World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a bortányosan op-t meg inkább mondanám a WT, borsig és egyéb szarokra, nem az egész class-ra)
Lehetne vele játszani de a játékosok 80% állítom a kukába dobná is ki. Kb. most ezt érzik az emberek sok TD esetében. Én szerettem velük relatíve agresszívebben, előretolt helyekről lövöldözni, normális dmg-t hozni velük. Na a nerfek egyszerűen egyre jobban arra késztettek hogy húzódjak hátrébb, hátrébb és "kisfiam itt van még bokor itt baszhatod magad már csak, mert amúgy felspottolnak és annyi neked". Én meg nem fogok egész csata végéig 1 bokorban rohadni és leadni 2 lövést....
Szerencse hogy már nem játszok TD-vel, max 1-2 kört, mert light-al és med-el nyomulok. Sztem ki is tépném az összes hajam a sok hepehupás bokor nélküli és normális spotokoktól mentes mapoktól, megspékelve artykkal és goldspammos medekkel 😊
Nagyon fun medekkel játszani, meg alapvetően light-al suhanni, kiv. mikor küldetést csinálok...mert az most feszültté tesz 😄 (a már említett "nem adja a qrva mapot" helyzet).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WoT: Nishizumi77
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
ugyanúgy kikapnak mint a szart
Prokhorovka a szélén a susnyásban lapító TD (és egyéb kemper ) falka megvan mindenkinek? Ha nincs 1, de inkább 2 öngyilkos scout, akkor mindenkit lemészárolnak a bokrok mélyéről.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
És továbbra is örülök az artik kibelezésének (igaz, igy kinlódás az IM, de imég így is megéri...)
Nem mindig a rossz oldaláról kell megközelíteni a T1-3 csatározásait, tud ott kemény lenni a zöldség is és ellene nem véd a rutin, meg az évek! <#nyes>#nyes>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Hát, behozta az angol arty-kat, amik aztán végkép gusztustalanul működnek, mert még kevesebb fedezék van előlük a pályán, mint a több kollégájuk elől valójában volna.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Bár manapság már nagyjából a T8-10 is így néz ki.
Azonnal el fogom adni, amint a soha megvásárlásra kerülő utódját kifejlesztem vele!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az "arty-nerf-ig" a T1-T3 egy játszható és szórakoztató kategória volt, pontosan az arty-k hiánya miatt, minden hibájával együtt - azóta már ezt a funkcióját sem tudja betölteni, sajnos!
Az, hogy T2-től léteznek, nemtom miért baj, engem aztán totál hidegen hagy, hogy ki mivel szüttyög T3-4-ben.
Ha meg nem lenne ennyire szerencsejáték a velük való foglalatoskodás, az azt jelenté, hogy pontosabbak, amit megint csak nem támogatok.
Teljesen átrendezték a "terepet"!
A Nashorn-nak létszükséglet volt az a 30 méter is, mert mozogni, reagálni úgy tud a közelében végbemenő változásokra, mint a reumás csiga, ráadásul se páncélja, se camo-ja - az első lövés után - sincsen!
Kipróbáltam: az A-43 előbb fel-spot-tolja a Nashorn-t, minthogy az meglátná őt!
..és ezek volnának, ilyennek kéne lenniük a TD-knek?! <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.02.13. 11:35:28
Nem kellett volna a számukat növelni, nem kellett volna már T2-től kezdődően létezniük és nem kellett volna ENNYIRE szerencsejátékká tenni a velük való foglalatoskodást, ha már bent hagyták a játékban őket!
Miért nem volt jó, ahogy volt, legfeljebb visszaveszik a sebzésüket és kész?!
Felspotolom a fél világot az artynak az meg kóvályog.. Majd kilép... <#kocsog>#kocsog>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
10méterért meg 0.2 sec töltési sebesség változtatásért káll patchet csinálni. Sztem nagyon ritkán van ennek jelentősége (pl végjátékban amikor 1vs1 van), főleg manapság amikor bokros/scoutolható pálya szinte már nincs is. Telivagyunk városi térképpel, ott meg aztán sokat számít a rejtőzés meg a látótáv, amikor 1 saroknyira lövi egymást mindenki és tobzódnak atankok az utcákban.
ui: az arty nerf mióta ballépés? 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.13. 11:18:42
Ebből is látszik, hogy mennyire értelmetlen és "öngyilkos" lépés volt a "fejlesztők" részéről ezzel a látótávcsökkentéssel "orvosolni" a korábbi ballépéseiket (mint pl. a HE- és az arty-nerf)!
Azon röhögök, hogy a JagdP wr-e sokáig 350 méter volt, aztán megnövelték 370-re, mert UP-nek érezték - és tényleg vaksi is volt - , majd ismét visszaveszik 350 méterre, az idióták, csak hogy megint ne lehessen TD-ként használni!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Remove arty from the game! (35%, 2,074 Votes)
Positive - it's a necessery part of the game (29%, 1,736 Votes)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SZORGOS NÉPÜNK GYŐZNI FOG!
- a player is complaining that after the viewrange nerf, Dicker Max and FCM TD kept their long viewrange and are now imbalanced. Storm states that they are unfortunately premiums and cannot be nerfed
😊 Csodálom, hogy nem nyúlnak hozzá, eddig nem volt zavaró tényező, hogy prémtank.