6629
-
DrBrown5 #663 Ó basszus 25 euróért vettem. :D -
Musicking #662 Bundlestars akció €8.80 -
Musicking #661 Lehet menni csak akkor erre a verzióra van szükséged. -
bajusza #660 Olvasgattam a hsz-eket, nagyon jónak tűnik a játék. Kipróbáltam a techdemo-t, szerintem jó lett. TPB-ről leszedtem a 2-click-run név alatt futó változatot (nem a CODEX-eset). Leszedtem pár dolgot hozzá (IFA W50, Zil, Kamaz 4310, Lada Niva stb). Lehet-e ezekkel is menni a játékban, vagy másik verzió kell a futásukhoz.
Köszi előre is. -
DrBrown5 #659 Hát ez sajnos még mindig ledobál. Bosszantó 45 perc játék után, a legizgalmasabb szituban dob ki. Nem tudom, lehet, hogy újratelepítés lesz... -
DrBrown5 #658 Akkor remélem a hiba nem az én készülékemben van. :) Páran panaszkodtak egyébként a játék közben, de hát nem sokat vágtam le belőle, mert oroszul, szlovákul, meg volt egy tag, aki szerintem a Plutóról csatlakozott, mert nem e világi nyelven írt.
Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2015.02.23. 13:56:33 -
Musicking #657 Ma egész nap vacakolt a steam, a coh2 szervergondok miatt 3-4órán keresztül elindíthatalan volt kivéve offline módban.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.02.22. 21:57:33 -
DrBrown5 #656 Nem tudjátok véletlenül, hogy miért dobál ki mostanában a steam multiból? Stabil a netem, de ha csatlakozok valakihez, pár random kidob a szerverből, függetlenül a ping számtól. Tízből tízszer. Eddig tök jól ment minden. :( -
HUN BECSEHELY #655 köszi
-
Musicking #654 Garage carriage-el (2GP) vagy garage trailer-el (4GP). -
HUN BECSEHELY #653 Üdv.Egy kérdésem lenne.A garázsokat hogy kell kinyitni? -
Solt #652 Juj, ez jól hangzik...
-
"mod support in early April, a cockpit camera view in early May – plus bug fixes in-between" - 

"it’s kind of a no-brainer but to continue the franchise and create an even better game with a larger team and a larger budget." -
...
...ok
Keep On Trucking: Spintires Development Back On Track
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.18. 19:57:55 -
Solt #650 ;) -
GPx8 #649 Megelőztél! :) -
Solt #648 :((( -
jé sg-s pólók.. :D -
hubhorja #646 Ja és eredeti a játék -
hubhorja #645 Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni az utolsó frissítés óta csak ablakos módban látszik a kurzorom,ha teljes képernyőre teszem akkor eltünik!Nem tud véletlenül valaki valami megoldást erre a nem kicsit bosszantó problémámra?Előre is köszönöm a segítséget vagy az ötleteket! -
CsiziTrucker #644 Okés! Kössz! -
Musicking #643 A négyzetalakú árnyékot a járgány .xml fájlában az OcclusionMap bejegyzésnél lehet rendberakni.
Legacy verzió esetén Texture="occlusion/chassis__d_a_uncmp.tga" , újabb verzónál változhat a hivatkozás.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.02.12. 20:18:13 -
CsiziTrucker #642 Üdv! Egy kis gameplay!
-
Azt hittem,hogy esetleg a játék szemetel valamit abba a mappába és azért írtad :) Egyébként még arra is gondoltam,hogy esetleg a nyelv választás miatt csinálta,mert a bátyámnak magyarra volt állítva.Igazából az sem segített.
Ma esetleg nekem jó lehet olyan 8 körül...
-
DrBrown5 #640 Igen, abban a mappában a modok szoktak lenni. Akkor van csak benne a videón kívül más is, ha modolsz, de arról tudnál. :D Mindenesetre a multiba be tud zavarni. Akkor szokta írni azt a nem eredetiek a fájlok dumát.
Bejelöltelek barátként a steam-en, Alex Grand néven. Esetleg ha fent vagy írj rám és majd kipróbáljuk működik -e. Viszont holnap és holnap után is csak estefelé leszek itthon. :) -
Köszi!Ezt a törölgetést megpróbáljuk.Az egyéb steames dolgokkal tisztában vagyok.Eredetinek eredeti az biztos,ezért nem is értem hogy mi lehet a baja.A verziószám 04.02.15 de a V1 az nincs utána,és a helyi fájlok fülnél 516578-as build számot írja.Esetleg ha valaki játszana,akkor cujothe néven megtalál a steamen.
(közben megnéztem,és nálam a mappában nem is volt más csak a videos)
Utoljára szerkesztette: Cujo HuN, 2015.02.11. 19:11:22 -
DrBrown5 #638 AProgram Files/Steam/SteamApps/common/Spintires/Media mappából mindketten töröljetek ki mindent, csak a videos maradjon. (Csináljatok biztonsági mentést, hogy később vissza tudjátok rakni a modokat, ha vannak). A steam automatikusan frissíti a játékot, de azért nézzétek össze. Utolsó a Build (04/02/15 v1).
Természetesen jelöljétek be egymást barátnak a steam-en. Indíts egy játékot, a barátod pedig a steam-en belül a barátok kezelése fülnél, a Te nevedre kattintva tud csatlakozni az általad játszott játékhoz.
Ha mindkettőtöké eredeti steam-es olyan nincs hogy nem működik. :) -
Sziasztok!Egy olyan problémám volna a játékkal,hogy a multi része nem akar működni.Folyamatosan azt a hibát írja mind a kettőnknek,hogy a verziószám nem egyezik.Ezt ellenőriztük,és mindegyik ugyan az a verziószámú.Természetesen a játék eredeti steames mind a kettőnknek.Esetleg ötlet valakinek?
(nekem a frissítés után csinálta azt,hogy nem akart a multi menni arra hivatkozva,hogy nem eredetiek a fájlok.Ezt egy újratelepítés megoldotta... -
DrBrown5 #636 Köszi a tippet, kipróbálom! :) -
Musicking #635 Idáig 4 féle térképverzió létezik és az utolsó frissítés óta egyik custom mapot se kezeli.
A Steamben a beta fül alatt visszaállsz Legacy verzióra és próbálgatod a modos oldalon lévőket, vagy lekaparod az eddig megjelent a legacy verzióval működő térképeket INNEN.
A moddolt (térkép+extra tartalom) mapok tiltják a multit azokat a játék főmenüjénél alt+tab kombó után kell moddolni. -
DrBrown5 #634 Köszi a tippet. Valahogy sajnos az eredeti steam-es verzió érzékeny a letöltött map-okra. Eddig kettőből egyet sem indított el, ezért fel is adtam hamar. Ráadásul ha bármit változtatok a Data mappában, akkor ugrik a multi lehetőség, mert nem eredetiek a fájlok. (a figyelmeztető felirat szerint)
De azért kísérletezgetek vele, ha már így említetted. Egyébként én magam nem unom az alapot se, pedig pár üzemóra már benne van. :) -
liuooo #633 techdemoba lehet akkor pályákat rakni a codexes-be nem?Pedig 2őt sikerült a többi vmiért nem megy.Vmi tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
Musicking #632 Azt ott kell megkérdezni ahonnan letöltötted.
DrBrown5: Van már hozzá cirka 25 custom map, ha hozzáveszem hogy a winter mod a textura mellett a fizikát is változtatja akkor mindjárt lehetséges ugyanennyi kihívás. A 3-4 fős multiban meg mindig adódik váratlan esemény, na ezért nem lehet ráunni. -
lehet hogy az csak a demó verzióhoz jó. -
liuooo #630 Üdv!Miért van az h berakok egy pályát akkor oops spintired crashed van?Ezt irja ha mod pályát teszek be kivéve leshok és shakhalin pálya mert azok működnek.Spintired codexes verzió. -
DrBrown5 #629 Ja és persze a váltókar =R.
A váltóról: balra fent: +1 ezt csak akkor tudod kapcsolni ha már mozog a jármű és elég nagy a lendülete, ellenkező esetben lefullad.
Jobbra fent: automata, hardcore módban ebben az állásban nem lehet difit kapcsolni.
Balra: terepfokozat, ez a legtöbbet hasznát állás.
Balra le: rükverc. Meg fogsz lepődni, de ebben a fokozatban gázadásra a teherautó hátrafelé fog elindulni. :D
Úgy röviden ennyi... :) -
DrBrown5 #628 Egy map több célt is tartalmaz. A fő az, hogy a térképen a "LUMBER" helyről farönköket szállíts le az "OBJECT"-hez azaz a fűrésztelephez. Három méretű rakomány van, minél hosszabbak a farönkök, annál több pontot kapsz, de természetesen annál nehezebb a feladat.
Továbbá fel kell oldani a másik garázst. Ezt külön felszerelést igényel a járgányon. (garage carrige)
Nem árt feloldani az összes cloak pontot sem, hogy látható legyen az egész térkép.
Továbbá van néhány eldugott gép itt-ott, azok is jól jöhetnek.
Az elején a garázsnál tudod felszerelni a teherautókat mindenféle speckó cuccal. Ha garázst akarsz feloldani, akkor garage carrige, ha fát akarsz cipelni akkor különböző cartok és trailerek állnak a rendelkezésre, de ha épp kifogy a nafta, akkor egy fuelcistern-t meg lehet tölteni a kútnál és utána feltankolhatod vele bármelyik járművet. A utility trailerrel megjavíthatod bármely géped sérüléseit (haladó módban) és nem árt néhány vagányabb gumi, kabinvédő vagy épp lánc a kerekekre. (nem minden gépre ugyanaz a felszerelés érvényes természetesen)
A lényeg: F1=térkép, Q=difi lock, E=összkerék, V=haladó mód (itt tudod csatlakoztatni a csörlőt és még egy csomó mást is), F=csörlő
Annyit még esetleg, hogy ha másik járművet vontatsz, a haladó módban át lehet állítani az ACCEL-t, PULL-ra. Az a különbség, hogy ha accel-on van és F-et nyomsz, akkor a vontatott jármű gázt ad, ha pull-on akkor nem csinál semmit, de F-re elkezd a csörlőd betekerni. Itt állíthatod továbbá a vontatott jármű kormányállásait is. Left, right, vagy autó. (érdemes angol nyelven hagyni, mert a magyar fordításnál nem férnek ki a szövegek és egy nagy zagyvaság az egész)
Nagyjából ennyi. Ne rémülj meg, annyira azért nem céltalan a játék és egész kis akciók össze tudnak jönni még szólóban is.
Mondjuk azért azt tudni kell, hogy a játék legrosszabb kritikája pont az, hogy hamar monotonná és céltalanná válik.
Multiban azért jókat lehet ökörködni, ha már jól kitapasztaltad ezt remek kis játékot. :)
Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2015.02.08. 17:20:25 -
hali!
van valahol értelmes leírás/végigjátszás, vagy bármi tanács magyarul?
mert csak nyomulok itt erre-arra, tök véletlenül jöttem rá, hogy pl hogy tudok csörlőzni stb... nem értem, mi a feladat, mit kéne csinálni.
ha gáz a kérés, törlitek...
THX előre is! -
Üdv, igen, tudunk segíteni, meg kell venni a játékot. -
drakulalugosi #621 Eddig jó.
-
drakulalugosi #620 Megjött... Több órányi sárdagasztásom ment a levesbe.
Remélem hoz annyi újdonságot, hogy megérje előröl kezdeni az egészet...