418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Hmm. Melyik tankokkal nem stimmel? Elméletileg ezeket még tesztszerveren csinálta, úgyhogy lehetnek benne kisebb bakik, de azóta nem adott ki frissebbet (motorhangokból legalábbis), úgyhogy csodálkoznék.
  • Antimat
    Elvileg igen.
  • SzocsA
    Obj 140el szemből az e100 tetején lévő csíkot vagy a torony alján lévő toronygyűrűt nem tudtad belőni sima lőszerrel? na ne nevettess!
    Meg az a nevetséges, hogy a prémtankokkal mindenki golddal lő! akkor mi a faszomért megy prémtankkal? Hogy tud farmolni egyáltalán?

Pont, hogy a goldlőszer miatt van annyi retardált, mert ha az első lövés lepattan már tölti is be a goldot és édes mindegy hova lő, ha nem a láncra beadja, többségében.... És így nem kell megtanulni semmit sem csak menni előre.

Én csak akkor vagyok negatívba X tierbe, ha a csata elejét elrontom és meghalok, mert egyedül akarom bevédeni azt az oldalt. stb. vagy jön a lemingvonat és bedarálnak minket.

• yossarianHUN
    Én eddig semmilyen anomáliát nem tapasztaltam. Úgy raktad fel, ahogy a readme-ben írja?
  • Antimat
    T55 tényleg szarabb a t54-nél, itt nincs ilyen kidugom srégen az orrom, mert még egy light is átlő...

Amúgy Yoss, neked jól működik a Gnomefather hangpakk? Nekem csomó tanknál maradt a motorhang a fos WG-s.
  • ROMOTO
    Ne felejtsd el hogy jön az új fizika, igaz hogy kb 1.5-2 év csúszással, attól besza-behu mindenki egy darabig
    Elvileg az AW (is) a WOT klónja, annyi helyzeti előnyük nekik is volt hogy készen kaptak egy működő modellt és az esetlegesnekik nem tetsző hibáit még a fejlesztési stádiumban ki tudták gyomlálni, elég előnyös helyzetből indultak, bevezetett modellt csiszolgattak és fazoníroztak, korszerűbb graf. motorral, be is tenne ha szarabbat gyártana az Obsidian az elődnél, forrásuk is van hozzá (de arra is van példa ugyebár hogy a konkurrencia a szarabb játékot hozott ki a wot nál).
    Mivel eléggé elkülönül a tankgarnitúra és kicsit differenciált a játékmenet, mindkét fél kialakíthat massziv játékosbázist, ebben mondjuk a Wot nyílván előnyben van, de a modernebb átiratra is sokan fognak bukni (ha legalább olyan komolyan veszik a marketinget is hozzá), de sztem az a jellegénél fogva nem fog annyi játékost hosszútávon megtartani, mint a 2vh-s wot.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.04. 23:27:16
  • Solten
    Mondjuk a jatek "fejlodeset" elnezve tenyleg hallgatnak: a paradicsomokra.
  • Solten
    Ez tenyleg jo vicc.
  • AlucardHuN
    Tök nyolc, úgyis goldozik az összes amelyikkel találkozok. :P
  • yossarianHUN
    Ez szerintem nem lesz kamu. Vagy az lesz, de akkor hamarosan lehúzhatják a rolót.
  • lexlutor
    es a kamu dumak min fognak segiteni?
    mert aki mar jatszik egy ideje, tudja h azt sem lehet elhinni, amit kerdeznek.

amugy ha mar annyira szamitanak a jatekosok, az artykat mikor is tuntetik el?
    gold ammo mizeria?
    a mostani premtank vs gold kompenzacio? :))
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.04. 21:38:10
  • yossarianHUN
    Valamivel jobb ágyúkarakterisztika, cserébe a gyengébb páncélzatért. Nekem nem kéne az 55 ha választanom kéne, az 54-gyel a kedvenc taktikám volt sarok mögül ferdén kidugni a frontját, aztán nézni, ahogy Lajcsikáék kitáraznak rá, lepattognak, majd kigurulni, puff, és vissza. Háromszor-négyszer el lehetett játszani egymás után anélkül, hogy rájöttek volna, hogy nem kéne lőni.
  • yossarianHUN
    Tényleg kezdenek félni az AW-tól, mint a tűztől. Mondjuk van is miért.
  • lexlutor
    ezen komolyan felrohogtem..

- Storm promises that WG will look at player wishes much more than it used to. It does not mean the reaction will be immediate but it will be there.
  • ilovearty
    Huh.....

Alig maradt lőszer, már a goldot is nyomtam.
  • ROMOTO
    Kiváncsi vagyok hogy a másik nagy kedvenc t55a mennyivel darál jobban a mezei t54 rokonánál annak a gyengébb páncélzata mellett még a menetközbeni pontossága is rosszabb ugyanazzal a löveggel.
  • lexlutor
    nem hiszem el. kizart h ez a lathatosagi szar nem bugos!!!
  • bekescsaba
    amúgy meg beszélnünk kell............
  • bekescsaba
    Autoaimmal rád lőnnek, és ennyi
  • bekescsaba
    A lövegpajzs húzza be oda mindíg.....
  • Lunki88
    Létezik hogy már ismerik ezt a gyenge pontját vagy csak mázlija lehetett? Ha valaki nem néz utána nem hiszem hogy magától rájönne.
  • ROMOTO
    Emlékszem amikor beraktam azt a jó kis tesztet amiben is7 ellen vesztett még itt ment a fejtágítás hogy milyen faja kis tank és hogy a teszt nem mutatja be a tank fantasztikusan dinamikus menettulajdonságát és az atom lézer lövege képességeit, hát ja tényleg, de az sem nem látszott hogy magára pattintja a tornyáról a skúlót, felül belőhető és kicsikét modulérzékeny cserébe olyannyira a k..va jó tank inkább egy k..va szarra hajaz
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.04. 20:04:01
  • bekescsaba
    Egy kiba..ott nagy rakás szar..hogy én ezt többet elő nem veszem..........

Is8 egy az egyben egy kib.szott Is 8 ez a tank.....
  • bekescsaba
    egyre elkeserítőbb ez az object 260...

Jobb az IS7..sokkal jobb....

Ezt egy RHM csinálta, a nagy löveggel. Rohanok rá, hogy ne tudja lőni a hasamat, hát nem is kellett oda céloznia..Íme.......

A másik, hogy minden lövés modult visz. De tényleg.

• ROMOTO
    2:39 nél nézd meg a frontját
  • yossarianHUN
    Ha Chieftain teste van annak a tanknak, akkor biztos nem 150 az effektív védelme. A Chief UFP effektív védelme 275 mm, igaz, ez drasztikusan csökken, ha magasabbról lőnek a tankra.
  • ROMOTO
    még pár infó:

chiftain/T95 med tank lesz annak ellenére hogy heavy alkatrész a test és a torony. löveg 202 mm (gold 238mm) átütés 240 sebzéssel, 1800 dpm (kevéske), -10 fok lövegsüllyedés,0.34 pontosság, 2.1 célzás, dinamika 15le/tonna (elég gyér egy med tankhoz) mindent összevetve egy nem túl mozgékony heavy-med keverék papír testtel és gyengécske löveggel, 1350 hp val.
    kb. 150 mm effektív ufp amit vígan szétlőnek a tierjében, 50mm oldalt, 25mm hátul, a torony frontja elég jó lenne ha nem lenne rajta egy tekintélyes méretű 51mm páncélzatú púp.

Megkérdezték hogy a 2. kevésbé játszot top 10 es Maus buff után várható-e az 1. helyezett 113 buffja, asszonták a szokásos vicces (bunkó) stílusban, hogy ha azt is buffolnák akkor a Maus megint első lesz a legkevésbé népszerű top 10-es listában.
    Nincs információjuk és emiatt nem tudnak válaszolni arra hogy a WOT Assistant-ban látható átütési százalék mutató 10-15%!!! pl. egy vezető top klán vlmi orosz KORM nevű játékosainál is ez az arány, szal az összes kilőtt lövedék (gold lőszer is) 10-15% ban üt át. Tehát még a jó játékosoknál is, akik tudják használni a lövegeiket ilyen hatásfokkal ütnek át, ami erősen elgondolkodtató...
    a felhasználók artiproblémáival kapcsolatban hogy legyenek nerfelve a sebzések ne 10-20% al hanem akár 2-3 szorosára az a válasz hogy ez is egy lehetséges verzió a sok általuk vizsgált közül.

• Tessellia
    Hétvégi event, benne a 150goldos küldivel.
  • vat69
    Hali barátaim! Először is jó hétvégét mindenkinek!!!

Az lenne a kérdésem hogy van ez a "jacktor Mod Pack v1.4" ezt használom, műxik is csak elszarja az eredeti zoom-ot sajna! Az a baj hogy túl nagyokat ugrik a kamera a mod-ban :-( Irják a másik fórumon hogy lehet állítani rajta és meg is van az elérési útvonal de nemtom mi a fenét kell állítani pontosan mert idáig nem sikerült! Biztos vannak itt akik ezt használják és tudnának segíteni! Előre is köszi szépen skacok!

Elméletileg itt kell módosítani a zoom-ot de nem tom hogyan!
    res_mods\0.9.10\scripts\client\gui\mods\mod_pmod.j son

Pontosan mit kell csinálni???
    Utoljára szerkesztette: vat69, 2015.09.04. 15:53:21
  • ROMOTO
    Jó kérdés, sztem meg kell várni a tesztek végét, mivel sok minden alakul még addig.
  • Solten
    Nem, korabban azon ment a siras hogy a TD-knek 489-es penje van es beledqr 1000-et.
  • yossarianHUN
    És az már biztos, hogy az APDS APCR alapon fog működni? Tehát a normalizációjuk és átütésvesztésük ugyanolyan?
  • ROMOTO
    1 hetes, a hp buff stimmel azóta emelték 300-al, a hesh meg állítólag le lett butítva nagyobb átütésű he re

némi kommentet is összeszedtem az infó kapcsán amik frissebbek, ezekben van némi kiigazítás.

270 mm a sima és 310 mm-es goldlőszerrel - nem egy kicsit magasabb, a különbség nagy. Hesh-lőszer is van is, csak az nem arany. De a 140 es hes átütés kiemelkedő ha nem rekord. A löveg pontossága a lényeg: a pontossága 0,30 a célzás 1,4 (!). Éppen ezért van az hogy ennyire rosszul páncélozott.

Ez a 270 mm átütést nem sokkal jobb, mint a jelenlegi 259 mm. Pl. az Object 260, amelynek fő lőszere is űrmérték alatti komoly problémái vannak a döntött felületekkel. Nos az FB goldlőszer penetrációja 16 mm-rel több.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.04. 14:58:09
  • Tessellia
    Akkor valszeg összekevertem őket igen, bocsi.
  • yossarianHUN
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az AW-s Early Access teszterek ajándék T3 prémet (Obj. 155) kapnak majd. Valami T-55 prototípus.

• yossarianHUN
    1. Nem lesz HESH lőszere? Miva? Múltkor még azt írták, 140 penes HESH lesz neki.
    2. Mi az, hogy a tesztekkel dől el, hogy egyáltalán cseréljék-e az FV-t? Eddig azt mondták, azért cserélik, mert unhistorical as fuck, és ebben mondjuk igazuk is van. Oszt nehogy már ne tudjanak egy Chieftaint úgy megcsinálni, hogy jobb legyen mint a jelenlegi 215b...
    3. Mi az, hogy akciós tank?
    4. Ez mikori? Mert Status Reporton már az első szupertesztes képek után egy-két nappal láttam a hírt, hogy a HP-ja 2000-ről 2300-ra változott teszten.
  • yossarianHUN
    "Bónusz a hősies védekezésért", vagy mi az anyámkínja. Akkor kapod, ha legalább egy medált összehoztál a csatában.
  • popey8
    "járt a teljesítményemért egy kevéske kredit bónusz (amit ugye tervezik, hogy eltörölnek)." Ezt hol olvastad? Én erről nem hallottam semmit. Szerintem félreértettél vmit. Legutóbb annyit mondtak ezzel kapcsolatban, h nem terveznek több bónuszt adni a vesztes csapat első három tagjának.
  • Pales27
    Jól látod, swampre is betettek egy várat, redshire is, következőnek sztem malinovkára is betesznek egy várat. A lényeg hogy közelharc legyen mindenhol, csak nem értem miért. A hevyket akarják talán játszhatóbbá tenni, amiknek a legnagyobb rákfenéje a két érinthetetlen dolog: a gold lőszer és az arty. Pearl rivert meg kivették, de miért? Nem mondom hogy jó pálya volt de a többihez képest elfért.
  • ROMOTO
    Nekem is megvan az fcm, alig veszem elő, az esetek nagy részében amíg elvánszorgok vlmi jobb pozícióba már lőttek a meccsnek, túl alssú a 3-as tierhez sajnos.