Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg vagy benéztem?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
nekem rohadtul bejött, megfelelõ szabadság, elfogadható grafika
relatíve szabad fejlõdés és történetszövés
de amúgy ha eredeti a dragon age-d akkor bioware honlapon mocskos sok quest van az 1hez, én haver talált valahol egy Game of Thrones-extrát azt majd meglesem valamikor, de a lényeg h mocsok sok quest modok csináltak hozzá
történetre jó pl az AC széria is, csak nagyon be vagy kötve
nah off vége részemrõl 😄
megint multizni kell kicsit mert míg csináltam a singlet a readiness leesett 75%ra és így mégse az igazi hiába van 7k force-m 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Aztán lehet, hogy valójában ez csak egy 3 lábú relé XD
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Más RPG-t nem ismerek, hacsak az érdekelne. Ha nem, akkor BioShock és Dead Space széria.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ha meg bejött ez a fedezékbõl lövöldözõs dolog, és jó sztori kell, de az rpg elemekhez nem ragaszkodsz, akkor mafia2 is a te játékod.
KotOR-nak meg kb annyi köze van filmekben megismert Star Wars-hoz, h mindkettõben vannak fényfütyik meg ûrhajók. tényleg. elsõ rész zseniális, második... ehh, bõven volt benne potenciál, de "elfelejtették" befejezni.
ami nekem még ilyen "hûbazdmeg" volt utóbbi idõben, az az NWN2: Mask of the Betrayer. kibaszottul zseniális, a magamfajta történetbuzi még a lábujjait is megnyalja utána... ami kevésbé zseniális benne, h nem árt (bár nem muszáj) hozzá végigvinni NWN2-t, ami ellenben egy bárgyú kliséhegy, és képtelen vagyok felfogni, hogy tudták ugyanazok megalkotni az MotB-t. (tippre sehogy. valószínûleg kirúgták NWN2 íróit, õk meg bosszúból elmentek ME3 befejezést írni <#gonosz1>#gonosz1>)
"The trees move. Do you not see it?"
One more story
Remélem még sok single dlc jön a mass effecthez... és bízom a folytatásban.
One more story
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

"You have come too far."
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Firefight Packért vajon lesz-e a pofájuk pénzt elkérni.
Mass Effect 3: Leviathan is the first story-driven, single player DLC to be made available since Mass Effect 3 Extended Cut. Leviathan expands upon the events of Mass Effect 3 with gripping and emotional storytelling, compelling new characters, powerful weapons and unique upgrades. Players will be able to discover more about the origins of the reapers as they race across the galaxy to unravel the mystery that surrounds the fabled Leviathan.
amúgy meg a BW kurva anyját, mert a Smash CD-ja 5-rõl 8mp-re lett emelve! <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
eddig fasza volt, lement a Smash, egybõl tudtam használni a Lash-t, erre mostmár várnom kell 1-2mp-et, kurva jó!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Legutoljára pont egy gold menetben, amiben alapból is elég hamar ki tudok halni a felszerelésem ergyasága miatt...azóta sem tudom, hogy éltem túl azt a 2-3 kört.
Semmilyen power nem ment, lõni tudtam, csak épp az ellen nem sebzõdött, csak a health bar-ja villogott. Lõszert nem tudtam felvenni. Aztán 3 kör után megjavult.
Volt, hogy futottam, beugrottam fedezékbe. Aztán újra ott voltam, ahonnan indultam. Aztán még 3x kb 😊 Klasszikus lag, ölég idegesítõ.
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
De lehet sima bug is. Nekem is volt már hogy: hiába nyomtam a gombot, nem használt képességet, nem váltott át rakétára, nem dobott gránátot, nem töltött fel ammo-t, sõt, olyan is volt hogy baromira lesebzõdtem, benyomtam egy gyógyítást és 2-3 másodperc múlva meghaltam. Egy krogannal, akinek 1000 felett van az élete is meg a pajzsa is.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
A másik tegnap egy meccsen nem tudtam fedezék mögé se menni. Mentem, mint Rambo. Vesztettünk is.
És egy kép a bugról, bár nem a legjobb póz és helyszín. Így fest, mintha kocognék a szikláról lefele, miközben Nomad biotic-kal lever egy gethet.<#idiota>#idiota>
Ez egész jól hangzik, én is valami ilyesmiben gondolkodtam. Mondjuk én is a Fitness helyett inkább raknék a
weap weight-re (fury 6), mert ahogy nézem a base 500/500 helyett fitness3-al is csak 625/625 a health/shield. Ez kb 2 lövés Goldon(1 shield, 1 health), akkor meg tényleg tökmindegy, hogy 500, vagy 625...
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Azt most én is figyeltem hogy Brute/Ravager igen jól fekszik a gránáttól. De a Banshee-t is megkínáltam vele, meg egy tár a Typhoon-ból. Csak rajta nehezebb tartani a célkeresztet, mert ugye õ teleportál. De gyalogosba most is simán kiálltam elé.
Mindezektõl függetlenül sztem a következõnél visszaveszem a gránátok robbanási hatósugarát és azt is sebzésre rakom. A rakétát viszont hagyni fogom a fenébe és inkább a többit kimaxolom. Esetleg még a Typhoon helyett kipróbálom majd a Revenant-ot, de sztem nem lesz olyan jó.
silveren brute-nak, ravagernek elég ebbõl 2, már fekszik is... netalán ha a rakétáid is rámennek a célpontra, akkor biztos a halál, fõleg ha még egy Reegar is van a kezedben 😄
Pár napja volt egy kis eszmefuttatás a turian/marksman vs Destoyer/Devast témával kapcsolatban. Az igaz hogy marksman nélkül is stabilabb a Typhoon mint a Destroyernél aktív képesség mellett, viszont rég lejár a marksman mire kifogy a tár, utána meg kilövöm a következõt is, mielõtt lehûl a képesség. Destroyerrel meg non-stop nyomom.
4 gránáttal (2. szintû gránátos gear miatt még +2), meg 3 rakétával valami baszott erõs karakter
abban is fury volt ami elsõre nem szimpi, de majd látom 😄
most épp újratolom a singlet 😄