Shogun 2 Total War
 • uwu420
  #2619
  Én azért nem szólnám le annyira az alapjátékot sem. Tény hogy vannak hibái, de ugyanígy a modoknak is megvannak a maga bajai. Néhány dolgot másképp kell csinálni azt annyi.
  A playerek nagy része eleve kevésbé hajlandó objektíven értékelni a modokat, mert el vannak foglalva az újdonságokkal.

  A javított AI is túl van dimenzionálva. Igazábol annyira nem nyúltak bele hogy olyan űberkirály legyen mint azt sokan mondják, csak van pár új szokása, ami egy idő után ugyanolyan gagyinak tűnik mint a régi hülyeségek.

  Azért annak elleneére hogy nekem nem annyira jön be, el kell ismerni hogy a Darth mod jól átgondolt, balanszolt munka. A Darth mod könnyítései mellett nehezítés is van benne.
  Ott van pl. az hogy mennyire sokat lehet benne lépni a sereggel egy kör alatt, szerintem ez az amitől jelentősen könnyebb ez a mod. Tényleg realisztikusabb így, mert elég nagy hülyeség hogy negyed év alatt egy sereg csak a szomszédba tud átvánszorogni, hajókra ugyanez. Ezt a részét szerintem ellensúlyozza hogy a brutálisan feltuningolt ellenfelet jóval nehezebb megverni csatában, de nem azért mert annyira okos, hanem azért mert annyira fel vannak erősíítve az egységek, hogy az már szinte gáz. Mégis azt kell mondjam ez a része jól be van lőve, mert tényleg ez kell hozzá hogy kis kihívás legyen benne.