418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #360822
Nekem egy pedo tankom van az fcm, de mivel nem tervezem a francia TD ágat kihúzni, ezért párat mentem vele és azóta porosodik. Amikor meghallottam, hogy kiveszik, ennyi aranyat beáldoztam rá. A téli módból beleraktam az F155 legényeket, 1,5 skillesek, szóval elég jó már ez a tank. Ha tier3-4 be teszi nagyon csúnyákat tud alkotni, kempelés és sniperkedés, nyugis vele a csata. Most viszont kellett a töltő az amx30-ba, úgyhogy egy jó darabig nem fogom használni, részemről megmenekültek a kezdők
A másik tier3-as tankom az ltp, de az még jóindulattal sem nevezhető OP-nak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.04. 13:37:30 -
Tessellia #360821 T10-ben a pozitív mérleghez elengedhetetlen, hogy ne lőjjenek ki.. Valamelyik nap mentem egy 6675dmg-es kört FV meddel. 18/18 találati arányom lett, mindegyik sebzett, kilőttek, vesztettünk. Csak azért nem lett mínuszos a köröm mert járt a teljesítményemért egy kevéske kredit bónusz (amit ugye tervezik, hogy eltörölnek).
Hiába, azok az idők elmúltak mikor mindenki KV-val meg a többi T5-el termelte ki magának a T9-T10 tankra a kreditet. -
#360820 Ebben a pecsben elő sem vettem a fő pedómat a tier 1 es oroszat mittengard miatt, ott ezzel semmire sem mennék, kis töprengés után a tier 2 es T7 combat cart választottam, kb 60-70% wint hozok vele satbilan olyan 2000 feletti wn8 mellett, ne mondják már a wg-nél hogy nem játszik senki 2-es prémmel, önzetlenül javítom a statisztikájukat
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.04. 13:28:26 -
técs #360819 Azért ez nem egészen így van. Az egyik leglaposabb pálya Steppes és sztem az a legjobban játszható is bármilyen tankkal mész. Minden osztály megtalálhatja a számítását, annak elllenére hogy lapos. Az első számú kedvenc map. -
András77 #360818 Délelőtt 2-3, délután, amikor a kölykök megjönnek 4-5 prém tank van oldalanként minden csatában. Legalábbis tier6-8 csatában figyelgettem ezt.
Nagy a kredit éhség. Prém előfizetés nélkül, szerintem jobb játékosok is mínuszosak tier9-10-ben, a gyengébb játékosok meg tier7-től felfele. A nagyon gyengék meg passz tier5-6-tól nem bírják kigazdálkodni.
Ezt csak fokozza az arany lőszer használata, amire meg szintén rákényszerülnek sokan alapból, mert normál lőszerrel nem megy nekik a sebzés vagy ha a helyzet úgy kívánja bárki betölti, mert máshogy egyszerűen nem lehet megoldani. Most pont ilyen helyzetbe kerültem, obj140, szemben velem egy e100, aminek csak az arcát tudtam lőni. Körbe futni esélytelen, erlenberg támadás, bal oldal, TD-k, arty, egy E75 mögötte, ha megindulok a csapatom simán hagyná, hogy szétlőjön engem az ellenség, tutira nem segítenek és nem jönnek velem.
A harmadik lepattanó után aranyra váltottam (pedig nagyon szívtam a fogam, mert nincs sok kreditem), mert különben lőhetem ameddig akarom, talán 1 beviszi szerencsével, de arannyal 5 lövéssel kiszedtem az E100-t, -35e volt a csata vége, mert ráadásul elbuktuk ahogy kell a sok botagyú miatt. Le akartam ma duplázni a t62a-t meg az obj140-t, 8 csatából csak a t62a-t sikerült, kb 120-140e kreditembe került ez a 8 csata olyan 2,3-2,5k átlag sebzés mellett. Hagytam is a csába a tier10-t, bár a wz küldetés miatt kell a sebzés, de ma ritka sok bot játszik.
Egyszóval brutális milyen kredit mennyiség párolog el egy átlagos csatában is a rengeteg arany lőszer miatt. Mellé meg sokan még normál lőszerrel se tudnák fenntartani a tankot prémium előfizetés nélkül, úgyhogy vagy előfizetnek vagy vesznek egy prém tankot. A prém tank módszer viszont időigényes, túl sokra nem lehet számítani prém előfizetés nélkül, sajnos. Egy 30-35e nettó csata kifejezetten jónak mondható, inkább 25-30e a tier8 hozama nagy átlagban mondva, tehát kb 2 tier8 prém tank csatával tudok menni 3 tier10 medes csatát. Simán megértem azokat, akik leállnak tier8 szinten, az még nagyjából egyenesben tartható prém előfizetés nélkül is. Van pár jó tier9-10 tank, csak a kérdés az, hogy rááldozza-e az ember a kredit termelési időt vagy benyom egy kis pénzt a játékba.
A WG ugye választás elé állítja a játékost és szerintem tier8 felett szinte már nincs olyan, aki ne tartana egy komolyabb prém tankot és/vagy prém előfizetést. A játék gazdasági képlete működik, aki játszani akar komolyabb tankokkal, az valamennyit költeni fog, nem lehet megkerülni egyszerűen.
Ja és ezért b.ssza a WG csőrét a pedotankozás, mert az igazán nagy költekezések pár száz, ezer csata után indulnak meg, amikor a sikertelenséget mondjuk egy löwével akarja kompenzálni vérpista vagy vesz prém időszakot, mert mindig elfogy a kreditje stb. Ha a g.ci pedotankos szétlövi a fejét állandóan, akkor elhiszem, hogy jópár embernek elmegy a kedve a játéktól és még nem is költöttek rá...
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.04. 13:05:19 -
besti #360817 Annyi sok map módosítás van, hogy a francba nincs lehetőségük az átjárót Lakevillen befalazni? Vagy úgy leszűkíteni, hogy top nehéz tank ne tudjon arra menni.
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.09.04. 12:49:18 -
#360816 Szerintem minden módosítás arra megy ki hogy az átlagjátékostól ne távolodjon el túlságosan a két véglet, a legjobban ezt mittengard szemlélteti, szinte egymásnak lökik ott a játékosokat, meg redshire is elég jó példa arra, hogy azt a pár pályát is, ahol jó taktikai játékot lehet vívni lerohasztják ilyen ütközőzónás adok-kapok típusúvá (ebből van több), kialakítanak egy viszonylag védett felvonulási folyósót aminek a vége pl. egy rom (ütközőzóna), ahol pár fal viszonylagos fedezékében gyorsan szétlőhetik egymást. Itt nem kell skill, betölt a pálya mégy a többiekkel egy pontig aztán mindenki sorban kilövi a másikat.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.04. 12:47:35 -
bornofakone #360815 Én nem tudom megmondani miért, vagy mi miatt, de régebben sokkal univerzálisabb, mindenkinek jó mapok voltak, vagyis a nagyon specializálódott tankoknak se kellett mindenáron megbaszódni, mert meg tudták találni a saját kis részüket úgy hogy közbe igenis hatással tudtak lenni a csata kimenetelére.
Most meg azt látom/érzem/tapasztalom hogy med és light tankokon kívül (mert ugye ők a mindenes class-ok jóformán), a többi specializáltabb tank meg csak szenved és jobban megbaszódik, ráadásul még a csata kimenetelére sincs akkora hatással mint anno. Med vagy light tankokban játszva alapvetően nem zavar semmi :) Csak suhanok ide, oda, teszem a dolgom itt, ott, szerencsére mivel a class semmiben se jó, és mégis mindenben jó...így tűrhetőbbek a dolgok. Nem hiába van most annyi med :D -
#360814 nem kell itt semmi új különböző tulajdonság, csak az arany lőszert, meg az artykat kéne kivenni, a lightoknak így nehezebb lenne, de ők meg hp buffot kapnának. Meg lenne oldva a játék ezt a wg is tudja csak a bevételük csökkenne, mert nem fogyna annyi kredit.... -
suba53 #360813 Van valami egyszerű mod, ami pótolni tudja a Locastan HD minimapet?
Hiányoznak a látótávok körei a minimap nézeten. -
kingofn00b #360812 Korábban meg azon ment a sírás, hogy a lapos pályákon a TD-k szarrá lőnek mindenkit... -
#360811 Relative mar majdnem minden nyilt palya el lett qrva, telecsesztek oket dombokkal, hazakkal, kastelyokkal, ledegradalva 100 meteres kozelharca a jatekelmenyt. -
bornofakone #360810 én világ életemben utáltam redshire-t. Az utóbbi időkben elnyert formáját viszont megkedveltem nagyon, minden stílusú tankkal jól lehetett rajta játszani alapvetően.
Nyílt map volt, szval a férgek tudtak lövöldözni, volt spot bush, szval light is ki tudta venni a szerepét, sőt sztem 1 light igen jó szolgálatot tudott tenni ezen a mapon. Medek tudtak menni a középső dombos részhez és kerülgetni, próbálkozni a perifériákon. Td-vel is azért meg-meg voltak a bokrok/házikók, dombok, heavy-knek a dühöngő (de pl. amx-50b és egyéb hibrid heavy-k tudtak medes helyekre menni).
Most amit nem értek a folyó elhelyezkedése, vagy vették volna ki, vagy maradt volna ugyan úgy, vagy véget ért volna a domb lábánál...(talán azért van most így h a dombot hamarabb el lehessen érni, de szar...na :D) meg a bokrok offolása. Nagyon ráállt a wg arra hogy szinte minden valamire való bokrot kiszed.
Amúgy 1 másik téma ami bokrokról jutott eszembe, és bassza a csőröm (de lehet csak félre olvastam)
Asszem status report-n olvastam h wg gondolkodik h nagy rebalance címszó alatt a különböző class-ok különböző + tulajdonságot kapnak. Hát de bakker, td-knek kivették a tetves camo bónuszát, msot vissza rakják? (áá dehogyis). Mi mást tudnának adni nekik akkor? Még gyorsabban töltenek (ááá az baromság, így is nerfelgetik a töltés időket), nagyobb pen? (r u kidding me?). Vagy medeknek mit adnának? nagyobb látótáv? (ofc pont az hiányzik még csak...), gyorsabbak lennének? (y not...), jobb töltési idő (sure...) stb. Heavy-k páncélzatára más normalizáció vonatkozna? (sokan kitérnének a hitükből) .... stb.
De ha már így felmerült, ki milyen plusz tulajdonságot adna a különböző class-oknak? :D -
Angelus1991ster #360809 Ennyi szenvedést nem ér meg az a tank. Ami német részről 2 nap alatt megvan addig ,pl a japán részről egy hétnél is több ha Chi-To, Chi-Ri és STA-1 van csak. Német résznél egy nap alatt 60 kill és 90k sebzés összejött, de minden ágon egy E-100-hoz hasonló brutális sebzésű nincsen csak úgy. 8 tiernél kisebb tankok küldetéseit éri meg megcsinálni.
Talán majd később újra behozzák, addig ISU-152, FV 183, Type 4 vagy Type 5 és valami brutál franciát kell kifejleszteni, hogy ezeket a missziókat idő előtt le lehessen zavarni. -
#360808 az új chieftain mk 6 os 120 mm lövegének aranylőszere minimálisan nagyobb átütéssel rendelkezik az AP jához képest, annyira hogy úgy nézki min. nem lesz praktikus használni, hesh lőszere meg nem lesz.
most spéci tesztek folynak amikben a régi és az új top tieres járgányt vetik össze egymással, ezzel dől el hogy egyáltalán leváltjódik-e a régi, ha nem akkor az új akciós tankként kerül be, ha beválik akkor a régi lesz akciós, meg az is játszik hogy kikerül a képből a gyengébb végképp.
a szuperteszteken lévő paraméterek az új tanknál a későbbiekben valszeg változnak, egyenlőre a menetdinamika eléggé odaver, ellenben a 2000 hp eléggé lófing ebben a tierben, a 85-25 mm frontpáncél elég abszurd annak a fényében hogy a járgány minden verziója 120 mm fronntal lett tervezve, a (helyenként) 350 mm toronyfront is elég távol áll a valóságtól mivel a valóságban 195mm volt a legvastagabb részén, szóval itt nagyon beleszólt a balanszolás és több mint valószínű hogy ez még módosulni fog mire kijönnek vele.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.04. 10:32:55 -
Plata #360807 Arty műhold nézetét ha elveszik az semmi gondot nem okozna,ugyanis van olyan arty mod ami eleve jobbra cseréli ezt a nézetet,és jobb is. -
#360806 Rettenetesen gonoszkodó a hozzászólásod! Nem csak egy ctrl+c; ctrl+v küldetést kaptunk!! Ha jól megnézed, akkor az elvárt sebzés és a kill is más, mint Karácsonykor volt. Tehát igen is dolgoztak vele a WG-nél és nem csak úgy simán ismételték önmagukat! A számok átírása az smafu? Nahát! -
András77 #360805 Pont egyébként Redshire volt az, amelyik annyira nem kempelős pálya most már. Basszus, ilyen alapon minden pályán van pár retard, aki még a bázis környékét sem hagyja el.
A középső spot bokor ráadásul pont azért van hogy kempeljen, felderítsen az ember. A passzív felderítés ugyanis arról szól, hogy keres az ember egy jól takart helyet és onnan próbál felderíteni az ellenség vonulását. Ráadásul IM küldetések is vannak ehhez kapcsolódóan, amikre még kevesebb lehetőség lesz, minél jobban megszüntetik a passzív spot lehetőségeket.
Ez olyan, mint a prokhorovka spot bokor (gondolom azt is fontolgatják, hogy kiszedik, ezek után). Ha felspotolnak azon a részen, máris tudom, hogy ott egy tank és odalövök. Pályaismeret, ennyi. Már sok tankot szedtem ki prokhorovkán, malinovkán meg redshire-n is ezekből a spot bokrokból, ennyi. Nagyon egyszerű védekezni ellene, oda kell lőni, lehetőleg HE-vel, az sebzi és utána szinte garantáltan eltűnik onnan.
Ha azt mondta volna a WG, hogy abból a Redshire bokorból a másik csapat vonuló tankjait könnyű felderíteni és emiatt a nehéz tankok csak jelentős hp veszteséggel érik el az ütközőpontot, akkor azt mondom, igen, ebben van igazság, de a megoldás miért az, hogy akkor ne lehessen spotolni? Hazudoznak állandóan össze-vissza, ez nagyon irritáló bennük.
A kommunikációjuk meg egyenesen botrányosan sz.r. Egy ilyen Storm féle isten komplexusos (meg a Serb is) barmot küldenek oda, hogy visszaugasson a felhasználók problémáira. Az teljesen igaz, hogy rengeteg a b.lfasz, ostoba vagy rosszindulatú ember és nem könnyű őket kezelni, de ezért vannak a profi kommunikációs szakemberek. A WG úgy látszik erre még nem jött rá, hogy nem isten komplexusos barmokkal kellene a felhasználókat ütköztetnie
Mintha az artyktól elvennék a műhold nézetet (lenne parasztlázadás az egységsugarúak között, hogy a kedvenc tankjaik nem használhatóak), mert minek a light tank, ha nem tud felderíteni? Az újabb lightok alkalmasak a harcra, de mi a f.szt csináljon mondjuk egy 59-16 egy tier9-10 csatában azon a pályán? Rohangálhat, amíg ki nem szedik, de szerintem az igazi felderítés az az, amikor az ember tudja az ellen vonulási helyeit és azt próbálja meg megfigyelni. Az elmebeteg rohangálás tőlem távol áll és nem is szeretem olyan stílusban használni a light tankokat. Ráadásul én naponta ha 1 olyan játékost látok, aki képes kicsit tovább életben maradni a rohangálós stílusban. A többség hirtelen halált hal és totál feleslegesen lépett be a csatába. -
Nazarov77 #360804 Az amcsiknak és az oroszoknak, nem nekünk. Mi wz-111 ctrl+c; ctrl+v küldetést kaptunk év elejéről. -
Tessellia #360803 az oroszoknál -
csagataj #360802 Jól értem? E-25-öt lehet szerezni szeptemberben? -
bornofakone #360801 Ráadásul pont a spot bokor...meg közép rész is változott.
Legalábbis engem ezek a részek érintenek...és fel is csesznek, mert itt-ott kivettek olyan bokrokat/fákat amikre rohadt nagy szükségem volt (ha nem is maradtam miattuk láthatatlan, de az esetek nagy részében pont életmentő camo-t biztosítottak...most lóf.sz a s.ggembe van helyette..
De a legjobban a spot bokor ami dühít, mert redshire is azon kevés map közé tartozott ahol nagyon szép spot dmg-ket lehetett kinyomni passzív spot-ból is. Hát most már nem/nehezebb... -
#360800 Megcsinálhatnák már ezt a szájbakúrt játékot rendesen. -
#360799 De ismerek egy játékot, ahol igen! :D
/troll off -
yossarianHUN #360798 Egyébként ez a körülményeket figyelembe véve, optimista becsléssel napi 20-25 csata, ami 2-3 óra játék. Ez olyan, hogy valakinek van rá ideje/ereje, valakinek nem. Aki napi 8-10 órát melózik, és aztán még esetleg egy-két órát utazik, attól nem csodálom, ha nem tud még otthon 2-3 órát görnyedni ezelőtt a szar előtt. Az érme másik oldala meg az, hogy aki ingyen (?) T8 prémet akar, az dolgozzon meg érte. Nyilván nem fogják napi fél óra játékkal hozzád vágni. -
yossarianHUN #360797 T6 vagy afölött a kikötés. 30 nappal számolva naponta összesen 31500 sebzést, és 31 és fél killt kell kinyomnod magadból. A kill része nehezebb, már most megy a fraglopás nagyiparilag, nekem meg speciel direkt nehéz beállni erre, mert az agyrohasztóan monoton T8 prém farmolások alatt már rég beálltam arra, hogy a sebzést preferáljam a kill helyett. Ha egy egylövéses, és egy full HP-s tank áll egymás mellett, 10-ből 9-szer reflexből a full HP-sat lövöm, mert azért jár a több kredit. Erről gyorsan le kell szoknom, ha meg akarom csinálni ezt a vackot. Már ha meg akarom. -
SzocsA #360796 Jaj a wotinfon már sírnak a havi küldetés miatt, hogy nem lehet megcsinálni, meg csak azok tudják megcsinálni akik egész nap a gép előtt kockulnak. Mert ha játszik napi pár csatát abból is majdnem mind vereség... de nem a győzelem a lényeg, hanem a sebzés és persze a kill.
Azok vannak szarban, akiknek nincs minden nemzetnél tankjuk.
1 000 000 dmg kell meg 1000 kill. A sebzést 8tól felfelé a kilt meg 8tól lefelé lévő tierben a legkönnyebb megcsinálni. Amúgy meg van tier korlátozás, hogy hányas szintű tankokkal lehet megcsinálni a küldit? nem néztem, szerintem nincs.
Tegyük fel hogy naponta mész 10 csatát, ahol sebzel 3000ret csatánként, az 30 nappal beszorozva 900 000 dmg.... Egy hónap alatt meg 1000 freget simán összelehet lőni..... -
Lokker #360795 Akkor én kérek elnézést, én abban a hitben játszottam hogy amit én felspotolok és kockáztatom a játékot azzal hogy akár az első 2 percben elhullok jár a teljes spotdmg. De már ezer éve nem láttam prohorovkat vagy más spotra alkalmasabb pályát a 6-os lightommal :( -
#360794 nem mindig jó ez amit írsz
vonulok T-71-emmel, mögöttem lemaradva mondjuk 50 méterre pici AMX
én kockázatok a legnagyobbat hogy mozgás közbe spottoljak, felspottolok 3-4 tankot, fordulok
mögöttem az AMX ugyan azon a vonalon jön, ő is spottolná, de mivel ÉN spottoltam először, már nem tud mit szpottolni
valaki bele lő 1000-et mondjuk az egyik tankba, kapok 500-at és az AMX is kap 500-at spot dmgnek. Ha 4-en spottoljuk akkor csak 250. Jó is meg nem is ez a megoldás, inkább nem jó, és limitelném a light tankokat hogy max 2-3 / oldal (van amikor a 3 is sok néhány pályán, ahol jókat lehetne spottolni) -
Lokker #360793 "Elég sok mod van beépítve a játékba, tovább folytatódik a tendencia"
Vicces hogy olyan alapvető dolgok, mint egy damage panel, mennyi sebzésnél, blocknál tartasz és ki lőtt beléd mivel és mennyit nincs benne. Én még egy spot-osnak is külön örülnék mert nem értem ezt a spotrendszert egyáltalán. Felspotolok két tankot egyik rögtön elhullik egy td-től (ammorack, 7-es tank) és meccs végére van 600 spotdmg-em. -
#360792 Valszeg több apró módosítás is esedékes több pályán, a redshire-s vesszőfutás külön fejezet a wg-nél
Egyébként oroszról fordítgatom, az az M. Zsivec asszem Storm lesz
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.04. 00:02:14 -
#360791 örülök a fordításaidnak, oroszról fordítod vagy angolról ? -
#360790 "Ebben a pecsbben nem nyúltak a pályákhoz"
He?
Redshire át lett alakítva. -
#360789 közben rájöttem hogy a w gomb elengedésekor gondolom bizonyos sebességnél srégen megcsúszhat a tank -
lexlutor #360788 ez annak a fenyeben vicces igazan, h a uj prem tankokat nem lehet a teszten kiprobalni :)
- Storm confirms: the Preview function from Armored Warfare (the ability to preview the vehicles you don't have yet in the garage) should be implemented -
#360787 Némi infó kis átfedéssel:
a mostani peccsel megváltozott pár pont a felhasználói szerződésben: 12 4 1; 12 4 2 (nagyjából azt betonozza be, hogy senki nem kap vissza semmit, ha bezár a bazár, de 180 nappal előtte köteles a wg erről értesíteni)
szuperteszten az új fizika!!!
ilyenek lesznek hogy:
asszem a kézifék használat megforgat 80fokkal, ha elengedjük a W gombot valami diagonális fordulatot eredményez ritka esetekben (fassetudja mit jelent)
vadiúj szisztéma a talajellenellásra asszem (az oroszok erre átjárhatóságot mondanak, remélem jól értem)
a tank előre-hátra hintázásával lehetséges negatív lövegsüllyedési érték alá lőni
menet közben lehetséges az orral befordulás a sarok mögé, az S gomb lenyomásával meg kanyarodáskor drift ( light és medekre érvényes)
állítható keménységű felfüggesztés (a jobb és vidámabb pattogáshoz)
felfordítás ökleléssel (egyenlőre nincs bekapcsolva, a lehetőség megvan rá)
a tankok átmehetnek egymáson
a tankok felborulhatnak
szuperteszten a csiftén márk6, buffolt páncélzat, év végéig jön
csiftén t96 8 szintű elbasztak valamit a legénység átképzéssel vlmi lövegcsere miatt nem kompatibilis
legközelebb jövő prémtankok az orosz t28 és a francia-amcsi sherman revalorisé, a teszterek szerint a két tank között nincs érdemi különbség
az esetenként megjelenő "fejlesztői napló" ahol pl. bemutatták a már elkészült programrészeket a HAVOK-ról a fizika optimalizálásról valszeg megszűnik és nem lesz több ilyen a sorozatos felhasználói oldalról jövő csesztetések miatt amik rosz fényben tüntetik fel ezeket, inkább átállnak a szimpla felhasználói kérdések megválaszolására.
M. Zsivec (vlmi wg-s főguru) a következő elsődleges problémákat sorolja fel: a cspatösszetételért felelős balansz, és a sorozatosan ismétlődő pályák, az artisták, a pályák és a páncélok.
Inkább nem kommentálja hogy a szeptemberi maratonban ezüstöt adnak arany helyett az e-25 ért azoknak akiknek már megvan
arra a kérdésre hogy ha a statisztika szerint a 2 es prémekkel senki sem játszik, akkor miért vannak az adott esetekben pénzért vett "kisprémek" ilyen nemkomfortos, nemérdekes feltételrendszerben berakva, nem válaszoltak
megint felmerült a pedotankerek felelőssége abban hogy nagyon sokan lefalcolnak a játékról, erre a felhasználók azt válaszolták hogy a jelenség mindig is volt. De a fejlesztők szerint ez magas szám ás nagyon nagy probléma, régebben is az volt. Ennek ellenére a felhasználók részéről tévedés azt állítani hogy e miatt többen mentek el mint jöttek újak. Mostanság sincsenek kevesebben az új játékosok.
Ebben a pecsbben nem nyúltak a pályákhoz, a következőben módosítgatnak rajtuk, most döntik el hogy miket.
a szuperteszterek ezirányú visszajelzéseit sirámait hogy a rendes tesztben ezek nincsenek lereagálva, a fejlesztők asszondják hogy visszatérnek rá, csak most nem volt lehetőségük módosítgatni
M. Zsivec a felhasználók azon visszajelzéseire amik a pályák mostanság történő növénytelenítése okán a játszhatóság rovására történik azt válaszolta hogy ha meg nem ez lenne akkor azért panaszkodnának hogy mindenki bokrokban ül és azért játszható szarul a pálya.
Arra a felvetésre hogy a legénység átképzéskor miért felejti el az előző tankot, asszondja ezzel vitatkozna, de az igazi ötlet hogy a legénység akár egy személyben a tagok közötti perkek szétosztása nélkül fejlődjön ez az igazi ötlet (valszeg a warships képzést veszik mintának)
Teamkillt talán megszüntetik
4k textura nem lesz egyenlőre, sokba kerül, nincs egyenlőre rá forrás
A lövedék pecsapódás hangokat differenciálják, lövedék becsapódás a láncba vagy áthalad a korpusz alatt
Mégeygszer megemlítve, teljesen új variáció készül a perk és legénységszisztémára
Elég sok mod van beépítve a játékba, tovább folytatódik a tendencia
Arra technikailag nincs és nem is lesz megoldás hogy a régi verziószámú replayeket meglehessen nézni
Most készülő pályákon hó és homok nem lesz
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.03. 22:53:58 -
yossarianHUN #360786 Ha RU szerveren játszol, esetleg. Ha NA-n, akkor csak nagyon nagy mázlival, ha pedig EU-n, akkor teljesen kizárt. Ezt már ők maguk is többször beismerték, hogy EU fórumon tök fölösleges fejlesztési javaslatokat tenni, mert senki nem nézi, ha meg kivételesen mégis, akkor sem adja tovább az illetékeseknek. Evvan, gyerekek. -
#360785 Nekem tetszene az ötlet, bár a WG a "gyengébb játékos"-ok intézményesített besorsolását nem valószínű hogy bevezetné, nem szokásuk így differenciálni a játékosbázist. De mondjuk ha van egy face, aki mondjuk rendelkezik 6000 wg-ponttal, és a többi sorbanállóból választ ki ellene x darabot. Random lenne, hogy kit rak be egyéni harcosnak, és mikor kerülsz be többedmagaddal ellenfélnek. Így pl. az sem lenne, hogy nem jönnének a csaták az ellenfelek miatt, mert a rendszer dobna oda, ahová kell, nagy MM se kellene hozzá.
A többi leírva simán jó PvE-módnak, de azon még csak ötletelnek...
Ilyen ötleteket be lehetne dobni a WG-nek, egyáltalán röffentenének-e rá valamit? :) -
András77 #360784 Pedig lehetne szerintem újítani pár dolgot. Mondjuk szívesen megnéznék 1:N csatákat, ahol egy nagyon jó játékost állítanának szembe pár gyengébb játékossal és akár egyszerűbb botokkal, ilyen 1:3,1:4 vagy 1:5. A botok mozoghatnának előre lefektetett, de véletlenül kiválasztott pályán, ők adnák az ágyútöltelék szerepkört és lenne még pár játékos, akiket szintén sorsolnának a játékra. Hogy legyen valamennyi esélye az egyedül levő játékosnak, minden játékos egy véletlenül kiválasztott pontról (minden pályán lenne 10-15 fix pont) indulna jól szétszórva a pályán, kivéve a "menekülő" embert, aki középről vagy ilyesmi.
Lehetne még cifrázni is, pl olyan küldetés, hogy kap a játékos mondjuk 15 lőszert és ennyivel kell megoldani mondjuk egy 1:2 helyzetet vagy az lenne a verseny, hogy ki tud több sebzést elérni ennyi lőszerrel.
Menekülő ember játékot is lehetne játszani, egy tank, lőszer nélkül el kéne jusson a pontból b-be.
Ez csak amolyan ötletelés persze a részemről, de biztos ki lehetne valami találni, ami élvezetesebb és érdekesebb, illetve olyan helyzeteket előállítani, amikor érvényesül az egyéni tudás és élvezhető is egy nézőnek. -
yossarianHUN #360783 Az ESL az átlag parasztnak (mint én) tök száraz és élvezhetetlen, mivel a meccsek 95%-át a megfelelő taktika, csapatfelállás, és -elhelyezkedés, illetve egy profi FC ügyködése teszi ki, és csak a maradék 5% az egyéni teljesítmény. És mivel előbbiek pont azok, amik randomban nemlétező fogalmak, így sok néznivaló nincs rajta.