Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez szemétség, Daikyu szamurájból akármennyi lehetett, pedig az még tán durvább is...
Ha visszaolvasol, biztos hogy rengeteg hasznos infót találsz.
Ha kutakodni akarsz, ne a Ctrl+F-et használd hanem a lap alján ezt:
Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra
Ha beírod a megfelelõ kulcsszót, mondjuk farm, vagy gazdaság, biztos hogy megtalálod amit akarsz. Rengeteg tanács és részletes játékleírás hangzott már el itt.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
De tessék, rohadtul tömören: ha az adott tartományban fejleszted a kastélyodat, illetve a piacodat 2. szint fölött, az szintenként egy egységnyi kajádba kerül. Kaját a CSAK a földek fejlesztésével tudsz elõteremteni, amihez elég hamar érdemes kifejleszteni az ide vonatkozó art-okat a Chi ágon, különben se fejlõdni, se terjeszkedni nem tudsz majd hatékonyan.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
http://www.shopzeus.hu/product_images/zeusd1-PYPO-2297726.jpg
Meg olvass vissza.
Mit csinálok rosszul ?
Szeretem látni , ahogy slow motionben fejezik le egymást az egységek. 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Main features:
In short you can call the mod “DMS” from now on. It focuses on gameplay improvements without changing too much the overall vanilla "flavour". Generally it tries to correct the "No Likes" of my review which you can read at this Link.
The speed, accelerations and physics of the units are taken to realistic levels so not only the battles feel more realistic but now you must plan your tactics more carefully because the units do not rush like "Fast Forward Benny Hill" to cover your mistakes.
Various changes to morale and battle mechanics create more lasting battles which are not only an enjoyable experience, due to the fantastic combat animations but also they are very challenging, because the AI benefits from carefully made modding techniques.
Projectiles are not homing to the targets but more realistically spread and can miss. Their lethality and accuracy are not as high as in vanilla in a few words.
Increased unit sizes for epic battles, if the user wants them.
Removed all the insane cheats for the CAI, which provided a "fake" challenge and kept a moderate handicap system that reflects better the actual difficulty level.
Diplomacy and campaign AI have been improved significantly to cover the gap of the reduced handicaps. For example the AI invades with large armies consisted of more samurai than archers (vanilla problem), uses ships better, allies are more trustworthy, realm divide effect is reduced so that the clans do not berserk against you, and so on.
Autocalculation of battles works better.
Fortifications have more garrison troops, so now the major AI clans can survive and become very powerful opponents, like the Oda clan.
The economy system is slightly improved to encourage the recruitment of larger armies for both the AI and human player.
Upgrade points for characters are increased from 2 to 3 for a better and quicker character creation.
Several annoying things, for the majority of players, are removed like the projectile trails (laser trails) and the Horo (Balloon). The removal of laser trails in combination with the reduced speeds brings a significant FPS increase.
Increased army and navy control radius in the campaign map for a more strategic positioning system. An army cannot so easily pass by another army and has to fight it, or several small armies can trap other armies.
Better naval battles because now ships turn and accelerate not like motorships but like wooden vessels full of soldiers and also there are many other factors affecting the naval battles including the more realistic projectiles.
Ships have much more movement points that makes AI to launch powerful naval invasions.
Clans have more diversity for their special units, so the AI makes the right choice and builds characteristic armies, for example the Takeda raise powerful cavalry, the Date a lot of No-Dachi, Shimazu their deadly Katana, etc.
Pl. pont ettõl megy el a kezdõk kedve és ráhagyják.
Igényes mod az biztos, szépen átszabhatod a játékot olyanra amilyenre akarod.
A grafikai módosítások természetesen csak javítanak a játékon.
De az az igazság hogy a legtöbb beállítás arra megy ki hogy megkönnyítse a játékot. Pont azoknak az elemeknek tompítja az élét amik kihívást jelentenének.
A Darth mod azért népszerû, mert sok embernek még az alapjáték is nehéz, és ahelyett hogy olyanra állítanák amivel meg tudnak birkózni, inkább megmodolják hogy mondjuk legendary-n is végig tudják vinni.
Kezdõkkel én se találkoztam soha, csak kurvasok csillagos játékosokkal.
Élmény amikor a zöldfülûekkel kell megverni szarrá promózott egységeket. Az a vicces, hogy még így is van esély a gyõzelemre. Sokuknak hiába a tápos sereg meg a félisten general, ezekkel is kurvabénák. De az esetek túlnyomó részében a nyers erõ gyõz, ezért nem is erõltetem.
Akkor lenne jó ha nem lenne benne szintlépés, mindenki ugyanannyi pontot oszthatna szét a katonáinak és a tábornokoknak egyaránt, és kíséretbõl is választhatnánk bármit.
A FOTS nem olyan régi, nem ?
Sok helyen dicsérték.
Hát nyilván azokból választ akik elérhetõek , kevesen játsszák már a játékot gondolom.
Mert csak abból sorsol ellenfelet ?
Nekem van 2 csillagom, az ellenfélnek 8 <#nemtudom>#nemtudom>
Hardon játszottam , lehet kezdek egyet vhn vagy legendaryn megnézem az mit tartogat.
Nekem még nincs meg a játék, de biztos hogy megveszem. Egy vázlatos játékmenet ismertetés nagy segítség lenne mielõtt belevágok. Az is fontos milyen nehézségen csináltad mindezt, mert nem mindent lehet megcsinálni legendary-n ami más szinteken mûködik.
Azért nem kevés idõt visz el egy-egy stratégia kipróbálása, jobb lenne ha már bevált módszerekre lehetne alapozni
Elsõsorban az érdekel mik a kulcsfontosságú technológiák. Mint pl az alapjátékban a heaven and earth, vagya togofuken.
De az is fontos hogy milyen sereget érdemes kihozni, és mik a leghatékonyabb gazdasági épületek. Nem utolsó sorban az ügynökök is érdekelnének. Az alapjátékban pl. a nindzsa volt a leghasznosabb, leszámítva a keresztény és ikko ikki papokat.
Dübörög a gazdaság , 2 harcedzett veteránokból álló fullos sereg , kiépült és folyamatosan bõvülõ vasúthálózat , egy feltápolt szövetséges a hátországban.
Innentõl már csak végig kell gyalogolni a térképen felmorzsolva mindent és mindenkit.
Mindezt úgy , hogy a katonai fejlesztéseket szinte teljesen hanyagoltam , a tengerészetre vonatkozókat abszolút , flottám nincs is.
Ez a baj a Total War játékokkal , mire elkezdené élvezni az ember munkája gyümölcsét unalomba fullad az egész , megunja.
Irreálisan könnyûnek tûnt , már-már sétagalopp volt nornálom Choshuval ezért kezdtem egy újat hardon.
Nagyságrendekkel jobb játékélményt nyújt már az elejétõl , ajánlom mindenkinek.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Az elsõ 50 kört komolyabb vérontás nélkül sikerült letudni egy kis "csalással".
Sok mindent láttam már ebben a játékban, de most meglepõdtem hogy ez mûködik. Azt csinálom hogy nem veszek katonát hogy gazdag legyek, csak ügynököket. az ügynökökre ugyan költeni kell, de ahogy fejlõdnek egyre olcsóbban dolgoznak, és egyre hasznosabb dolgokra képesek, összességében olcsóbban kijön mintha katonákkal harcolnék. Meg szoktam venni az ellenség tábornokát, és elállni vele a sereg útját. Be van állítva 20 perces time limit, így 4-szeres csorsítással 5 perc alatt végzek egy csatával úgy hogy csak szaladgálok körbe-körbe. Így mindíg én gyõzök, csak támadni nem tudok. Akkor is mûködik ha ostromlok, csak nem szabad rohamozni, hanem tûrni kell ahogy kitámad a gép, pár kör után éhenhal a serege és enyém a vár. De ugye elõtte ügynökökkel fel kell tornásznia befolyást, hogy ne lázadjanak. A seregeket úgy tüntetem el, hogy fellázítom, vagy elfoglalom a tartományokat ügynökökkel amíg ki nem írtódnak, addig meg csak védekezgetek.
Ezzel a módszerrel sokáig nem kellett seregfenntartást fizetni, és meglepõen gyors a terjeszkedés is, gyorsabb mint sereggel. Persze a csaták hagynak némi kívánnivalót maguk után, dög unalmasak. De szerencsére a tábornokok lovasíjászok, így lehet velük ölni is és bitangmód fejlõdnek mert veszteség az nem nagyon van.
Miután jól meggazdagodtam, meg kiépítettem mindent, csak lovas szamurájokat vettem, 10 ilyen egység meg pár tábornok már megver bármit. A túlerõ nem számít, csak annyit hogy néha többször kell megverni egy sereget mire elfogy.
Emellett összegyûlt több mint húsz tábornok akiket áttérítettem, ahhoz képest hogy majdnem olyan erõs mint a lovasszamuráj, a fenntartásuk harmada. Tábornokokból álló sereggel is zúzok, de a legtöbbjük magányosan "harcol". Mivel szét van szórva pár ilyen magányos hõs, nem tudnak eredményesen partra szállni.
Feltelepíted vagy az alapjátékot, vagy a Fall...-t és aztán a többit már csak unlock-olnod kell a vásárláskor kapott kódokkal.
-Shogun 2 Total War
-Shogun 2 Total War: Rise of the Samurai
-Shogun 2 Total War: Fall of the Samurai-al.
Mindhárom Shogunnal szeretnék játszani.
Mit kellene tennem és megvennem, hogy mind2 fusson?
(Vagy csak a Fall of.. és az alapjáték?)
A fall os the Samurai önállóan feltelepítve mennyi helyet foglal? 4-5 gb? Vagy 20-30?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Blood