mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Aborg
    En melokat meg nem vallaltam, csak a kotelezo elso hidat csinaltam meg. Aztan teljesen felderitettem az elso terkep tornyait, osszeszedtem a fejlesztescsomagokat, kicsit kipofoztan a kezdo kek pikapot (eros motor, magas alvaz, univerzal kerekek) es megcsinaltam vele ket hegymaszos missziot. Remekul erezheto a menettulajdonsagainak a javulasa.

A Scout kisautommal megtalaltam a kek Kodiak kisteherautot ami ablakig vizben allt, tropa allapotban. Itt eldontottem hogy ugy fogom jatszani a jatekot mintha lenne benne hardcore: nem teleportaltam haza a garazsba (abban mi a moka), hanem a Scout cokmokjabol kicsit megjavitgattam, megtankoltam (de szivarog a tartalya, nem 100%, a sebvalto se jo es meg mindig kidobja uresbe :) Szoval valahogy kivontattam a vizbol, es itt ereztem hogy ez bizony a regi jo Mudrunner! A mely sar, az osszevissza dagonyazott terep ami maradt a muvelet utan... ugyanaz a remek fizika. Most majd kell meg egy szervizpakk amivel kipofozom hogy el tudjak vele menni. Maris megkedveltem ezt a talalt verdat, az emlekezetes mentese miatt.

A SR-ben a MR-hez kepest szerintem javitottak a gyorshajtas fizikajan: a MR-ben eleg furcsan viselkedtek az autok (foleg a kisebbek) nagy sebessegnel (mar ahol lehetett ugy menni). A SR-ben lenyegesen tobb a kemenyebb talaj, es a saras terepen nem rosszabb mint a MR. Szoval en nem erzem hogy a MR fizikaja lenne lebutitva, sot.

En a SR-t PC-n jatszom, kontrollerrel. Van ugyan egy T150-es kormanyom meg H-valtom is (azt kicsit kispeciztem, van mukodo felezoje es sorkapcsoloja is), de azt az ATS / ETS2-ben hasznalom ha elkap a hev. Azokat a kabinbol kell jatszani, kormannyal az igazi. De bevallom en meg a MRt se probaltam kormannyal soha (bar nem is tudtam hogy tamogatja). A MR / SR-ben szamomra a verda docogesenek a fizikajat kivulrol figyelni a legnagyobb szorakozas, ezert valahogy elegedett vagyok a kontrollerrel. Raadasul nem vesz el alkalmanket 20 percet a kormany eloszedese/pakolaszasa.

Ja. Talan mar nem nagyon lenyeges hogy egy jatek PCre van e fejlesztve vagy konzolra. Konzolokra is lehet kormanyt kotni, PCre is kontrollert. Es a csak konzolos jatekokat is PC-ken rakjak ossze (tudtommal). Talan manapsag mar nem annyira kulonboznek a platformok jatekai mint regebben.

ja meg valami: multkor hianyoltam a hantok ledobalasat ha kihajtok a sarbol aszfaltra. Akkor orszaguti gumim volt. Most univerzalis van, es mar lattam a sardarabokat lerepkedni. Kisebbek mint a MR-ben, de vannak :)
    Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.05.03. 09:02:04