Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell törõdni a figyelmeztetésekkel, csak az számít hány tartományod van, illetve a híres csata amivel szobrot kapsz, az is hozzátesz hangyányit.
Én a single kampányomban épp elfoglaltam Kyotót, de még nem telt be a csík, így nincs is RD. Kíváncsi vagyok mi lesz ha én leszek a Shogun 4 kör múlva, lehet hogy attól megtelik.
Még sose csináltam ilyet, eddig az összes klánnal RD lett jóval azelõtt hogy meglett volna a fõváros.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha a clan fame eléri a noted utáni szintet(pontosan nem emlékszek rá, hülyeséget meg nem akarok írni<#hamm>#hamm>), akkor ugye az értesítés kiírja, hogy a sógunátus hamarosan cselekedni fog. Ez pár körön belül várható, vagy csak akkor támadnak, ha a fame elér egy még nagyobb szintet?
De biztos ami biztos, jobb híred lesz ha szakirányból közelítesz. Ehhez töri kéne, más helyekre meg valami jogi dukálna.
Csak az benne a különleges, hogy ez célzottan oktató jellegû, szakértõk bevonásával csinálták. Nem egy jó játék, hanem egy jó modell készítése a cél.
Igazából az a nem mindegy hogy Pistike önszorgalomból csinál egy realisztikus modot, vagy valami MTA-s fanatikus veszi ugyanezt a fejébe, akinek papírja van róla hogy ért hozzá.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nem tudom mennyire érné meg venni, ha az eredeti is crashessel össze vissza... Akinek megvan a multihoz mennyire eszi jobban a gépet? Nagyon számít az fps, vagy ping?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Én azt hallottam, hogy a kifagyás egy bentmaradt védelmi rendszer része. De ha nem így van, akkor nagy baki.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mert egy jó TW-hez az kell, hogy ezeket az alapokat fejlesztik tovább. A teljesen más azt jelenti szakítanak sok mindennel. Alapvetõ változás? Háát...
De sajnos elég pl: ha a kiadó ránéz a steam acsikra (a fejlesztõk tök mind1 most mit akarnak, nem õk döntenek). És látja, hogy a vásárló rétege a játék harmadát se használja ki, mint amennyi benne van. Így hogy álmodjunk összetettebb játékról?
Pl: Empire TW: a játékosok FELE foglalt el 10 tartományt. Vagy Shogun 2-be 30% nyert meg 25 csatát. Most ha normálisan játszik az ember, mi az a 25 csata? Semmi.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ez a mondat sokkal inkább ijesztõ, mint bizalmat gerjesztõ.
Jár egy igen szép poszter ami szintén igen tetszik, maga a játék doboza leírás 3dvd is szép igényes, ki is került a polcra.
+ Saga bonus frakció kártya is volt bent.
Mindez 8k postával..
Sajnos a kampány a 3. körbe nekem is elszállt de egy ujratöltéssel sikerült folytatni, remélem így már jó lesz mert igen tetszik 😊 ha közelbe vannak a hajóid a plusz bombázás valami brutális 😊 no megyek tesztelem is, tolom tovább.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Nem az volt za utolsó syncron error amirõl pár napja írtam. Az a legrosszabb, hogy ilyet elõtte még nem is láttam. Annyira szétesett ez a fos, hogy másik csatát tölt be nekem mint a csapattársamnak. Úgy látszik titokban sxyncron error-ra gyúrtak az új peccsel.
Ezek után aztán várhatják hogy megveszem a FotS-t. Szégyen ilyen munkát kiadni. Kár érte.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha nincs rá pénzed meg várj a crackfixre.
Na most még hárdkórabb lett. Szerintem a szövetségesre max 1 körig lehet számítani biztosab, de végül is negyed év nem annyira rövid idõ😊
Egyébként én nem bánom hogy nehezebb lett a kampány. Legendary-n azért esélyes hogy újra kell kezdeni mikor lecsap a balsors, de ha kis szerencsével kifejezetten élvezetes.
Már épp kezdtem volna megunni, mivel eléggé kitanultam a kampányolás tudományát, jó hogy fenntartják az érdeklõdésem egy kis kihívással.
Azért szeretem ezt a játékot, mert folyton olyan érzésem van mintha direkt nekem csinálnák.
Az ikko nép egy kicsit el lett túlozva ezzel a pappal. Single playerben 20. kör környékén fellázításból kaptam egy olyan sereget amibe volt 5 monk cavalry. Meg egyébként is pár kör kiírtani egy népet a lázítgatással ha van elég pénz, márpedig a diplomáciából még mindig sok pénzt lehet kihozni.
A csatába az AI nem lett okosabb, csak mivel több egység be tud jönni, a gép túlereje jobban érvényesül, ami a több hulla formájában jelentkezik😊
Cooperatív módba is kampányoztunk, ott már kicsit másabb volt a helyzet, a singleplayerrel ellentétben itt nem lehet összefogni a menekülõ ellenséget, ettõl nehezebb lett a játék.
És összességébe is az AI mintha agresszívebb benne. A coop kampány sokkal döcögõsebben halad, ráadásul kaptunk egy sync error-t is a 40. kör környékén. Szerencsére egy savegame csrével megoldódott a hiba, remélem nem lesz több.