Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #18847 Nah, ez az N7 cselendzs majdnem sikeresen kiakasztott. Az elsőt elsőre sikerült teljesíteni, utána viszont vagy fél tucatszor haláloztam el, ált valami hülyeség miatt. Hab a tortán az volt mikor az utolsó feladatban a geth trutyit kellett cipelnem. Bronzon egy sorozat gránát a Destroyertől hazavág egy Phantomot. Most négyet ráküldtem és még élt. Benyomtam az ammo-t és a Phantom abban a pillanatban kivégzett. Mindezt kb 5 méterre az extraction zone-tól. Utána nyomtam 3 public silvert és meg is lett a cucc. Ismét N7 infivel voltam. Anno nekem is nagyon bejött az electric slash, én is hajlamos vagyok túlzásba vinni, ehhez képest most az első 3 wave-ben csak shadow strike-ot használtam. Mondjuk az is érdekes mikor állok face to face az Atlassal, nyomkodom a shadow strike-ot és nem csinál semmit. Az Atlas meg persze közbe lő.
A sikereken felbuzdulva ismét nekifutottam a volusnak. Fegyvernek Eagle-t kapott, így elvileg 200-as a CD-je, de én baromi lassúnak éreztem a hűlését. Viszont végre nem haltam meg az leső két körben, tehát sikerült értékelhető tapasztalatokat szereznem. Londonban jártam, Reaperek ellen. A Brute-okat nem szabad közel engedni, a disable device feladatnál viszont vicces volt hogy olyan kicsi volt a karim, hogy a Ravager nem bírta becélozni. Az aknája hihetetlenül hasznos, elég nagy területen lehet vele Killstreakelni. Ami nagyon furcsa és szokni kell, az a fedezék hiány és az hogy a magasság hiány miatt néha nem látunk rá bizonyos helyekre, amikre más karakterekkel igen. Ettől függetlenül egész megtetszett. Sajnos a 7. wave-ben túl közel jött egy Brute, beszorultam a start hely melletti sarokba és bár a dög elpusztult, a teteme rám zuhant, amit 1 élettel nem sikerült túlélni.