22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hoz_Hun #19080 Ööö én ebbe nem futottam bele, de valami olyasmit kell csinálni, hogy oda állsz a létrához teljesen lefele, vagy felfele nézel és úgy mész neki a létrának. Vagy tolatni kell rá. Esteleg lőni is. Bocs nem emlékszem, nem szivatlak, tényleg valami ilyesmit kell csinálni.
szerkesztés: meg is találtam. "...if you're getting the problem try approaching the ladder while look upwards. It worked for alot of us :)" -
Llew #19079 egy ideje már ismert, hogy 1200 ponty -
Valahol van már infó arról hogy mennyibe fog kerülni az új DLC?
Kíváncsi vagyok már erre a turian lányra! :) -
sanya200 #19077 megvettem a leviathan dlc-t eddig tetszik most találtam meg a dokinőt, vagyis találnám de bugos nem tudok lecsúszni a létrán :( másfele meg nem lehet menni. -
1 táska, két új karakter... krogan shaman és asari valkyrie
ÉJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! -
bendáj17 #19075 Ki bizony pl. van 10 szint lépési pontom rányomok az automatikusra és azt látom hogy minden képesség teljesen fullon van, ez mondjuk olyan 18 szinten :) Érdekes na mindegy. -
Hoz_Hun #19074 Érdekes. És automatikusan kiossza a bugos pontokat is, vagy azokat kihagyja? -
bendáj17 #19073 Hú nálam egy volus adeptusnál és turian havocnál állandó bug mindig már 15-18 szinten minden képességet kimaxolhatók. 20 szintre meg lesz olyan -56 pont szintlépésnél. Mondjuk nem én osztom itt el a pontokat hanem automatikusan. -
Hoz_Hun #19072 Igen. De a bugot nem olyan nehéz elkerülni. Ha kiosztottad már nincs mit tenni csak promote vagy reset card, mert a pontokat másképp már nem veszi vissza. Ha van ilyen karaktered ne használd és kész (negatív számot látsz a sarokban).
Ha sok pontot látsz egy karakternél csináld azt, hogy átváltasz egy másik karakter osztályra és vissza. Ez nálam, de úgy olvastam másnál is, javítja a pont osztást és azután már a jó szám látszik... általában. -
Harbinger #19071 Minden skillt 6-osra teszem akkor baj van és bug meg minden? Csak hogy jól értem-e. Nem hiszem, hogy volt ilyen, meg általában egy krakterrel megyek és nem cserélek. Plusz nem minden skillt maxolok ki, így némelyre pontot se költök. Főleg, most a challange-ek végett. -
Darun #19070 *Reset card
Nálam egyszer olyan fordult elő, hogy bepromóztam a vanguardot és ilyenkor ugye lenulláz mindent és kapsz 1 elosztható pontot. Az N7-es vanguardom meg úgy maradt 20. szintű pontokkal és fent kiírta hogy van kb -87 elosztható pontom. -
Hoz_Hun #19069 Ja nem tud fedezékbe menni meg grab-olni sem tud. Jópofa karakter amúgy. :) -
Na ilyen még nem volt velem szerencsére :D
MÁS: Ez a vorlus baszki... nem tud bebújni fedezékbe. :D Viszont hasznos, mert szinte cooldownra nyomtam mindig a pajzs regent. -
Hoz_Hun #19067 Simán.
Nekem úgy jött, hogy új karakter lapot nyitottam. Ez többször is előfordult (minden platformot érint). Szóval oda kell rá figyelni. Ha véletlen kiosztottad (látod majd a negatív számot a sarokban) akkor ne használd azt a karakter és promotáld a classot, amint lehet (vagy használhatsz Respect card-ot is).
Ebben az a szopás (ez történt velem is), hogy pl adott mondjuk a Sodier osztály, ami 3. szintű (ez 7 db osztható pontot jelent). Kiosztod annak rendje és mondja szerint. Aztán játszol egy másik soldier karakterrel, vagy/és karakterkártyát húzol és voilá már is 14. szintű. Belépsz hogy oszd a pontot és látod oszthatsz 62 pontot. Kiosztod kilépsz és játszol vele... és már el is rontottad ugyan is 14. szinten összesen 50 pontod lehet, abból 7 már elhasználtál, tehát a korrekt szám a 43 lett volna. Ergo egy 14. szintű karakter egy 17. szintű karakter pontszámával rendelkezik. Erre már azt mondja a BioWare igazságtalan előnyhöz jutottál a játékban.
Ha később visszalépsz a karakterlapra a pont korrigálódik, de amit kiosztottál az ott marad. Így aztán láthatod a fantasztikus -19 pontot. Ez most csak egy példa volt, de kb így néz ki.
Na ezért akár bannolhatnak is. A legnagyobb probléma az hogy pl 18. szinten már kaphatsz annyi plusz pontot, hogy minden értékedet 6-ra felhúzhatod. De ezt azért észre lehet venni. Ennek ellenére ha használod bannolnak. -
Ha jól értem, akkor több pontot lesz, mint a max? Ezt a bugot hogy lehet bekapni? -
Két egymás utáni táskából is nyitottam egy n7 ewok adeptet lol. -
Hoz_Hun #19064 Tegnap self-reportolnom kellet magamat amiatt a rohadt 6/6/6/6/6 glitch miatt. A minap olvastam, hogy ezért banolják az emberkéket én meg fogalmam sincs, hogy használtam-e így karakter vagy sem. Így aztán úgy döntöttem feldobom maga és nem kockáztatom hogy kivágjanak. Jó eséllyel nem használtam egy karakter sem többlet power pontokkal, de hát a franc sem tudja. Én úgyan is miletőtt kilépek a játékból szétszórom a pontokat a szintet lépet karakterek között, néha 5-6 között is és nem szoktam leállni számolgatni, hogy mennyinek is kéne lennie korrektül. Végigmegyek a powereken nyomom, ami kell, ha elfogyott a pont átlépek a következő karakterre. B*sszák meg a hülye bugjaikat. Meg azt hogy így egyre másra újabbakat pakolnak a játékba, aztán meg majd közlik „kivágtunk a francba, mert unfer előnnyel játszottál”. Köszi!
Na mindegy lejelentettem magam, remélem nem lesz bajom a dologból, de valami kegyetlen idegesítő ez az egész!!! -
Hoz_Hun #19063 Az. Nálam még bugos is volt mikor először használtam. Egyszer csak nem volt hajlandó visszahűlni azaz újratöltődni. Mivel nem volt más fegyver nálam ott futkároztam a pályán mint egy mérgezett egér a fegyvert meg eltartotta "hülési" pozicióba. Ki is kellett lépnem. -
Mi a helyzet a kibaszott voice-al a játékban? Be van lőve a mikim jóra, TSen tökéletesen hallanak, itt meg alig. Ha viszont fölveszem a boostot mondjuk 20-30db re akkor meg zúgok nagyon. -
Hát ez a collector smg egy fos. -
Harbinger #19060 Nekem még nincs meg, de gyanítom Javik Particle Rifle elvén működnek. Jó moddal és odafigxyeléssel gyakorta infinite ammo. -
Ok, köszi. Majd ha lesz alkalmam, kipróbálom. -
automata töltödös clipje van ha ki fogy vársz egy kicsit és vissza töltödik magátol -
De akkor hogy működik? Azt írta a leírás, nem használ thermal clip-et...
(Tudom, hogy egyszerű lenne csak kipróbálni, de most nem tudom elindítani játékot) -
hamar ki fogy a tára -
Valakinek van tapasztalata a Collector SMGvel? Épp most kaptam meg, mielőtt kiléptem, és nem volt még alkalmam kipróbálni.
Valami olyat írt, hogy nem használ lőszert, meg jó armor ellen... mi a tapasztalatok? -
sanya200 #19054 Ez a mód megy valakinek?
cinema mód
Nekem régebben ment de most csak kidobál a logo-nál, a játékban ki van kapcsolva az értesítés is.De nem tudom működésre bírni. -
Llew #19053 Ok, megvan, rájöttem. Hülye vagyok. Csak a max 30 DB-re kellett felvenni a mikrofon jelerősítését, meg emelni a lejátszási hangerőn. -
a hangnémító mellett van -
Llew #19051 Realtekben nem tudom beállítani, inaktív a gomb:
http://kep-feltoltes.hu/share-69BD_50A758BD.html
Vezérlőpultban sem megy. Alapértelmezettnek és használhatónak jelezi,d e hang csak akkor jön belőle, ha az eszköz figyelést engedélyezem, akkor viszont folyamatosan mindent bead, de a játékban akkor sem megy hiába nyomom a tabot, állítom át más gombra, vagy folyamatos pofázásra. Privát szobában kipróbáltam.
http://kep-feltoltes.hu/share-64C0_50A758BD.html -
relatek audio mangerbe kell win 7-el azon belül sound manger -
Harbinger #19049 Valami miatt Win7 alatt trükkösebb a mikrofon beállítása. Nálam se látni az Options - Sounds alatt, hogy van line-in bemenetem, XP alatt simán "látta". A BioShock-nál nálam emiatt hang sincs. -
RAMyMamy #19048 nem tudom, mennyire értesz hozzá, szóval leírom részletesen akkor
windows óra mellett a hangszóró ikonra jobb klikk -> rögzítőeszközök -> mikrofon beállítása alapértelmezett eszközként
aztán próbálj meg beszélni bele, ha a zöld sáv villog mellette, akkor működik. ha nem, akkor nézd meg, hogy nincs-e véletlen lenémítva, mikrofonra jobbklikk -> tulajdonságok -> jelszintek -
2 külön gép, tesóm és én használnák az accom. Nem egyszerre. -
Llew #19046 aza gond, hogy ez elvileg mind megvan mégsem működik -
Most próbáltam ki a citadel pakkot egész korrekt.
Viszont ha így indítom akkor kb 15 másodpercet is tölt az elején (logók elött) pedig csak 1 pakkot tölt be. És van vagy 20-25
Így sokat tölthet a játék, hosszú percekig is akár, viszont sokkal szebb lesz.
Az meg hogy átszínezi, húha, ez még semmi egy fallout 3 textúra csomaghoz ahol szinte minden 3. vagy 4. textúra más színű vagy más dizájnal rendelkezik mint az eredeti. -
RAMyMamy #19044 hangbeállításoknál kell bekapcsolni a mikrofont és a tab lenyomása alatt lehet beszélni -
Llew #19043 Kell valamit beállítani, és ha igen mit a játékban való dumáláshoz? Akár a játékban magában, akár kint a windowsban (7-es).
A mikrofonom nem akar működni, pedig biztos jó. Füles szól, de beszélni nem tudok. -
Darun #19042 Jah ok! :D Erre viszont amit az előzőekben is írtam: lehet hogy a COD nem teremtett műfajt, de attól még lehet kiemelkedő játék. Hogy saját példát mondjak: A Bf2 nem műfajteremtő, jobb játékot is találok nála, nagyon keresnem se kéne. Még is, ha háborús tfps-t kéne mondanom, először azt mondanám. Pont azért, mert 5-6 év után is azt veszem elő, ha erre szottyan kedvem. -
morzsi555 #19041 Gondolkodtam rajta, hogy felrakom, de nem mindegyik textúra jobb, van amelyiket át is színezi, ami nagyon idegesítő és macerás felrakni is.