World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
- E-100 has generally worse armor than Maus
- it is not sure, that AMX-13/75 will be buffed in 9.7, the best ETA is “later”
- both Chieftain and Action X (replacing FV4202 and FV215b) will come together in one patch
- VK4502B is getting removed, because it’s basically made up (SS: the armor is and some of its configurations) and WG wants to “move away from made up vehicles”
Akkor E-50M is repül? T28 Proto?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
még mindig a stugos szarnál vagyok elakadva, mert:
h15-öt nem tudom meg csinálni, Conqueror az esélyes, 6k-t kéne sebezni
l15-öt nem tudom meg csinálni mert gyehena pályákat kapok
ezért most szünet, pár napja nem játszok, szerintem a héten nem is fogok, kapják be
De ha elindulunk ezen a vonalon, artyk is sírhatnak, mert csőpályák, medek is, mert csőpályák... Minden pálya más tankoknak kedvez, az egész azon múlik, hogy adott pályára jó tankkal kerülsz-e.
Ha már úgyis "csak ugyanazt az 5 pályát dobja be" a játék, akkor olyan tankokkal menj, ami arra az 5 pályára jó?
Aslain szerint is.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Engem egyértelműen az új IM missziók hoztak vissza a játékba, fél évig én sem játszottam. Nagyon jó öltetnek tartom, pont megfelelően nehéz, tanít is. Csak egy bajom van vele, hogy beletették a szakaszos dolgokat. Ez nem korrekt.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Egyszer nyomsz egy jobklikket valakire és a löveg követni fogja, ha lemegy róla a spot akkor sebesség és vektor alapján jósol. Ha újra spotolódsz rögtön rád áll a löveg. Ezért van az hogy a 80-al ide oda száguldó, egy pillantra feltünő light lazán rádver egyet hiába változtattál helyet az előző köre óta.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Szóval igazán semmi nem történt scoutolni nem lehet mert csőpályák és hülye team, artyt továbbra sem értem miért fun ha percenként lőhetsz és szinte biztos mellé megy, semmi igazi változás? Mit vártam.
Ja kellemes meglepetés: Sosem szerettem a maus vonalat. Tigris 2 jópofa, E75 meg igazi csemege. De azért elkezdtem még régen szép lassan és az egyik kedvencem lett a vk4502A. Gyors, mozgékony, lehet a térképen közlekedni az ágyú elfogadható. Majdnem mediumként használtam. Aztán jött a vk4502B. Fostalicska, mozgásképtelen hátsótornyos szar, föladtam pár csata után. Na most olvasom boostolták a front armort. Kicsit elszaladt a kezük, beültem tesztelni aztán E75, IS8 és T34 kombó csak pattog. Közelebb megyek, váltanak prémre még mindig pattog, eszméletlen. Igazi faltörő kos, 4k sebzés 4,3k elnyelt damage. Már már megsajnáltam őket, volt ám "kurwa"-zás.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Sajnos eléggé kiherélték a scout játékmenetet, a spottolás manapság nem üzlet éselég macerás is (városi pályák, minden pálya dimbes-dombos lett plusz az IM miatt eleve sok a light). Szóval manapság a scoutnak is ölnie kell ha XPt meg creditet akar.
Az artikat sztem elég jól kiherélték, most az IMek miatt elég sokan vannak megint de a horror újratöltési idők és a randomisten pontatlansága miatt sztem kevesebb vizet zavarnak mint azelőtt. Kivéve ha TD módban védik magukat, mert akkor meg félelmetesek lettek (megint csak a scout játékmenet kiherélése).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.12. 14:43:08
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Well, Mt-25-el grindelni még mindig fájdalmas, T37 jónak tűnik de nem tudok teljesíteni vele. Minden második pálya t9 város ill. nem ismerem a mapokat minden új meg átdolgozat és úgy tűnik már csak öregesen játszom. Ellenséges lightokról pattanok (ELC, Vk2801, stb.) E25 seggbe pattog de biztos csak a random, 15 csata nem mérvadó. Ru251-re még nem volt pénzem.
UK ág T5-ben elég iszonyat, aki berakta az archert a játékba... Néha sikerül egy jó pozícióba beállni aztán camp mint egy td de a legtöbbször a team vagy pálya miatt ezt nem lehet aztán seggel előre forogsz össze vissza iszonyatos. Sherman 3 a normál sherman lomhább változat, minek? Remélem a firefly kárpótol.
Personal missions: az ötlet nagyon jó, pénzkeresésre is egész jó de minden kategóriában látom platoonba kell menni szóval ez kiesett, régi barátok már nem játszanak. Mondjuk arty is csak 1 van (Bert the Avenger), na azzal nem lesz 2k sebzés. Sőt ha valamit eltalálok már örülök.
Pontosság nerfről nem tudok nyilatkozni, most is lekaptak snapshottal két ház között tenyérnyi helyen átlőve, majd 100 csata után meglátjuk.
Szerintetek az elmúlt 1-2 évben a változások pozitívak összességében?
én csak végignéztem a missziókat és jót röhögtem rajtuk, nincs az az isten, hogy megcsináljam őket 😄😄
Valamelyik IS-t, vagy németet?
Ez nehezebb, mint a HT 15 a maga 12 000-vel
9.6 update előtt Aslain's uninstall, WoT update majd 9.6 kompatibilis modpack telepít vagy update után egyszerűen ráhúzom az új modpackot a 9.5 mod csomagra?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.12. 13:00:38
Valahogy neki kéne ugrani az M40/43-nak, mert nem fogja engedni a játék, hogy megcsináljam a light küldiket.