, meg rendesen kísértük a dront, vagy a csomag szállítót, máskor meg tényleg mindenki amerre lát.
Tegnap este kerültem játék közelbe, gyorsan össze akartam hozni a Halloween-i, meg a hétvégi challenge-t, hát volt pár érdekes figura. Volt, hogy mind a négyen vanguardok voltunk, persze mindenki chargolt (3-an egy célpontra :D). Azért dron kísérésnél összeugrottunk hárman, a negyedik meg valahol a pálya túl felén magán akciózott. Persze ott is maradt egy párszor, de legalább nem várta, hogy felélesszük, hanem ugrott magától. -
ha warp ammoval erősíted a fegyvered, legfeljebb akkor.
egyébként saját kombóra talán most a sima human adept az egyik legjobb: a megújított singularity előkészít MINDEN ellenfelet (függetlenül a nagyságtól, vagy hogy milyen védelme van), és a warp-pal vagy a shockwave-vel lehet robbantani. de warp-pal is elő lehet készíteni, és a shockwave-vel robbantani. sőt, a shockwave rank6-ban azzal a fejlesztéssel, hogy az ellenfeleket feldobja a levegőbe, még azt is lehet warp-pal robbantani.
mellesleg én teljesen kihagyom a human adept-nél a training passzívat, és csak a 3 powert és a fitnesst fejlesztem. csak az acolyte-ot használom (200% CD). így van némi túlélési esélye is, és csakis a robbantásokra megyek. ott meg nem számít az a kis plusz sebzés, amit a power damage bónuszokkal lehetne kapni. a robbanások ereje csakis attól függ, hogy a két powert, amivel előkészíted és amivel robbantod, felfejlesztetted-e a max szintjükig. kicsit hülye megoldás, de van benne valami. tehát ha pl. a warpot és a shockwave-et is rank6-ig fejlesztetted, akkor kapsz max erejű biorobbantást.
annyi fegyveres kaszt van, hogy feleslegesnek tartom egy biotikus kezébe is bármilyen fegyvert adni, az acolyte mind súlyban, mind funkciójában tökéletes, hiszen a biotikusoknak mindig is a shield/barrier-ekkel volt a legnagyobb bajuk (pl. a biorobbantások csak a felét sebzik ezeken). -
Darun #18714 Ha már itt tartunk, valamelyik este Bandiék behívtak Platinázni. Amikor megláttam, "halkan" felröhögtem. Mondom én Platinán, amikor hetek óta bronzon bohóckodok? Ráadásul a legerősebb karim egy 17-es krogan senti volt. Gondoltam magamba ez így lol lesz. A Collectorok nagyon csúnyán bealáztak. Nagyon genyó ellenfelek, rühellem őket fenemód. Sokkal erősebbek mint a másik három ellenfél, ráadásul ugye Platinán még jönnek a Hunterek meg a Phantomok, csak úgy ráadásnak. Aztán átálltunk Reaperekre és onnantól komolyan mondom, könnyebb volt mint a silver random társakkal. Igaz hogy néha szopó ágra kerültünk a feladatok miatt, de izgalmas volt és tényleg jó érzés volt csapatban játszani. Nem tudom a többiek mennyire ismerték egymást előtte, de én kb akkor nyomtam velük először és nagyon jól ment. Az EA-nak meg remélem leszárad, mert az utolsó játéknál kiesett szerverhiba miatt a kulcsember és onnan bukta volt. Azért 7 wave-et így is lenyomtunk. Nagyon nagyon volt! :D -
Ch4nce #18713 Llew, Darun - ha van kedvetek, néha játszhatunk pár kört, bár én még csak silverig merészkedtem. Esténként általában fent vagyok 3-4 meccsre. Az Origin nevem RealCh4nce -
Darun #18712 Nekem van és rengeteget használom is. De nem vettem észre hogy berobbantaná. Nah majd kiprószálom. -
Ch4nce #18711 Ahogy még láttam youtube-on, a stasist geth shotgunnal is be lehet robbantani. Kipróbálni nem tudtam, mert nincs még geth shotim. -
Darun #18710 Van még biztos több használható kari is, nekem most kapásból ezek ugrottak be. Unalmas óráimban én is solo bronzokat nyomok, előszedtem a régi kasztokat (drell adept, asari adept/vanguard, salari infi, stb) és azokat próbálgatom. Meg persze a fegyvereket. Ugyebár vannak olyan kombók amelyeknek az egyik fele pl páncélos ellenfelek ellen nem is működik.
Tényleg csapat játék lenne, de egyre nehezebb normális csapatot összeszedni, ráadásul a játék is nehezebb lett ugyebár. Röhej pl hogy már bronzon is istant killt kapok közelharcban. Ráadásul ahogy nézegettem (néha indítok egy random/public/silver-t) a játékosok fele nem is ismeri azt a szót hogy csapatjáték. A drone-t pl jó esetben ketten kísérjük, amikor disable device-el valaki akkor is mindenki másfelé rohangál, kutya nem fedezi a hátam, szóval siralmas a helyzet. És ezzel a sima silvert is ellehetetlenítik már :( -
Llew #18709 vagy lejár a stasis, ahogy Darun írja. -
Llew #18708 @Darum: hát ez nem sok, azt hittem ettől azért több van, de végül is ez csapat játék volna vagy mi.
Komolyabb ellenfelek ellen persze, hogy nem jók, hisz az erejük jobbára csak életerő ellen alkalmazható. Viszont, ha az ember ügyesen elkap egyet amikor a komolyakkal együtt tömörülnek és úgy robban, akkora azok is kapnak belőle és pl az Atlas körül előszeretettel ugrálnak a többiek. Legalábbis bronzon.
@Chance: próbáltam a stasic+chargot, de nem igazán jó, mert lassú, mire a saját stasisomba beletudok chargolni, addigra a többiek már kinyírják a bent lévőket, vagy ha van másik vanguard akkor az elintézi.
Mondjuk mindezek csak random, komoly csapat játék nélküli tapasztalatok. -
Darun #18707 Ezzel megint csak az a baj hogy a stasis hatóideje elég rövid. A cluster gránátnak meg csak akkor van értelme ha közvetlen közelről vágod az ellen képébe. Mert amúgy mindenfelé száll, csak arra nem amerre kéne. -
Ch4nce #18706 Asari Vanguard stasis + biotic charge/cluster grenade. A gond csak az, hogy elég esetlegesen működik - vagy berobbantja vagy nem. -
Darun #18705 Asari és drell adept. Velük az a baj hogy a komolyabb ellenfelek ellen nem sokat érnek, ráadásul kevés az életük is, hamar padlót fognak. Jó még a Fury is. Az asari Justi kicsit lassú és a gömb miatt kicsit helyhez kötött. Érdemes még próbálkozni az ex-cerberus karikkal, bár egyedül az ő kombóik nem túl hatásosak (nem is tudom hogy van e lash/smash kombó) mivel csak közelről lehet őket elkövetni. Az első két kari folyamatosan tudja nyomatni őket és az alap ellenfelek ellen jók is. Ott még lőni sem kell. -
Llew #18704 Egyáltalán melyek azok a karakterek, amikkel egyedül jól lehet kombózni? Nekem még a jó részük nincs feloldva, és eddig egyedül a drell adapttel tudom elég gyorsan összehozni, feltéve, hogy a többiek nem nyírják ki a pullal megreptetett alakokat, mielőtt a reavvel berobbantom őket. -
Darun #18703 Kb ezért nem próbáltam én se. Az owerload hatóideje baromi kevés. Csak azért hogy kombózhassak meg nem fogom üresen hagyni a tech páncélt.
Tegnap végre kiesett a Fury. Már csak az N7 engi hiányzik a régi karik közül. Kipróbáltam ezt a Fury-t, hááát... gyorsabban fut mint a krogan, teleportál, robbant, nagyon brutál. Adtam neki egy smg-t, mert azokkal még sehol nem tartok meg egy Eagle-t hogy valami tűzerő is legyen nála. És még így is 200 a CD, bár ahogy néztem, neki lehet alá is menni, mert az AF-nek pl elég hosszú a hatóideje, a DC-nek is, és amíg visszatölt a pajzs meg tárat cserélsz, addig a CD is lemegy. Szóval nagyon szimpi egy kari. -
Ch4nce #18702 Köszi a gyors válaszokat! -
a turian sentinel azért nem tud saját kombókat gyártani, mert az alap az overload lenne, de mire a warpot használni tudod még akár 200% cd-vel is, addigra megszűnik a hatás. bár ha az overload-ban a recharge-re gyúrsz...azt még nem próbáltam, bár egy sentinelnél a tech armor is alap, ami mindenképp lassítja a cd-t. -
Llew #18700 Gyors válasz: nem, de fordítva működik
forrás erő az overload, majd detonátor a warp
A warp egyébként jó, mert minden kombinációt képes robbantani, de alapnak csak biotikus robbanáshoz használhgató
Erő kombók itt:
http://masseffect.wikia.com/wiki/Power_Combos -
Darun #18699 Már én is próbáltam. Nekem nem sikerült. -
Ch4nce #18698 Egy gyors kérdés:
Pl Turian Sentinél a Warpot berobbantja kombóban az Overload?
Valaki linkelte korábban ahol meg lehet nézni, milyen kombók vannak, de már nem találom... -
Áhá, köszi. -
Evoluti0N #18696 A Halloween challenge-t ha megcsinálod, akkor kapsz egy halloween banner-t. Rámégy a challeng-re és beállítod, h set title. Utána szép halloween-es bannered lesz. -
sanya200 #18695 én vmi csomgagot kaptam victory pack vagy mi :D -
Megcsináltam ezt a halloween challenge-et. Ekkor mi van? Kapok valamit valahogy, vagy csak örülök neki?:) -
Darun #18693 Sok értelmét én se látom a privát profilnak. Az is igaz hogy engem nem szoktak megtalálni ilyenekkel. A játékaimat is láthatóvá tettem, hogy ha valaki szintén játszik azzal amivel én, az fel tudjon venni. Így sem kell félnem attól hogy mindenki felkéréssel fog bombázni. -
sanya200 #18692 nem tudjátok mér csinálja azt egyjátékos módba hogy egy képességet se tudok aktiválni se gyorsbillentyűvel se úgy hogy megállítom a játékot 
meg esetleg vki belinekné a cinematic módot de nekem az alap kell ami tömörítve van és úgy kell bemásolni, a telepítős nem megy vmiért :S -
Harbinger #18691 Lehet a privát profil az oka. mondju ksok értelme nincs én friend-only-ra tettem. Más esetbe bárki - azon kevés emberi, aki Origint használ - és netán rámtalál, ami nem Steamhez hasonlóan egyszerű azt látja milyen játékaim vannak.
Egy technikai jellegű kérdés. A hangnál van egy low és high range beállítás. Melyiket érdemes használni? Egy 2.1-es rendszerem van. -
RAMyMamy #18690 rágugliztam, úgy oldottuk meg, hogy nyilvánossá tette a profilját és facebookon keresztül felvettem...
köszi azért -
Nem lehet hogy tűzfalon nem engedte át az Origint? (vagy te, de ha eddig is multiztál akkor ez nem játszik) -
Evoluti0N #18688 Tényleg. Most néztem meg az első részét a videónak és nincs benne. -
Darun #18687 Egymásra rá tudtok keresni, csak a felkérést nem kapjátok meg? Okosabbat nem tudok mondani, mint support. -
morzsi555 #18686 Ki van vágva a kékkisgeci, nincs választási lehetőség. -
Evoluti0N #18685 A piros befejezéssel még érthető is lenne ez a fajta befejezés, de a zölddel és a kékkel elég furán jönne ki :D -
RAMyMamy #18684 tegnap megvettem egyik haveromnak a játékot, de originen nem tudjuk felvenni egymást. egyikőnknek sem küldi el a program a másik barátfelkérését
mit lehet ezzel tenni? -
Darun #18683 Ehehehe... Még arra is figyeltek hogy az endingnek Malukah Reignite számát tegyék be. Olyan megható!
-
Lol -
Harbinger #18681 Les z olyan mod is, ahol Mordin, Legion és Ash/Kaiden is visszatér? Meg persze Jenkins, ő volt a kedvencem! Máig nem tettem túl magam a halálán.