World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szívesen! 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
pont ezért lett volna értelme az 1 milla exp-nek inaktív accounton is... de akkor ennyit a T95-ről...
Tier X-et kihúzni necces :S
köszi az infót! 😊
Itt részletesen összefoglalták 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.14. 12:02:23
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
mert ennyi erővel "meghívok" egy olyan accot amivel 1 éve nem játszottak és van rajta egy tier 9...
kifejlesztem a Tier X-et 1 hónap alatt se és megvan a T95 😄 így nem valami igazságos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Benne van az új Aslain mode packban.
Na, ez heavy tank. Malinovka, ohne arty, a hegyet egyedül tartottam. Tier 9 volt. Csináltam 4200 aszisztot, meg 3200 sebzést, de kicsi tankok voltak, csak 5300 damaget blokkoltam. Ha a nagycsöves rhm halála előtt engem lőtt volna, nem a szegény Tigrisünket, aki a hátam mögül sniperkodik, meglett volna a 3 x lepattanós küldi. De az volt az első csatám vele.
Zseniális járgány.
Tudom, még nem kaptam a seggembe egyetlen lightot se.
Apropó, ha mellém simul egy lighttank, tudni fogom lőni?

wot nick: PsychoTrooper
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: SASA86, 2015.02.14. 09:03:22
Összességében a Stug és a T28-as küldetéseket látva teljesen egyértelmű, hogy a TD küldetések magasan a legegyszerűbbek még átlag játékosnak is. Utána a HT következő, majd az MT és utána az LT. Bár ha nem lenne ennyi light tank a csatákban, akkor nem is biztos, hogy azt tartanám a legnehezebbnek. Az artysokat még nem próbáltam, de mivel nem artyzom biztos azok lennének a legnehezebbek.
TD-vel semmi bajom 😊
|Származási hely: Degec|
Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2015.02.14. 00:42:27
legalább 30 csatát mentem ma 😄
Story of my week...srsly wtf map rotation!

itt látható a 2 meghívottam
az első egy 1,5 éve inaktív account
a másik egy vadi új account
alul meg ugye ott a csík.....
szóval ha én elkezdek játszani az inaktív account-tal akkor ez a csík szépen fog felfele menni?
vagy azzal is szakaszban kellene játszani? 😊
első csatánál kaptam 1 óra bannt azon az inaktív accounton bakker XD
T7 combat car-al daráltam az enemyt erre bejött elém a társam és csatt 😞
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
3k-t kéne sebeznem 3 különböző típusú tankba, viszont a T-34-1el nem vagyok erre képes
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Basszuskulcs, milyen csatát mentem az imént, 2 ! csapattársam is megkapta a védő medált (azt hittem, hogy csak egy kaphatja, de nem, akárhányan). Az ellenfél túlerőben is csak foglal, foglal, meg körbeveszi a zászlót, de legalább végre egy totál izgalmas csata, másodperceken múlt többször is, de végül lehoztuk a végén.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez mindösszesen kb 6,2e és hiányzik még 1,8e. A tiger2-vel valami teljesen epic csatát kell futni a ht-15-ért, szerintem nem is lesz meg, csak majd az E-75-el, azzal nem lesz gond +2-3e-t pattintani, csak még 120e xp, legalább 1 hét játék.
Próbáltam az arty vonalat is, ott a spg-14-t kéne megcsinálnom, de két artym van, a francia és angol tier7 és egyszerűen nem bírok velük stabilan 2e felett sebezni. Úgy értem ezt, hogy néha összejön, de ilyen adhoc szakaszokhoz szoktam csatlakozni, nem is szeretném egész nap, vagy több napig szakaszban tolni, csak ezért a küldetésért. A tier8 artykban bízom, csak még rohadt messze vannak azok is.
15 tokenem már van és tényleg rohadt idegesítő, hogy már csak egy kéne és nem megy, egyszerűen a HT és SPG küldetéseket nem lehet megcsinálni komolyabb tankok nélkül vagy egy epic kört kéne mennem, ami nyilván nagyon ritkán sikerülhet csak.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Esetleg wz-111, amivel még el tudom képzelni.
a 3 x lepattanós küldi miatt.
Vagy gurigázzak inkább a maussal 9000-et?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...