22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #18920 Ti tudtatok vásárolni originen master card kártyával? -
Én geth engi-vel szólóztam le 4 bronz alatt. Ledobtam a turret-et és hagytam dolgozni:) -
bendáj17 #18918 :D Pont így csináltam meg én is teljesen így, ma reggel :) -
Igen valahogy trükköznek hogy kelljen még venned bw pontot ha dlc-t akarsz. Ugye sokan arra számoltak anno hogy vesznek 1600 pontot és két sp dlc kijön belőle csakhogy az omega már 1200 bw pont.
Viszont elméletileg omega után is jön majd sztori dlc -
Hát a faszom... akkor az 1600 pontomból nem tudom megvenni mindkét single dlc-t. Faszom. -
morzsi555 #18915 1200 -
Sziasztok!
Omega mennyi bioware pontos lesz? -
CHROME #18913 Thx..ezek szerint nem. Akkor csinálok egy flamer vorcha-t...
-
morzsi555 #18912 Casey Hudson @CaseyDHudson
"Great suggestions coming in for the next #MassEffect game. Seems to be lots of interest in playable alien races."
https://twitter.com/CaseyDHudson/status/267125139441856512 -
morzsi555 #18911 Ezek: Incinerate, Carnage, Inferno Grenade, Flamer, Sentry Turret Flamethrower, Geth Turret Flamethrower -
CHROME #18910 Sziasztok!
Nem tudjátok, N7 destroyer gránát is számít a hétvégi op-ban?
-
Harbinger #18909 Két Bronze solo meccs, Korgan soldier Carange+Inferno granate, ha van gránát növelő gear érdemes betteni. -
mellesleg végre, számtalan haszontalan commendation pack után egy hurricane 3!!! -
egy vorchával reaperek ellen sima ügy. -
sanya200 #18906 hát goldnál nem adom alább :D annyira nem sürgős hogy egy meccs alatt megcsináljam van rá idő bőven :D -
Darun #18905 Egy solo/bronz pályán is simán meg lehet csinálni. A kezdőknek mondjuk krogan soldier-t vagy batarian-t ajánlom. Gránáttal is baromi gyorsan meg lehet csinálni. Talán volt az első challange ami 100%-ra meglett. -
sanya200 #18904 háh qurian female engivel csak úgy lehet égetni plusz első is lettem 140k ponttal gold/reaperek ellen csak egy acolayte-t adtam neki meg egy locos-t tartaléknak :D így kb 5-6 mpként dobáltam a tűzet :D amúgy más nincs is ennél a karinál a fagyasztásra nem is adtam pontot csak a turettre meg a lángralobbantásra.Összejött a cheallenge fele kb egy kör meccs alatt :D -
Darun #18903 75k pontot kell égetni. -
sanya200 #18902 a héten milyen chellange lesz? vmit olvasgattam de már nem emlékszek xd
-
bendáj17 #18901 Nem mivel már vége a Haloween challenge. -
Már nem tököket kell védeni? :) -
Mi volt ez a 30 MB pecs? :D -
Darun #18898 Ha nem költesz páncélra akkor simán futja belőle BW-re. Mivel a játék elején nem lesz rá pénzed, így az elején tényleg jobb a Vali. Viszont hogy mennyire fontos neked a CD, azt csak te tudod. Nekem úgy rémlik hogy SP-ben minden tűzharcban van fedezék, tehát azt a pár másodpercet akár ki is várhatod. -
morzsi555 #18897 Ezt már tudjuk innen: link, csak most Casey Hudson is kiírta twitteren link. Március óta nem adott életjelet magáról a befejezés incidens miatt. De nem tudni róla semmit, nem biztos hogy folytatás lesz. Lehet előzmény , vagy az alapjátékokkal párhuzamosan futó is.
"MASS EFFECT – Executive Producer Casey Hudson and his team are coming off an amazing eight-year run with the Mass Effect trilogy. But they’re not done yet. We are releasing more multiplayer content and we have more single-player stories coming throughout the next six months, including Omega which is coming in the Fall. But the Mass Effect universe is vast, and Casey and our teams have plans for another full game. “Where to go next?” with such a project has been a question a lot of us have been asking, and we’d all love to hear your ideas."
"While Casey continues to oversee the development of our new Mass Effect project, he and his leads are putting together their vision for an all new game set in a fictional universe, built from the bottom-up with all new gaming technology." -
Pares #18896 Állítólag már korai stádiumban van a Mass Effect 4. -
Llew #18895 a valiantot megkapod a játék elején nem? Akkor nem biztos, hogy érdemes pénzt szánni a BW-ra, max később, ha már túl sok a feles pénzed. -
Harbinger #18894 Én a Black Widow-ról beszéltem, ami nem épp olcsó és SP-ről van szó. Eddig felválva próbáltam a Valiantot és az Indrat, de a Valiantot maxoltam ki. Úgy érzem Cryo/Distruptor ammoval még erősebb. És lévén most Infiltratorral játszok gondoltam megveszem a legspécibb fegyvert. Gondolom én a Spectre requisition-ös cuccok a legjobbak. A Paladinről tudom, hogy üt. -
a typhoon I-es szinten legalábbis felejtős. nekem nagyon nem tetszik, persze fel lehet pumpálni amp-okkal a fegyvert, de nem jön be. a harriernél meg attól kapok hülyét, hogy hozzá van láncolva az ember az ammoboxokhoz. egyiket sem használom. najó, néha a harriert, de általában meg is bánom gyorsan, és a köv. körre lecserélem. -
tegnap kaptam egy cerberus harriert, igencsak lehet osztani vele a népet :D -
Darun #18891 Azt meg én értettem félre. Nem tudom SP-ről miért multira gondoltam. De egyébként pont erre írtam tegnap hogy multiban simán lehet Mattock-al fejest osztani, SP-ben meg 2-3 lövés is kellett, ami azért elég gáz. (és egy alap trooperről van szó, a nehézségre nem emlékszem, de így több mint fél év multi után valami turista fokozat lehet) -
nem keverem, csak hülyeséget írtam
nem nagyobb tárat akartam, hanem h több lőszert cipelhetsz magaddal. (15 vs 30)
a srác SP-re kérdezte, multis fokozatokat csak shield gate miatt írtam, h ott hogy működik. -
Darun #18889 A volus enginél írja hogy a DR nem mehet 90 fölé. Vagyis 90-ig összeadódik a több sphere, felette viszont nem. Én még anno olyan felállásokon gondolkodtam hogy:
-valami krogan
-geth/N7 engi
-asari justi
-volus engi
A engik pajzsot töltenek újra, az adept sphere-t csinál, a volus meg recon mine/pajzstöltés. A krogan meg azért mert nekem is kell lennem valamivel :D Mondjuk ennek igazán csak platina farm körnél van értelme/jelentősége.
Tovább próbálkozom a volus engi-vel. Ma már csapatban indultunk, a végére már első tudtam lenni, igaz hogy ez még mindig pálya és társ függő, mert az első körben nem bírtam lépést tartani a krogan sentivel, az N7 vanguard meg velem nem, a második körben. Viszont volt ey jó fej srác, először azt köszönte meg hogy disable device-nál feltöltöttem a pajzsát amit egy gránát levitt, aztán az élesztést. Tuchankánmeg minden device-nál mellém vágta az ammo boxot, így én se maradtam pajzs nélkül. Aztán még egyszer megköszönt valamit és a kör végén elbúcsúzott és kilépett. Az ilyen társak miatt öröm cooperativba játszani. -
Darun #18888 Összekevered a sima Widow-al. A BW is hármat lő a Valihoz hasonlóan. És a tűzgyorsasága sem marad el sokkal. ráadásul ahogy én néztem, goldon nem szeded le egy lövéssel a pajzsot/barrier-t, max a Centurion szintű ellenfelekről. Még fejlövéssel is. -
én insanity-ból indulok ki, ahol (mint MP goldon) van egy olyan mókás dolog, h shield gate - ha rálősz valakire, akinek van pajzsa, a pajzson max a sebzés x%-a juthat át. ez bronze/normal-on 50%, hardcore/silveren 25%, insanity/gold-on pedig szép kerek 0%. tehát a Valiant baromi nagy sebessége nagyon jól jön, mivel nagyobb nehézségi szinteken semmilyen lövés, legyen az fej vagy akár bal here sem fogja instant megölni az ellenfelet, simán kiüríti a pajzsát, de az életerejét sértetlenül hagyja - és ott nagyon jól jön, ha instant tudsz bele még egyet tunkolni.
plusz, hiába sebez valamivel kisebbet BW-nél, gyorsabban tölt újra, nagyobb a tár, gyorsabb puffogtat, sőt, még könnyebb is. Valiant gusztustalanul táp, nem véletlenül csak CE-be került be...
-
Darun #18886 Tali-t és Garrus-t :D Nah jó, a többiek is benne lehetnek. -
Darun #18885 Én inkább azt mondanám hogy érdemes kipróbálni. Mindkettőnek hármas tára van, a Valiant baromi gyorsan cserél tárat, a BW viszont jobban sebez. Nekem Valianttal még silveren se sikerül mindenkit fejlövéssel leszednem. Jah, meg persze CD-ben is van némi különbség, bár a Valiant is elég nehéz ha jól emlékszem.
A hibaüzenet viszont tényleg üt :D -
morzsi555 #18884 Casey Hudson kérdezi, hogy mit szeretnétek látni a köv. ME játékban.
https://twitter.com/CaseyDHudson/status/266612856517181440
-
Valiant messze üti. Valiant messze üt *minden* puskát SP-ben. -
Harbinger #18882 This is true power!
LOL, 10 év alatt eddig vagy 2-3 hasonlóan frappáns hiba üzenetet láttam weboldalakon. :)
SP-ben érdemes megvenni a (Black) Widow-t? Nem tudom melyik sima vagy Black, ami a Spectre irodában van cirka 230k creds-ért. Csak mert kicsit sokba kerül és többnyire a Valiant/Incisor elég jó sniper. -
Evoluti0N #18881 A bioware store vmiért nem műxik és ez az üzenet fogadott :)