Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx

Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome

Optimus Prime

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
A BSN oldalán most már mindig ki van írva, hogy mikortól kezdõdik, ha már tart még meddig, illetve hogy még meddig vehetõk át a packok.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Azt nem tudom mikortól, de már megy, az biztos! (próbáltam)
Sziasztok!

Mikortól megy az OP Alloy? Ma du 5-tõl, ugye?
Az MDT csüppet megzavar 😊

Thx!

Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome

Optimus Prime
Igen, akkor szokott ilyet csinálni. Bár nálam a ZA valószínûleg auto-detect beállítás végett felismeri és engedélyezi is neki a netet.

Alt-Tab után nézd meg, hogy a tûzfalad nem vár-e beavatkozást tõled? Ilyenkor ugyanis fel akar menni az EA szerverre.
Sziasztok!
Tiszteletteljes kérdésem lenne!
Telepítettem a játékot és olyan problémám van, hogy a logot még bejátssza indítás után, de utána csak sötét képernyõ. Nem fagy le, mert a folyamatjelzõ azt írja ki, hogy "fut". De nem lép tovább akármennyit várok!
Tudna bárki ötletet adni, hogy ennek mi lehet az oka?
Nyomtam pár kört. Ha jól vettem észre, javítottak pár hibát, pl. most már élesztés közben nem vérzünk tovább. Elég bosszantó volt hogy már 3/4-ig feltámasztott egy csapattárs, és még is meghaltunk mert az "elvérzési idõ" meg közben lejárt. A slash-el is machinálhattak valamit, mert gyorsabb recharge-ra fejlesztettem, még is lassabb mint amilyen az elsõ játék alkalmával volt.
Van viszont valami amit nem értek. Mivel kicsit untam már a Phalanxot, gondoltam kipróbálom az asari adeptet M22-vel. Legnagyobb örömömre 200-as CD-m volt vele. Ezen felbuzdulva az N7 Shadow-t is fel akartam vele szerelni... 190%. WTF? Nézem, mind a kettõnek a class skill teherbírásra/power damage-re van téve, mind a kettõ összesen +30-at kap. Az infinek még is kisebb a CD. (és még 200-as CD-vel is lassúnak tûnt a slash) Visszacseréltem a pisztoly/smg-t. Aztán az smg-t is leraktam, de attól se lett gyorsabb.
Egyébként hogy mennyit számít a pálya: ugyan az a csapat, ugyan azok a karakterek, ugyan az a beállítás... London: 99k ponttal lettem elsõ, a másodiknak 60k körüli pontja volt. Aztán Tuchanka, utolsó elõtti lettem, pedig ezt jobban is ismerem, jobban is szeretem, meg volt még egy szint elõnyöm is.
ha lesz 'energiám' tolom én is de a GW2 kezdõdik és hát na 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Akkor jó lesz belehúzni!
Optimus Prime
Operation Alloy

Csapat cél: 2 promótálás
Szövetséges cél: 50000 promótálás

Nekem pont jól jön.

Vraaanyek

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

cs1rk3
igen most lesz 😊

Optimus Prime
Hát igen, úgy tényleg jobb vétel, ha megteheted. Hol is ennyi? bár ha van +posta mindegy. CDgalaxisnál 3990 Ft és 3900-tól Pick Pack Pontnál ingyenes az átvétel.

Az Olympus evenet altt toltam már kicsit Infiltrator classal és meglepõen jó voltam. Gondoltam Silveren nem leszek olyan béna, de egész jó belejöttem. Van egy Mantis X-em, sok ammo van hozzá és elég erõs.
Jól számolom, hogy most hétvégén jön az új event?

Vraaanyek
akkor mindegy...inkább veszek 3290-ért 1600 pontot,mint 2200 forintnyi dollárért 800-at...köszönöm a válaszokat 😊

Optimus Prime
De még egyszerûbb példa: Xbox Live pontok. Egy kártya, megveszed, csak egy accountra lehet reggelni és kész. Utána arra költöd és annyit, ahogy akarod. De ott végre már vége a PC-s Live rémálomnak is. Bankkártyával - sajna - annyiért vehetsz valamit, amennyi és nem amennyi pontba kerül.

Optimus Prime
Ahogy már írták. Bár én nem vettem retail kódot, de ez úgy mûködhet, mint a Cerberus kód: aktiválod egyszer egy accountra is kész. Se oda, se vissza. Az hogy egy egy levásárolható "érték" az mindegy. De nem egyszerûbb venni 800 pontot a BSN-n? Úgy nálam legalábbis $-ban számolja. De maradék 800 pontot is el tudod szórni, mert biztos jön még ME3 DLC vagy van még kimaradt 2-es.

Sir Quno Jedi
Simán elküldhetnék neked mail-ben, SMS-ben, vagy bárhogy is azt a kódot (vagy beolvashatnák telefonon), nem kell a kártya semmire, az egy papírcefninek számít ez esetben, amire felírták a számot, ami neked kell.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem így mûködik, már leírtam. Ez az accodra tesz 1600 pontot, amit késõbb arra költesz el amire jólesik a rendszerükön belül. Nem a DLC megvásárlásakor kell beütni a kódot, semmi köze a DLC-hez és semmit nem "szív le" a kártyáról. Az csak egy halott mûanyag (vagy papír) darab, amire egy szám van rányomtatva. Ez nem elektronikus bankkártya, vagy ilyesmi. Olyan, mint egy ajándék kód a kólás kupakban, vagy a steam-en egy aktiválható kód. Aki elõbb beírja, azé a jóság.

Utána, ha a kódot begépelted, el is dobhatod a kártyát, csak szemét, nem tárol semmit, merthogy nincs is min tárolja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Vraaanyek
az egy dolog hogy ez egy kártya egy kóddal, de azt gondoltam logikusnak, hogy adott DLC vásárlásakor beírom a kódot, leszívja a megfelelõ pontmennyiséget, a többi pedig vár a további vásárlásra, mint például egy adott összegû ajándékkártya

Sir Quno Jedi
Ez egy kártya, amin van egy szép hosszú kód. Beírod náluk, aktiválódik és hallelujja, pont mint egy játék, avagy DLC. Azt nekik kéne külön leprogramozni, hogy ilyenkor ne arra az accra rakja az egészet amire be vagy jelentkezve. Ettõl függetlenül lehetséges, hogy tud ilyet, de én nem láttam.

Vannak a játékidõ kártyák (pl. SWTOR-hoz), ott sem tudod elosztani a hónapokat több acc között, ez irreális elvárás. Az acchoz van kötve, csak konkrét accra tudod aktiválni.

Vraaanyek
Kizárt , hogy ne dönthessek úgy, hogy átruházok bizonyos mennyiségû pontot! nekik mindegy kell legyen, hisz pénz-pénz... teljesen abszurd, hogy ne lehessen valamilyen formában elosztani a pontokat, akár aktiválás elõtt, akár utána

Sir Quno Jedi
Nem hinném, mert a bw pontok az accodra kerülnek és onnan tudsz vele vásárolgatni. Mikor aktiválod, akkor nem tudod részenként accra tenni, vagy aktiválod, vagy senem. Legalábbis nem hinném, hogy máshogy menne, én aktiváltam és emlékeim szerint nem lehet ott már semmit sem trükközni.

Vraaanyek
Arra van lehetõség, hogy ha megveszek egy 1600 BW pontos kártyát, akkor 800-at én váltsak be a DLC-re, a másik 800-at meg más accounttal más váltja be??

Köszi az infót! <#eljen>
Ha valaki még véletlenül nem olvasta volna valahol: 28-án jön a Leviathan DLC.
Optimus Prime
Kaidennek van ár jó sora a Jacob-os Cerberus küldetés után. Ash-t elsõre nem találtam, így nem tudom õ mit fakít rá.

Reméljük, nem jár így.
WTF?! 😄 Erre nem számítottam 😄
Ezt néztem én is.

Bronze total: 253,408
Silver total: 206,386
Gold total: 89,198

Ez most kellemes csalódás volt. Úgy tûnik jót tett a féltávon a statisztika közzététele, mert belehúztak az emberek. Csak így tovább! 😊
lol!!!!!!!!!

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ryder62
Pontosan.

Legutóbb mindenkit jól lecsesztem aki leszólta a legénységet. Fõként Asht. Legszívesebben otthagytam volna Virmire-n Kaidannal, mikor pukkan a nuke.

Érdekes hogy õk ketten azok akik a legénységhez tartoznak igazán (emberek, Kaidan szövetségi is, ráadásul már Eden Prime-n velünk vannak) de rühellem õket. Asht a nyomorék xenofób nézete miatt, Kaidan meg állandóan rinyál mint egy kislány. A 3-ban meg lehív hogy beszélni akar de csak dadog össze vissza. És egész végig ez ment.

Garrus, Liara, Tali, Javik aka ûrtroll <#idiota>, Mordin örök favoritok lesznek.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Calver
akkor nem játszottál még az Anachronox-al <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

Optimus Prime
Pressly ellenkezik az idegenek miatt ahajón, õ is a First Contact Wat végett. De Adams kifejezetten örül Talinak. Meg is jegyzi bárcsak az õ emberei fele ilyen okosak lennének.

*és így nincs meg az a plusz
Számomra azért se ér a DA2 még az ME3 közelébe se, mert míg a ME3-ban egy, esetleg 2 rész óta ismert, megszeretett karakterekkel vagyunk, ami sokat javít a játék összhatásán, addig a DA2-ben szinte teljesen új a szereplõgárda és alig vannak utalások az elsõ részre és nincs meg az a plusz, ami kihúzhatná a gödörbõl.
én se rég múltam 26 😄 és filmeken se szokott könnybe lábadni a szemem csak ritkán, 1-2 anime esetleg
de az ME3 ami tényleg MÉLY nyomokat hagy, ehhez pedig kell az 1-2 is elég keményen ahol mindig van remény és lehetõség a túlélésre, de itt már nincs és mindenkinek pápá

az pedig hogy új az írói gárda tényleg érzõdik igen, de az ME3 bõven jobb mint a dragon age 2, sõt még csak 1 kategóriába se sorolhatók
az ME3 egy 9/10es játék a DA2 pedig 6/10es

a gépész se örül elsõre hogy ott van tali, de igen elismeri utánna hogy milyen ügyes

Nekem Talinál. De nem lehet mindenkire ilyen hatással a játék. Mások meg más játékba tudják magukat jobban beleélni.
Nem szégyenlem bevallani így 26 évesen, h az ME3 az elsõ (és eddig az egyetlen) olyan játék, ami meg tudott bõgetni 😄. Jól van, nem úgy bõgtem, mint egy állagos tehén, de azért könnybe lábadt a szemem. Pl. az említett Mordinos esetben is.
tomsolo
És itt helyette mi is van?

Semmi.

Van egy plusz riporternõ akivel lehet smárolni - semmi más szerepe nincs a nyomoréknak, pedig egy Cerberus szál vagy vmi jó lett volna. Az a bajom a 3-al hogy tök súlytalanok lettek a karakterek, ami meg van az is csak az elõzõ részekbõl építkezik... Nem lett egészen a Dragon Age 2 kategória a 3, de közel van hozzá elcseszésileg... tény hogy ezt egyszer végig lehet játszani.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szerintem is. Az õ naplóját meg is lehet találni a 2. részben, ott le van írva hogy végül belátta az idegenek jelenlétének szükségességét.

James-t én se bírtam, de kb ennyi. Tetszett amikor Javik jól megszívatta. Azt tényleg lehetett érezni hogy az írót lecserélték, de végeredményben nem lett rosszabb mint a kettõ az egyhez képest. Ennek a résznek is meg vannak a maga sajátságai.

Nekem a kettõben egy társam se halt, szóval ezt se tudhatom. Vagyis egyszer sikerült megölnöm Mordint, de azt egyáltalán nem nevezné epic halálnak. Inkább szánalmas volt.
Emlékeim szerint a gépész pont hogy elismeri, Tali nagyon tehetséges, és jó, hogy a hajón van. Szerintem te Pressly elsõ(vagy másod?, ebbe mindig belekeveredek)tisztre gondoltál.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

szerintem a legénység magja végig emberi csak akiket te 'rángatsz' fel azok más fajúak, ugye mikor Ash-el beszélgetsz akkor õ is mondja h sok az idegen meg minek meg stb
a gépész is panaszkodik tali miatt elõször

eleve Nihlus miatt is megy a hiszti h idegen a legtápabb alliance shipen

tomsolo
Sztem a kettõben elhulló csapattársak ebben jobbak voltak.

A 3 legnagyobb hibája hogy nem az eredeti író folytatta hanem „valaki” aki összefércelt az elsõ két részbõl mindenféle dolgokat meg butaságokat és ez nagyon lenyomja a színvonalat - amit néha pár bug is erõsít rendesen.

Az elsõ két részben az tetszett legjobban hogy tele volt a hajó mindenféle fajtájú legénységgel itt meg szinte mindenki ember ráadásul totál idegesítõek pl. Kaydan meg James, utóbbit agyon tudtam volna lõni ott helyben a Locozás miatt - el is vittem arra misszióra ahol eltűnik a kapitánnyal, de sajnos nem tűnt el mégsem. 😄

Szal nemcsak a vége nincs nagyon rendben, dehogy vmi jót is mondjak a prothean szerepeltése jó ötlet volt díjaztam...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Azért arra is vannak lehetõségek. Sztem meg fogják oldani.
Ryder62
Azt írtam hogy az EA miatt van minden. Ki hibáztatta a Bio-t? Mert hogy én nem az biztos.

Az EA egy pénzsóvár tetû cég. Ennyi.

rohadtul nem könnyû semmilyen sztorit lezárni, az átlaghoz képest nagyon jó munkát végzett a bw ebben
a folytatás lesz cinkes

Ryder62
"zseniális univerzumokat építettek fel remélem az EA beolvasztása nem teszi õket tönkre"

Sztem a 3. részen már látszik hogy az EA rángatja zsinóron a Bioware-t és ennek k*rvára nem lesz jó vége.