Jóózsf István#1392
És az, hogy ez a játék szuper realisztikus?
Hogy merészel ilyet kiejteni a száján? Vagy csak az iróniát nem éreztem a hanghordozásában?
Ezektől eltekintve ez a legjobb "Spintires". Látszik hogy dolgoztak vele. De akkor miért kell nekem a wasd gombokkal játszanom? Miért nem lehet bármely másikkal?
Miért visít, hogy kapcsoljam ki a differenciálzárat, a TÜKÖR JÉGEN (!!!) mert különben tönkremegy!?!?!?! A hólánccal miért nem tudok a havon jobban haladni? Annyira minimális a különbség, hogy elhanyagolható az előtte lévő gumikban mindben érezhető volt a javulás.
Mindezek ellenére a játék szép, sok benne a tartalom (az elődeihez képest) Jópofák a küldetések, jó, hogy ennyiféle áru van...
Majd elfelejtettem; A Pickup hangja csak engem borít ki? Tényleg úgy kell hangzania, mint valami múlt évezredbéli kommersz gameboy játéknak??? Ez is leginkább azért zavar, mert eddig nem volt bajom az elődök hangjaival. Sőt! A nagy "rakétaszállító" orosz csoda hangjától, konkrétan magömlésem volt! (DUDUDUDUDUDUDUDU)
Reménykedjünk. Szeretném, ha ez egy tényleg jó játék lenne, mert az ordenáré ostoba valósághűtlensége ellenére jókat szoktam vele gurulni. Csak szeretném, ha kevesebbet kellene szidnom a fejlesztőket!