mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RedRiot
    Sajnálom hogy PC-n nem működik jól a játék de azzal nem értek egyet hogy a konzolosok igénytelensége és butasága miatt a fejlesztők direkt elrontották.
    32 éve játszom, az első kormányomat 98-ban vettem a Grand Prix Legendshez. Rengeteget toltam az rFactort, különböző modokkal, aztán a GT Legendset, volt pár év iRacing is - rengeteg más program mellett.
    Szóval valami homályos kép dereng azért a diónyi konzolos-agyamban arról hogy milyen jó szimulátor.
    Amit sosem szerettem a pécében hogy állandóan elégedetlen voltam a programokkal. Állítgattam a grafikai opciókat, drivereket cserélgettem, fps-t mértem, fórumokban kutakodtam, aztán hardver árakat nézegettem hogy mit kéne erősebbre cserélni a gépemben. Elégedett, önfeledt kikapcsolódás egyre kevesebb volt - kb. mindig volt valami zavaró kényelmetlenség.

Aztán úgy alakult hogy elvégeztem egy 3D-grafikus / játékfejlesztés kurzust és az ottani oktató (akkor már 15+ éve profi játékfejlesztő) győzött meg arról hogy a konzolozás nem feltétlenül csak kallofgyutizó amerikai nyolcéveseknek való.
    7 éve xboxon tolom és élvezem rögtön vásárlás után a program teljesen az én gépemre szabva áll rendelkezésre, ugyanazt a játékélményt kapom a pénzemért mint a többi felhasználó, nem rosszabbat egy esetleges gyengébb alkatrész vagy rossz beállítás miatt. Nem kell fps esések után kutakodnom, nem kell 500 opciót végigpróbálgatnom, nem kell bottlenecket keresgélnem - hanem játszhatok!
    Napi 8-10 óra számítógépes munka után pedig nézzétek el nekem hogy nem akarok a szabadidómből órákat tölteni egy videojáték optimális beállításával, finomhangolásával.
    Szóval nem feltétlenül a tudatlan a konzolhasználó. ;)
    (Mostanában tervezem hogy újra veszek egy izmos játék-pécét: csak jó volna újra iRacingeznem és jön a Flught Simulator 2020 is - komoly repszimhez pedig mégiscsak pc kell :)