mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RedRiot
    "Scoutok közül mindegyik ennyire pattog?"

Reggel vettem egy kis Internationalt, talán Loadstar a neve. Olyan az eleje mint a garázs mellett található Fleetstarnak, csak rövidebb az alváza és négyajtós a fülke. Az nem pattog össze-vissza, de cserébe kicsit böszmébb, nehézkesebb. Műszaki mentésre is jó, lehet rá repair felépítményt venni. Próbáld ki, legfeljebb ha nem tetszik eladod. Ugyanannyiért eladható minden mint amennyiért megveszed, nincs vesztenivaló.

A "Scout 800" van még ilyen kisebb terepjáró amit találtam, nem tetszik különösebben. Mivel pici fák között is elfér jól, de elég borulékony, tetőcsomagtartóval pláne. Annyi előnye van még hogy alig fogyaszt benzint.

Az UAZ-t (DLC, Khan vagy mi a neve) meg visszabutítottam alapmotorra. Az erős motorral épphogy hozzáértem a gázhoz úgy megindult mint a barom, szakadék szélén centizésnél nem volt kellemes.

Teherautók közül a Voron AE-4380-al nyomom (csőrös Ural-szerűség) . Ruszki mapon megveszed, utána át lehet hozni az amerikai helyszínekre. Alap az AWD / zárt diffi, és az all-terrain gumi. Nem borulékony, nem túl nagy, gyors, nehezen akad el, jó gép.