2869
Shogun 2 Total War
  • MatchDiabolo
    Az új egységek (unit packok) tényleg túl opok szoktak lenne szóval érdemes őket átszabni én azt szoktam alapul venni hogy a katanásokoknak 12 szokott lenni a támadásnál szóval ettől nem igen kéne feljebb tuningolni őket a lándzsásokat meg végképp mert azok sokkal erősebbek (yari samuráj) még 6-al is de mindenféleképpen szerintem színesebb a játék ha több fajta egységet lehet toborozni.
  • uwu420
    Bocs, csak hozzászoktam hogy a noobok szoktak pampogni az alapjáték miatt.
    Innen ered a téves feltételezés.
  • uwu420
    Szerintem akármilyen modot is használsz, a kampány mindíg gagyi lesz az AI miatt. Versus módba lehetne nyomni, szerintem az kéne neked.
  • MatchDiabolo
    hehe én nem magamnak tuningoltam hanem a gépnek mert ezek a parasztok mindig elfutnak leölni se lehet őket.
  • MatchDiabolo
    Készítője azt mondja hogy kompatibilis más modokkkal is szóval lehet kombinállni mert mindegyik mást állít át.
    Sajnos a csatákban nem igen tudnak sokat változtatni mert az már milyen a programozásnál van elbaxva. Pl azt konkrétan utálom mikor védekezik és mindig van egy domb vagy valami aminél bujkál és simán le lehet nyilazni mert úgyse fog támadni csak hátrál miközben az egységeit egyenként difitálom.

Onann lehetne tudni hogy mit másoltál át a data könyvtáradba és hogy mit írtak a modhoz persze van aminél nincs rendesen részletezve mint az AI-nél ilyenkor pack file manager-el meg lehet nyitni.Tutorial-t keresd fel twc forumon ott levanak írva hogy miket kezel az ai és hogy mit jelentenek de nagyjából már mikor megnyitsz egy ilyen modot látod miket változtat.

Azt tudom neked is mondani hogy nem muszály a mod készítők beállításait elfogadni teljesen átlehet szabni saját izlés szerint is akár mp közeli értékekkel de ha jól tudom van multiban darthmod vagy lehet csak coopal.
    Mindenesetre katt
  • uwu420
    Hát az helyzet hogy a modokba jellemzően tényleg el van baszva a balance, és nem érdemes ashigarut venni. Ez a Darth mod egyik hibája.
    Az alapjátékban működőképes az ashigaru sereg is, csak tudni kell őket használni. Ha te csak tuningolva voltál képes belük harcolni, én meg még sok más playernek meg ment anélkül is, talán valahol máshol kéne keresni a hibát, nem a játékban...
  • KingPunisher
    Ja és még egy kérdés.. hol tudom megnézni éppen milyen modok futnak ?
  • KingPunisher
    Köszi látom ezek Vanilia S2-höz is jók. Kettő közül melyiket ajánlod, melyik jobb ?
  • KingPunisher
    Köszi a válaszokat de mivel multizok is nem csak single, ezért az ilyen modok mint a Darth nekem nem igen jönnek be, mivel jelentősen eltér az egységek használhatósága az eredeti felállástól.
    Csak simán AI-mód kéne :P sajnos amennyire tuldicsérték, hogy ilyen meg olyan okos lesz az AI szerintem iszonyat kis bugyuta, főleg aki már játszott ember ellen, annak tényleg nem sok kihívás a csata rész.
    Viszont a kampány is jó, időnként szeretem tolni, csak kéne legalább a csatákban valami értelmesebb "ellenfél".
  • MatchDiabolo
    Az a jó ebben a játékban hogy nagyon jól modolható figyelj ha valami nem tetszik változtathatsz rajta saját izlésed szerint és ez az a dolog ami miatt jó a tw.
    Az meg hogy az ai milyen nézd már meg az alap vanilla beállítást és vs radiust vagy a darth-ot ég és föld.

Az ashigaru egységeket én már a vanillában modoltam mert a gép állandóan ezt használta már idegesítően és olyan fos értékei vannak amivel nem lehet harcolni szóval a vanillán morált meg kell duplázni legalább és a charge-t ami a roham bónusz magyarul azt fel kell nyomni szépen mert ilyet nem látsz a játékba senkinél hogy 1. Alapból az ashigaruk valami light gyalogos szerepét töltötték be.

"Az ashigaru-k a lándzsákat alakzatban használták, kiváltképpen lovassági rohamokkal szemben. Mindegyikük felvett egy térdeplő pózt, miáltal egy vonalat alkottak, a lándzsáikat pedig a földre fektették maguk előtt. Ahogy a roham egyre közelebb ért, elrendelték, hogy emeljék fel a lándzsákat az utolsó pillanatban, feldöfve a lándzsákat a lovak szügyébe."

A játékban na ez rohadtul nem így van nem támasztják be a lándzsákat csak hadonásznak velük pedig így nem járna bónusz főleg nem 20 százalék mert a lovasság semmit nem ér.

Szerintem itt nem kissé elcseszték a játékot mert nehogy már egy bottal hadonászó rendezetlen katona feltudjon tartóztatni egy több száz kilós állatot persze egyetlen bottal a kezében ez baromság.
    Főleg ha a másik lovas kezében is ugyan olyan hosszú fegyver van még az rendbe lenne ha a katanás lovas ellen lenne csak ilyen bónusz mert ugye neki rövidebb fegyvere van.
    Akkor kéne működnie ennek a 20 bónusznak mikor yari fal alakzatban használják a lovasság ellen különben nem kéne ilyen extrém értékeket adni.

Egyetlen dolgot lehet tenni hatásosan a lovassággal hogy megpróbálsz elfutni de akkora kamuzás van mert ahogy kicsit elérnek már hullanak a lovasok és persze mindig van egy yari egység aki ott terem pl: mikor nyirbálod az íjászokat és a vicc le se tudod kaszabolni az elvileg gyengébb íjászokat mert előbb beérnek a yarik és futnál el de ezek többet tudnak ölni belőled ezen rövid idő alatt mint te az íjászokból.
    Még azt lehet csinálni hogy beparkolsz az ellen mögé és leszállsz a lórol de a 80 fő elég kevés tud lenni a nyílzáporban.

Későbbiekben úgy fixáltam hogy valami haszna legyen a lovasságnak hogy a yarikat lehúztam 10-re még így is simán minimális veszteséggel leölnek akár 2 lovas egységet szóval nem értem mi a Buddhának ilyen érték.
  • uwu420
    Én azért nem szólnám le annyira az alapjátékot sem. Tény hogy vannak hibái, de ugyanígy a modoknak is megvannak a maga bajai. Néhány dolgot másképp kell csinálni azt annyi.
    A playerek nagy része eleve kevésbé hajlandó objektíven értékelni a modokat, mert el vannak foglalva az újdonságokkal.

A javított AI is túl van dimenzionálva. Igazábol annyira nem nyúltak bele hogy olyan űberkirály legyen mint azt sokan mondják, csak van pár új szokása, ami egy idő után ugyanolyan gagyinak tűnik mint a régi hülyeségek.

Azért annak elleneére hogy nekem nem annyira jön be, el kell ismerni hogy a Darth mod jól átgondolt, balanszolt munka. A Darth mod könnyítései mellett nehezítés is van benne.
    Ott van pl. az hogy mennyire sokat lehet benne lépni a sereggel egy kör alatt, szerintem ez az amitől jelentősen könnyebb ez a mod. Tényleg realisztikusabb így, mert elég nagy hülyeség hogy negyed év alatt egy sereg csak a szomszédba tud átvánszorogni, hajókra ugyanez. Ezt a részét szerintem ellensúlyozza hogy a brutálisan feltuningolt ellenfelet jóval nehezebb megverni csatában, de nem azért mert annyira okos, hanem azért mert annyira fel vannak erősíítve az egységek, hogy az már szinte gáz. Mégis azt kell mondjam ez a része jól be van lőve, mert tényleg ez kell hozzá hogy kis kihívás legyen benne.
  • Mozes
    Köszi, hétvégén lecsekkolom ezt a script dolgot. Nem is tudtam, hogy van benne.
  • Mozes
    Igazad volt, tényleg a megfelelő diplomáció kritikus és hogy ne legyek agresszív..... egészen jól lehet haladni vele így hard-on is.

Köszi még1szer.
  • MatchDiabolo
    Aggressive & Brutal AI Overhaul for DarthMod & Other Mods

---> reworked AI without overwrite DarthMods Settings
    ---> reworked AI to not overtax his province
    ---> reworked AI to build more heavy infantry
    ---> changed recruitment of units (Fots/Sho)
    ----> This changes made the AI much more better and with DarthMod you get a enhancement of realistic gameplay!

Van egy másik is már itt is javítottak a gép szarságán hogy sok íjász és fos asigaru egységekkel spammali tele a játékot nem is tudom hogy lehet az alapjátékkal játszani annyira
  • uwu420
    A Darth modban single playerben sok állítási lehetőség van. Azt nem tudom hogy be tudod-e lőni úgy hogy a változások ne érvényesüljenek, de az AI módosuljon, sajnos ezt ki kell próbálni. De mindenesetre abban a moban kicsit belepiszkáltak az AI-ba is.

Azért sokat ne várj tőle, csak van pár újféle szokása. Én azt vettem észre hogy pl. ostromnál az íjászok nem ragadnak le egy ponton, ha hagysz ott csali egységet.
    Amúgy én nem szeretem a Darth modot, de mindenképp érdemes megnézni. Be lehet lőni vanillánál nehezebbre is néhány téren, de összességében nem lesz sehogy se nehezebb szerintem, csak másképp kell játszani.
  • KingPunisher
    Üdv tudtok olyan modot ajánlani ami nem piszkál bele a játékba azon kívül, hogy az AI-t módosítja. Persze pozitív irányban.. ^^
    Csatáknál és persze kampányban se ártana..
  • BerserkGuts
    Persze mindent be lehet állítani ebben a játékban Pack file Manager programmal amúgy de amit te kérdezel konkrétan vanilla játék esetében 10.000 gold az 100+ state gift vagy értékes ajándék néven ami -5-el fog csökkeni körönként aszem normál modon és a neutral 0, unfriendly -45, hostile -85, friendly 45, very friendly 85

Figyelj a játék úgy van megcsinálva hogy egy script-ben már előre megvan írva mit fog lépni ellened a gép pl: te a Date klánnal vagy és a szigeten élő kis sárga genyóval (nem jut eszembe a neve aszem saga)akarsz szövibe lépni na ez nem fog összejönni mert xy körre megvan írva hogy ő fenyegetést fog küldeni neked ami -100valamennyi és kapod a random üzit hogy ez a klán megfog támadni bla bla... felkel készülj na ezért nem mind1 kivel lehet szövibe lépned két dolgot tehetsz 1. szétjátszod az agyad és veterán módon már ismered a gépet vagy 2. meglesed vagy akár átírod magadnak a scripted TWC a tutorial-ban le van írva hogyan kell.

Meg persze nem árt ha felraksz magadnak valami módot ha élvezni is akarod a játékot

Darth mod kicsit kijavította az alap játékot(szokták hívni vanilla) az oda klánnak hogy kicsit valóságosabban működjön meg életképesebb legyen mert a japán történelem szerint az oda klán győzött és hát valami ilyesmi lehet a munka menete ha ennyire belekell piszkálni:

-------------------------------------------------------------------------------
    ------------------------------ SCRIPT SETUP -----------------------------------
    -------------------------------------------------------------------------------
    local core = require "ui/CoreUtils"
    local advice = require "export_advice"
    local scripting = require "EpisodicScripting"
    local camera_pan = 0
    local new_game = false
    local panning = false
    local becoming_shogun_advice = false

EpisodicScripting = scripting

scripting.SetCampaign("jap_shogun")
    out.ting("Shogun Japan campaign script!")

local function OnNewCampaignStarted(context)
    new_game = true
    becoming_shogun_advice = true
    scripting.game_interface:add_restricted_building_level_record("SHO_Port_3_Nanban_Trade_Port")
    scripting.game_interface:add_restricted_unit_record("Cav_Spear_Great_Guard_Takeda")
    scripting.game_interface:add_restricted_unit_record("Heavy_Ship_Nihon_Maru_Mori")

-- Unlock the nanban port for the Otomo and Shimazu (just in case they lose it)
    scripting.game_interface:remove_restricted_building_level_record_for_faction("SHO_Port_3_Nanban_Trade_Port", "otomo")
    scripting.game_interface:remove_restricted_building_level_record_for_faction("SHO_Port_3_Nanban_Trade_Port", "shimazu")

end

-- Trigger the third mission once the first mission has been completed

if conditions.FactionName("shimazu", context) and conditions.FactionIsHuman("shimazu", context) and BOOL_shimazu_osumi_captured and not BOOL_shimazu_trade_port_built and not BOOL_shimazu_mission_three_issued then
    out.ting("Shimazu Mission Three")
    shimazu_intro_mission_three()
    BOOL_shimazu_mission_three_issued = true

elseif conditions.FactionName("chosokabe", context) and conditions.FactionIsHuman("chosokabe", context) and BOOL_chosokabe_tosa_rebellion_crushed and not BOOL_chosokabe_mission_three_issued and BOOL_chosokabe_tosa_free then
    out.ting("Chosokabe Mission Three")
    chosokabe_intro_mission_three()
    BOOL_chosokabe_mission_three_issued = true

elseif conditions.FactionName("oda", context) and conditions.FactionIsHuman("oda", context) and BOOL_oda_owari_rebellion_crushed and not BOOL_oda_mission_three_issued then
    out.ting("Oda Mission Three")
    oda_intro_mission_three()
    BOOL_oda_mission_three_issued = true

elseif conditions.FactionName("tokugawa", context) and conditions.FactionIsHuman("tokugawa", context) and BOOL_tokugawa_oda_defeated and not BOOL_tokugawa_mission_three_issued then
    out.ting("Tokugawa Mission Three")
    tokugawa_intro_mission_three()
    BOOL_tokugawa_mission_three_issued = true

• Mozes
    Értem, így fogok akkor tenni. Eddig nagyon figyeltem ezekra a számokra, de akkor mindenkit ellenségnek veszek.

Köszi a segítséget.
  • uwu420
    Természetesen a viszonyt jelző számokhoz vannak rendelve az elnevezések, de nem sok értelme van ezzel foglalkozni.

A szövetség meg a kereskedelem növeli a viszonyt, de igazából bárki bármikor hadat üzenhet, és akkor mínuszos lesz, nem számít milyen viszonyban vagytok éppen. Ráadásul a szövetségi rendszerek miatt is bekaphatsz csökkenést, ha pl, az egyik gyökér hadat üzen akinek a szövetségesével üzletelsz.

A viszony csak annyiban lényeges, hogy tudsz-e üzletelni, vagy sem. Nyilván aki utál azzal nehezebb kereskedni, és kevesebbet fizet az átjárásért. Házassággal lehet próbálkozni, max egyel kevesebb lányod lesz, ha eszébe jut hogy megtámadja a sógort. Pénzt meg nem szabad adni senkinek semmi célból.

Kb. 3 játékból egyszer összejön egy olyan szövetséges aki megbízhatónak bizonyul, de ez csak véletlen. Akármelyik körbe kaphatsz olyan random seed-et hogy neked ugrik, csak ugye ennek csökken az esélye ahogy nő a viszonyotok. Alapból mindenkit ellenségnek kell tekinteni, különben megszívod.
  • Ca3sar
    Ha szeretnétek a legújabb híreket magyarul olvasni a Total War játékokról, látogassatok fel az alábbi facebook oldalra.
    https://www.facebook.com/totalwar.hu
    Napi frissítés!
  • Mozes
    Köszi, ennek megfelelően csinálom. Egyenlőre jobban megy mint eddig ment a játék:) de nagyon ugrást érzek a hard és a normál között a harcokban

Kár, hogy a diplomácia fül alatt amikor nézed a másik klán feléd való hozzáállását akkor a Total értéknél nem lehet látni, hogy milyen irányban változik csak az egyes részértékeknél, így nehéz eldönteni, hogy most az össz hozzáállása milyen irányban változott.

Arra van valami alapszabály, hogy mondjuk +20-tól fog téged Friend-ként hezelni és mondjuk -50-től Hostile-nak? Vagy arra, hogy az egyes dolgok mekkora irányban változtatják (pl:1000 pénz ajándékozása vagy házasság)

Nagyon köszi a segítségeket!
  • uwu420
    Úgy.
    Ellel minden szomszédodat lehúzhatod.
  • Mozes
    Az átjárási egyezmények eladása alatt azt érted, hogy felajánlani neki a Military Access-t és cserébe pénzt kérni?!

Köszi előre is!
  • Mozes
    Nagyon köszi, tök jó ötleteket adtál. Nem is tudtam, hogy az átjárási egyezményekkel így lehet játszani. Azt hittem csak megkötöm egy klánnal és akkor át tudunk járni egymás területen. Továbbá annyira arra sem figyeltem, hogy ne legyek agresszor.

Köszi még1szer :)
  • uwu420
    Az elején nagy pénzügyi segítséget jelent az átjárási egyezmények eladása.
    Ha van elég pénze a szomszédnak, a 20 köröseket érdemes eladni, mert megújítható. De érdemes pár kört várni, és csak 5-10 körre eldani eleinte, mert a legelején senki nem fizet érte annyit mint amennyit ér. A végtelen köröset csak akkor add el ha már reménytelenné válik hogy mégegyszer lehúzhasd.

Ha van pénzügyi alap nem nehéz a játék legendary-n sem. A takedákkal meg főleg nem, mert sok a szomszéd.
    2 kör kifejleszteni a katana szamurájt, 2 kör felhúzni a dojo-t, és két körönként jöhetnek a kardosok. 2-3 íjásszal meg a meglévő kezdőcsapattal kiegészítve, tutira megnyerhető az összes csata. Csak nnyi szamurájt vegyél, hogy maradjon némi bevétel is.

Egy ilyen sereggel bárkit leverhetsz aki meg mer támadni. Nekem volt olyan játékom, hogy pont az volt a baj, hogy nem támadott senki, ez is megesik csak ritka. Papokkal kellett lázítanom, és a lázadóktól területet szerezni, hogy ne kelljen hadat üzennem senkinek. Persze pár kör után már jöttek is a hadüzenetek... Ha a szomszédod üzen hadat, annak örülni kell, mert hadüzenet nélkül elfoglalhatod a területét.
    Nagyon fontos hogy ne légy agresszor, mert az 50. és 100. kör közt (ha addig elhúzod a játékot) akár 40ezret is lehet kaszálni a kereskedelmi egyezmények megkötésével, az abból származó extra profitról nem is beszélve.

Egyébként arról szól az egész hogy irtózatos mennyiségű pénzt harácsolj össze. Mert ha kovácsos tartományba +6 fegyverű naginata szamurájokból (10-12db), meg nyílkészítős területen +20 pontosságú (6-8db) lovasíjászokból raksz össze sereget, tetszőlegesen kiegészítve, azt nem verik meg semmivel.
    De úgy is csinálhatod, hogy a kezdősereget szamurájokkal foltozgatva végigmasírozol a térképen 40 kör alatt, csak az nehéz.
    Mondjuk én már 1600 órát játszottam ezzel, és az elképzelhető összes módon megcsináltam a kampányt, de az tuti, ha a csatákat kis veszteséggel meg tudod nyerni nem nehéz a játék.

A fonos technológiátk: heaven and earth, meg a farmolós technológiák.
    A gazdag birodalomhoz sok kaja kell. A többi ízlés dolga.

A PC-ért meg nem aggódnék, direkt konzolra jellemzően agyhalott játékok jönnek. Elég nagy az a réteg is akiket az ilyesmi nem köt le.
  • Mozes
    Értem, megfogadom. Köszönöm szépen a kimerítő választ. :)

Már várom, hogy hazamenjek és nyomja. Normal-on végignyomtam egy long kampányt Hoyo-val, most próbálom Hardon a Takeda-val, de fossá vernek az elején, egyfolytában megtámad valaki és esélyem sincsen építkezni.

Nagyon jó kis game, jó hogy vannak még ilyenek és már csak ezért reméljük jó sokáig megmarad még a PC.
  • uwu420
    Nem úgy működik a játék ahogy a mondandódból sejthetően gondolod.

Ha a várhoz közel állsz az ellenséggel átellenes oldalon, be fog jönni felmentésnek a lovas csapat. Onnan tudhatod hogy jönnek-e hogy ha kijelölöd a felmentő csapatot, és ráviszaed a várra az egeret, lesz köztük egy sárga vonal.
    Egyébként nem ajánlom hogy ezt csináld, mert ha az ellenséges lovasság erősebb mint a tied, úgyis kinyírnak.

Ha elbújsz az erdőben úgy hogy az ellenség útjába állsz az más tészta. Rajtaütés lesz ha nem vesz észre az ellenség. Ha elegen vagytok, ez a legkönnyebb csata, mert körbeveheted az ellenséget.
    Ezt lovassággal csinálni pont felesleges, mert ha elég közel van a sereged, csak felmentésnek jön be, így ugrott a körbeállós bónuszod.
    Tehát ha erdőbe bújsz, azt teljes sereggel kell csinálni.
    Ha elbújsz az erdőbe, vagy olyan közel legyél hogy felmentésként beérhess megvédeni a várat, vagy olyan messze, hogy ha az ellenség elmenne melletted, akkor is visszaérjél, mert különben elfoglalják a segged alól.

Mindent összevetve, ne használd külön a lovasságot! A seregnek egybe kell mennie. Néha összejönnek nagyobb csaták is, ahol több sereg is összecsattanhat mindkét oldalról (mert csak 20 csapat fér egy seregbe), azt most nem részletezném.

Szövetséget kötni nem lehet, legalábbis olyat nem ami tartós. Néha ugyan sikerül, de nagyon sok tényezőnek össze kell állnia, jobb ha a szövetségeseket is ellenségnek tekinted. Mindenkit jól össze kell verni aki megtámad, de te ha lehet, ne legyél agresszív, úgy kezelhető mennyiségű ellenséged lesz.
  • Mozes
    Sziasztok!

A kampány térképen van értelme a csapatokat elrejteni az erdős területre? Gondolok arra, hogy van egy kastélyom ahol vannak csapataim, de a kastélyon kívül a mellette lévő érdőben elrejtek mondjuk egy lovasságott.... ha megtámadják a kastélyt akkor hátulról be tudjam őket támadni??

Azt kérdezném még, hogy hard-ban nyomom a Takeda klánnal, de 15 kör alatt fossá vernek, mindenki rámszáll és csak támad. Próbáltam szövetségeket kötni, hogy ne támadjanak meg a szomszéd klánok, de itt a játék elején még pénzem sincs amiből ajándékozhatnék. Van valami ötlet, hogy a játék elején, hogyan lehet gyorsan szövetségeket kötni?!

Köszönöm szépen,

M
  • BerserkGuts
    Jah ismerem jó lett ez a mohi film

Lehet csinálok pár egységetTutorial mert elég gyér unit paletta van felhozva persze csak akkor ha sikerül dekódolnom amit leírtak
  • Scottt
    Haver kipróbálta tegnap,nem működik a warez+DM :/ el se indul,gondolom
    ezért

• BerserkGuts
    Sh2 valószínűbb mint warezzal mert elég komplett pack sok dolog van benne ami változtat a játékban de ahhoz friss updatelt verzió kell kár hogy nincsenek meg az archive modok kb ez év március áprilisi kéne és akkor menne.

Jó volna majd ha a medi evil 3-at már úgy csinálnák és egy mohácsot le lehetne simulálni mert így ahogy most van csak ilyen kisebb csetepatékat lehet amúgy én még csak warez verzióval tolom de megfogom venni mert a +unit modok csak úgy működnek.
  • Scottt
    Igen-igen,a DM amúgy is elég pöpec mod azért kérdeztem, hogy megy-e vajon warezzel.Vagy futna simán a Shogun 2-vel is?Az talán már csak pár ezer forint, ha jól emlékszek.

Akkor lassan el lehet érni a valóságban megtörtént történelmi csaták létszámát(Ugye pl 1 római légió anno ~5-6ezer emberből állt,bár ez nem a korszak meg földrész :D )
  • BerserkGuts

Nem gondoltam hogy ennyire bedurvul bár de gondolhattam volna mert a (vanilla) alapjáték is csinálja hogy egyszerre megindul az összes egységével ami 4-5 vagy több is lehet így meg dupla annyit tud összerakni 2x20 egység ami alapból nem lenne nagy kunszt mert amúgyse csak 1 egységgel támadnék.

Darth Mod ha jól tudom 40 egységet már enged mint a fots-ban de én inkább magamnak csináltam modosításokat és ehhez kellettek programok és az egyik ilyen EditSF 1.07 ezzel megnyitod a kampány save fájlodat a C:\Users\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Shogun2\save_games aztán a programmal +-CAMPAIGN_SAVE_GAME+-CAMPAIGN_ENV+-CAMPAIGN_MODEL ezen belül látni fogod a két feltünő sort 20 és 10 80 a maximum a szárazföldi egységekből de még nem próbáltam nekem bőven elég a 40 a tengerit meg nem tudom de bizos az is több mint 10.

+Kipróbáltam custom battlében összesen kb 180 egységet pöpecül eltud kezelni a gép nálam szaggatás mentesen és ha az összeset(320) megpróbálom még akkor se hal le a de persze az egységek olyanok lesznek mint a stroboszkóp alatt mennének viszont a kamera mozgatásnak nincs baja az nem szaggat érdekes.
  • Scottt
    Wow,mióta lehet ennyi egységed? Nekem az rémlett, hogy továbbra is 20 a limit,csak több ember van 1-1 egységben úgy jönnek ki az ilyen +10k-s létszámok.
    Valami mod?
  • BerserkGuts

Jól el lehetett vágni az utat így brutál hentelést letudtak osztani a gép csak 1/4 ashigarut hozott de így se tudott megverni

• BerserkGuts
    Na ez egy mészáros csata volt

Jó map volt szerencsére el lehetett vágni az útat így brutál pusztítást tudtak csinálni

• MaRee
    Igen.
  • Scottt
    Üdv!

Aki esetleg warezzel tolná (Total.War.Shogun.2.Fall.of.the.Samurai-SKIDROW)meg tudná mondani, hogy működnek-e vele a modoknak?(Dartmoddal szeretnék játszani)
  • MightyDuck0
    A játék elég jól modolható szóval bizos van megoldás de nem hinném hogy itt én is tudok prá trükköt de a hangokkal nem foglalkoztam mégde tudok róla hogy sokan készítettek még zeljes packokat is amikkel volt kis gubanc mert összeakadtak más modokkal.
    Nézz körül a TWC-n
  • Agaba72
    Sziasztok.
    Kéne egy kis segítség.
    Az év elején sokat játszottam a játékkal és nagyon élveztem, annak ellenére, hogy a gépem kicsit kevés volt hozzá. (beszaggatott egy idő után) Most van hozzá gépem. A gondom az lenne, hogy a tavaszi nagy patch óta pár hangulati elem megváltozott és ez nagyon zavar. Első sorban a vezérek "Hey Hey Hooo" kiáltására gondolok, ami patch előtt igen hangosan szólt, most meg alig hallani és mintha a kagyló kürtök is elmaradoznának. (régen szinte mindig "dudáltak" a csapatok, pl. ha megérkeztek ahova irányítottam őket stb.
    Szóval van-e valami mod ami ezeket a dolgokat a "régi" beállításokkal megy, vagy valahogy át lehet-e valahogy írni az új hangfájlokat a régiekkel? (már ha ez a gond)