Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
"Nekem a Mass Effect trilógia a kedvenc játéksorozatom és nagyon úgy tűnik, h sokáig az is marad. Nem tökéletes, van bőven hibája, de annyira fantasztikus az egész sorozat mindenestől, h meg tudom bocsájtani neki. Még egész biztos, h nagyon-nagyon sokszor végig fogom játszani."

Sok-sok éve játszok már, jöttek, mentek játékok, sokakra mondtam már hogy kedvenc, de alapvetően a Mass Effect az egyetlen olyan cím amiben jól érzem magam, újra és újra végig akarom játszani, minden kis apró részletet meg akarok tapasztalni benne, sőt amire azt mondom hogy lebilincselő, szerethető, megható és felejthetetlen.
A ME1-et most nyáron játszottam ki nyolcadjára. Sztem még egy játék nem volt amit 10-nél többször vittem volna végig. Pedig pont most lesz érdekes, hogy az egész szériát az elejétől kezdve a végéig végigjátszani egyszer így egyszer úgy egyszer amúgy , mindig másképp.
Szóval ez a 8 végigjátszás még a jéghegy csúcsa, lesz még dupla ennyi is mikor nem csak egy egy rész hanem a szériát játszom újra és újra.