World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Prémium nélkül valóban nincsen meg egy hamar :/

Szívesen! 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

óóóó a büdös picsába 😄
pont ezért lett volna értelme az 1 milla exp-nek inaktív accounton is... de akkor ennyit a T95-ről...
Tier X-et kihúzni necces :S

köszi az infót! 😊
Zegi Norbi HUN
1 millió kell igen, de szakaszban. Új regisztrációnál meg nem kötelező a szakasz, elég a tier10 tank 😊 Inaktívnál pont ezért van a szakasz, mert tier9-ről könnyű lenne tier10-re váltani 😊

Itt részletesen összefoglalták 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.14. 12:02:23

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

de nem úgy van, hogy inaktív account-tal 1 milka exp kell a T95-höz?
mert ennyi erővel "meghívok" egy olyan accot amivel 1 éve nem játszottak és van rajta egy tier 9...
kifejlesztem a Tier X-et 1 hónap alatt se és megvan a T95 😄 így nem valami igazságos
Surprise Motherfucker!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu

Apropó, mi az az auto aim mods?

Benne van az új Aslain mode packban.
Visszavettem a küldik miatt a 9-es VK 4502 B-t. Bárki tanácsolta (talán renton??), köszönöm neki.

Na, ez heavy tank. Malinovka, ohne arty, a hegyet egyedül tartottam. Tier 9 volt. Csináltam 4200 aszisztot, meg 3200 sebzést, de kicsi tankok voltak, csak 5300 damaget blokkoltam. Ha a nagycsöves rhm halála előtt engem lőtt volna, nem a szegény Tigrisünket, aki a hátam mögül sniperkodik, meglett volna a 3 x lepattanós küldi. De az volt az első csatám vele.

Zseniális járgány.

Tudom, még nem kaptam a seggembe egyetlen lightot se.

Apropó, ha mellém simul egy lighttank, tudni fogom lőni?
Lunki88
Csinálsz pár képet beteszed a gimp-be aztán konvertálod. Youtube-on van egy csomó videó a progi működéséről.

wot nick: PsychoTrooper

én a héten akadtam ki, hogy mivel decemberbe térte vissza így nem tudom megszerezni 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tono34
Most akciós prém tankokból érdemes vmelyiket begyűjteni?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sherman0070
Valaki tudna gifet csinálni abból hogy full hp-ról ammorackeltem egy IS-8at?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Zegi Norbi HUN
A lényeg, hogy ha szakaszban mész, akkor kapsz kreditet meg legénységi tagokat a feltételek teljesítése után. Ha csak simán kifejlesztetsz egy tier 10-es tankot, akkor megkapod a t95-öt, de nulla legénységgel. Én így csináltam, mert amúgy is más tank legénysége van benne 😊

neked adta vele, csináltam vele 6800 pattanót, mondjuk a 4x durva lesz.
Vki próbálgatta a Vk 4502B-t a pattintós küldetésekre a patch óta? Nálam vmi megváltozott simán átlövik tier 9esek is normál ammoval.
Utoljára szerkesztette: SASA86, 2015.02.14. 09:03:22
őőő heavy tank??? 😄 Su-122-54 maybe? Áruld már el légyszi, melyik a TD szerinted? 😄 Ezen az orosz ágon egy darab forgótorony nem volt. És az angol lassú vonalon is haladok aka AT-7
kisTekila
<#vigyor2> <#vigyor2>
kész, befostam <#rinya>

xfire: kistekila

kisTekila
BlackPrince-el lett meg t8-ban. 😊
(parádicsomók nem igazán tudják lőni) 😉

xfire: kistekila

Úgy, hogy nagyon nem szeretek TD-vel játszani, nincs is sok, ahhoz képest már készen vagyok a T28-as TD-s egyéni küldetésekkel, már csak a 15-ös és a két szakaszos hiányzik. Az LT is nemsokára megvan ugyanígy. Amivel vacakolok az a 3 med kilövése med vonalon. Most ezt tartom nehéznek, de persze tudom, hogy idővel úgyis meglesz.

Összességében a Stug és a T28-as küldetéseket látva teljesen egyértelmű, hogy a TD küldetések magasan a legegyszerűbbek még átlag játékosnak is. Utána a HT következő, majd az MT és utána az LT. Bár ha nem lenne ennyi light tank a csatákban, akkor nem is biztos, hogy azt tartanám a legnehezebbnek. Az artysokat még nem próbáltam, de mivel nem artyzom biztos azok lennének a legnehezebbek.

okosszöszi26
nekem ugyanez az érzésem az artikkal kapcsolatban

TD-vel semmi bajom 😊

|Származási hely: Degec|

várható mostanság olyan küldetés mint a wz-111-es volt?vagy idén bármikor?
Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2015.02.14. 00:42:27
Azt hiszem kezdek rekordokat döntögetni.....mai nap is úgy telt el h 1 qrva malinovka, proho v furien shit lett volna...ahol tudnék normálisan ghost-ba spottolni.
legalább 30 csatát mentem ma 😄
Story of my week...srsly wtf map rotation!
srácok, itt ez az újonc izé ablak

itt látható a 2 meghívottam
az első egy 1,5 éve inaktív account
a másik egy vadi új account

alul meg ugye ott a csík.....
szóval ha én elkezdek játszani az inaktív account-tal akkor ez a csík szépen fog felfele menni?
vagy azzal is szakaszban kellene játszani? 😊

első csatánál kaptam 1 óra bannt azon az inaktív accounton bakker XD
T7 combat car-al daráltam az enemyt erre bejött elém a társam és csatt 😞
Egyre inkább az az érzésem,hogy ezeket a td-ket nem eléggé nerfelték.Simán lehetett volna még rontani rajtuk.Még mindig túl sok van belőlük.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Bocs, nem emlékeztem, hogy ki kérdezte.
HT-15-öt én E100-al csináltam meg, sokkal könnyebb volt, mint gondoltam. Malinovkán nem volt arty, északi bázisról indulva felmásztam félig a hegyre. A dombtetőn egy E100 meg egy KT meg még egy pár másik tank várt, szépen összelövöldöztek nekem 4,5k körüli pattintott sebzést, én sebeztem beléjük szintén 4,5k körül, meg leszedtek kb. 1,4k HP-t, és kész is volt. Ha csinálod, és nem vagy biztos benne, hogy meg lesz a 10k, akkor hagyd magad kilövetni, saját HP is beleszámít (E100 esetében ez kapásból 2700HP)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

én a T28 MT-vel szívok
3k-t kéne sebeznem 3 különböző típusú tankba, viszont a T-34-1el nem vagyok erre képes

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Az MT, LT és TD ágakat tier7 tankokkal meg lehet csinálni, talán a szakaszoshoz MT küldetéshez érdemes egy komolyabb tárast elővenni. Az mt-15-t a kis T-25-el, az LT-15-t amx1390-el és a TD-15- a St Emillel csináltam meg, de a HT és SPG egyszerűen nem megy tier9 heavy és legalább tier8 arty nélkül. Pontosabban az SPG-t meg lehetne csinálni, mert már volt több 2e feletti csatám, ahol benne voltam az 1-2-ban, de át kell jutni az spg-14-n és ha valaki nem tudja orrba-szájba szakaszban tolni, akkor tier7 TD-vel nagyon nehéz ezen átjutni, nekem legalábbis, mert ritkán játszom szakaszban.

Basszuskulcs, milyen csatát mentem az imént, 2 ! csapattársam is megkapta a védő medált (azt hittem, hogy csak egy kaphatja, de nem, akárhányan). Az ellenfél túlerőben is csak foglal, foglal, meg körbeveszi a zászlót, de legalább végre egy totál izgalmas csata, másodperceken múlt többször is, de végül lehoztuk a végén.
Én is hasonlóan vagyok, nekem a MT, HT, TD küldik készek, SPG-ből meg 3 van hátra, SPG-11 (sebezz 3 tankot egy lövéssel), SPG-14 (3k sebzés könnyű tankkal szakaszban) meg az SPG-15, de ez utóbbit már egy tucatszor megcsináltam (volna)... LT-ből meg 4 küldi van készen, azokra nem is mentem rá, csak akkor mentem pár csatát, amikor az arty vagy más tank csatában volt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azért jól látszik az erősorrend a küldetések között. A TD-15 küldetést megcsináltam a St Emillel, nagy ágyúval, nem is kellett hozzá ászos csata. A HT-15-t -jobb híján- a tiger2-vel próbálom, ászos csata, 1351 alap xp, 4214 sebzés, 458 assist és 4 frag. Ehhez jött kb 1500 hp veszteség és 500 felfogott lövés, mert az ellenfelek mind mellé lőttek, hiszen mozgattam a tornyát.

Ez mindösszesen kb 6,2e és hiányzik még 1,8e. A tiger2-vel valami teljesen epic csatát kell futni a ht-15-ért, szerintem nem is lesz meg, csak majd az E-75-el, azzal nem lesz gond +2-3e-t pattintani, csak még 120e xp, legalább 1 hét játék.

Próbáltam az arty vonalat is, ott a spg-14-t kéne megcsinálnom, de két artym van, a francia és angol tier7 és egyszerűen nem bírok velük stabilan 2e felett sebezni. Úgy értem ezt, hogy néha összejön, de ilyen adhoc szakaszokhoz szoktam csatlakozni, nem is szeretném egész nap, vagy több napig szakaszban tolni, csak ezért a küldetésért. A tier8 artykban bízom, csak még rohadt messze vannak azok is.

15 tokenem már van és tényleg rohadt idegesítő, hogy már csak egy kéne és nem megy, egyszerűen a HT és SPG küldetéseket nem lehet megcsinálni komolyabb tankok nélkül vagy egy epic kört kéne mennem, ami nyilván nagyon ritkán sikerülhet csak.
Én voltam. 😊

Még nem jó az xvm.
Sunsetjoy
Az MBP megér 440, a Matilda IV meg 375 aranyat? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Valakinek működik az artykra a Battle Assistant mod?Köszi
XVM működik?

Sherman0070
Úgy érzem eljött a végső leszámolás ideje

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ennyit erről a HT-15 misszióról. Még egy IS-8at is full HP-ról ammorackeltem.

Köszönöm, ezt nem tudtam.
Nem, te heavy tankozol, de amilyen expert vagy még ezt sem fogod fel.

Van már különálló is 😊 LINK
Sherman0070
Churchill III xD

Veled ellentétben én elkezdtem játszani azokkal, amiket szidtam. Elég sokat TD-zek mostanába. Te viszont te lelboy, azóta se medezel. El lehet kezdeni gondolkodni azon, hogy kinek mi haladja meg a képességeit. Neked elsősorban a gondolkodás...
GabeE3e
Nekem a 9-es VK-val lett meg.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ha nincs arty (ritka, tudom), akkor egy t29 vagy még inkább t32 jó lehet. A t32-vel már összetornyoztam El hallufon bázisvédésnél jobb oladol a kis dombon majdnem 6e lepattanót, kár hogy nem jártam még ott az IM-ben. A t29-cel még kevesebb is elég, talán könnyebb is vele, de az ellenfeleinek kisebb az ágyúja, szóval nehéz eldönteni melyik is a jobb. Talán a T32 lenne jobb.

Esetleg wz-111, amivel még el tudom képzelni.
voivod32
Bármilyen heavyvel

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A kv 3 mennyi strapabíró?

a 3 x lepattanós küldi miatt.

Vagy gurigázzak inkább a maussal 9000-et?
T150
T14.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

popey8
IS-4

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

is7 et beteszed egy gödörbe és nyitsz egy sört

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...