-
endy papp #1382 "Azt nem lehet valahogy beallitani hogy ne tekerje az allo kocsi kerekeit egyenesbe (ha elengedem a gamepadot)? A Mudrunnerban csak akkor vette egyenesbe ha elindult az auto."
Kezdjük a legegyszerűbbel NEM.
A miértre is megadom a választ,de ezt csak hosszabban kifejtve tudom megtenni.
Minden alább leírt a én egyéni véleményem nem kel egyetérteni,de azért több mint 400 óra MudRunnerozás és ennél jóval kevesebb óra Spintires használat azért rálátást és tapasztalatot biztosít legalább ara hogy össze tudjam hasonlítani....
A snowrunner teljes mértékben alapjaiban KonzolokrA készült, ez minden porcikájából érezhető és látható.
Nem kell mást megnézni hozzá mint a kormi támogatásokat.
Beledobálták azokat amik a legújabb konzolokat támogatják,a konzolosok amúgy sem nagy százalékban használnak kormit,mert miért is költenének rá és vesződnének azzal hogy azt tekergetik....de legyen benn
A váltó támogatásról nem is beszélve....
A FFB-ről meg talán csak hallomásból tudnak valamit...
Egyik dolog következik a másikból.
Vagyis ha konzolra készült és ők is tudják kevés konzolos fog kormival nyomulni ,minek is raknának bele normális FFB támogatást ,ha egyáltalán van benn ,mert a menüben nincs semmilyen ilyen "plusz " beállítási lehetőség.
Na már most ezt a Konzolokról "portolták" vissza PC-er .
Nem fordítva mint az elődöknél MudRunner.
Ebből következik a normális kormi váltó támogatás is.
Vissza kanyarodva a kérdésedre.
Mivel a MudrRunner alapjából a spintires nagy tesója az alapjai mind arra épültek.
Hogy mit is kell ez alatt érteni.
Nos a kormi váltó FFB támogatást.
A lényeg most jön a leglényegesebb,a Talaj-dinamika-fizika, a Kocsik-dinamikája-fizikája.
Ebből következik hogy a kormányok és a váltók is majd úgy működnek mint az életben ,amit kérdeztél a középre vissza állást is.
___________________________________ ____________________________________
Így aztán nagy hasonlóság a Talaj-dinamika-fizika, a Kocsik-dinamikája-fizikája., és való élet között,legalább is nagyon jól leszimulálja.
Ellentétben a Snowrunnerrel, mert ott ezek feleslegesek a controllert picit rázza közbe de ettől aztán semmi de semmi szimuláció nem következik....
Nyilván ez a konzolosoknak és úgy összességében egy könnyítés,vagy mindenki nevezze ahogy akarja.......
Az hogy majd ezután drótozzák a normális kormi támogatást ,és a többit hardcore mod stb stb....az már tuti nem lesz az igazi,ha az alapokban nincs benn az amit a mudrunnerben és a spintiresben benn volt és emiatt tolták az emberek készítettek hozzá töménytelen modot,(nyilván ehhez is lesz) .
Nem a csicsa és az idétlen (NEM MIND AZ) küldetések tették őket játszhatóvá eladhatóvá.....
A talaj és a kocsi szimulálása és normális összhangja kölcsönhatása egyiknek a másikra.
Apropó modok....melyikek is jöttek legelőször a "level" kimaxolása,a kocsik full elérhetősége.
Nehogy már vesződnöm kelljen ennyit ide hamar mindent és gooooo....úgy is 20-30 óra jó esetben 40-50 óra múlva már más játékot tolok mert ez már tök uncsi annyit húzogatni a kocsikat a sárból ,letolok pár jó küldit azzal ami a legerősebb és "én" (nem én) vagyok a király...
Aki használta az elődöket és ezt is használja vagy szeretné,mert azért egy kész játéknak eladottnál elég sok a korlát....
az szerintem tudja és érti miről is beszélek és mire szeretnék rávilágítani.
UI:Nyilván én örülnék neki legjobban ha nem lenne igazam és hozná dinamikában és fizikában az elődök szintjét.....meglátjuk.
De ezt normális kormi használat és támogatás nélkül senki nem fogja tudni eldönteni és megmondani....igazából controllerrel csak a szemedre hagyatkozhatsz ,azt a legkönnyebb becsapni...de a kormi és a vizuális együtt látást már nehezebb nyilván azt is simán lehet de van előttünk etalon amire hagyatkozhatunk.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.05.01. 06:34:42