mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Aborg
    Kormany tamogatas: szerintem ez csak ido kerdese. Az is ertheto hogy felbosszantja azokat akik igy szoktak jatszani a Mudrunneral, es itt is szamitottak ra. FFB is lesz szerintem, az uj patch is emleget valami FFB hibajavitast (egyelore csak G29-en).
    Az is valahol ertheto hogy eloszor azzal foglalkoznak ami a legtobb jatekost erinti (es ezek pont a kontrollerek, ujabb kormanyok - es majd haladnak visszafele). Persze mondhatjuk hogy akkor minek adtak ki egy "felkesz" jatekot, de a jatekosok sacc per 80%-a eszre se veszi a kormanytamogatas hianyat (mert nem is erdekli, elvan nelkule).
    De ha az erem masik oldalat nezzuk: gondolom a jatekfejlesztes se egy setagalopp, itt-ott olvasgattam rola, eleg stresszes melonak tunik. Meg kell talalni az egyensulyt a bevetelek es kiadasok kozott, igy most bejon nekik nemi love amibol tudjak fizetni a fejlesztok tovabbi munkajat stb. Az mar cegfuggo hogy aztan tenyleg javitgatjak e a jatekot vagy hatradolnek es mar nem foglalkoznak vele, de remeljuk a Snowrunnerra most mar odafigyelnek, eleg jo kritikakat is kap. Eleg jo kis jatekot raktak ossze, en igy erzem. Persze vannak benne meg javitgatnivalok, de olyan jatek nemigen letezik amin mar ne lehetne mit javitani.
    A allo kocsi kormany kozepre tekeres meg talan egy rovid kis koddal a Mudrunnerba is biztos beultetheto lenne (annak ellenere hogy a talajfizika nem valtozna), persze minek? Inkabb vennek ki a Snowrunnerbol is (talan egyszeru is lenne megoldani), esetleg tegyek a menuban valaszthatonak. Szerintem sokat dob a latvany realizmusan olyan aprosag hogy egy allo verda kerekei nem allnak echte hossztengelyvonalban.