418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Jó hát igazad van, meg engem nem is érdekel különösebben, csak teleszemetelitek ezzel az AW témával a fórumot, a kérdések, hasznos hsz-ok meg elvesznek. Kezditek a WT-hez hasonlóan megváltóként kezelni, mikor még béta fázisban van. "Mert a "majd ez lesz meg az lesz" nem nyújt alapot bármilyen kritikának." Viszont ez igaz rátok is, mert ti is csak feltételezésekbe bocsátkoztok, meg arra hagyatkoztok, amit a fejlesztők mondanak ergo "majd ez lesz meg az lesz". Szal sztem itt hanyagoljuk az AW-t mindkét részről, mivel egyik oldal sem tud biztosat állítani.
  • R3nton
    Persze, hogy lövöldözgetek menet közben, úgy használom, mint egy igazi medet. Nekem be szokott találni, igaz 4 skilles legénység van benne. Ezzel az ágyúval egyébként nem is tudod TDként használni, ahhoz full aranyat kéne használni. Flankelni szoktam vele, támogatni, de van, hogy előre megyek pozícióba is. Így csak néha kell betölteni az aranyat.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.09.05. 16:05:41
  • lexlutor
    G2A-n AW early access 700 Ft
  • yossarianHUN
    Oké, maradjunk annyiban, hogy ha majd ez megtörténik, akkor kezdjük el fikázni az AW-t. Mert a "majd ez lesz meg az lesz" nem nyújt alapot bármilyen kritikának.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.05. 15:47:09
  • popey8
    Szerintem ez a tökéletes balansz, amiről ti álmodoztok csak álom marad az AW-ban is. Közé teszik, na és? Mondani mindent lehet, ezt már láttuk. Ténylegesen megbizonyosodni róla úgy sem fogsz tudni. Előbb-utóbb ott is jönnek majd az OP gépek, mert az átlag azokkal szeret játszani. Hiszen abban nem tűnik ki annyira, milyen sz@r player és több a sikerélménye. Ha sok játékost akar az AW és sokáig meg akarnak maradni úgy is ez lesz. 1 OP gép felboríthatja a balanszot, aztán megy majd ott is csavargatás. A WT-nek is így indultatok neki, aztán mi lett belőle. De ne legyen igazam.
  • ROMOTO
    Ok, az ismert paraméterekkel nem vitatkoznék, ezért kérdeztem hogy snipeolgatsz vagy td-ként használod, vagy néha menet közben is lövöldözöl...
  • R3nton
    És a pontosság is jobb 0.33 a 0.35 helyett ehhez még hozzávesszük a töltésidőt, és a szűkülést, és ott is a jobb karakterisztika. Az, hogy meg valami random teszt során neked jobban adta a T-54 menet közben, az csak szerencse...
  • yossarianHUN
    A sírás mindig megy valamiért, de többnyire nem tőlem. Csak a rejtett statok segítségével azért elég nehéz szétnerfelni vagy -buffolni egy tankot, plusz évek óta, mióta van FTR meg SR, már a rejtett statokat is ismerjük. Az AW-ban kerek perec megmondták az elején, hogy mivel a tankok páncélzatait illetőleg csak tippelni tudnak, mindent a balansz érdekében fognak beállítani. De ezeket közzé is teszik.
  • R3nton
    Jó hát kinek mi. Nekem annyi, hogy a T-55el 2200 az átlagsebzésem a T-54el pedig 1600 körül. Persze ezt meg lehet magyarázni... Kinek mi, én nagyon szeretem a T-55-t
  • ROMOTO
    A játékmenet kb ugyanaz, a játékosbázis sztem meg nem, én nem keverném a kettőt.
  • popey8
    Ez poén. Nem vagy te egy kicsit elfogult? Mikor kiderült a wotban, h vannak rejtett statok - amiket a fejlesztők kényük kedvük szerint csavargatnak - ment a sírás a fórumon napokig.
  • ROMOTO
    Ugye nem gondolod komolyan, hogy a játékbalansz egyenlő a valós járművek értékeinek a belapátolásával?
    A "csiszolás" kb itt a munka 90% . Kb. tök mindegy hogy fiktív vagy létező tank az alapja.
  • lexlutor
    ??
    eppen te montad h ugyanaz a jatekmenet mint a wotban. akkor ez hogy lehetne mas??
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.05. 14:53:16
  • yossarianHUN
    Ezt mire is alapozod? Hogy azt amerikaiak fejlesztik?
  • ROMOTO
    Sztem meg nem ugyanaz, hiaba arcade mindkettő, elég a jelenlegi játékosállományt alapul venni, a játékosok zöme orosz és vagy keleteurópai kicsit eltérő identitással, az AW kvázi call of duty tankos dlc jeként felfogható játéka meg szépen belesimul az évente csilivili grafikával de unalomig ismert környezettel kijövő gamék sorába, ahol a játékosok mindig az aktuális újjal akarnak játszani...
  • Savaran
    "besza-behu mindenki egy darabig " Hát...nemigazán, a half life 2 (2004) óta nagyjából elvárható egy játéktól a valamilyen szintű fizika szerepeltetése, na ebben az nincs, 3 éve játszok vele, de ez a játék akkor is garázsprojektnek tűnik még mindíg...mondjuk annak jó.
  • yossarianHUN
    A balansz speciel a legjobb lesz az AW-ban. Mivel a tankjaik 95%-ának nem ismerjük a páncélértékeit, úgy csiszolnak rajta, ahogy akarnak.
  • popey8
    Az E5/6-ban lévő hegyről van szó? Oda, kezdés után közvetlenül, ha jól tudom csak a fenti bázisról lehet feljutni.

XVM féle minimaphoz kérdés: rá lehet vhogy varázsolni a látótáv kijelző négyzetet a minimapra vagy ezt az xvm nem tudja? Vagy kör formájában van ez is rajta? Nekem csak 2 kör van a mapon jelenleg, gondolom nem lehet mindkettő az észlelési táv. A kilőtt tankok helyét mutató árnyékot, pacát ki lehet vhogy szedni? Borzasztóan idegesít.

Másnak működnek a saját configjai egyébként? Mert az enyém egyáltalán nem, se a többsoros tanklista, se az otm, se semmi gyakorlatilag (4797-es nightly van fent). Eddig nem volt vele probléma és nem tudom, h azért mert nem "rendes" xvm vagy vmit átalakítottak és cseszhetem a config fájljaimat.
  • ROMOTO
    Azt áruljátok már mennyi az annyi, mert a menet közbeni pontossága pont hogy rosszabb, mindig álló helyzetben lövöldöztök vele?
    egyébként meg az a hú de jobb karakterisztika kb. így néz ki:
    szűkülés:
    t54 2.3 sec
    t55a 2.1 sec
    töltés:
    t54 7.8 sec
    t55a 7.7 sec
    ellenben a löveg stabilizációja meg letesztelve annyival rosszabb hogy míg a t54 teljes sebességgel 4 célpontot tud eltalálni, addig a t55a ugyanazokkal a feltételekkel csak kettőt.
  • lexlutor
    en sem varok csodat, de ha a felsoroltak kozul par normalisan megvalosul, akkor az mar uditoen vonzo lesz. szerintem.
    szerintem a celcsoport pontosan ugyanaz. eleg megnezni a mostani tomatodompinget. pont ugyanaz a csoport amit te leirtal.
    a wotot mar az elejetol a fejlesztok neveztek tankos arcade jateknak.
  • Plata
    A hegy a város mellett van,ha fel tudsz jutni rá akkor betudod lőni a várost a domb melletti hágót és mögötte a fennsíkot is,sőt néha még az artykra is rálátni.És ha a mélyedésbe megbújsz nem tudnak lentről kilőni.Arty persze ki tud ha nem vigyázol.De lentről kilőni nem nagyon tudnak,kivéve ha mindenki meghal a csapatból az ellenség meg körbe veszi a hegyet.
    Ha újra feljutok fjordsra,és a jó oldalra felfutok oda és lefényképezem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.05. 14:15:56
  • ROMOTO
    Kicsit sok a ha, tökéletes játékot sztem az AW sem fog összehozni, a balansz élből szar lesz, mivel k..va sok idő finomhangolni, jobb helyeken is fél-1 évekig reszelnek pár módosításon... Jó hogy korszerűbb a game ,de emiatt a célcsoport is sokkal nehezebben lesz definiálható, kb. azok jönnek majd, akik sok fps game mellé kipróbálják kicsit a arcade tankozást, kb ua. a grafikai környezet, ismerős tereptárgyak, olajfinomítók között fognak gurulni...Sztem ami az előnye egyben a hátránya is az AW nak, de ne legyen igazam.
  • SzocsA
    Hol van az xvm amit szerkeszteni lehet?
    módosítani akarom a tankok felett lévő kiírásokat ikonokat neveket. tök gáz, hogy mindent mutat egyszerre.
  • Master91

5:33 celebség

kár hogy nem az én szemszögemből adta vissza a srác a felvételen, bele rammoltam az AMX-be, meg halt, elnézek jobbra, és az E-100at láttam ahogy bele tapossa, pattan mint egy dobbantóról az E5ről :D nehezen lehet látni azt a dobbantást, mert rá rakott meme-t meg robbanás is áááá
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.09.05. 14:08:18
  • ROMOTO
    Nem kell ahhoz új fizika elég csak a parancsnoki kupolát lőni, gondolom azt is megtaláltad a tank inspektorban, de ha nem akkor segítek, a torony tetején keresd
  • bornofakone
    Merre van ez a varázshegy? :D
    Van 1 sejtésem mire gondolhatsz...de az tényleg annyira jó hely lenne? (soha nem próbáltam még light-al)
  • Plata
    Dimbes dombos pályákon rá lehet ha mákod van,az előbb Fjords-on a varázs hegyen akkorát trollkodtam megint M41-el.Padlógázzal felugrattam a dombra utána felmásztam a tetejére és belőttem a fedezékben csücsülő ellenséget is,amx 50 100 forgott kínjában összevissza de hibába,én tudtam lőni ő nem.
    Első lettem xp-ben harmadik sebzésben,pedig nem kicsik közt voltam.Jagdtigert is sikerült át lőni.
  • técs
    Oké ,de olyan eset ritkán lesz, hogy 90 fokban merőlegesen rálátok a torony tetejére, bár ki tudja az új fizika mit hozhat.
  • lexlutor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    G2A-n AW early access 700Ft
  • Antimat
    Konkrétan nekem M46 Pattonnál, Panther2-nél és T54light-nál tűnt fel eddig, ezeket próbálgattam. A T110E5 és a Ru251 tankoknál nincs ilyen gond.
  • Plata
    Próbáld meg felülről.
  • técs
    Nézegettem a torony páncélzatát a Tank Inspectorban, hát nem tudom hogy felül hol lőhető be, mivel az eff vastagsága mindehol bőven 300mm felett van.
  • Plata
    Én mindig ezt csinálom T49-el a fjords nevű pályán,ha a megfelelő oldalon kezdek,akkor padlógáz és felugratok a hegyre,ahonnan bárhova ellátok,és bárhova belőhetek,de engem max arty tud meglőni.Onnan szoktam trollkodni.Feltéve ha elérek időben a hegyhez,ha valaki betart nekem vagy rossz oldalon vagyok akkor bukta.
  • R3nton
    Ezt így nem mondanám. Mert azért a T-55 páncélzata se gyenge egyrészt, másrészt meg annyival jobb az ágyú karakterisztikája, hogy az üti a T-54-et. T-55 olyan, mint a T62-a. Nekem nagyon tetszik 2200 körül van vele az átlagsebzésem, jobb mint a 10es medekkel :D
  • ilovearty
    Kharkovon is beugratott egy seggarcú bulldog oda az a1-ban található zugba még a csata elején ahol nem tudtak utánnamenni és vigyorgott mikor nem tudtak bemenni utána. Semmit nem csinált egész csata alatt pedig gyakorlatilag top tank volt. Neki ez volt a móka. Sajnos az én csapatomban volt a seggfej.
  • Plata
    Nincs,de egyszer volt fent egy hitlog mod,az csinált ilyet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.05. 07:15:51
  • Master91
    árnyékba harcolsz, nem értem hol itt a baj
  • yossarianHUN
    Fiery Salienten másnak is ilyen sötétek a fűcsomók (különösen ha árnyék vetül rájuk), vagy nálam van a hiba?
  • lexlutor
    hat a besza-behu az tuti, amig hetekig azt nezed majd, ahogy a felkegyelmuek egymast borogatjak fel, vagy hogy a leglehetetlenebb helyeken fogjak a lightok bevackolni magukat, ahonnan nem lehet kiszedni oket, vagy a mar most elore boritekolhato tonnanyi bugotol.
    amugy ezen az aktualis igereten kivul, nem nagyon tudsz bmi erdemi fejlesztest felsorolni az elmult 1-2 evbol. konkretan maig nem kepesek egy normalis tobbmagos tamogatasra...

a wotnak max annyi elonye lesz, h a regi jatekosok akik mar sokat beletoltak, idoben es/vagy penzben, nem szivesen hagyjak ott a francba.
    de ha megoldjak ertelemsebben az artykat, goldammo esot, lehetetlen spotrendszert, a powergrindet vagy az elbaszott mmet es mondjuk a hulyebiztos 25% randomot, akkor igen jo eselyeik lesznek, ha lejtore kuldjek a wotot. plane ha meg feherembernek megfelelo hangnemet is adnak elo melle.
    a tomatok 99%nak meg ugyis tokmindegy milyen tankban ul. de latja h szep, meg latvagyos, es nem a bigworld elavult motorja, es persze nem a sziberiai foldijeik 486osara kell optimalizalni, es mondjuk latvanyosabb eghajlati elemek felbukkannak, akkor hiba maxoljak tovabb a noobfriendlyiseget, szemrebbenes nelkul otthagyja ez a reteg oket.
  • Lokker
    Sok tankomba csak 5 gold ammo van a biztonság kedvéért, sőt van olyan amiben nincs is csak 5 HE. Egyedül a Valentine2-t (prém t4) használom full goldal mikor funnolni van kedvem. :)