Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert mit jelentettek be?
Ezek a Mass Effect fanok szörnyûek. Bármit jelentenek be Facebook-on a Mass Effect oldalán, mindig találtak okot a sírásra. Katasztrófa.
Szerencsére én se futottam bele, de sokan panaszkodtak rá.
Ryder62
A 2. rész eszméletlen ocsmány rajzzal rendelkezik.

pite9: Milyen létrás glitch? Nem futottam bele.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tök jó a leviathan. örülök, hogy végre megmagyaráztak mindent, így már kerek az univerzum és a normális befejezésekkel most már nincs hibája a játéknak. (kivéve a létrás glitchet azon a harvesteres aszteroidán vagy min, de az is megoldható😄)
Kinn van a Mass Effect Homeworlds 4. Befejezõ rész Liarával. Szerencsére ez is normálisan megrajzolva és nem az a kontárkodás mint a 2. résznél.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

nyirog
köszi

Vraaanyek
na...1600 BW pont 3290-ért megvéve....originbe feltöltve, Leviathan letöltve, kipróbálva viszont csak holnap, mert 11 óra meló után, és a Londonból hazalátogatott nõvéremmel való beborozgatás után nem sok erõm maradt rá 😄 😄 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

A "lábas" rész a 3. részben van. 😊 Az elsõ 3 könyvet olvastam, a negyediket még nem. Az még csak angolul van, meg emellett katasztrófa is lett (úgy mondják). Egyébként a hozzászólások alapján tényleg van egy ilyen jelenet a 4. könyvben 😄
Optimus Prime
Jövõ hétvégén. kéthetente van, most a packokat lehet átvenni. szerdán jelentik be az újat.

A minap találtam egy topicot Kai Leng-rõl - valamiért állandó téma - és Torments of Kai Leng vagy mi ,volt egy is videó, amin majd meghaltam. De amit nem értettem miért nevezik "cereal killer"-nek. Megtaláltam a választ. Én még nem olvastam a könyveket, de ez TÉNYLEG igaz?!
Fogadok Anderson ekkor lövi le a lábit is?! "Megetted a gabonapelyhem! *puff-puff*"
XD

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Lacoka12
mikor lesz új event?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

SZEG007
És a Shadowborker ota Feketekuti Szilvia felel Liaráért.

Ryder62
Vajon a Lair of Shadow Brokernek mi a titka? Mindenki szerint (szerintem is) a legjobb DLC.

A BSN-en valaki összefoglalta hogy mik azok a dolgok amik hangulatosak, újak voltak a DLC-ben, vagy egyszerûen olyan dolgot tettek bele ami hiányzott az alap játékból.

Liara lakásán nyomozgatás, Tela Vasir mint Spectre, írtózatosan jó soundtrack, jól kidolgozott romos Dracon Trade Center a robbanás után, árulás, car chase, parking lot fight broker ügynökeivel, azure hotel mint helyszín, 2 boss fight, broker hajója, yahg mint új faj, liara mint csapattárs, szerelmi szál

Szóval hosszú a lista sõt a dlc teljesítése után videókat lehetett nézegetni, nyersanyagban gazdag bolygók helyeit megszerezni, infókhoz hozzájutni a csapattársakról stb

Bio magasra tette anno a lécet egy ilyen dlc jöhetne a 3-hoz is ami ennyire változatos, tartalmas lenne. Omega dlc-bõl sok mindent ki tudnának hozni ha akarnák, kérdés hogy akarják-e...

MerlinW
Ezek a legjobbak:
Lair of the Shadow Broker
Overlord
Stolen Memory

[merlinw.org]

MerlinW
Simán másold be a DLC-t a helyére és tört exe-vel indítsd a játékot. Minden gond nélkül megy. Ha multizni akarsz, akkor pedig értelemszerûen visszarakod az eredeti exe-t.

[merlinw.org]

nyirog
ha eredetie me3 ce-m van akkor arra hogyan tudnám rárakni a leviathán dlc virágozott verzióját? egyáltalán rálehet, vagy csak úgy ha megveszem?

Köszi...ez így picit mást jelent, mint amit a BW leírt.
Az egyik pakkban nekem semmi nem volt, csak sima consumables.
Jó kör volt :/

Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome

Optimus Prime
*Mármint ME-hezé s BioShock-hoz akartam.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Az Arrival nem olyan jó, mint ígérték. Bár nálam az elsõ DLC volt a 2-höz, talán ezért nem érzem olyan erõsnek. Inkább egy "drága" teaser, mint DLC.
Szerintem a sztoris DLC-k az eddigiekbõl, mínusz Levithan:

Lair of the Shadow Broker
Overlord
Stolen Memory
Bring Down the Sky
Arrival
Price of the Revenge
Firewalker
Pinnacle Station

Bár nincs nagy tapasztalom DLC-k terén, eddig csak az ME-hez meg a Mass Effecthez vettem.

köszi😊 azt hiszem lesz elég renegade pontom hogy lebeszéljem.
Igen.
jó, de ha nincs cure-olva a genophage és mordin halott akkor megkapom a krogan ÉS a salarian segítséget is?
Le kell lõni Mordint. Kivéve ha tényleg full renegade vagy, mert akkor elvileg le lehet beszélni róla, és még életben is marad.
Fantasztikus volt a leviathan dlc. Bárcsak 3 hónaponként jönnének ilyenek.
Jó volt ez a dlc. Szerintem is második helyen van az SB után. Jobb lett volna ha ez egy mission az alapjátékban, mert szervesen a része (a Reaperek eredete kiderül) de igy se rossz.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

hali,kérdésem van. ha lehet😊SPOILERES (ezt még ki kell írni...?mindegy)

szóval kúrálni kéne a dzsenofédzset és nem tudom mit kéne csinálnom, hogy a legtöbb war asset pontot kapjam.
lehet ugye rendesen is cure-oltatni Mordinnal, de akkor elvileg nem kapom meg a Salarian Dalatrass által ígért támogatást.
meg lehet nekik hazudni, hogy cure-olva lett és akkor megkapom a salarian segítséget. csakhogy: a dalatrass azt mondta, hogy ha hazudok nekik akkor nem fogják észrevenni, szóval ez azt jelenti hogy megkapom a teljes krogan ÉS salarian segítséget? help pls.
mit kell csinálnom hogy a max war asset pontot kapjam?
renegade vagyok és Wrex meg van dögölve, ha ez segít valamit.
köszi😊

Hardcore fan-nak simán. 😊 Egyébként nem fog kárba veszni a másik 800 pontod, tuti lesz még single player dlc.
Vraaanyek
Akkor egy hardcore ME fannak megéri az 1600 forintnyi BW pontot???? (1600 BW ponn 3290 forint jelenleg)

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Nekem szintén jobban tetszik, mint az Arrival, de kevésbé, mint a Shadow Broker. Ugyanakkor nekem jobban tetszik az Overlord, mint az Arrival, de az Overlord kevésbé tetszik, mint a Leviathan <#idiota>
Ryder62
Egy kis összegzés a Leviathanról:

Pozítívum:

- Eddig leghosszabb dlc (3-4 óra között van)
- Hozzáad a történethez, kibõvíti az univerzumot
- 3 új helyszín + Citadelen is egy kisebb labor
- Víz alatti császkálás, és 2 új pálya is elég jól kidolgozott
- Nyomozgatás

Negatívum:

- Víz alatti rész lehetett volna hosszabb esetleg valamit oda tenni hogy ne üresjárat legyen
- Nincs új ütõs soundtrack (SB, Kasumi, Overlord soundtrackjai kedvenc ME2 zenéimben benne van)
- A beharangozott új citadel rész lehetett volna jobb is

Sztem kicsit jobb mint az Arrival, ha úgy nézzük a sorrendet hogy az Arrivalnál már csak az SB jobb.

Jöhet az Omega 😄

Jah, értem. Így már világos. 1 percen múlt, h nem csináltam hülyét magamból a supportnál 😄
Optimus Prime
Akarok post-ending DLC-t, látni akarom Shepardet kefélni a szerelmével és tûzijátékba borulni a Galaxist a Reaper roncsok felett! Ahol Conrad és Jenna a Fluxban a házasságát tartja és a Biotic God hõs tettét meséli a vendégeknek. És látni akarom a fletámadt Ash-t/Kaiden-t, ogy õk is boldogok legyenek együtt%

/cinikus szarkazmus

Shepard "meghalt"! A reaper háborúnak vége! Ennyi volt, kész! Lesz Mass Effect, de Shepard nélkül. Miért nem tudja ezt senki megemészteni? Ha nem bírja a drámát tolj a Sims 3-at.

A victory pack nem tartalmazott upgradet. A medigel szintjét vitték fel 6-ra, szokásos pakkokban lehet kapni upgradet. Rosszul fogalmazott a Bioware a leírásnál.

Felvitték 6-ra? Akkor én se kaptam meg. Na meg persze a Commendation packot se (szokásosan 😛)
6 a max most már, specre/premium spectre pakkokban lehet kapni upgraded.

Nekem elõtte, és most is 3. Akkor nem 3 max, szóval tuti nem kaptam meg 😊

Nem tudok nyilatkozni. Nálam már ki volt fejlesztve 5-re a pack elõtt is 😊
Ti megkaptátok a medigel +1 -et?
Nekem nem látszik hogy növelték volna...

Én meg megértem mindkettõtöket 😄 Engem érdekelnek az ún. bõvítmények, de ált csak akkor ha ténylegesen adnak is hozzá valamit a játékhoz. Pl nem biztos hogy egy szimpla DLC miatt nem kezdenék el újra egy játékot. A ME-vel az volt a szerencsém hogy kevesebb mint egy éve játszottam elõször az elsõ résszel. Felkeltette az érdeklõdésem és megvettem a kettõt, de érdekeltek az eltérések, ezért az elsõ ME 2 végigjátszás után kezdtem egy teljesen új karit. Aztán ez volt a 3. résszel is. De pl a Falloutot is csak azért kezdtem újra, mert egybe szereztem meg az összes DLC-t és azok egyben is elég sok plusz tartalmat adtak hozzá az alapjátékhoz (meg még egyenként is) Így fél év elteltével most már a multit is kevésbé elszántan tolom. De még akkor is nagy szó hogy egy sima multi co-op le tudott kötni fél évig!
Megértem a te álláspontodat is. Nekem, mint egy rajongónak (fannak, ha úgy tetszik) nagy élmény visszatérni a játék világába. Legyen szó akár egy olyan dlc-rõl, ami a játék vége elõtt játszódik. Érthetõ, h aki nem rajongó és úgy érzi, h egy végigjátszással letudta a játékot és nem akar tovább foglakozni vele, azt nem érdekli egy dlc.
Sir Quno Jedi
Nnna, ha én má végigtoltam, akkor már nem érdekel. Ha elõtte megkapom és a végigtolás KÖZBEN ezeken is átesem az okés.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem tudom. Engem érdekel. Ha jó a sztori, a játékmenet, elég hosszú és vmi módon kibõvíti az univerzumot, akkor érdekel. DA Originsbõl is megvan az összes dlc, attól függetlenül, h logikus módon a végsõ harc elõtt játszódnak és még csak nem is folytatással összekötõ dlc-k.
Sir Quno Jedi
Meg kit érdekel utólagos DLC?! Vége a sorozatnak, finító, nem kell semmi, amivel összekötik a "folytatással", merthogy az nincs. "elõzmények" meg kit izgatnak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
Nálam az egész MF3 akkor mindfuckot kapot befejezésileg meg úgy egyébként - bár lehet velem van a baj - , hogy erre a DLC-re már fel sem kaptam a fejem...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

És ez az egyetlen dlc aminek valamilyen szinten köze van a fõ történethez és a befejezéshez. A jövõbeli sp dlcknek biztos hogy nem lesz.

Ennyi? Egy kis bónusz duma? Logikus lett volna egy újabb befejezés ha már
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy kisebb "osztagnyi" badass reaper írtó faj tagjai csatlakoznak hozzánk. Vagy legalább új jelenetek a videókban.
szomferi
nekem is volt már párszor hasonló, konkrétan a gyerek eltûnt az "eredményjelzõrõl", csak onnan tudtad hogy nem maradtunk hárman, hogy ha megkerested a pályán az illetõt 😄

a játék végén se volt ott a neve a végelszámolásnál, nem tudom hogy ilyenkor kap-e valamit egyáltalán csórikám

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Na ez a fedezékes bug mennyire idegesítõ!!! Nekem is ez volt. Mindig kiugrott fedezékbõl, és persze hullottam mint légy. A többiek meg néztek, hogy mit bénázok 😊

Nekem a hétvégén olyan volt hogy eltûnt a csapattárs. Talán még a neve sem látszott. Egyedül a nála lévõ assault rifle csöve alá szerelt omniblade volt látható. Meg amikor lõtt, a torkolattûz. Semmi más.

Az éjjel viszont olyan, de olyan bugom volt... 😄 Elsõre azt vettem észre, hogy a csapattársam a Reactor pályás a start hely felett lebeg és enyhén vibrál. Vanguardoknál már láttam ilyet, meg se lepõdtem. Aztán az tûnt fel hogy a másik két társam nincs sehol. Végül jött az ellenség. Nem sebzõdtem. Egyszer ment le negyedik a barrierem, amikor egyszerre 3 pyro, 1 prime meg egy rakétás lõtt rám. Aztán rögtön vissza is töltõdött. Ezek után majdnem mindenkit heavy melee-vel nyírtam ki. Ez volt a 8. wave. A 9.-nél egy hunter egy lövéssel leszedte az 1000+ barriert rólam (silveren!) a második lövésre meg már feküdtem is. Talán háromszor élesztettem fel magam, mert nem akartam elhinni hogy nem bírok el két Prime-al meg az aprólékkal. Hát nem. 😞 Ami viszont a legbosszantóbb, negyedikre elvéreztem, aztán elkezdett tölteni. Elsõre azt gondoltam, szégyen a 9. körben elvérezni, fõleg hogy a hétvégén volt egy goldom amit simán hoztunk. Aztán csak töltött... és töltött... és kb 3 perc után kiírta hogy egy játékosra vár. Ha nem én hostoltam volna, még oké lett volna. Végül 5 perc után meguntam, a szokásos server lost, kapcsolódjak újra. Pénzt/Xp-t nem kaptam, a medigélt (amibõl amúgy is baromi kevés van már) viszont levonta 😞 Akkor én is tartottam pár perc szünetet.