World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.15. 17:01:10
esetleg mert penzt adott erte, es szeretne is hasznalni?
És az egységsugarúak is hozzák a tutit: folyamatosan támadnak, de szigorúan egyesével.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.15. 16:59:35
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
matildara megis mivel kene lonie???
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Kezd ugye előjönni az, hogy a sok hülye nem képes haladni a küldetésekkel és egyre frusztráltabbak lesznek. Mindenki hibás, csak ők nem.
Tarathiel2: igen, én is most akartam aranyat venni, de rájöttem, hogy minek (meg is írtam a support-nak, persze gondolom leszarják). Le kéne szednem pár modult a tankjaimról, de az lesz, hogy veszek maximum 500 aranyat és kész, erre a sz.rra többet én nem költök. Arról nem is beszélve, hogy akkora lag van hétvégente mindig. Lehet, hogy nem miattuk, hanem a net miatt, de akkor sem tudok játszani napközben, úgyhogy sokat nem érdekel a ban, csak az a része bosszant, hogy most tényleg semmi tk, semmi durva ugatás a chat-ben nem volt a részemről, sőt engem ért intultus (meg még sokakat másokat is, mert mondom ezek a frusztrált hülyék nekimennek bárkinek aki túléli őket, aki nem rohan meghalni stb)
Malarki: tudom, éppen ezt mondom, hogy nem csináltam most tényleg semmit az elmúlt pár napban, de előtte se. kb 2 hete irtottam a f.szokat, akkor kaptam is bant érte, de azt tudtam miért van. Most nincs semmilyen más oka, minthogy a sok frusztrált idióta, akik gondolom nem haladnak a küldetésekkel, bűnbakokat keresnek és valami egész undorító módon nem tudják feldolgozni ha őket kilövik. Ez a lényeg, hogy a sok agyhalott már gyakorlatilag bármiért riportol és ha eleget játszol, akkor simán összeszeded. Tegnap kihasználtam az ajándék prémiumot meg az x3-t és minden tankomat leszorzóztam, tehát a szokásosnál többet játszottam, plusz hétvége, ennyi már elég is ezeknek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.15. 16:37:15
(Nem reprezentatív jelleggel.)
Összesítettem a PERSONAL MISSION-ra használt KEDVENC TANK témakörben beírt válaszokat.
Természetesen minden küldetéshez más-más tank hasznos, lehetőleg minél alacsonyabb tier-ben, amennyiben azt az adott küldetés lehetővé teszi. Ennek ellenére természetesen mindenkinek vannak kedvenc tankjai, és általában ezeket használja egy-egy kategórián belül.
Őszintén szólva engem kimondottan meglepett a válaszok sokszínűsége, sokkal kevésbé emelkedett ki egy-egy favorit tank, mint azt eredetileg vártam.
AZ EREDMÉNYEK:
LIGHT TANK: AMX 13 90
Futottak még: M41 Walker Bulldog, AMX 12t, T37.
Én itt nagyon csodálkoztam az ELC AMX hiányán.
MED TANK: Crowell, T-34, Obj. 140 (holtversenyben)
Ide érkezett a legtöbb féle szavazat.
HEAVY TANK: E-100
Futottak még: E-75, Tigris, WZ-111, IS-4 IS-7.
Az sokak által agyonhasznált KV-85 például még csak említést sem kapott.
TD: E-25
Futottak még: ISU-152, T-30, JgPz E100.
E-25-t itt simán tarolt, annak ellenére, hogy prémium. Nem véletlenül nem lehet már venni.
ARTY: M40/M43
Futottak még: G.W. E100, FV304, G.W. Panther.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Viszont, egy tipp: tedd át magyar zászlóról eu-ra vagy svédre magad, mert olyan szinten megy az ellenségeskedés a románok és szlovákok által hogy az el se tudod képzelni. Minket spec cw közepén banoltatott ki egy román klán 3 napra 😄 mert pont román választás volt és a székelyeink beírtak valamiket, de nem kell már beírni semmit se, ma délután 3. körben egy román csapattal találkoztunk, elvertük őket jó rendesen, gratuláltak, elmentek, majd reportolak minket hogy az első meccsen egyik emberünknek (nekem 😄 )nincs esl wire log-ja, és tényleg nincs, pedig mindent úgy csináltam mint eddig.. szal egyértelmű eslwire hiba, ne mindegy minket diszkvalifikáltak, és ők mentek tovább.
Szal csak arra akarok kijukadni hogy lehet már alapból nyomják a magyar zászlóra a reportot!!!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Nem értem, hogy az ilyen játékosok vajon miért nem csapat csatát tolnak vagy klánháborúznak. Az erre van kitalálva, de randomban ne lehessen már ilyenért szólni.
Ilyen esetekből volt egy csomó, folyamatos ugatás, pozíció megadás, meg könyörgés az ellenfélnek, hogy öljenek meg, ja meg a kedvenceim, amikor foglal egy falka ellenfél és én egyedül nem rohanok oda meghalni. Miért tenném? Miért fizessek ilyen nyomorék csapat miatt javítást, inkább levadászom közben a rám rohanó kis hp-s ellenfeleket egy jól védhető pozícióból, mert mindenféle szempontból ez a helyes döntés. több sebzést, több kreditet érek el, ha rárontanék egyedül a foglaló hordára akkor egy szempillantás alatt szétlőnének, győzelemre ilyenkor már nincs esély. Ha legalább annyit megtenne ez a nyomorult csapat, hogy kis hp-s, egy lövéssel kiszedhető ellenfelek maradnának utánuk, de természetesen alig veszít az ellenfél ilyenkor hp-t, úgy jön át rajtuk.
Tényleg csak ilyenek voltak, nem volt tk, de ebből rengeteg. Nem csak nekem egyébként, ezek a nyomorékok ilyenkor mindenkinek nekimennek és riportolnak szerintem ész nélkül, ha valaki szerintük nem úgy játszik, ahogy kéne (pl előrerohan és meghal, felmegy a dombra és meghal stb.), akkor már riportolják is.
Ez az egész riportolási rendszer egy fals sz.r, mert ilyenkor hétvégen ellepik az agyhalottak és ha valaki nem áll be a sorba, nem döglik hirtelen halált a barmokkal, akkor már nyomják is fel.
Szerintem ha nincs TK, akkor egyszerűen figyelmen kívül kéne hagyni a riportolást, mert ez tényleg kezd kezelhetetlen lenni. A sok baromarcú megtanulta, hogyan kell bemenni oda, de össze-vissza nyomkodják a kategóriákat. Volt korábban is banom, de akkor tényleg lőttem a f.szokat, ha már elegem lett belőlük, vagy ugattam a chat-ben (bár kérdés, hogy olyankor miért nem chat-bant ad, mert ugye a barmok még az odaillő kategóriát sem képesek kiválasztani) de most már a második olyan banom kb 2 hét alatt, amikor nem volt semmilyen TK, se chat ugatás, tényleg semmi, egyszerűen a lengyel, szlovák meg egyéb agyhalott idióták eldöntik, hogy én nem megfelelő stílusban játszom, esetleg túlélem őt, esetleg ő előrerohan és én nem reagálok a segítség kérésére, amikor 3-4-5 ellenség veszi körbe stb hasonló helyzetek.
Ez a WoT kezd tényleg teljesen más játék lenni, mint akárcsak 1 éve volt. Ahogy a baromállatok ellepik egyre jobban az összes tier-t, szerintem úgy hagyja abba vagy csökkenti a játékot minden értelmes ember.
😊
Polákból meccsenként átlag van 6-8 mindig.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.15. 15:38:33
angelus1991ster.blogspot.hu
Si vis pacem, para bellum.
<#eplus2>#eplus2>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
De a másik is ugyanoda kéri magát, és felülírja az elsőnek az ugyanolyan nevű file-jait.
Onnantól az első már hibázik, hiszen nem a saját adatait kapja abból a file-ból.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.15. 14:28:00
Most először arra vetemedtem, hogy két modot is fel akartam tenni.
Az arty battle assistant, és a Locastan minimap modokat.
Viszont azt látom, hogy az adott mappákban ugyanolyan nevű fileok vannak, amiket ha bemásolok felül írják egymást.
Először a minimap modot raktam fel, majd az assistant modot.
De játék közben a minimap nem mutatja a tankok neveit, inkorrekt .xml -t ír minden tank mellé.
Feltételezem azért, mert felülírt valamit a második mod.
Erre nem gondoltak? Vagy ilyenkor mi a menet? Hogy lehet ezek mellett több modot is felrakni?
jó a Firefly, de inkább csak randomban
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ez a leírása a küldinek
- platoon with another heavy tank, destroy one enemy vehicle within 5 minutes of battle (survive)
- platoon with another heavy tank, destroy at least 3 enemy vehicles of 2 different classes (at least one has to survive)
így van a többi leírva, hálisten nem csak med platton játszik 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
én meg jgtiger, 2odjára meg is lett 😄
Mondom lt vel kell spotolnom artynak 1500 at... Behoz egy IS3 at...
Próbáljuk még egyszer. Arty pls. Behoz egy T5 öt. Ezzel akarsz 1500 at sebezni?
Hagyjuk. -Neked mi a feladat? -Med platoonban 3k sebzés. Mondom király, az egyszerű. De neki csak T5 van. Nagyobb? Erre behoz egy nashornt...
Ekkor léptem ki...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
darki81-hez csatlakozva nekem is megérne egy ezrest, hogy ne lássak arty-t.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★