-
endy papp #1398 "Ami hiányzik:
- nem húz el a kormány, mindig középre áll vissza (pedig ez még a mudrunner-ben jó volt),
- a váltás még mindig ua. sz@r, (utálom, mikor emelkedőn 1-2-3-1-2-3, vagy csak 1-2-1-2 között váltogat az automata),
- az összes guminak ugyanolyan nyoma van...
- a motorhangok egy-két kivételtől eltekintve rettenetesek!"
Csak ennyi.....????
Azt amit a Mudrunnerben tapasztalsz úgy összességében fizikában dinamikában azt itt soha nem fogod tapasztalni és érezni,kár is keresni és ezen rugózni.
Én már pár óra után elkönyveltem ezt magamban,(sajnos hogy így van) eleve nem kormányokhoz készült hanem game padokhoz.
Azokhoz minek "H" patent manuál váltási lehetőség,manuál kuplung.
Teljes kormány támogatás ,(itt hamar beleszórták a legújabb konzollal passzolókat ) olyan is lett.
Az erő vissza csatolás FFB kihasználása támogatása,igaz a fórumokat olvasva van ahol már valami van de ,min. félkész állapotban ez is.
-ebben is jó a kormány középre állása,vagyis azért húz vissza középre mert árkádos nem kicsit.
Egyértelműen a controllerre optimalizálás miatt van, mivel a game padok joy megoldása ilyen...
-ez is (váltó) az árkádos megoldás miatt van ,mivel controllerre lett beállítva hogy működjön könnyen...
-erre ugyan azt tudom csak mondani,így volt legegyszerűbb megcsinálni (keréknyomok)...
-nos igen a hangok nem azért ilyen @zarok mert árkádos ,hanem mert ez egy félkész játék,de simán lehet ilyen is marad vannak itt sokkal nagyobb volumenű hiányosságok bugok ...
Ez a játék (szimnek csak akkor nevezném ha a Mudrunnert tulajdonságait hozná tudná) ami alapjaiban konzolra készült és abból lett portolva PC-re.
Ha nem így lenne akkor minimum úgy indult volna mint a MudRunner úgy talaj-auto fizika-dinamika terén,hogy a váltóról nem is beszéljek...
Benn lenne egy árkádosabb átváltási lehetőség ,ami nem az előbb említett leglényegesebb dolgokat butítja konzol irányítási szintre csak picit könnyít rajtuk de ettől épp oly profi,csak akinek ez kell könnyít segít rajt.
Mint azt írták a hivatalos fórumon idővel lesz-lehet???? benn hard mod is jégtörés stb... a váltóról szót sem ejtettek....??? csak tartok tőle hogy ezektől nem lesz hardcore mert a játék fizikáját-dinamikáját amire az elődök épültek és a játékosok nagy része mind emiatt szerette,nem lesz benn igazán ....
Amit meg a legelején írtál a grafikáról ,nos ez volt a beugratás ,mindenki erre ugrott és vette meg majd jött a nagy pofára esés szép szép csak félkész tele buggal hiányossággal stb stb...
Innentől már csak úgy általánosságban írom azt amit.....
De ezt ők nagyon is jól tudják mivel az eladások-bevételek nagy részét a konzolosok fogják adni,így nagyon nem érdekli őket....tudják azt nagyon jól hogy a PC-sek nagy része úgy is warezba tolja ahogy itt is van jó pár emberke....
Erre mindig azt szoktam mondani aki warezba tolja jobb ha nem háborog hogy így meg úgy nem jó stb stb....
Vegye meg támogassa a készítőket...
Tudom most jön a válasz ,persze majd ha jó lesz megveszem ,,,,ugyan már de hogy fogod megvenni.
Rengeteg játékom van de még egyet sem wazeroltam le ,mind eredeti...
Max a steam-en ha nem tetszett vissza kértem a pénzem 2 óra után....
Itt nem kérem vissza a lóvét (nem is tudnám-de annyira nem is akarom) lenyelem ezt a békát arra jó lesz hogy a Mudrunner mellett egy kis árkádos lazulásképp megcsinálok pik-pak pár küldit ,gyönyörködök a tájba,környezetbe,nagyon másra nem való ,komoly kihívások max idővel a moddereknek köszönhetően tudok elképzelni ,nos ezért is mondom-tam, kivárom, addig ez parkoló pálya.
Nem fogok controllerrel bohóckodni egy alapjaiban kormányra kitalált autós játékkal.
Akinek így is tökéletes és jó annak csak gratulálni tudok...nekem ennél több és nagyobb igényem és elvárásom van,de inkább már csak lenne -lesz,ha idővel rendbe rakják ezt a játékot ,már amit lehet és sikerül ,na meg amit egyáltalán a készítők akarnak.....