22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Mimasz
    Hoppá - hoppá, lehet hogy a multi is bővülni fog?? a Képek alapján nagyon remélem.. :D
  • SgtMathias
    Tudja valaki pontosan meddig érvényesek az N7 pakkok? Csak holnap délután érek haza, remélem esetleg az időeltolódás miatt még sikerül elcsípnem.
  • Harbinger
    Omega leírás és képek az ME3 hivatalos oldalán
    Márcsak csak egy trailer hiányzik.
  • morzsi555
  • Ryder62
    Igen, pont most néztem bsn-en. Arról még nincs infó hogy hub world lesz e omega vagy sem, bár ilyen ár mellett az kéne hogy legyen + egy tartalmas dlc később is érezteti magát, mikor már teljesítetted, ott van rögtön a lotsb ami pár dolgot adott még a dlc befejezése után is.
  • morzsi555
    Én azt hiszem a youtube-on fogom megnézni...
  • morzsi555

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/177670_296975683737613_917499240_o.png
  • Llew
    Hol a legolcsóbb a BW pont?
  • Ryder62
    A turian nők is meg voltak említve. A 2. részben, illiumon, a bárban van a legénybúcsú egy asarival az asztal közepén, és ott beszélgetnek. Van egy turian is és mondja hogy nem sok turian nő van illiumon.

Gyerekeket nem nagyon hiányoltam inkább azt hogy szinte minden fajból csak hím egyedeket láttunk.

Bár asszem pl a salarianoknál meg van indokolva: a nőstények kevesebben vannak, és inkább a homeworldon maradtak.
  • sanya200
    mi ez az n7 day csak ilyen fankit?
    omega dlc mikor jön?
  • Vraaanyek
    HOHHOHÓÓ! a BW pontok ott figyelnek az egyenlegemen, várva a kicsikét :D :D
  • morzsi555
    Gamespot Omega streaming (majd): http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=mass_effect_3_omega_dlc_live20121107

Bioware streaming (majd): http://hu.twitch.tv/bioware

Spoileres Omega dlc képek:
    http://twitter.com/ME3News/status/265999839312093186
    https://twitter.com/ME3News/status/266001174556209153

• Harbinger
    N7 Day részletek
  • koschwarz
    én a scorpiont adtam a kezébe, ha már minden robban, akkor a fegyvere is robbanós legyen a volus enginek. egyébként "hatalmas" fazon, nekem nagyon tetszik, különösen a beszólásai: "payday!"
    viszont van vele egy bug, ami igazából nem is neki gáz hanem a csapattársaknak, shield boost után előfordul, hogy a csapattársak semmit nem tudnak csinálni (se lőni, se powert használni). ilyenkor kell az ilyen csapattársnak egy heavy melee-t csinálnia, az megjavítja. csak mondjuk kellemetlen ha épp berohansz egy tömeg ellenbe, és rájössz, hogy semmit nem tudsz csinálni :D
  • koschwarz
    tegnap délután egy meccsen előbb - természetesen még a 3. wave-ben mikor majdnem kész volt a hack - kilép a host, restart wave...a másik host is kilépett a hack közben, restart wave...utána hack közben: megszakadt az kapcsolat a szerverrel...na mondjuk akkor elkezdtem battlefield play4free-zni :D
  • koschwarz
    azért lehet sok rosszat mondani a bioware-re, de azt nem, hogy nem kényeztetik a rajongókat. szerintem példás, hogy mennyire támogatják még ma is a multit, de a single-t is, egy ilyen N7 day-jes ingyen cucc csak hab a tortán.
  • sanya200
    ja egyedül talán a fellegvárban lehetett volna látni séta közbe vagy vmi :D
  • Llew
    Mondjuk Shepard nem nagyon látogatott olyan helyeket, ahol gyerekek fordulhatnának meg. Fegyverbolt, bár, éjszakai klub, követség, a rossz arcok búvóhelyei galaxis szerte. Egyik sem az a kimondott játszótér.
  • RAMyMamy
    biztos iskolában vannak :D
  • Darun
    Igen, ez már felmerült korábban is. Elég nehéz elképzelni hogy pl a Citadellán, ahol konkrétan ott is élnek, nincs egyetlen gyerek sem.
  • Evoluti0N
    Valójában elég furcsa, h a legtöbb fajból nem látunk női egyedeket. De ha már itt tartunk. Hol vannak a gyerekek? A 3. rész "hús-vér verziójú stachild-ján" kívül nincs egy gyerek se a játékban. Ráadásul mivel nem egy GTA a játék, ahol randomban lehet mindenki gyilkolászni, nyugodtan rakhattak volna be gyerekeket.
  • Darun
    Ez igaz, viszont ők legalább meg voltak említve. Meg ugye eleve a kroganok is csak azért találhatók meg mindenütt a galaxisban mert zsoldosok és azok bárhová eljutnak. Viszont a turian egy galaxis járó faj. És pl tudtommal a kroganoknak nincs is követsége a Citadellán, míg a turiánoknak van.
  • RAMyMamy
    krogan nőstényt is csak a 3. részben láthattunk
    valóban fura, de engem annyira nem zavar
  • Evoluti0N
    Nyilván az áll a háttérben, h Liarának emberi arca van.
  • Darun
    Asari sem vagyok, Liara még is bejön. Meg Tali-t is meg lehetett volna csinálni úgy hogy jó csaj legyen. Mondjuk kicsit fura hogy 3 ME játékot játszottunk végig turián csajok nélkül, most meg a DLC-ben lesz. Nekem ez erőltetett.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, vagy esetleg Wrex nője, na az tud harcolni.
  • Evoluti0N
    Engem Grievous tábornokra emlékeztet.
  • Sir Quno Jedi
    Jó bőr, szép a szeme és egy harcos mellé ilyen nőstény dukál! :D
  • Evoluti0N
    Nyilván egy turian-nak más az ízlésvilága, mint egy embernek. Ha te is turian lennél és születésedtől kezdve turian-okkal lennél körülvéve, akkor nyilván bejönnének a turian pipik :D
  • Darun
    Nekem nem tetszik. Nem is csodálom hogy a 3. részben Garrus inkább Talinál próbálkozott. Csodálom hogy a turianok még nem haltak ki.
  • Darun
    Indítsd újra a gépet. Nekem tegnapelőtt ugyan ez volt. Most meg játék közben dobott le az EA szerver. Lehet hogy elsőre akkor se fog normálisan menni, de próbálkozni kell vele.

Nem az dühít elsősorban hogy minden a szarral lehúzzák az embert, mert ugye vannak alternatív megoldások. De hogy a szervereik ilyen szinten ratyik, azon azért ki tudok akadni.
  • ZSOOLT2
    Jól néz ki, tartottam tőle, hogy ugyanolyan rusnya lesz, mint az egyik képregényben a női turian, de szerintem egész tetszetős.
  • bendáj17
    Klassz lesz :D
  • Evoluti0N
    Tetszik. Mármint nem egy világszépe, de a karakterdesign bejön :)
  • Mimasz
    Két darab kép az Omega DLC-ből. (egy turian nőstény)

• Llew
    Olyankor mi van, ha ledob a server, de olyan szinten, hogy az origin kapcsolata is megszakad? Az ME nem megy mert nincs origin, de abban meg hiába nyomom a felcsatlakozás szöveget, nem reagál semmit. Ha teljesn kilépek a játékból meg az originből is majd vissza, akkor is azt mondja, hogy offline van.
  • morzsi555
    "BioWareTM will also be celebrating the Mass Effect universe across the world with its fans tomorrow during the first annual "N7 Day" with activities taking place online and in-game. Players who log into Mass Effect 3 multiplayer on November 7th between 8am GMT and 7.59am 8th November GMT will automatically receive an ultra-rare weapon and six consumable items in the limited edition N7 Day Loyalty Pack. This reinforcement pack will be available for players on Xbox 360, PlayStation 3 and PC. Fans will also be able to get a behind-the-scenes walkthrough from the upcoming DLC, Mass Effect 3: Omega, with the team at BioWare Montreal. And the BioWare community team will be on the lookout for pictures of fans who send in photos of themselves wearing their N7 gear. Stay up-to-date with all the planned activities by visiting http://UK.MassEffect.com and be sure to visit the BioWare Store at www.biowarestore.com for discounts on the latest N7 merchandise."
  • Llew
    Igaz, az nem olyan nagy, meg nem is olyan nehéz. Na majd, ha meglesz megnézem vele.
  • Darun
    Túlzás? A Widow esetleg az lenne, meg a Clay is furán nézne ki a kezében, egy Typhoon-ról nem is beszélve. De sztem a geth shoti nem túlzás.
  • Llew
    Az már kicsit talán azért túlzás. :D
    Ha lenne, nem vele használnám.