22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Ryder62
    Valaki próbálta már ezeket a hd textúrákat? Elég bonyolult a telepítés mert kicsi csomagokra van osztva viszont nagyon nagy a különbség az alap és a 4k textúrák között.

Pár összehasonlító kép a modból:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Normandy:

Vancouver:

Citadel:

Asari öltözék:

Persze nem csak a padlót cseréli hanem ahogy elnéztem egy-egy helyszín (citadel, normandy belső, tuchanka stb környezeti elemeit :)

Itt lehet csemegézni

Remélem a tag egyszer befejezi és kiadd egy komplett csomagot ami a textúrák nagy részét lecseréli :) Mert egész jó munkát végez
  • Evoluti0N
    Azért írtam, hogy kevered, mert Harbinger beírta, hogy ha már a COD benne van a legjobb százban, akkor a ME-nek is ott a helye. Erre te azt írtad rá, h a COD nem az RPG listán volt, amikor olyan lista csak az év játéka szavazáson van, a 100 legjobbnál nincsenek kategóriák.
  • Darun
    Ki kell ábrándítsalak: nem keverem. Az hogy a ME év játéka legyen, bármennyire is szeretem, nálam esélytelen. Érzelmi oldalról még oké, de technikailag egy középszerű játék (töméntelen és amatőr bugok, amiket több mint fél évvel a megjelenés után sem voltak képesek/hajlandóak kijavítani)
    Mivel én rpg kategóriában vagyok leginkább érdekelt, ezért rögtön oda kattantam és szembe is sültem a ME-vel, meg a Diablo/Torchlight triumvirátussal, amiből utóbbi kettő el is vette az én életkedvem is. Mint asztali szerepjátékos, a halálom az amikor a Wow-ra meg a Diablo-ra azt mondják hogy szerepjáték. Ez csak a szavazók illetve a szavazást kiírok hozzá nem értését bizonyítja nekem.

Ez a minden idők 100 játéka meg olyan, én kipróbáltam a TR-t, talán fél órára is le tudott kötni, de ennyi. Nem az én stílusom. A Vice City-t is jobban preferálom mint a sima GTA3-t. A tetris is utoljára a DOS-os időben kötött le, mert a DOS Navigator-ban az volt a beépített játék. Ezzel csak arra akarok célozni hogy mindenkinek más kategóriái vannak a "legjobb"-ra. Az én szempontom az hogy mennyire kötött le/érdekelt az adott játék, nem az hogy teremtett e műfajt vagy sem. És a ME leköt annyira hogy bekerüljön a saját 100 legjobb játékomba. Mondom ezt úgy hogy én Commodore 64-en kezdtem, réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
  • Evoluti0N
    Itt két külöböző dologról van szó. Kevered a szezont a fazonnal. :)
    A #19022 számú hozzászólás év játéka szavazás, a #19024 pedig a 100 minden idők legjobb játéka egy weboldal szerint. Az egyikben benne van a Mass Effect rpg kategóriában, legjobb játék, legjobb női szinkrohang (még nem tudom mi még); a másik pedig egy 100-as lista, ahol egész a 70-es évektől kezdve időnrendi sorban van a 100 legjobb játék.

Btw akármennyire jó játék is a Mass Effect 3 (vagy a többi rész), csodálom, h bekerült a listára olyan stílusteremtő, mérföldkő játékok közé, mint pl. a Pac-Man, Mario, Pong, GTA 3, Tomb Raider, Tetris és hasonlók.
  • Darun
    Az nem az rpg listán volt :D Bár megjegyzem, amennyire a Diablo rpg, annyira pl a Black Ops is.
  • Harbinger
    Én nem ismerem ezen listát se, de ha bármelyik COD felkerült rá, akkor az ME3-nak teljes joga megvan hozzá.
  • Darun
    Ebben egyébként az az igazán lol hogy a Diablo és a Tl helyett kapott, míg pl a Dishonored nem. Igaz hogy még nem játszottam vele, de sztem több köze van a szerepjátéknak mint a két ott szereplő h&s-nek. Az hogy két ilyen cím bekerülhetett, számomra csak az adott oldal komolytalanságát bizonyítja.
  • Ch4nce
    Viszont ha egy lakásból futtatod mindkettőt, akkor kifelé ugyanaz lesz az IP címed mindkét játékból, tehát egy account, egy IP. Ha más IP-ről jelentkeztél be, folyton küldte az emailt, hogy te vagy-e.
  • Darun
    Ez elég amatőr megoldás egy Blizzard részéről. Ez a két gépről bejelentkezés a visszaélés legkézenfekvőbb módja.
  • Ch4nce
    Mondjuk különböző játékokkal elképzelhető. A Blizzardnál is ment egyszerre a D3 meg a Wow.
  • Darun
    Egyszerre biztos nem.
  • Mimasz
    Srácok 2 gépről egy Origin accot lehet használni?
  • morzsi555
    Néhány száz ember szokott ilyenekre szavazni, nem ér semmit se ez a lista. A GOTY-ra a jelölést meg marhára nem érdemli meg a ME 3, nem hogy meg is kapja. Maximum a multiplayer kategóriában lenne a helye.
  • Ryder62
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mass Effect 3 Soundtrack - Creation [Extended]

• Darun
    Én azért még is egyet értenék veled. Ha a 100 legemlékezetesebb játékot kéne felsorolnom, biztos hogy helyet kapna a ME is, bár az első rész szerintem is jobban megérdemelné. De gondolom ezt az EA üzleti okokból nem engedte.
  • Evoluti0N
    Bocsi. Így egy kicsit pontosabb a link.
  • Evoluti0N
    Minden idők 100 legjobb játéka között helyet kapott a Mass Effect 3. Lehet szavazni, h megérdemelte-e vagy sem. Eddig a ME 3-ra szavaztak legtöbben és a többség (nagy többség) igenre szavazott. Ebből is látszik, hogy mindig a panaszkodók a hangosabbak. Mondjuk szerintem az első rész inkább megérdemelte volna a helyet a listán, de ez már csak az én személyes véleményem.
  • Calver
    wow, best rpg kategóriában Torchlight 2 és Diablo 3.
    no offense, néha elgondolkozom azon, h az ilyen oldalakat vajon szellemileg retardált emberek rakják-e össze, akik a "kőkemény" videojátékokról való firkálás közben képtelenek a hack'n'slash játékokat megkülönböztetni az RPG-ktől
  • Evoluti0N
    Tessék mindenkinek a Mass Effect 3-ra szavazni. Persze mindenkinek joga van mást választani, de akkor is tessék a ME3-ra szavazni :D
  • Evoluti0N
    Azért, mert az N7-es challenget múlt héten lehetett megcsinálni. Szerdától péntekig vagy szombatig (nem tudom pontosan). Most már nem lehet.
  • Darun
    Ha jól emlékszem azt csak a múlt héten lehetett csinálni 3 napig. Vagy az már két hete volt? :$
  • Fpocok
    De pont human csajjal csináltam meg egy silvert, rámentem challengre és 0/3 volt.
  • Darun
    Szerintem is, bár a méreten kívül nem sok közös vonás van bennük.
  • Mimasz
    Volusra gondolt szerintem.. :D
  • morzsi555
    1. dafuq?
    2. Sebez ha belemész, de nem halsz meg rögtön
    3. N7-es nap challengehez kellett.
  • Fpocok
    extract 3 times with a human character az mi?
  • Fpocok
    1. lol nem is tudtam, hogy az ewok is játszható faj lett.
    2. Volt az egyik mapon ilyen bazi nagy kék darázs-vihar felhő... az micsoda? Nem mertem közel menni.
  • Evoluti0N
    Nekem az Origines játékaim közül a 3 Mass Effect dobozos, a többi játék digitális formában van meg. Ha netalán feltörik a profilom, akkor ha a kép a 3 dobozos Mass Effect-ről, amiknek a dobozán a kulcs megegyezik azzal a kulccsal, amivel Origin-re vannak regisztrálva, nem elég, akkor nem tudom mi kéne még nekik.
  • Vraaanyek
    akár hiszti, akár nem, én biztos ami biztos jelszavat változtattam, 2szer! :D ...és csináltam egy rakás screen képet az originbe bejelentkezve, a játék meglétéről, DLC-k meglétéről, mindenről... :P
  • Hoz_Hun
    Én szeretem, bár ritkán használom. Nem vicc, de szinte kizárólag csak a Valkyrie-vel. Nem annyira jó mint a singlében, vannak jobb AR-ek, de szerintem használható. Azért Platinumra nem mennék vele.
  • Darun
    Tegnap nálunk is szarakodtak az EA szerverek. Sikerült összejönni öten, de nem tudtunk belépni egymáshoz, mindig volt valaki aki nem tudott belépni az aktuális játékba. Ráadásul a röhej az volt az egészben, hogy akihez próbáltam joinolni, őt hallottam, a többieket nem, de a "join" feliratnál én se jutottam tovább. Végül én hostoltam, de valakit így se engedett be, így indultunk neki négyen. Viszont a platina a végén jó hangulatban telt el, kb végig röhögtük az egészet, igaz hogy a 10 körben az objectiv után elvéreztünk, de mindegy, mert akkor már úgy is megadja a pénzt/tp-t. A lényeg meg úgy is az hogy jól szórakozzunk és az megvolt bőven :D
  • morzsi555
    Magasabb szinten lesz jobb, de human soldierrel, n7 destroyerrel, turian soldierrel most is nagy jó. Fejre kell célozni az a lényeg.
  • Ch4nce
    Valakinek van pozitív tapasztalata az N7 Valkyrie-rel? Láttam egy videót youtube-on, ahol áradoztak, hogy milyen jó turian kezében már 1es szinten is. Én kipróbáltam turian soldierrel, mert jó a sebzése papíron. Minden accuracy-re van rakva a turiannak, mégis úgy érzem, hogy nagyon gyenge vele, alig vártam, hogy vége legyen a körnek és fegyvert cseréljek. Mattock-kal sokkal pusztítóbb, pedig az is csak 3as.
  • Hoz_Hun
    Semmi. Csak lehet az Originből okulva kérték, hogy mindenki erősítse meg a védelmét.
  • vg
    Mi köze a xbox-os live-nak az origin-hez?
  • Hoz_Hun
    Nekem tegnap a LIVE küldöt levelet, hogy igazoljam vissza meg erősítsem meg a védelmem. Soha előtte ilyet nem csinált, akkor lehet az Origin féle balhé miatt volt a felhívás.
  • Hoz_Hun
    Szerintem nagyon jó húzás ez a BioWaretől. Jó fej színben tünnek fel, "ingyen" reklám (minden esetre nem olyan költséges, nyilván bagóért le tudnak akasztani 50 példányt a gyárban a saját termékükből), plusz ha multizni kezdenek páran és elkezdenek vásárolgatni a Packokat, lehet még meg is térül nekik. :)
  • Ch4nce
    Engem tegnap Harbinger hívott be játszani. Épp nem játszottam, csak a multi főmenüben voltam. Rákatt a csatlakozásra, bedobja a karakterválasztót. Kiválasztom, erre csak a Joining felirat és semmi. 2-3szor rápróbáltam, több karakterrel is, de semmi. Még hibaüzenet sem.
  • Harbinger
    Végeztem 4x-re is az Me trilógiával, új kaszt meg minden. most full renegade FemShep, sajna a Gethetk nem tudtam elcsapni, de ugye a végén...
    Brutális volt Shep arca, a sok Lazarus heg meg Harbinger lézere után. :D
    Azt hiszem az SP-t kicsit félre teszem. Még majd egy alap Sheppel is végig viszem, csak már kihívás gyanánt. Mert most Infiltratorral piszok könnyű volt, főleg a 3-ban. Másnak is legizzasztóbb rész a vége, mikor a félkómás Shep vs Marauder Shields párbaj jön? Átlag 5x-re sikerült, most másodszorra túljutottam.

Az Origin/Ea hackelésről... Én változtattam jelszót, de itt volt bárkinek gondja? És vajon véletlen, hogy az EA küldött egy 30%(!) kupont e-mailbe. Kicsit fura címmel "Elvesztetted a játékodat? Itt van 30% kedvezmény!"
  • RAMyMamy
    +1, a PGO egyenlő egy szép nagy bűzölgő sz@rkupaccal...