6011
-
#30 Link De mondhatnám h google a barátod :) -
#29 link? -
#28 azzaz -
#27 Igen a Decemberi -
#26 van egy új demo.legalább is nekem új :D -
#25 Javítanám magam épp találtam egy oldalt ahonnan sikerült letölteni :) ÉS MŰKÖDIK IS :) -
#24 Valaki fel tudná tölteni neked valahova a Demo telepítőjét? Ugyanis a linkről már nem elérhető! Előre is köszönöm -
dawyd169 #23 Nekem fut rendesen. Directx, visual c++, vga driverek stb. mikoriak? Elsőre ezek jutottak eszembe... -
Robi546 #22 Kék halál, vagy csak egyszerűen le fagy ? -
#21 Nálam kifagy az egész gép amikor indítanám... -
Robi546 #20 Én is most próbáltam ki, nagyon tetszik és ez még csak a Demo! :) Ha majd egyszer valamikor tennének bele karrier módot, nagyra megcsinálnánák a mapot és hordanád a fát a sáros terepen, jó lenne. :))) -
max1985 #19 Én még csak most próbáltam ki. Ez valami nagyon durva :) Kamerát hogyan tudom benne forgatni ? Valaki tud valamit mikor jelenik meg ? Nekem nem adja be a Hivatalos oldalt :( -
fodorpetii #18 Ki jött a teljes? :) -
#17 -
Solt #16 Első hsz? Negyed görgetés lefelé! :D Ott a demo... -
djsos #15 azért írtam hátha már tudtok vmit -
Solt #14 Ez most komoly? -
djsos #13 kb mikorra várható a megjelenés?nagyon jó lenne már!demo van? -
#12 még nemtudok konkrét megjelenést
-
fodorpetii #11 Megjelenés mikor várható? -
#10 igaz hogy van egy pár hibája a hangnak de majdnem tökéletes de azért megérdemli a 10/9-et -
ShaiHulud #9 ha meg marad olyan addigra :D -
#8 hangra 2/10-et adnék. -
#7 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem megjelenés után 1 órával fennlessz valameik torrentoldalon -
#6 Zsir -
Blum #5 Hát ez rohadt jó! -
#4 Jó kis cuccnak tűnik,egy letöltést megér,kipróbálom:) -
#3 ott lesz majd az Off Road Drive -
#2 mint különálló játék nem valami nagy dobás, de a technológia qrvajó lenne korszerű grafikával, ha beépítenék rendes játékokba! -
#1 Miről is szól a játék?
Megpróbálja bemutatni hogy tud egy jármű elakadni a sárban,földesúton ehhez a játék a Havok fizikai motorját használja ezáltal kiváló fizikája van a játéknak és a hang rátesz erre még eggy lapáttal !
A Demoban egy Krazt tudunk vezetni. (Demo letöltés alul)
Az én értékelésem:
Irányítás: 10/9
Grafika:10/10
Fizika:10/10
Hang:10/9
Irányítás:
Maga az irányítás nem bonyolult:
Előre,hátra,balra,jobbra nyíl segítségével navigálhatunk.
W-vel felfele az S-el lefele válthatunk.
Gépigény:
-Bármilyen Windows Operációs rendszer
-Shader Modell(SM) 2.0-ás kártya
-Legutolsó DirectX frissítés
Pár Link :
Demo Letöltése
Hivatalos Oldal
Videók :