Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Tegnap este több hónapnyi szünet után ismét elkezdtem az SP-t. (utoljára az EC megjelenésekor szingliztem) Paragon Shepet importáltam vissza és okozott pár meglepetést a játék. Látszik elszoktam az SP-t. Az első dolog amin megütköztem, hogy a Mattock nem öl fejlövésre. Még a sima trooper-be is bele kellett ereszteni 2-3 lövést, pedig még sebzés növelő mod is volt rajta. Hát nah... Aztán Liara megint kitörte a nyakát és 180 fokban nézett hátrafelé.
    Aztán ismét Cerberus páncélba bújtam, mert ugye az poén. Főleg a Grissom akadémián, kicsit furán vette ki magát hogy eltakarítottuk az ajtó elől a troopereket, aztán cerberus armour-ba kopogtunk be hogy megjött a Szövetség. Ugyanitt a hírhedt "Aréna". Garrusnak és Javiknak sikerült beakadniuk, így egyedül álltam szembe az Atlassal, a két Guardiannal meg az aprólékkal szemben. Ráadásul Jack tanítványai előszeretettel biotic artilleryzték le azokat az ellenfeleket akiket pár másodperccel előtte öltem meg.
    Nem tudom a Sur'Kesh-en melyik pihent programozó műve a "don't touch that" salarian, de valami különös perverzió folytán az összes Shepemmel, minden végigjátszásnál ott trollkodtam. Az a pár perc mindent visz.