22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #18960 Az mondjuk jó kérdés, hogy mi is ez a rendszer, mivel eddig konkrétan szinte semmit se lehet tudni a DA 3-ról. :) -
" Dragon Age III-ban megalkotott és a jelek szerint működő rendszert hozunk át a programba." -ez lesz igazán érdekes... -
Ajjaj, akkor a játékidő fele ennyi lesz. -
Frostbite???? az úgy kellemes is lehet, ha nem csinálnak FPS-t belőle :S -
morzsi555 #18956 http://blog.bioware.com/2012/11/12/an-update-from-bioware-montreal/
- Bioware Montreal készíti a köv Mass Effectet
- Casey Hudson továbbra is rontja a levegőt
- Frostbite engine-t használ majd
-
Darun #18955 Olyant se láttam még. Illetve volt olyan hogy egy Banshee a sikoly után eltűnt, de egyrészt alig volt már élete, másrészt sejtettem hogy hol van így sikerült megölni. Meg volt egy hét a játékban amikor rendszeresen láthatatlanná váltak a cerberus turret-ek. Az is idegesítő volt, de sebezhetetlen ellenséggel még nem találtam. -
Harbinger #18954 A múlz héten láttam még egy érdekes bugot. A Dagger páylán az Atlas lent volt, úgy értem lent a rámpák és az egész építmény alatt, ahova nem mehet senki... élve. Az is klaszz mikor két játékos vagy az összes ellenfél váli kláthatatlanná. A láthatatlan és sebezhetetlen utolsó ellenség a huillámban mindent visz. -
Darun #18953 Nem erre gondoltam. Ilyet még nem láttam :D Szerencsére. A 2 Cerberus trooper teljesen fent szokott beragadni. Ha esetleg ellenük mentek Reactor-on és nem ír ki ellenfelet, de tovább se enged, akkor nézzétek meg a tetőt, azokat a helyeket ahol be szoktak ugrálni.
Mondjuk ez a gugolós salarian a legkevesebb, ha más nem történt vele. Én pl tegnap este platinán elkezdtem csinálni a device-t, erre felállt a karim. És persze pont belőtt magának az Atlas. A device feladat amúgy is a kedvencem, mert ha meghal egy csapattárs, akkor élesztés helyett tuti hogy a device-t kezdi el, ha viszont azt akarom, akkor meg tuti hogy fedezékbe ugrok. Szintén platninán volt tegnap hogy kb fél percig nem tudtam lőni. Full táram volt, fegyvert váltottam, azzal se. Meg az is flash volt hogy állok az ammo box mellett, bent figyel a 3 gránát. Odamegyek, semmi. WTF? Várok kicsit, megint odamegyek, felvesz 3 gránátot, viszont a boxot úgy mutatja mintha még mindig ott lennének. -
Harbinger #18952 "Throw him out to the airlock, Commander before it's too late!" -
morzsi555 #18951 Casey Hudson köszönő levél... Bár inkább reklám.
http://www.caseyhudson.com/ -
Komoly gondjaid vannak a képbeszúrással. :D -
Llew #18949 guggolos salarian
-
Llew #18948 oké, hogy lehet ide normálisan képet beszúrni?
Reaktor beragadt cerberus:
-
Llew #18947 #18942
Erre gondoltam a reaktornál
A beragadt salarián meg így nézett ki
Nem rossz. Szerintem kicsit lassú, de jól lehet vele fejeseket osztani. -
Ja, hogy most már instant megkapjuk? Látszik, hogy nagyon régen játszottam vele. Kaptam valami "valkír" assaultot, az jó? -
stroe ba benne van ha teljesíteted ha nics benne akkor írj a supportnak. -
A hétvégi challengért mikor kapjuk meg a rewardot? -
Hát igen. Én is azt tapasztalom, hogy maga a multi nem lenne nehéz egyáltalán, a borzalmasan fos, idegesítő irányítás az ami a kihívás 90%-át adja:) -
Darun #18942 Nem tudom jól értem e, a reaktor terem mögött, a reaktorba vezet fent egy vastag oszlop. Annak a tetejéről ugrálnak be z ellenfelek. Kvázi spawn pont. Oda 2 cerberus trooper szokott beragadni, ez a bug a játék megjelenése óta létezik, pár hete én is találkoztam vele ismét, előtte csak a játék megjelenésekor. Őket egyébként bármivel le lehet szedni, sőt, elég az egyiket megsebezni/megölni és akkor leugranak. Ugyan ez előfordulhat az LZ-hez közei oszlopoknál is, onnan már kicsit nehezebb levarázsolni őket.
Ma is nyomtunk egy jó hosszú platina kört, kipróbáltuk a Giantot is. Konkrétan nálam volt egy olyan bug, hogy a pálya közepére nem tudtam befutni. Ez azt jelenti hogy ahhoz hogy eljussak a vezérlő terembe, teljesen ki kellett mennem a pálya szélére, ott volt egy kb 2 méteres sáv. Viszont ez alul ugye szívóka, mert ott van egy kiugró rész oda szokott vagy egy hackelős terminált rakni vagy egy device-t. Odáig el is mentem, viszont annak a kis "asztalnak" a vonalában volt egy láthatatlan fal, ami nem engedett tovább. Ugyanígy a pálya LZ felöli oldalán szintén volt egy 2 méteres sáv ahol tudtam futni, a többi fal volt :/ Aztán persze jól meghaltam. A kamera rendesen át is ugrott a batarianra... akinek a bal karja vállból belelógott a törzsébe és a jobb hóna alatt lógott ki a tenyere, továbbá semmiféle animáció nem volt rá, egy statikus bábú lebegett végig a pályán. Amikor a wave végén feléledtem és új wave következett, ő akkor is úgy lebegett. Azért ez kimeríti azt hogy wtf! Igaz hogy a láthatatlan falon átlőni tudtam, csak menni nem engedett arra.
Ha jól emlékszem, a nagy patch-nél szerepelt egy olyan is hogy élesztés után 5mp-ig nem lehet megölni a karaktert. Most ezt vagy én értettem félre, vagy kamu, mert a Phantomok/Banshee-k előszeretettel végeznek ki élestés/medigél után. -
szerintem ott is a spwan helyet kell kilöni de az 1 a 100hoz mire megtalàlod megoldàs lelép a host
-
Harbinger #18940 Van olyan, mikor az ellenfél láthatatlanná válik, minden jelzi, hogy utolsó, de semmivel nem lehet megölni. Ez a legrosszabb bug. -
Llew #18939 Kösz a tanácsot. Ezek szerint mind a négyen kezdők voltunk, mert lőttünk rájuk mindent csak rakétát nem. Aztán meguntam és kiléptem mert csak a második kör volt. -
ahol spawnol a fölé beküldesz egy rakétát és akkor meghalnak sokszor jàrtam így :( -
Llew #18937 Összeszedtem végre az acolyte pisztolyt és marha jó. Igaz szokni kell, hogy ívben megy a lövés.
Meg bele futottam két elég csúnya bugba is. Egy reaktoros körnél elakadt a játék, mert két cerberus trooper, meg egy centurion egymás nyakába állva maradt a spawn helyen, hátul a reaktor ajtótól balra. Ami még hagyján lenne, de sérthetetlenek voltak. Sem fegyverrel, sem erővel nem lehetett nekik ártani.
A másik esetben meg a tuchankai pályán egy játékostársat folyamatosan úgy jelenített meg, mint aki fedezékben guggol. Egy guggoló alak szaggatva kúszott keresztül a pályán. Azért gondolom, hogy csak én láttam így, mert nem hiszem, hogy a kör kétharmadát így játszotta volna le, másrészt extractionnél is ott volt. -
szerintem ezek olyanokra vonatkoznak, amikor valaki pl coalesced.bin-ben átpiszkálja a jutalmakat, és ad magának rengeteg pénzt így.
nem is hiszem, h ők látják egyáltalán azt, ha belenyúlsz ebbe a fájlba, max a "következmények" alapján szűrnek. -
Evoluti0N #18935 A Bioware-nél azt nyilatkozták, h single player módosító dolgokat lehet használni, azokat nem büntetik. Olyanokat nem szabad, amik előnyben részesítenek multiban. Most hogy a FOV állítás oda tartozik-e, azt nem tudom. -
ezt kérdezte valaki - azt hiszem Ramy - is nem sokkal ezelőtt, neki is csak azt tudtam mondani, h kérdezzen körbe a hivatalos fórumon, de elvileg nem kellene gondokat okoznia: összesen csak az irányításba nyúltam bele amikor összeraktam.
btw valószínűleg (biztos) lehet már ennél elegánsabb megoldásokat is találni, elég kretén és kifacsart módon csináltam meg annak idején. (konkrétan: írtam egy teljesen új parancsot ahelyett, h csak DefaultAim-be (vagy mi a neve) nyúltam volna bele, ezért van fixen jobb egérgombon célzás.
)
-
Evoluti0N #18933 Jó, h említetted. Meg is néztem YouTube-on, h mi történik. Már meg akartam korábban is, csak mindig elfelejtettem :) -
Harbinger #18932 Akár meddig várhatsz vele. Az előzetesben is látott számlálót viszont ha kivárod... :) Én csak videón láttam, YouTube-on.
Másodszorra végig véve a Leviathan sokkal érdekesebb, bár magának a Leviathannek lehetne kevésbé torzítot hangja, alig értem - szemben Sovereignnel vagy Harbingerrel. Egy dolog zavar engem benne: Dr. Bryson labja a DLc után nem látogatható, egyedül a transport service marad meg, mellyel egyből a Normandyra repülhetünk. :( Nincs még rá petíció, hogy legyen hub? Mármint, hogy bármikor a DLC után is látogatható legyen a hely? Annyira szép és hangulatos az egész lab, pedig nem is nagy. -
Evoluti0N #18931 Persze. Bármikor elvégezheted. Nem dob automatikusan a küldetés helyszínére, mint néhány főküldinél. -
tudom, hogy ez ME2-es kérdés, de az Arrival DLC-nél, ha felveszem a küldetést a játék közepén, attól még elvégezhetem a suicide mission, azaz a játék vége után??? -
Darun #18929 Gondolom az lehet az oka hogy oda nem tudnak bemenni a Banshee-k, és mert a recon mine-t helyre lőve mindkét oldalt frankón be lehet látni. Így egyedül a Phantomokra kell csak figyelni, őket nem szabad közel engedni.
A Tuchankát még nem próbáltam, de nekem annyira nem tetszik hogy a frissítés óta a Banshee átteleportál a falon. Nem rémlik hogy előtte is csinált volna ilyet. Mellesleg Rio-n ott van a seggünkbe a lőszerláda, itt meg ki kéne szaladni hozzá LZ-re. Ami nem baj, csak ezzel megbomlik az alakzat, ráadásul ha hullik az emberke, akkor ugye az annyira nem kellemes a csapatnak. Én elhiszem hogy ez gyorsabb, de én spec solo bronzról váltottam át platinára, ami azért kicsit éles váltás, és úgy vagyok vele inkább tartson öt perccel tovább de biztos legyen meg a 10 wave mint hogy öt perccel hamarabb végezzünk, de nem biztos hogy addig életben is maradunk. -
morzsi555 #18928 Nem kötelező egy helyen maradni, lehet mozogni is, csak mindenki egy helyről induljon azért, hogy ne összevissza spawnoljanak az npc-k. -
Harbinger #18927 Én pont ezért nem szeretem a Paltinumot, az egész kész belőtt farmolás. A régi Glacier páylán is behúzódtak abba a szobába és onnan... hát, pechemre 3 Banshee is bejutott. Én öngyilkos szobának hívom.
Én azt hiszem Krogan Soldierrel és Quarian Engineerrel lennék jó. A quariant csak a Sentry challange miatt hazsnáltam, N7 Crusedderrel és magasan első lettem Silveren is. -
morzsi555 #18926 Firebase White és Firebase Giant Cerberus Platinum sokkal könnyebb és gyorsabb, mint a rio/reaper. 18-24 percig tart egy meccs extractionnel azokon a pályákon és nem kell egy kis dobozban bujkálni.
Gianthoz itt a lerírás: http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/14577334/1
White-nál meg az a lényeg, hogy mindenki a leghátsó dokknál/lőszeres doboznál gyülekezzen és onnan kell figyelni az új lépcsőre és a másik két irányra ami onnan látszik.
A rio borzalmas, nem értem miért terjedt el. Rohadt sokáig tart, kb 30 perc vagy több és azon a pályán a legrosszabb az objectivokat megcsinálni, mert nagyon nagy pálya... -
A fenti FOV állítót lehet multiban használni, nem bannolnak érte? Pár hónapja használtam és most szeretném újra, mert néhány karakter esetében jól jön. -
Darun #18924 Múlt héten mi is voltunk, akkor én is írtam róla. Igazából annyi kell hogy Rio/reaper és kell egy volus. Meg persze mellé igen komoly tűzerő. És ugye a kommunikáció alap. Én pl konkrétan végig gránátoztam az egész játékot. Azt máig nem értem hogy volt folyamatosan gránátom, mert 6 volt a max, de egy wave-et se kezdtem 5 alatt és nem használtam fel ammo boxot. Meg még ami poén volt, 7 medigéllel kezdtem játszani. Igaz hogy közben vettem és packot amiben volt utánpótlás, de még így is öttel fejeztem be, és egyszer sem fogytam ki belőle (tehát nem kellett elhasználni az ötöt)
Mivel a volus a kulcsfigura, a héten elkezdtem rá gyúrni. :D -
Evoluti0N #18923 Igen, ő volt az. És Rio pályán játszottuk. A konténeres megoldással, amit korábban nem is ismertem. Mondjuk nem is volt szükség rá, mivel nem nyomtam platina nehézségen. Igazad van. Tuti, h előbb-utóbb valamit kezdeni fognak vele a Bioware-es srácok. -
Darun #18922 Csak nem Soulstorm volt? :D Igazából platinán a 3 objective ami nehézség lehet. Meg esetleg az extraction, bár négyből csak odaér valaki. Persze, nem sétagalopp azért, nálunk is volt hogy körbe élesztettük egymást, de annyira nem vészes, én is jobban tartottam tőle. Ajánlom egyébként mindenkinek hogy használja ki a lehetőséget, mert ha módosítják a Rio pályát akkor szopóka lesz a platina. -
Evoluti0N #18921 Ééés első platinum nehézségű játékom sikeresen zárult. Igaz, h nem sikerült "extraktálnom", de végigküzdöttük mind a 10 kört. Ezúttal is szeretném megköszönni Lacoka és Arsenal (akinek nem tudom, h itt mi a neve) fórumtársaknak a közreműködését. (és egy harmadik úriembernek, aki nincs a barátlistámon).