World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjts össze annyi lepattanó sebzést mint az életerőd, és sebezz 1000-et.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.13. 18:59:32
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egyszer kipróbáltam, szaggatott mint a rossebb, ezért hanyagoltam.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Logikus lenne a kérdés, hogy akkor miért nem használ mindenki szerveroldali célkeresztet? A válasz egyszerű. A beépített, szerveroldali célkereszt ugyanis meglehetősen "akadozva", darabosan mozog, elvégre figyelembe veszi a géped/kliensed és a szerver között minden kis apró eltérést, illetve például a már említett szerverkésést (te úgy látod hogy már B-re nézel, de a szerver szerint még A-ra), míg a kliensoldali a folyamatosság, ergo a kényelem érdekében már egy elsimított, "kozmetikázott" mozgást végez. Ez a szaggatottság sokakat (például engem is) rohadtul zavar, így inkább maradunk a kliens célkeresztnél, és kockáztatjuk, hogy néha-néha megviccel a szerver-kliens eltérés, és nem pont oda lövünk, ahova akartunk.
Sok modder is csinált saját szerveroldali célkeresztet, nem tudom, ezek jobbak, simább mozgásúak-e a gyárinál, ezt majd a többiek, akik használnak ilyet megmondják.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.13. 17:02:57
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hát kb ilyen szinvonalú volt ez a JgPz E-100-as hozzászólásod. xD
2 lövésből 2k dmg
IGEN ha oda megy a lövés ahova akarod ÉS ha át is üti az ellenfelet
páncél? goldot töltenek,mehetsz a picsbe a páncéllal. pikk-pakk mögéd/melléd kerülnek, mehetsz a picsbe. Artyk kedvence vagy, mehetsz a picsbe. Páncélt sokszor kitudtam használni,valóban, városi pályán 1 utcát feltudok tartani, ha elrejtem pocakot és nem lőnek goldal.
de másik oldal elesik, és balról lőnek szét.
Ha teheted próbáld ki vki accján vagy tesztszerón. Lövöldözz vele HEAT-et lövegpajzsokra meg csak úgy. Meg fogsz lepődni. Az AP meg olyan helyekről tud pattanni 303 (asszem ennyi az AP penje) pennel, hogy csoda. Szal, ez kb. csak papíron annyi. Gyakorlatban az RNG sokszor "véletlenül" kevesebbet ad neki😉
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.02.13. 16:09:17
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
agyfaszt kaptam 😄DDDDD

Ja bocs elfelejtettem neki vannak háromszög ikonnal rendelkező heavy tankjai, szóval akkor ő már tudja miről is beszél...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.02.13. 15:44:37
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.02.13. 15:26:13
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Meg bulldoggal kellene artynak spotolnom
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.02.13. 14:44:45
SPG-knek with love.

Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.02.13. 14:21:53
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mit nem lehet azon érteni, hogy AZT LŐDD AMIT SPOTOLOK TE AGYATLAN MAJOM, mert az a kurva feladat??
És vérig van sértve ha a nyolcadik után elküldöm a picsába...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az általad említett szovjet TD-ág meg talán az egyedüli a wot-ban, amiben nem volt eleve használhatatlan jármű és mind legalább jó, ha nem OP volt a szintjén!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nekem meg tele volt a búrám azzal, hogy harcol az ember nehéz tankban, medben, lövi az ellenség, az összes arty aki mozog, a bokorból a TD-k, meg néha még a csapattársak is, persze csak segítő szándékból. Ezután leharcolva kéne még előrenyomulni és megsemmisíteni a bokrokban lapító TD-ket, amiknek nagyobb a látótávja, mint nekem. Amúgy is még most is egy aktív binoval bokor mögött figyelő TD hamarabb észre fog venni, mint én őt, csak némileg később és a másik dolog, hogy már nem ússza meg felspotolás nélkül a lövést, ennyi a változás.
A másik dolog meg, hogy lehet nevelni a legénységet, nekem pl a T25/2-ben 3,5 skilles csapat, alap látótáv így már 401m, ami tier7-ben már jónak mondható.
Persze az is igaz, hogy az artyknak is nerfelni kéne a látótávját, mert ugyanaz a nóta, bokorból úgy kiszed, hogy csak akkor spotolom fel, amikor lő, ő meg már kilóméterekről meglát.