2869
Shogun 2 Total War
-
kisAKOSH #2829 ACHTUNG ACHTUNG!!!
Eladó: Shogun total war 1 régi dobozos kiadás, angol nyelvű szoftver. 10.0000 Ft-ért.
http://p2.vatera.hu/photos/6a/18/c5e6_1_big.jpg
Akit érdekel írjon ide: [email protected] -
uwu420 #2828 A Shogun 2 alapjáték kampánya tényleg változott az utolsó peccsel? -
uwu420 #2827 Van másik kiszuperált egység is, a Great guard horse archer is nagyon tápos lett.
Azért ebben a Radious modban vannak ám nagy csaták szép számmal.
Ezek a nagyon erős egységek kellenek is a nagy túlerő ellen, néha 4-5 fullos sereggel masírozik az AI, az meg tök szokványos hogy 2-3 sereg egy kupacba vonul. -
uwu420 #2826 Mondjuk van ebben a Radious modban egy olyan egység hogy heavy armoured samurai, ami gyakorlatilag nehézpáncélos nodachi. És ezt még fel lehet tuningolni a sujtsu dojo fejlesztéséve, weaponsmith-el iszonyatosan keményre. Az a helyzet hogy annyira kemények hogy nincs értelme mást venni, egy sereg ilyen egység bármit megöl bármekkora mennyiségben így a balansz kicsit elszáll... -
uwu420 #2825 Aki eddig még nem tette meg, a Radious modot érdemes megnézni.
Maga a játék nem nagy szám, nem sok a változás, ami van az is inkább csak könnyíti a játékot az alaphoz képest. Viszont rengeteg egység van benne. Egy mozizós funolós kampányt megéri elekzdeni vele, az egységeket próbálgatva. Én most a Radious Sengoku modjával tolom. -
VampireKain #2824 Ha minden kötél szakad, akkor a "Pack File Manager"-el cseréld ki a local_en.pack-ban a szöveget a magyaritas_alap.pack szövegeire! -
#2823 Mod managert indítsd és abban pipáld be a magyaritas_alap.pack filet. Nálam feljön, mert én speciel a Darth mod 5.0 tolom. Az sztem rendbe tette a játéknak a sok betegségét. -
koj #2822 Sziasztok! Hiába másolom be a magyarításban lévő fájlokat a data mappába, ugyan úgy angol marad a játék. Hogy kell magyarítani? -
Valterx #2821 Hát, azt éppenséggel nem állítanám. - De azt hiszem, hogy most jött el az ideje, hogy beruházzak egy tisztességes példányra. -
uwu420 #2820 eredeti a játék? -
#2819 De gondolom már sokan mondták: sűrün menteni, és néha vissza is tölteni, hogy működött-e. Én a Rómával nemrég megszoptam, de szerencsére az autosave megoldotta, pedig sűrűn mentek más névre is. :( -
#2818 Nem azért írtam az alacsonyabb beállítást, hanem hátha valami grafikai fakkerség miatt nem tudja az állásodat betölteni. :(
Amúgy eredeti v. virágbolti? -
Valterx #2817 Sem az alacsonyabb grafika, sem az újratelepítés nem segítettek a problémámon. Amúgy elég erős a gépem ahhoz, hogy minden elmenjen maxon - méghozzá kényelmesen. ...Megy is szépen a játék, még 1558 után is, de az azután mentett állásaimat egyszerűen képtelen betölteni - összeomlik. :( -
#2816 Akkor más a gond. A grafikai beállítást állítsd a nullára, és ha fontos, akár újból rakd is fel a játékot. :( -
Valterx #2815 Még az autosave-t se tölti be... :( -
#2814 Ebből sehogy nem fogsz jól kijönni. Autosave? -
Valterx #2813 Üdv, segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Az Odákat vezetgetem, de volna egy kis problémám: az 54. és azt követő körökből létrehozott mentéseimet nem tudom betölteni. Mentésnél azt írja ki, h sikeres, de amikor vissza akarom tölteni a mentett állást, akkor összeomlik az egész játék. :(
Valaki legyen olyan kedves és mentsen meg a teljes idegösszeomlástól, azzal hogy ad valami tippet, hogy mitévő legyek? -
#2812 Frissült a magyarítás: shogun-2-magyaritas.darkrpg.hu -
#2811 Ezt azért nem linkeltem, mert a Fall of the Samurai 2. tovább fejlesztett része... Ágyú helyett tank és helikopterek vannak benne :)
Inkább ezt olvasgasd... -
#2810 Ezt meg pláne! :D
-
#2809 Ez is:
-
#2808 Ezt fogadjunk, hogy nem láttátok, pedig kötelező darab.
-
Party Hard #2807 Valaki nem ismer olyan mod ot ahol ashikaga jácható frakció new campaning ban?
Sajnos azAll clan playeble mod nem jó mert ott a tutorial campaning boól inditod a játékot.
Olyan kellene amit a new campaning ból inditasz -
#2806 Nem tudtok egy olyan oldalt, ahol az összes S2es egység rajta van ingame képpel, nem csak a kis ikonokkal?
-
Party Hard #2805 Hali valaki tud olyan módról hogy a clan fame lassabban dőljön? -
Party Hard #2804 megvan -
Party Hard #2803 Hol is tárolja a save-t a game? -
uwu420 #2802 Ha darth moddal indítod a játékot, a generalok több skillpontot kapnak benne. -
Party Hard #2801 Üdv
Most vettem újra elő a játékot.
Pár kérdésem lenne.
Tudtok linkelni nekem olyan modot ami álltal több skill-t kapnak a hadvezérjeim és agentjeim?
Valamint olyan modot keresek ahol több körig tart 1 év a sima shogun ban és a rise off samurai ban.
Előre is köszi -
uwu420 #2800 Fontos hogy milyen várat támadsz. A nagyokat sokszor el lehet foglalni anélkül hogy mindenkivel meg kéne küzdeni.
Az ellenséges íjászok elé érdemes lőtávon kívül csali egységet állítani, úgy könnyebb a saját íjászaiddal belőni a várba, kisebb eséllyel követik őket.
Ostromhoz sok íjász kell, ha sikerül minden lövést álló egységre leadni, nagy pusztításra képesek. Minél hatékonyabban kell elhasználni a muníciót, kell őket inspirálni, és nem szabad mellé lőni. Ha van tábornok, mindenképp le kell lőni, amíg él nem is érdemes bemenni, csak nagyon nagy túlerővel. A szamuráj őrséget is le kell lőni, nagyon veszélyesek.
A közelharchoz meg a kardosok a legjobbak, elég gyorsan ki lehet hozni pár katana szamurájt, nekik nem nehéz a maradékkal elbánni.
Ha nem megy - ahogy már írták - meg kell várni míg kijönnek. -
Prof William #2799 Én ha lehetett inkább megvártam amíg az ostromlott ellenfér kitört a várból. Nyílt csatában sokkal könnyebb elpusztítani őket. -
cRusa1deR #2798 Üdv!
Az ostromcsatákhoz szeretnék egy kis segítséget kérni. Főleg az elején amikor nincs még semmi spéci egység. Egyátalán melyik célra hajtsak? Az ellenség teljes megsemmisítése, vagy a tenshu elfoglalása? Válaszotokat előre is köszönöm. -
Scharnhorst #2797 Üdv!
Van valakinek olyan gondja, hogy a napokban kijött 16 megás patchet nem tudja leszedni a steam? 2 napja szenvedek vele és nem tudok vele mit kezdeni. Ha előfordult akkor vajon mi a teendő? Írni a steamsupportnak?
Előre is köszi a választ. -
uwu420 #2796 Hát sajnos ez a része eléggé a véletlenen múlik. Valójában nem sok beleszólásod van a diplomáciába, bármi megtörténhet.
Azt kell mondjam, az a jó módszer ha kiírtod az ellenséget:)
Ha nem akarsz RD-t idő előtt, be kell állni védekezni az újra és újra támadott határon.
Bár néha megesik, hogy még fizetnek is a békéért. Nekem egyszer olyan is volt, hogy kb 5 körönként támadott meg az 1 tartományos szomszédom. Mindig levertem a sereget amivel jott, és fizetett 10-15 ezret a békéért. Ezt vagy tízszer eljátszotta mielőtt meguntam és elfoglaltam. Nekem tetszett, de ilyet azóta se láttam. -
Mozes #2795 Köszi a segíséget!
Még annyi lenne a kérdésem, hogyan lehet könnyen békét kötni vagy háborus szövetséget?
Azzal szívok, hogy "mindenki" engem támad meg, de van olyan klán akivel a kapcsolatom "Friendly" +55, de mivel egyik partnerével háborúban állok akivel Ő szövetséges ezért Ő is engem támad. Hogyan tudom ezt mondjuk kibékíteni. De van olan klán is akivel a kapcsolatom -35 és azt is jó lenne kibékíteni.
Van valami jó ötletetek?!
Köszönöm :) -
uwu420 #2794 Ja ha nem lenen egyértelmű a tábornokokat, nindzsákat, meg egyébként mindenkit a gésákkal lehet átállítani. -
uwu420 #2793 Mindegyik ügynök hasznos és fontos, a gésa különösen az.
Tábornokból pl. jó sokat be kell gyűjteni mert az elején ők a lovasság, a végén meg a legjobbak viszik majd a seregeket. A címek kiosztásával lehet javítani a lojalitásukon.
Aztán nindzsák sem potyognak ám az égből. A dojo pénzügyileg egy tök haszontalan épület, és rossz hatással van a fejlődésre is, nem szabad olyanokat építeni, csak egy kell az egységgyártó helyre, ráadásul az is legutoljára, viszont nindzsa meg kell, mert anélkül nem lehet játszani, és nindzsát szerezni gésával lehet.
A lázongó tartományokba is lehet velük vinni +2 boldogságot, ha arra vannak fejlesztve. De az összes akciójuk fontos tud lenni védekezésnél és támadásnál egyeránt, minden seregbe kell nindzsa gésa és veterán tiszt is, nem értem hogy juthatott eszedbe hogy haszontalanok.
Pl lehet gésával vicceskedni olyan helyen ahol nincs ellenséges sereg, és a tieid is messze vannak. elég 2 parasztot gyorsan legyártani, és lehet is menni foglalni, mert a gésa el tudja terelni az őrség figyelmét.
Az elején célszerű a városokban üldögélni minden ügynökkel, ott biztonságban fejlődhetnek, 3-4 szinten már lehet próbálkozni akciókkal.
Mindegyik ügynökből kell 5 db kivéve az isi-isit, az csak az elején hasznos, és köztársasdágban amúgy is eltűnnek.
Az ügynök akciók tényleg drágák, de van hogy egy tartomány sorsa múlik rajtuk. A végén egyébként nem tétel kifizetni az akciókat, és 6-os szinten már amúgy is olcsóbb lesz mindegyik ha úgy fejleszted őket. -
Mozes #2792 Köszönöm szépen a kimerítő választ és segítséget. Neki esek akkor ennek megfelelően :)
Agent-kre van valami fontos és hasznos dolog amire figyelni kell? Nekem a Gesha-k nem tűnnek annyira hasznosnak. Ami szintén nagyon furcsa, hogy nagy drága bármilyen akció is bármelyik Agent-el :( így meg nehéz a tapasztalatukat növelni.... -
Wykos #2791 Üdv mindenkinek!
Ha valakinek szüksége lenne egy 75%-os leárazós kuponra vegyen fel steamen friendbe ([email protected]) és megkapja.
Üdv! -
uwu420 #2790 Ja igen az egységgyártó hely ott legyen ahol van kovács! Iszonyatos a különbség a fejlesztett és az alap egységek között, az accuracy bónuszra kell ráfeküdni, egy olyan sereg amibe van fejlesztett 4db amstrong gun, 10 republican infantry, 3 carabine cavalry meg 2 sharp shooter verhetetlen, bármit legyűr. Az a cél hogy ilyen seregből legyen minél tőbb. 2-vel is meg lehet épp csinálni, de az szopás 3 már elég, de jó ha van 4-vagy esetleg 5 ilyen banda a végére. A szamurájokat el lehet felejteni, az csak az elején hasznos. Viszont kell építeni egy dojo-t az egységgyártó helyre, mert +1 slotot nyit a kiképzésnél.