418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #361022 Napi 31k sebzés. Szerintem mindenki aki nem paradicsom össze tud hozni akár hetes tankkal is 1000-1500 átlagsebzést. Akkor az 20-25 csata, 6 perces csatákkal számolva 120-150 perc. 2-3 óra. -
Kryon #361021 Ha minden nemzetből lenne egy 10-es, de legalább egy-két 8-9-es, akkor sima ügy, de kisebbekkel sokkal több idő. Annyi csatához meg nincs idegrendszerem. -
Nirz #361020 ahhhhhh
mondjuk mindegy nem hiszem hogy menne már a dolog jó pár új map fogalmam sincs, másfél éve ré se néztem szóval itt nem lesz seal clubbing amíg újra bele nem rázódok vagy 100 után gonodlom okés lesz
Amig az alternativákat illeti ha jobb lehetőségeket kinálnak noob farming terén akkor talán próbát megérnek nekem hogy elkezdjem xD -
lexlutor #361019 a rendszer vmi 100-200 csatara van belove :D -
lexlutor #361018 jah es kozbe lett egy konkurens, ami mar fut: warthunder neven. izles kerdese, egy probat meger ha meg nem probaltad.
illetev most van fejlesztes alatt az armored warfare, ez meg zart, de lehet venni belepot, aminek az alapja a wot, probaljak csiszolni, sot mar ott tartunk, h a wot kezd el atveszegetni majd abbol dolgokat. igeretes, de meglatjuk. alapvetoen mas eraban jatszodik, de az alap kb egyezik. -
Nirz #361017 Jah értem hangzatos rendszer de gyakorlatilag semmi sem változott, bár amúgy is csak 1k csatám volt azon az accon. -
lexlutor #361016 elvileg van vmi rendszer ami nezi a csatszamodat, es az alapjan rak ossze low tierben, de nem fogsz eszlelni kb semmi kulonbseget.
annyi komoly fejlesztes h multkor meg strom is elfelejtette h van...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.07. 20:07:59 -
Nirz #361015 Sealclubbing még mindig lehetséges? -
lexlutor #361014 jah ha regi tierlimites premre gondolnal, veszik ki a jatekbol oket lelkesen.
-
#361013 Regényt vársz? -
lexlutor #361012 tobbmagos tamogatas nincs, havoc nincs, ghostshell meg mindig van, zsinorba kapod ugyanazt a palyat megvan, lathatosagi rendszer szarabb mint valaha, artydogvesz tovabbra is, goldammo-eso, meg tobb tomato ert el magasabb tierbe, powercreep, skillrendszerhez nem nyultak, eu szerver szarba sincs veve..
jah: van im! ez egy kudletessorozat, 4 lepcsoben, minden lepcso egy reward tank (nem premium!)
illetve artynak van egy speci mod: battle assistant, hogy konyebb legyen az elet
most megy egy wz111 grind, ha kell egy 8as premium es van nap 2-3 orad ra.
kiserleteznek meg par csata moddal is.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.07. 20:00:08 -
yossarianHUN #361011 Mapokból jött egy-kettő. Az újabbak Fiery Salient (Prokhorovka klón), Kharkov, Stalingrad, Overlord, nemtom ezek közül ismerősen cseng-e valamelyik. Cserébe kivettek jó párat. -
Nirz #361010 új mapok?
vmi lényeges változás a mechinkában?
Semmi? xD -
lexlutor #361009 kb csak kulososegekben valtozott. kb abba merult ki a munkajuk, h uj tankokat raktak be, hd skineken dolgoznak, illetve a palyakat buzeraljak.
minden mas maradt az igeret foldjen :)
jah a szoraskep nerfet elfelejtettem..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.07. 19:56:37 -
Nirz #361008 Hello mindenki vagy másfél éve nem játszottam(2014 májusa óta) és újra kedvet kaptam! Bár szinte teljesen elölről kell kezdenem, mert régi accomot anno eladtam. Csak két accom maradt tartalékba az egyiken szinte semmi csak micro maus(amikor regiért adtak egyet) illetve azóta nerfelt T18,,,,,még a másikon egyetlen tank FCM 36 Pak 40.
Mi változott azóta a játékban? -
yossarianHUN #361007 Ha van valami T8 prémed, azzal húzd le az adott nemzet követelményeit. Mire végzel, lesz pénzed egy másik nemzet tankjára. Ha nincs, ugyanígy, ha prémmel játszol, húzd az egyik nemzetet valami kisebb (T6-7) tankkal, mire végzel, azzal is össze lehet szedni a kreditet egy T6 kínaira, franciára, stb. Mire azzal is végzel, megvan a következő. -
Plata #361006 Nálam kb semeddig,se britt,se francia,se ferdeszemű tankom nincs. -
yossarianHUN #361005 Napi két-három óra. Valakinek belefér, valakinek nem, de azért annyira nem földtől elrugaszkodott mennyiség. -
Kryon #361004 Ha mondjuk megfeleznék a követelményt, hogy ne csak a hiperkockáknak legyen lehetőségük megszerezni, akkor lehet, hogy több embert érdekelne. Nálam egy napig tartott a lelkesedés, aztán kiszámoltam mennyi is lenne játékidőben, és hagytam is a fenébe az egészet. -
lexlutor #361003 ez mar hianyzott mint egy falat kenyer!
59 Patton on sale on the RU Server
It cost 30 dollars.
-
lexlutor #361002 ugylatszik kurvara nem jott be a wz111 akcio..
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/September-x3weekly-week1/ -
#361001 Jo neked,én csak egy 2 kaptam erre
6/db ap-t lőttem,mind bement+a végén 2 rohangálóra próbáltam 2he-t,de mellé ment
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #361000 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#360999 Nekem jött vele a tank ász is meg rendes xp, meg is lepődtem, mert elég szarul artizok, redshire volt ahogy emlékszem tier 9-10 es járgányok, alul kezdtünk, a jobb oldali szorosra ment az összes heavy tőlük meg egy t95, azt 2 lövésből kiszedtem fulról, e100, is4 et meg vlmi egy betcsetet is abuzáltam, meg nemtommit, kb. minden lövésem talált, jót dobott az rng... -
#360998 Ja azon csodálkoztam én is,de igaz csak hátul üldögéltem
Majd legközelebb átkapcsolok TD-módba t hátha úgy többet ad.
ROMOTO,Angelus1991ster
Akár hiszitek akár nem E25-ben többször megteszik ezt mint pl artyban.Pedig nem mindig okádom a goldot vele,és mégse tetszik nekik,ha láncolva szeded ki,vagy úgy hogy nem is lát,akkor is lehekkerez,lecsalóz
Pont a minap történt,belemásztam 1 Tiger1 elejébe, kiszedtem 900+rol,úgy,hogy 1x se tudott meglőni mert nem tudta lehajtani a csövét,persze annyi esze nem volt,hogy a mögötte levő dombra feltolasson, majd lehekkerezet
De mindegy mert ez csak 1 példa,teljesen mindegy miben ül az ember,leanyáznak Kv2,RHM,WTe100,Bulldog,T49.Tök mindegy meglövöd öket azt már ugatnak.
Mondjuk engem marhára nem érdekel senki sírása,ez csak játék.Persze néha nálam is betelik a pohár mikor kilődöznek az artyk,de akkor beülök én is egybe azt elkezdem okét ki counterezni
Na viszont ők ilyenkor nagyon dühösek,és anyáznak is rendesen
Úgyhogy mostanában elég sokszor ezzel kezdem a csatát,rászánom azt a 1-2percet
Csata után rájuk írtam kinél is kell jelentkezni azóta se válaszoltak
-
Plata #360997 Jah a magyarok szövegein jókat lehet röhögni.
Ma oneshotoltam egy t54 ltw-t vagy mi a rákot,és elkezdett ugatni,azt hittem német mert valami német klánban volt, -
Pongyi #360996 Hali. Imádom a Magyar játékosokat:) -
Kryon #360995 Akkor még nem is akkora baj, ha egyenletesen oszlanak el a két csapatban, olyankor lehet "alkotni" :)
Az a rossz amikor az ellenfélnél van 5-6 értelmesebb játékos, mellém meg csak retardáltakat dobál. -
#360994 Én ma este nem tudok játszani ezért most mentem pár kört a 150 arany miatt de állítom több a retardált mint este. Valahol még nem kezdődött el a suli vagy nem tudom mi van de hihetetlen mélységeket produkáltak a "játékosok". -
Kryon #360993 Ez érdekes...
Érdemes megnézni a 2. és 3. oldalt. A japán heavyknek kicsit durva a kreditszorzója.
-
Plata #360992 Ma nagyon sok hülye van,az előbb stb1 e100 páros mögé bementem,le se szarták a fejem,stb-t oneshotoltam az e100 két lövés volt hátulról.
Jah és ami a legjobb volt hogy T49 minden lövése talált,és át is ütötte a páncélt,ilyen se nagyon szokott lenni.Rhm,obj 907,stb-1 E100-ra lőttem vele.RHM meg stb oneshot volt.
Meg mákom is volt,idióta arty persze oda lőtt,és engem is eltalált.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.07. 11:03:42 -
Angelus1991ster #360991 Jaj ez a "rohadt kurv@anyádat medál" , GwPárduc-al összeszereztem egyet . Ennyi elég is volt :D -
#360990 Ez a medál azt jelenti hogy kb. folyamatosan szidták a felmenőidet abban a csatában Nekem is van, vlmi 60 csata alatt beadta 212a val, én nem lennék annyira oda érte.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.07. 10:17:37 -
#360989 700xp-vel szúrták ki a szemed??? pff -
#360988 -
Lucifer001 #360987 Gratulálok szép munka -
#360986 Na ilyen medálom se volt még
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.09.06. 23:54:13 -
#360985 tank inspectorba nézegettem őket, beforgatva a test + kis csöcsök elöl erősek, a torony lehet ami necces
ja nem, tölti a szopós az aranyat és lényegtelen az egész páncél
5-ösömet ki filézte röhögve a Churchill 3-as mert spammelte az aranyat végig (mondjuk ezt forgathatom, tornyomat belövik aranyosan, egy nagy weakspot a legtöbb 4-esnek, 5ösnek szinte mindnek aki tudja hogy ott kell lőni) -
#360984 Új japán grindet tier 6 nál befejezem asszem, annyi kiszögellés van rajtuk hogy lehetetlen bármilyen szögben beforgatni úgy hogy ne legyen egy tökéletesen merőleges sík rajta amit vidáman belőnek, errefelé ahogy nézem oldalanként 1-2 van belőle a csapatokban, nem lesz egyhamar sláger ebből az ágból... -
Lucifer001 #360983 Idióta csapattársak
túl nagy RNG
buzi az összes artista
itt meg elfogyott a lőszerem