A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #360818 Délelőtt 2-3, délután, amikor a kölykök megjönnek 4-5 prém tank van oldalanként minden csatában. Legalábbis tier6-8 csatában figyelgettem ezt.
Nagy a kredit éhség. Prém előfizetés nélkül, szerintem jobb játékosok is mínuszosak tier9-10-ben, a gyengébb játékosok meg tier7-től felfele. A nagyon gyengék meg passz tier5-6-tól nem bírják kigazdálkodni.
Ezt csak fokozza az arany lőszer használata, amire meg szintén rákényszerülnek sokan alapból, mert normál lőszerrel nem megy nekik a sebzés vagy ha a helyzet úgy kívánja bárki betölti, mert máshogy egyszerűen nem lehet megoldani. Most pont ilyen helyzetbe kerültem, obj140, szemben velem egy e100, aminek csak az arcát tudtam lőni. Körbe futni esélytelen, erlenberg támadás, bal oldal, TD-k, arty, egy E75 mögötte, ha megindulok a csapatom simán hagyná, hogy szétlőjön engem az ellenség, tutira nem segítenek és nem jönnek velem.
A harmadik lepattanó után aranyra váltottam (pedig nagyon szívtam a fogam, mert nincs sok kreditem), mert különben lőhetem ameddig akarom, talán 1 beviszi szerencsével, de arannyal 5 lövéssel kiszedtem az E100-t, -35e volt a csata vége, mert ráadásul elbuktuk ahogy kell a sok botagyú miatt. Le akartam ma duplázni a t62a-t meg az obj140-t, 8 csatából csak a t62a-t sikerült, kb 120-140e kreditembe került ez a 8 csata olyan 2,3-2,5k átlag sebzés mellett. Hagytam is a csába a tier10-t, bár a wz küldetés miatt kell a sebzés, de ma ritka sok bot játszik.
Egyszóval brutális milyen kredit mennyiség párolog el egy átlagos csatában is a rengeteg arany lőszer miatt. Mellé meg sokan még normál lőszerrel se tudnák fenntartani a tankot prémium előfizetés nélkül, úgyhogy vagy előfizetnek vagy vesznek egy prém tankot. A prém tank módszer viszont időigényes, túl sokra nem lehet számítani prém előfizetés nélkül, sajnos. Egy 30-35e nettó csata kifejezetten jónak mondható, inkább 25-30e a tier8 hozama nagy átlagban mondva, tehát kb 2 tier8 prém tank csatával tudok menni 3 tier10 medes csatát. Simán megértem azokat, akik leállnak tier8 szinten, az még nagyjából egyenesben tartható prém előfizetés nélkül is. Van pár jó tier9-10 tank, csak a kérdés az, hogy rááldozza-e az ember a kredit termelési időt vagy benyom egy kis pénzt a játékba.
A WG ugye választás elé állítja a játékost és szerintem tier8 felett szinte már nincs olyan, aki ne tartana egy komolyabb prém tankot és/vagy prém előfizetést. A játék gazdasági képlete működik, aki játszani akar komolyabb tankokkal, az valamennyit költeni fog, nem lehet megkerülni egyszerűen.
Ja és ezért b.ssza a WG csőrét a pedotankozás, mert az igazán nagy költekezések pár száz, ezer csata után indulnak meg, amikor a sikertelenséget mondjuk egy löwével akarja kompenzálni vérpista vagy vesz prém időszakot, mert mindig elfogy a kreditje stb. Ha a g.ci pedotankos szétlövi a fejét állandóan, akkor elhiszem, hogy jópár embernek elmegy a kedve a játéktól és még nem is költöttek rá...
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.04. 13:05:19