Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Bár tudom hogy ez rajtad nem segít, de nem csak téged utál az EA szerver. Késő éjjel is simán ledob, sőt, tegnap SP közben szakadt meg, igaz hogy legalább a játékot nem lőtte le. (tegnap előtt azt is rám zárta)

Már nem is tudom ki írta pár napja hogy örüljünk annak hogy még mindig van támogatása a játéknak (DLC-k, heti feladat, stb) Nos, én örülök neki. De tényleg! Az persze igaz hogy fizetős DLC-m még nincs, mert sztem lehúzás, de ugye ez mindenkinek az egyéni döntése. A heti feladatoknak is örülök, bár nem hinném hogy ezeknek az "égess el 75k pontnyi ellenfelet" feladatoknak több száz fős apparátusa lenne. Nem véletlen tolják egyébként a multit, tegye fel a kezét az, aki szerint nem ez hozza a legtöbb bevételt a ME3-ból. Tehát ne keverjük össze az üzleti érdeked a jószívűséggel. És végül lyukadjunk ki a fő problémához. Mit érsz a rengeteg multi fejlesztéssel, cselendzsekkel és minden szarral, ha a kötsög EA szerver folyton ledob? Ugye hogy semmit!? Szerintem azzal kéne kezdeni hogy legyen stabil a szolgáltatás, aztán jöhet a többi.