Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dx9-en nekem se engedett bekapcsolni semmit de dx11-el meg már csak úgy tesz mintha<#nevetes1>#nevetes1>
Elég csúnya recések az élek jó lenne ha vki segítene miért van ez.
Elõre elnézést ha már volt errõl szó itt a fórumon, nem olvastam vissza sok-sok oldalt. A Shogun 2 alapjátékkal lenne problémám és ezidáig nem sikerült megoldani. Steamen megvettem és probléma nélkül fel is települt majd elindult, de a játék közben ha battle mod-ba vált a játék kifagy, és semmi konkrétumot nem ír hibaüzenetben csak azt,h a játék leállt. Frissítettem videokártyát, alaplapot de nem segített. Illetve grafikai beállításokat is változtattam de nem változott semmi. A játék indításakor lehet választani, hogy directx9 vagy 11-ben indítom. Mindkettõt kipróbáltam attól sem oldódott meg a probléma. Szóval kifogytam az ötletekbõl.
Ha valakinek van erre valami ötlete vagy javaslata azt megköszönném.
Még annyit, hogy a gépemen fent van egy tört verziós Shogun 2, már törlöm csak kissé körülményes. Ez jelenthet problémát?
Köszönöm elõre is a segítséget!
A fall of the samurai fut az alapjáték nélkül is vagy az kell hozzá?
Addig jutottam hogy töröltem a géprõl a játékot meg a Steam-ot majd a dvd-rõl újratelepítettem a Steam-ot. Akkor most hogyan tovább?
Everything is true, nothing is permitted.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Kiváncsi leszek a Rome 2 mit hoz ebbõl a szemponból.
De a legjobb egy szuper battle AI lenne. Darth próbálkozik, de így sem nagy ügy megverni egy jelentõs túlerõt.
Ezután újra telepítettem a Steam-rõl és jó lett.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Valamiért nem tudok print screen-t csinálni, pedig jó képek lennének.
Formailag vesztettem, mert bejött egy bug, miszerint védekezõként nincs vége a csatának, hiába halt meg vagy menekült el az ellenség.
De igazából egy 7000 fõs sereget vertem meg 1700 emberrel. Az egyik shogunate infantry 864-et ölt, de de a többi nine infantry is 500 bõven 500 fölött teljesített.
Nálatok elindul a Steam-es verzió? Nálam sajnos nem pedig, újra is telepítettem. Minden más Steam-es alkalmazásom simán fut...
Ezt a hibaüzit kapom:
A Steam topic-ban a leterheltségre tippeltek, de akkor szerinte, más progival is akadozna..
Köszi a segítséget! 😊
https://www.facebook.com/totalwar.hu
Vagy akkor a Rome-t is addig játszották még a belháború el nem kezdõdött a rivális rómaiakkal a hatalomért, ahol már a légiók ütötték egymást?
A Rome-nak van egy nagyon jó hangulata az elvitathatatlan. Maga a hódítások, változatos népek és talán az, hogy kicsit könnyebb mint a többi TW (lehet ez tetszik sokaknak). Hiszen eleve úgy kezdünk, hogy van 2 szövetségesünk a hátunkba, kereskedelemmel, akik ugyanúgy folyamatosan gazdagodnak a hódításoknál.
Hétvégén befejeztem a kampányt a Satsumával.
Rá kellett jönnöm hogy a játék sokkal könnyebb ha sok tengeri csata van.
Az unalmas és irreális játékmenetnek is megvannak az elõnyei. Legalább annyi sereget süllyesztettem el hajóstól mint amennyit szárazföldön vertem le. A végén 10 hajóval írtottam a vég nélkül özönlõ hordát, ennyi hajó épp elég rá (mindegyik fragatt volt + 1 varrior class)
kb. 250 tengeri csatát játszottam le a 130 körös kampány alatt.
A végén egyébként az ügynökök jelentették a legnagyobb problémát.
Ez a legnagyobb hibája a FotS-nak. Nagyon el van baszva, hogy minden ügynökkel ki lehet nyírni a generalt, és nehéz helyette másikat szerezni.
Ha nem buzizik az ember a random seed-el, nincs esélye elérni a tábornokoknak a 2-es szintet sem.
És nem lehet ellene tenni semmit ami nem minõsül csalásnak. A legyártható ügynök mennyiség egyszerûen kevés. 5 darab minden tipusból nem elég az AI ügynökhordái ellen. A gépi ellenfelek sokan vannak, így sokszor 5 db jön minden típusból, és az egyesszintûek is elintézik a 6-os szintû daimjót.
Ebben a részben sok sereg kell, és mindegyiknek kell tábornok hogy tudjon regenerálódni, nem beszélve a tábornok fejlesztésérõl. A végén minden körben elköltöttem vagy tízezret bérgyilkolásra, és úgyse fogytek el. Természetesen csaltam, úgy hogy mikor beostromoltam valamit, nem játszottam le a csatát, hanem beostromolva hagytam. Minden egyes próbálkozásnál új randomot generál a gép, így minden bérgyilkosság sikerülhet. Legendary-n is lehet csinálni, mert az ostrom buzerálás mentésnek is számít, így ha nem sikerül, csak vissza kell tölteni, és újra buzerálni az ostrommal.
Volt olyan hogy csak azért nem vettem be várost, hogy tudjak buzerálni, mert mikor kör végét nyomtam, akkor szabadult csak el igazán a pokol; jött a csürhe, és túl kellett élni. Addig kellett buzerálni amíg olyan randomot kaptam, hogy megússzák a tábornokok. Az ügynököket leszartam, mert azok helyett lehet újat venni, azok hullottak rendesen. De így is volt egy védhetetlen eset, mikor kör végénél kidõlt egy tábornok, és egy védekezésnél rámentõdött az állás. Egy egyes szintû isi isi ölte meg a 4-es szintû general-t.
Jó lenne ha nem kéne a randomot buzeráni a játszhatóság érdekében. Remélem a Rome 2 olyan lesz hogy elég lesz ha ésszerûen használjuk az ügynököket.
Ha kérdésed van, ötleted van, esetleg elakadtál, modok telepítése, vagy tanulnál profiktól?
HA MEGUNTAD A JÁTÉKOT A GÉP ELLEN, ÉS SZERETNÉL ONLINE* JÁTSZANI (Hadjárat játkmódban, akár 18 játékossal egyszerre) – Akkor látogass el a Total War Online – Magyarország portáljára!
two
Letöltések, tippek, trükkök, segítség, MAGYAR KÖZÖSSÉG; REGISZTRÁLJ A FÓRUMUNKRA!
fórum
Keresd a csapatunkat STEAM-en;
steam
...lájkolj minket Facebook-on hogy értesülj híreinkrõl!
face
Mióta újra felinstalláltam nagyon sûrûn csinálja.
Állandóan ledarálnak.
A spanyol armada pusztulása, Trafalgar, Lepano, stb...
Itt meg vég nélkül fosódnak ki a hajók mintha ingyen lenne.
Igen a hajók lehetnének még drágábbak és/vagy plusz még 1 kör még megépülnek. A flotta mindig is az extrém drága kategóriába tartozott és ha egy hatalom elvesztette õket egy tengeri csatába, akkor azzal vége is volt.
Már belenyugodtam hogy akkor most ez tengeri lövöldözés lesz végig.
Ezek után neem bírtam ki hogy ki ne próbáljam a warrior-class ironclad-et, ami nem csak statjában kemény, hanem használatban is.
Nem vagyok benne biztos hogy megéri az árát, még annak ellenére sem, hogy az ereje tényleg olyan mint az ára.
Csak azért nem éri meg, mert egyszerûen túl erõs. Akármennyi hajót le lehet vele gyõzni, és nagyon ritkán jön össze 10-nél több ellenséges hajó egy kupacba, ez meg annyit egy karcolás nélkül lõ szét.
Valószínûleg az olcsóbb ironclad-ek jobb befektetések, szerintem 2 amerikai ironclad is van olyan jó mint az angoloké, és csak feleannyiba kerül fenntartani.
Ha valaki betévedne ide, azért kíváncsi lennék rá hogy a francia ironclad-ek milyenek. Abból is gondolom kettõ lehet maximum mint az amerikaiakéból.
Már a coop változatban is sokalltam a tengeri ütközetek számát, de single playerben egyedül ahol ugyanannyi szaros hajó jön, még rosszabb.
Másból se áll a játék mint abból hogy hajókat lövök szét. Körönként van átlagba 3 csata, annyian jönnek. Mikor sûrû a tenger akár 5 is besikerül 2 hajóval.
A játékmenetbe semmi beleszólásuk, mert már annyira belejöttem hogy 4-szeres gyorsítással is sérülés nélkül lövök szét bármilyen flottát, akár egy fregattal is.
De ennek a játéknak nem arról kéne szólnia hogy a vízen baszom a rezet! A játékidõ 90%-át ez a szánalmas lövöldözés teszi ki.
Automatázni nem lehet mert megsérül a hajó, sõt a hülye gép még azt is besorsolná hogy én vesztek, miközben ha lejátszom karcolás nélkül úszom meg. Tehát rá vagyok kényszerítve hogy lejátsszam.
Flotta nélkül megint csak nem lehet játszani, mert szétlövik a partvidéket ezek a szarok, hogy rohadna meg aki kitalálta. A hajók száma meg végtelen, mindig jönnek mindenhonnan, és nem engedhetem meg hogy a parthoz érjenek, tehát szophatom a fasz a vízen. A hajók útját nem állja semmi, a vízen bárhol felbukkanhatnak csak az irtás tarthatja távol õket a parttól.
Ebbe a kiegbe nincs idõ játszani a hajók miatt, az a baj.
Nekem a Franciák kellenek. Õk a shogun pártján vannak? vagy majd kidobja egyszer?
Szeretem a történelmet hosszasan írni.
Köszi a linket majdnem mindent megtaláltam
http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1551
Itt találod a legjobb modokat az alaphoz és a Fos-hoz is.Jó étvágyat!
Valaki nem tud olyan mód ról ami a falla of samurai kampánynál meghosszabbítja a max játékidõ-t???
Vagy egy oldalt ahol lehet csemegézni???
Tudom hogy csalás szagú de nem én hoztam a szabályokat, hogy ilyet lehessen csinálni.
Ez nem mûködik ám sokáig. Elõbb utóbb kellenek katonák. Csak megkönnyíti az elejét, ha nem kell rájuk költeni. A sereg helyett gazdaságot építek és pár kör múlva a spórolt pénzbõl erõsebb, vagy több seregem lehet.
Miután leszámoltam az ellenségemmel akivel alapból hadba állok, szélnek erszetettem a sereget hogy ne vigye a pénzt.
Az elsõ ügynököt átküldtem a szomszédba, és amint reális esély volt rá elkezdtem lázítani. Mikor a lázadók elvitték, beostromoltam õket 3 generallal, és 20 perces time limittel kibekkeltem a védekezést.
Aztán hadat üzent egy új szomszéd, akinek az egész országát fellázítottam, mielõtt foglalhatott volna, így eltünt a serege. Most az õ városait ostromlom 2 generallal, de közbe vagy 6 hadüzenetet kaptam, katonám még mindig nincs.
Most már kénytelen leszek gyártani valamit hogy megvédjem magam, mindenesetre a kezdéshez szerintem nem kell sereg, egy darabig lehet rajtuk spórolni. Így most egybõl line infantri-t lehet csinálni, ráadásul fejlesztettet. Nekem eddig nem tûnik olyan nehéznek mint mondták, csak hajókat kéne valahonnan szerezni amik elég erõsek, az még odébb van, remélem nem lesz késõ....
Játszok közbe egy coop-ot is, de azt bénábban kezdtem, és félbe is maradt.
Ha +6-os fegyvert ki tudod hozni akkor a naginata szamuráj horda a legjobb, mert minden ellen hatékony. Velük a legkönnyebb harcolni ha nagy csata van. De fejlesztés nélkül kurvabénák ahoz képest hogy szamurájok.
Várvédelemre meg mindegy mi van, csak sok legyen.
Ha sok az ellenséges gyalogos a kardos egységek a jók, ha meg sok íjász jön, akkor az íjászok.
Várvédelemre milyen felállást javasoltok?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
lovasság is nélkülözhetõ , mondom ha van elegendõ line infantry + kneel fire (esetleg suppression fire) ability mellé akkor halomra lõsz mindenkit.
arra az esetre ha kamikaze akcióban megrohanják a sort ellenséges lovasok vagy gyalogosok , az utolsó pillanatban (ha meg nem futnak elõtte) betolod az ágyútöltelék lándzsásokat eléjük , hogy ne a lövészek szenvedjék el az ellenséges rohamot.
5-6 line infantry kneel fire abilityvel , pár golyófogó ágyútöltelék lándzsás a lovasok ellen és bedarálsz mindenkit.